Optimistisk

Mösspåtagningen gick suveränt, matteprovet gick suveränt och nu sitter jag här och skickar alla flaklåtar och det kommer också gå suveränt. Ska färga håret snart, blev inte riktigt bra, och det kommer bli perfekt. Efter det ska jag kånka min tunga väska till mamma där jag ska byta om, sedan handla mat och efter det gå till Matilda för att ha klassmiddag. Kommer bli såååå mysigt! Kvällen avslutas med Telegrafen. SUVERÄNT


FLAKET

Håller just nu på med att ladda ned alla låtar som vi ska ha på flaket. Ska styra upp ett mixtape med de låtarna med hjälp av Mats&Niclas, kommer bli hur bra som helst. Varje filur har fått välja en låt var, så det blir cirka 30 låtar som ska bli till 1 timme. Är rätt nöjd med låtarna faktiskt, trodde folk skulle ha värre musiksmak. Har inte riktigt bestämt mig än vilken låt jag ska välja, men det lutar mot denna:

DAGENS ROS GÅR TILL SHAHLA!

Åkte hem till Fanny idag efter skolan för att räkna lite matte eftersom att hon och jag har omprov i morgon. Det blev inte så mycket matte faktiskt, vi gjorde mest andra saker. Som att måla naglarna till exempel. Hennes mamma jobbar med naglar så hon har hur många nagellack som helst. Började med att måla rosa naglar men det dög inte så jag duttade dit lite gula prickar. Sedan kom ett blått nagellack fram, tänkte dutta lite med det också. Det slutade med att jag målade hela naglarna blåa, och det har än inte torkat. Ser förjävligt ut.

Imorgon är det mösspåtagning mina vänner, det ser jag fram otroligt mycket emot. Klockan tolv ska vi samlas utanför skolan för att sjunga studentsången (som jag för övrigt ska öva på nu) och ta kort. Klockan ett eller vad det var ska jag & Fanny ha matteprov, sedan är det bara hem och styra upp inför kvällen. Vi i klassen ska nämligen till Matilda på klassmiddag. Det är knytkalas och jag tänkte ta med mig en god paj, som mormor var velig att betala. Är så himla fattig just nu. Vi ska ju till telegrafen efter klassmiddagen och jag har inte ens pengar dit. Eller jo studiebidraget kommer ju imorgon iof. Tur det.

Nu ska jag försöka sno åt mig en cigg av någon, för att sedan sätta mig på min uteplats och titta ut över den fantastiska utsikten jag har. Och imorrn så kommer alla som träffar mig få se en överraskning! :D


Ser ni hur det har skavts bort från tummarna? Haha

KYLIE

Kommer du ihåg när du & jag låg och sjöng den här låten?


Fräsigt

Var inne i Handen idag med Tove efter skolan och tittade runt lite, självklart så åt vi även på donken. Tove köpte linnen, trosor & nån salva eller vad det var, och jag köpte ett par fräsiga solglasögon! Hatar att jag har börjat prata som mormor. Här är dom i alla fall!


Så kan det gå om inte haspen är på

Bli aldrig mer sur för att jag kallar dig fjortis, är tydligen inte den ända som tycker det :D
Tur att dom tog söta bilder i alla fall! <3 HELA TRE BILDER!






Blond VS rödbrunt


Äckel picasa program kan sticka


Färgklick!

Gick ner till centrum efter skolan idag med mamma. Mötte även upp Linnea och JosefinE, för att gå & fika på Thorssan and catch up some gossip! Fick lite nya kläder av mamma också, himla snäll hon är. <3 Hittade två sjalar och ett par skor på Lindex och sedan en jeansjacka och ett linne från Tosino (Veromoda typ.) Väldigt fina färger må jag säga!


Reklampaus

Hittade världens mysigaste bild från förra våren nyss på facebook. Hade mitt röda hår där, hur fint som helst. Saknar det verkligen. En vacker dag kommer jag färga tillbaks det så, tråkigt bara att jag vet att jag kommer ångra mig efter typ 1 månad och vill bli blond igen, och det är ju ett helvete. Har lagt ut en stor summa pengar på att få det att se ut så här igen, och för att inte tala om hur mycket det har slitit på mitt hår!

