Blusar

"Du kan ju inte lägga upp sånna här saker på din blogg fattaru väl? Då kommer ju folk som läser din blogg bli sugna och gå å köpa det när du vill ha det!" Citat av T

Men jag lägger väl upp det om jag vill, kanske inte ens kommer köpa det. Sen om någon annan köper något av detta så skiter väl jag fullständigt i det. Ska jag lacka på någon på stan som har en likadan blus som mig? Nej precis. Så där har du mitt svar om du skulle få för dig att läsa min blogg någon dag. buhu


Dessa två söta är från H&M!


Sosa

Jag är lite orolig för min fisk. Han brukade bajsa hela tiden förut men nu har han helt plötsligt slutat upp med det. Och det har resulterat i att hans mage har blivit hur stor som helst! Den kommer fan sprängas snart. Vågar inte ens mata den längre. Gonatt

freja/telen

Var på bartömning på freja igår. Sämsta jag varit med om. Vadå bartömning? Då ska det ju vara billigt? Allt kostade ju förfan som vanligt. Rena lurendrejjerit. Gick på telegrafen också faktiskt och det var för en gångs skull ganska trevligt. Eller det brukar det ju vara så länge man är full, hehe. Nej men jag hade faktiskt kul där, var kanske tack vare allt trevligt folk! Känner mig lite tom och efterbliven i huvudet idag, ifall ni skulle tycka att mina meningsuppbyggnader var konstiga så är det förklaringen.

Daniela kommer hit snart också kom jag på, vi ska gå till arena och äta pizza. Fast jag är inte ens sugen på pizza. Så jag kanske skiter i det. Kanske går på Thorssan istället. Hej


Mamma borde tagit med mig till Turkiet istället för jävla Bengan. Kolla vad sugen man blir när man tittar på den här bilden.

dåligt väder

Igår var jag på freja med mamma och hennes kompisar och drack rosévin och åt hamburgertallrik. Det var riktigt trevligt. Vi gick sedan vidare till Mixs för att fortsätta kvällen, jag drog ganska tidigt dock, skulle möta Tim. Roffe råkade även befinna sig där, det var väldigt jobbigt att se mamma och han tillsammans, för att inte tala om hur jobbigt det var för Roffe att se mamma. Jag vet precis hur det känns. Vi får hoppas att det inte tar alltför lång tid för Rolf att hitta en ny kvinna!

Idag ska iallafall jag hälsa på Mamma och Bängan eftersom att dom åker till Turkiet imorgon, vad som händer senare ikväll vet jag inte, den som lever får se.

Nynäs City


Idag passade jag på att träffa Linda på en fika och en liten shoppingrunda nere i Nynäs City. (haha) Var verkligen inte på shoppinghumör idag märkte jag, kände att jag skulle få dåligt samvete av vad jag än tänkte köpa.. Men det blev en t-shirt från Lindex i alla fall, sånna kan man aldrig få nog av.

Imorgon ska jag tame fan orka mig upp till skolan alltså, det här beteendet kan inte fortsätta. Kommer bli värsta skolkarn ju! Kom på nu att jag inte har något att göa på hela eftermiddagen så fick lite smått panik. Är det någon som vill hitta på något så är det bara att höra av sig för jag har inget för mig! Puss


2 cool 4 school

Jaha, då var det andra dagen man skolkade då. Får ta och skärpa till mig nu, måste gå imorgon, annars kommer jag få dåligt samvete.

ja blie so liess

Ja, herregud. Vad less man kan bli på allt. Här har ni i alla fall en bra låt.


korv

Gårdagen var helt okej. Hamnade hos Michelle, en bekant från sorunda. Det var hon som hade kräftskivan alltså, kunde jag aldrig tänka mig. Världen är minsann liten. Drog till Linnea vid tio tiden där jag slaggade breve hennes morsa. haha. Idag åkte vi ner i hamnen och käka glass. Eller jag käkade korv. Är typ aldrig sötsugen längre. Nu ska jag åka till Tim. Hejdå.

Kräftskiva med Bengan!

Jag känner att jag allt mer och mer börjar bli förvirrad och dålig på att planera. Det blir ju inte lättare heller när planerna blir som dom blir. Har ju planerat sen flera dagar tillbaka att jag ska på kräftskiva hos Linnea och Magnus, men ringde och avbokade det då