Vi får väl se hur jag gör. En sak är säker & det är att jag en dag kommer bli rödhårig igen!


Jag och Matilda. Visst var det fint?

Söndagsmys

Sitter hemma hos Matilda och ska spendera även denna söndag här för att titta på Wipeout, Sanningens ögonblick och en Callgirls Dagbok. Tänkte ta & dricka lite te också, hihi.


Sofia Wistam

Heta Pontus Gårdinger!

Billie Piper

Tanto

Hade en mycket trevlig kväll i stan igår faktiskt. Mötte upp Martin först vid farsta, sedan mötte vi upp Fredde & Maxi plus några till vid skanstull för att senare bege oss till ett mysigt berg där vi kunde sitta och dricka bärs i solnedgången! Jag drack vin dock. Efter ett tag begav vi oss till tanto där vi spenderade resten av kvällen på en parkbänk, inte lika kul.

Ska in till rålis idag med Hannele och några fler filurer med fem tåget. Och nu ska jag för övrigtl möta Ebba & Emma för att ta en fika på thorssan.


Jag för ett år sedan.

Helt slut

Mycket trevlig dag må jag säga er. Det roligaste som har hänt idag var nog att jag bestämde mig för att följa med Ebba på hennes fotbollsträning, det var ju riktigt roligt alltså. Gjorde ett mål till och med, hihi. Men fyfan vad jobbigt det var, trodde jag hade bra kondis för att jag har joggat några gånger liksom, att spela fotboll är 100 ggr jobbigare verkligen. Nu ska jag dricka upp mitt te, sen duscha och gå och lägga mig.

Jag och Linda hann färdigt med dansen idag som vi hade till läxa imorgon också, den blev fan lyckad. Låten vi ska dansa till är Christina Milian - When you look at me. Som jag förövrigt redan har lagt upp här, så tänker inte göra det en gång till.

Godnatt!


Talföljder

Hittade skönaste låten på länge! Ska lyssna på den 4 ggr till sen gå och räkna lite matte C!


Lägger in en gammal goding också :D Som förövrigt ska vara med på vårat studentflak!

Drezz

Har ju köpt tre klänningar till studenten och alla dess tillställningar. Köpte ett par skor också men de och en klänning är hos mormor och morfar. Lägger upp de två som jag har här så ingen köper likadan ;)

Synd att man inte ser detaljerna så bra när det är cambilder bara!


Denna vackra kreation från Sisters skall jag ha på studentdagen!


Och denna från Vila vet jag inte när jag ska ha, antingen på studenten, alltså på kvällen, eller på studenskivan.

pow pow

Hittade nyss en sjukt bra låt. Eller fick den igår av Maxi närmare bestämt, undrar var han får alla bra låtar ifrån. Jo, youtube.

Nu ska jag sitta och lyssna på denna 1 timme på repeat.


Spola fram till 1.20!

Tur

Gick till vaktmästaren efter ett tag när han hade kommit tillbaka. Vad hittar jag där? Jo, min mp3 som har varit borta i en månad nu. Och mina nycklar <3 Fan vilken tur jag har alltså! Nu slipper jag betala nytt lås om 4 år när vi antagligen ska flytta härifrån.


Min mp3 <3

Slarver

Upptäckte när jag skulle gå till skåpen för någon timme sedan att jag ínte hade någon nyckel. Det har ju nu resulterat i att jag inte kan gå hem, eftersom att jag inte kommer in i skåpet där jag har min jacka osv. Har frågat på expeditionen om dom har hittat någon nyckel, men icke. Gick då till vaktis för att kolla med han om han hade hittat någon, alternativt ifall han kunde ta till industrisaxen. Men han var ju såklart inte där, han är på byggmarknad. Så nu sitter jag här i väntan på bättre tider. Att vaktis skall infinna sig.


Mitt nästa lås ska nog vara i klass med detta..

Godnatt!

Har suttit hela kvällen och försökt göra ett filosofiarbete, där jag skulle jämföra utilitarismen med stoicismen, eller något. Kom aldrig igång, så nu skiter jag i det. Får göra ett prov istället. Jag och Daniela gjorde nyss en busig sak, men det ska inte ni behöva läsa om.

Kom hem från skolan vid tolv eller något, somnade vid halv två kanske och vaknade fyra. Sen dess har jag suttit vid datorn och inte gjort någon nytta alls. Jag är inte ens trött. Ska nog ta en nikotintablett, sen sova.

Här får ni en söt bild på mig från i lördags när jag sitter och sjunger. Osminkad och jävlig. Det är förresten precis där jag sitter nu.

Dagens citat: "Paranoia är bara ett finare ord för uppmärksamhet."


Förlåt vem det nu är jag gjort illa

Det går inte att öppna mitt projektarbete hur jag än gör. Vad fan är det för fel? Vem vill mig illa? Hur jag än gör går det inte att öppna, hur jag än gör. Har försökt öppna på alla sätt. Har stängt av datorn och allt möjligt, dragit ur sladden osv.
Vet att det är en demon, eller en ond själ som vill mig illa. Förlåt.

Detta är tyvärr vad jag har åstadkommit än så länge. Min dator har kapitulerat och hänger sig när jag ska ta upp dokumentet med arbetet. Har försökt allt, startat om datorn, slagit på den osv.  Är nästan färdig men hade velat ändra en del saker. Får öppna det imorgon i skolan och ändra så att det blir fullständigt, så skickar jag det till dig då.

Det skrev jag till min handledare.


J'ai oublie comment il sent de baiser

Sitter och tittar på min fisk mätt som jag vet inte vad. Åt verkligen för mycket tror jag. Men det stoppar mig inte från att sitta och proppa i mig godis. Ska fortsätta med mitt projektarbete nu, och plugga lite geografi också eftersom att vi har prov imorgon. Har slutat röka i veckorna egentligen men kände verkligen för att ta en nu. Mer orkar jag inte skriva, har viktigare saker för mig.


Fick med papperskorgen där också.


Som Ryan i OC

No name säger (01:03):

Jag älskar dig Amanda


AMANDA säger (01:03):

tack


Du vet att jag älskar dig!


Planering - inte min grej.

Kom precis hem från konsum, var där med Soma. Vi skulle köpa godis eftersom att vi ska sitta uppe och plugga hela natten. Fick med mig en cocacola också. Så nu sitter jag här, pluggberedd, med två mackor, en stor kopp kaffe, godis och cola.

Tänk om jag hade planerat och strukturerat upp mina studier istället. Då hade det sluppit blivit såhär.


SJUKT TAGGAD!!!!!!!!!!!  (Efter att ha svept en kopp kaffe som jag fått snetändning på..)


Projektarbete, religion, geografi..


I kombination med denna låt kan man inte bli mer pluggtaggad.

TELL ME WHAT YOU SEE WHEN YOU LOOK AT ME

Just nu är jag två stressattacker från att få psykos. Detta borde inte vara lagligt. Hur kan det ens bli så att man har typ 10 rester? Hur tänker lärarna? Ser jag ut som nåt jävla äckligt geni med 250 i IQ eller? Dom måste ju vänta med att ge ut nästa uppgift till att alla är klara liksom, hur ska annars alla hänga med..

Har inte ens börjat plugga ännu. Ska försöka fixa till mitt projektarbete sen göra religionsuppgiften. När jag har kännt mig tillräckligt duktig tänker jag ut och övningsköra.

NMCklubben

Kvällen spenderades igår på NMCklubben i Nynäshamn, där vi firade Yvanna som har fyllt 18 år. Det var en mycket trevlig kväll med både rockmusik och "bra musik" ;P Drack mina 3,5ish, umgicks med folk, dansade och hade allmänt kul. När kvällen började lida mot sitt slut kände Ebba Vilhelmina Hagman för att hitta ett ragg till mig. Eller jag tror inte riktigt att det var det som riktigt var idén egentligen, hon ville nog bara vara taskig.

Hon går fram till en kille jag knappt vet vem det är, såg ut som en EMO eller något, verkade helt galen och konstig, och kläcker ur sig; "Det här är Amanda och hon vill ligga med dig!" Han verkade bli ganska glad eller något och försöker typ lägga in en stöt på mig även fast jag sitter och suckar och himlar med ögonen..
"Hon har pratat om dig hela kvällen..." Fortsätter Ebba och han går efter mig när jag reser mig för att gå därifrån och får ur sig; "Hurru, har du sällskap hem ikväll eller? Ska vi ta taxi hem?"
"Ehh, jag ska gå hem själv faktiskt.."
Säger jag irriterat och vill bara döda Ebba.. Som tyckte att hennes mission var hur roligt som helst. Tycker väl jag också såhär dagen efter men igår var det bara läskigt. Fan

Här kommer i alla fall en stor hög med bilder!


Glad!

Vaknade upp på morgonen med ett leende. Glad från igår tror jag, dagen, kvällen, natten och morgonen blev otroligt lyckad. Det har alltså inget att göra med att jag kom hem med 4 spritflaskor i väskan.

Dagen började vid kajen i gamla stan som jag har nämnt innan. Var bara där någon timme eller något, tills alla bestämde sig för att följa med ända ner till nynäs, där det var fest på toppstigen. Hamnade såklart på telegrafen också, med Emil och Martin. Vi skulle egentligen bara köpa cigg men fastnade där, så blir det när det är gratis inträde helt enkelt.

Just nu sitter jag och väntar på att schampo skall komma levererat till min dörr så att jag någon gång kan duscha. Ska sedan möta Felicia vid arena där vi ska äta pizza för att sedan röra oss hem till mig och förkröka lite innan vi ska till Yvanna som har fyllt 18 år där det är fest med rocktema! 






Grattis Yvanna som fyllde 18 år den 7e april! Kanske lite sent ute, men bättre sent än aldrig :D

Psykosen är nära

Har några meningar att säga såhär på morgonkvisten faktiskt. Kom precis hem osv, ska hämta min väska för att kolla läget liksom, kortfattat. Hittar 4L sprit i väskan? Vart kom det ifrån? Varför märkte jag det inte förrän jag kom hem? Vems är spriten? Vem har lagt spriten i min väska?
     Det är sådana frågor jag tänker på nu.



Har tyvärr ingen lämplig bildtext i den här bilden. Måste verkligen tänka färdigt hur det där i helvete kan hamna i min väska.


Pripps blå

Äntligen är morgondagen uppstyrd! Styrarna; Angelica & Albin. Att de två äntligen fått tummen ur röven! Ska verkligen bli jättetrevligt, enligt dem så ska det bli en jävla massa folk som ska hålla till där. Och nu när det är vår och allt, det kommer bli hur mysigt som helst. Kanske inte så varmt för mig och Matilda dock, eftersom att vi kommer in sent på eftermiddagen. Men det ska nog bli mysigt ändå ska vi se!


Kajen mellan slussen och gamla stan.

Louis Vuitton

Hittade nyss den sötaste sjalen jag sett på länge! Och för er som inte vet det så är jag helt galen i sjalar överhuvudtaget. Synd att denna sjal är så fruktansvärt dyr bara. Men jag har redan börjat tänka ut hur jag ska få en sådan. En idé är att gå till en tygaffär och hitta ett liknande tyg bara, sedan be mormor fixa resten. Då blir det iof inte en äkta LV, men går man runt med en sådan i Nynäs så tror ingen att det är äkta ändå..


Louis Vuitton Rose Print Scarf

Våren är här

Jag tänker ägna detta inlägg till alla älskarinnor där ute. Jag tycker att det är väldigt modigt och inte mer än rätt av er att ta andras män. Ni tjejer som har otrogna män borde verkligen tänka över er själva. Ger ni er man det han vill ha? Behandlar ni han på rätt sätt? Om ni behandlar han rätt så är han inte otrogen. Så tänk på det. För nu är det vår och alla är glada och kåta, och vad passar inte då jävligt bra, om inte en sommarfling? Sedan om sommarflingen är upptagen är väl inget hinder. När någonsin har ett "troget"  förhållande mellan två kära människor stoppat en man till att doppa någon annan? Inte många gånger. Så ut och doppa med er. Och låt inte andra stoppa er!

Tänkte passa på att lägga upp några bilder på den vackra kvinnan Daphne León, som en gång i tiden var Nick Carters(Backstreet boys)  älskarinna, kan ni tänka er?


Blatte till 100%

Amanda took the Hur mycket Blatte e du? quiz and the result is 100% du e blatte topp till tå ! Du är en människa med svart hår och bruna ögon som pratar dålig svenska, yani du bryter på svenska med andra ord. Du är kriminell lite här och där och är stolt över det. Din dåliga egenskap är att du inte klarar inte av att ta kritik från speciellt svenskar som då enligte dej är "rasister". så här ligger det till: alla blattar har kuponger som man kan köpa mat för ALLA har minst en baxad cykel hemma. Alla har comviq kompis för det är gratis sms i en månad. Man går ut med mjukis och tofflor minst 20 dagar per månad och man har bil men inte körkort. Alla märkeskläder är från hemlandet osv.....

Tolkningsfritt......................................

Välkommen Ahmed in till bloggens förtrollande värld!

Ska börja ta tag i mina rester som jag har i religion nu när det ändå är lektion. Ska skriva en jämförelse mellan två trosbekännelser och två tolkningar av två bibelavsnitt. Ska också svara på en massa frågor om bergspredikan, t ex varför det var viktigt att Jesus stod på ett berg? Om någon av er kommer på något bra så hör gärna av er till mig!

Ska vara kvar i skolan ett bra tag idag, ska fortsätta med mina rester, ha ett möte med min handledare för projektarbetet, jobba med projektarbetet och räkna matte. Och klockan 16:30 borde jag ha fått en del gjort, för då ska jag också ha utvecklingssamtal. Ska bli kul att se hur det går, har ju som sagt en del rester. Pappa kommer inte att bli glad alltså.

Och fråga inte mig vad Linda menade med sin rubrik, jag vet verkligen inte vad hon pratar om. Jag drack ur en fantaburk, vad är det för fel med det nu helt plötsligt?

Och nu till dagens händelse! Ahmed har skaffat sig en blogg! Här är den!

P.S. Linda va naken i matsalen idag... /ahmed 


Linda tog en promenad på stranden också..

Summerbeauty

Är nybadad efter min dagliga springtur och sitter nöjd och belåten för att börja plugga. hahahhahahahah vilken ekli mening.

I alla fall så tror jag att jag börjar komma ur min plugg-svacka som jag varit i nu i typ 1 månad. Känns fortfarande otroligt stressigt med allting; projektarbeten, religions&samhällsrester, opponeringar, filosofiuppgifter, geografiprov, 3 matteprov. Väldigt mycket nu, men det klarar jag!

Slutligen så måste jag påpeka att det är riktigt trevligt med lite vårsol. Nu slipper man springa til solariet varannan dag som kostar skjortan, nu kan man bara lägga sig i solen. Inte för att jag har tid med det, jag smörjer in mig med Nivea Body Summer Beauty dårå. Jävligt bra resultat ska jag säga, speciellt när man smörjer in i flera lager.

Adios!


Dags att cykla vidare

De som vet, de vet. Men de som inte vet, de vet ingenting.

"It's all about forgive and forget. I've now forgot you. But I also wanna forget you."  Det bästa som någonson har kommit ut ur någons käft. Som om hon tog mina ord. Ibland spelar det ingen roll hur mycket man älskar en person, hur mycket man saknar eller vill vara med en person.. Vissa saker kan man inte förlåta. Det är självklart att jag en dag kommer förlåta dig, med eller utan din ursäkt. Men jag vill aldrig någonsin i hela mitt liv, eller nästa liv ha någonting med dig att göra. Vill inte se dig, vill inte höra om dig, vill inte veta att du finns. Det tar att säga, men du är som död för mig. Eller jag vill att du ska vara död för mig. Jag vill glömma bort dig.

Ibland önskar jag att jag aldrig träffat dig. Men...



En av de bästa kvällarna i mitt liv.


Jogging

Höll tal idag i skolan som jag inte hade förberett bra alls, jag improviserade i princip. Det gick sådär, fick G, men så går det när man inte är väl förberedd.

Sov inte så bra inatt, vaknade av att en flaska som stod på min hylla bara ramlade.. Måste vara spöken eller något i mitt rum. Somnade väl vid ett eller något men var ändå rätt pigg när jag vaknade och har varit pigg hela dagen. Tillräckligt pigg för att ta mig ut för en liten springtur! Mitt löfte om att börja springa höll i sig minsann.

So long suckers!

An unexpected Friend

Är helt såld på serien The Hills, som sänds på MTV. Jag började för några veckor sedan på säsong 1 på MTV:s hemsida och är nu i slutet av säsong 3. Det är så intressant att se hur de lever, de lever faktiskt intressantare liv än de flesta. Men det har väl med tillgångar att göra, kan tänka mig att de har ganska mycket mer pengar än de flesta.. Har kollat på 4 avsnitt idag tror jag, när jag egentligen borde plugga. Börjar få lätt panik nu, har hur mycket plugg som helst. Ska hålla tal imorgon och har inte ens skrivit det.. Undrar hur jag ska hinna öva på det då.

Här är avsnittet jag tittar på för tillfället.
The Hills (Season 3) - MTV Shows

Söndag

Spenderade kvällen hemma igår med Matilda, det var rätt trevligt ändå. Vi åt mat, satt vid datorn och snackade en massa. Påskmiddagarna som jag var på innan var också trevliga, speciellt den hos mormor, haha. Lärde mig en massa roliga snappsvisor!

Gick ner till konsum precis efter att vi vaknat i morse för att köpa frukost som vi sedan åt ute på balkongen, jag & Matilda. Vi solade lite också, hann få lite färg tror jag. Känner för att springa en sväng sen, var ett tag sedan jag gjorde det. Och skulle vara extra givande nu efter påsken och allt..


Mitt till vänster :P

Söta Xander!


Hairspray

Mamma: Har du hårspray Amanda?
Jag: Nej...
Mamma: Okej, har du hårs?
Jag: Ja det har jag.
Mamma: Okej, kan jag få lite?


Och nej, hon var inte seriös. Hoppas jag.

Min kära mor!

Lunarstorm

Jag tycker ni alla som läser detta nu ska ta er i kragen och skaffa er en lunarstorm! Har suttit på den sidan i  några timmar nu och bråkat med folk. Jag vet, jag har inget liv. Men fyfan vad kul det är, och fyfan vad arga folk blir! En kille blev så arg att han ville möta upp mig i verkligheten "om du kan stå för vad du skriver här.." Sen ville han ha mitt nummer så att han kunde ringa upp mig & skälla ut mig eller något.. haha! Gav han numret men han ringde aldrig upp.. Så jävla bra tidsfördriv.

Maandiz @ lunar
pözz

Har förresten så tråkigt just nu att jag sitter och pratar med mig själv. Så den som vill hitta på något kan ju höra av sig.

fylleinlägg#2

Detta är mitt andra fylleinlägg mina vänner klaga inte på styckeindelningen.

Sitter hemma hos Johan just nu, Matilda kom precis hit. Hade räknat att vara nykter men folk bjöd ju en så det blev ju som det blev. Kommer bättre uppdatering imorgon så läs då! Nu ska jag gå ut till folket å vara social, sen dra hem. Puss

All I want is you

Började dagen med att jag vaknade av Matildas pruttar. Vi gick upp och åt frukost och sedan gick jag ut för att möta Linda och Jacob för att fika på thorssan och snacka skit. Efter det gick jag till Matilda och tittade på när hon fixade sig, hon skulle på någon tjejmiddag.

Sitter hos Felicia för tillfället. Det var länge sedan man hängde med den människan. Jag följde med henne till thaihaket för att hon skulle äta och jag tog ett glas vin. Ikväll ska jag träffa Angelica och vi ska väl till Johan tror jag. Fyfan vilka torra inlägg jag har börjat skriva. Jag orkar väl inte lägga ned så mycket energi antar jag.


Kortfattat&bra

Gårdagen spenderades ute på Lisö där det dracks vin bland annat. Var där ute redan tidigt på dagen, och kom hem vid typ tolv. Det var en heldagsaktivitet minsann.

Var inne i stan med mormor idag och shoppade lite, hittade en klänning och en kofta bland annat. Kan lägga upp imorgon och visa!

Sitter nu med Matilda och ska kolla på film och äta chips&dipp&godis. Vi ska se Systrar i Jeans andra sommaren.


Matilda för tillfället.

Kameralös

Varför är jag så jävla trött för? Det är ju nu på vårkanten man ska vara så himla glad och pigg.. Eller glad är jag väl, men inte pigg. Har varit på picknick idag med Linnea och Angelica i lidatorp, vid Magnus föräldrars båthus, som ligger i vattnet dårå för er som inte kopplade. Just att det låg vid vattnet gjorde det ju ännu mysigare. Vi låg och solade och hade det allmänt trevligt så därför var det ju jävligt onödigt att jag inte hade en kamera. Eller att Linnea inte tog med sin. Jag måste verkligen skaffa en kamera alltså, mina inlägg blir ju bara tråkigare och tråkigare..

Lägger in två bilder från helgen istället, det får duga. Vi var ju som sagt hos Hanneles brorsa som bor någonstans mellan ösmo och nynäs, jättetrevligt var det!



Ser sjukt aggressiv ut på den där bilden asså, haha.

och jag som säger att alla andra blir dumma i huvet när dom dricker..

Kom nyss hem från promenaden med Soma, ja just det, vi sprang inte, vi gick istället. Lika bra. Börjar ploppa upp en massa minnesbilder från igår, obehagligt. Jag drack inte ens mycket, fattar inte att jag kunde bli sådär. Herregud.




Denna låt kanske lindrar bakfylle ångesten.

men jag är ju så hurtig

Soma letade efter ett svar på mitt dilemma, om man kunde träna "dagen efter". På en viktklubbs-hemsida fick hon detta svar:
Är det fel att träna dagen efter man druckit alkohol?


Alan Bergström säger: Inte nödvändigtvis fel, det beror på hur "rökig" man var dagen innan. Det har dessutom väldigt dålig effekt samt belastar kroppen onödigt hårt. Bättre att vänta en dag.

Jag ska ut och springa oavsett, hurtbulle som jag är! Och jag känner ju ändå inte direkt av att jag är bakis så skitsamma..


Jag vill inte veta av någon

Vaknade idag av att jag faktiskt mådde ganska bra, trots gårdagens fasoner. Hade verkligen jättetrevligt igår, kvällen började hos Hannele där vi dansade, umgicks och drack vin med trevligt folk. Åkte sedan till nynäs en aning överförfriskad för att besöka Nynäshamns ända nattklubb, Telegrafen. Börjar fundera på idag om det verkligen var värt det. Det där stället kommer att bli min död. Kanske överdriver lite, men mer orkar jag inte skriva just nu.

Är faktiskt sugen på att springa en runda, för att pigga upp mig lite. Men har för mig att det inte är bra att överanstränga sig när man är bakis.. Får med hjälp av Soma ta reda på det helt enkelt.

No name säger (15:45):
är du hos mamsen?

ska vi ut och springish?

amanda
säger (15:45):

nej hos pappa

aa men kan du googla på om det är bra å göra de när man är bakis

har för mig att de e farligt


No name
säger (15:45):
HAHAHAHAHAHAH


amanda
säger (15:46):

haha asså jag e seriös


upprörd glad och ledsen

 


Ni kanske är snälla ändå. Men detta är ju ändå ett fylle-inlägg.


fm radio

Ibland undrar man varför saker blir som de blir, och ifall man kan påverka saker å ting så att de inte händer/händer. Om man hade kunnat bete sig eller gjort saker annorlunda så att det inte hade slutat på ett visst sätt. Eller så kanske det är så att man inte passar ihop med vissa människor, att det är förutbestämt att man ska bli ovänner. Jag saknar i alla fall två vänner som jag uppskattade väldigt mycket, som jag nu inte längre har kvar. Hoppas att ni har bra anledningar till att ni gör det ni gör. För jag vet med säkerhet att jag inte vill ha er som ovänner och har aldrig velat haft det.

Hur var det nu egentligen..

Upptäckte nyss en sak på facebook, på mitt info. Det står att jag är "In a relationship with Linnea Nordlund" och sedan "Interested in: Men". Hur hör det ihop egentligen? Förlåt Linnea..




Jag håller vad jag lovar.

I förrgår var jag ute och sprang med Daniela som ni kan läsa i tidigare inlägg, och då kom jag överens om med Daniela, eller framförallt med mig själv, att jag skulle springa varannan dag. Och det går ju bra hittills, eftersom att jag nu ska ut med Soma och springa. Känner mig riktigt duktig måste jag säga. Och det är inte så jobbigt som jag trodde, det är jävligt skönt faktiskt. Speciellt nu när det är så vårigt i luften och alla springer runt kåta och glada med ett leende på läpparna och tänker "jävla hurtbulle". Fast då har dom inte ett leende på läpparna.


Tjejmilen nästa eller? :D

The girl with the most coke

Har äntligen kommit igång med opponeringen på svenskan, det var ju inte svårt alls, det handlar bara om att få ner det man tänker på ett bra sätt, som vanligt. Som jag inte var bra på i nian enligt min svenskalärare, som blev huggen av sin fru så det rann ner blod i trappan så polisen fick komma. (Se aprilskämt för mamma, som hon förövrigt gick på..) Ska försöka göra färdigt den i alla fall, sedan gå och räkna matte som jag är i så stort behov av. Sedan tänkte jag ut och springa också, antagligen med Daniela. Vad duktig jag kommer vara idag. Vad jag är stolt över mig själv!

Läste nyss Matilda S blogg och den är faktiskt väldigt bra. Det var faktiskt jag som uppmuntrade henne att skaffa en, jag visste att hon skulle lyckas och få många läsare. Mode slår ju aldrig fel, det finns ju så många modeslavar här i samhället, speciellt i bloggvärlden. Läs hennes blogg så förstår ni titeln :D


Matilda S som liten flicka. Nej då, en bild från våran filosofibok som Matilda tog igår. Väldigt söt bild och så tycker jag.

matilda e min stjärna

Skön låt såhär på kvällskvisten! Denna låt är tillägnad Matilda. Tack för maten. Och varsågod för maten.

Fredhäll minsann

Frågade Hasse Hazz idag vad jag och Soma fick på vårat geografiarbete och jag fick inget bra svar kan jag säga er. Trodde starkt att vi skulle få VG, för det var ett jävligt bra arbete, men nejnej. Det blev ett G. Är rätt besviken faktiskt, men då ska vi inte tala om Soma, hon gråter. Och hon tror fortfarande att det är ett aprilskämt fast än att jag berättade för henne för 3 timmar sedan.

Hämtade min studentmössa idag också, fan vad fin den är! Jag efterbeställde min eftersom att jag inte var närvarande när alla andra beställde, så då kom min alltså senare. Min kartong var vit och mycket finare än alla andras som hade svarta kartonger :)

Här är i alla fall några bilder som jag tog med camen nyss, ursäkta för den dåliga bildkvalitén.


RSS 2.0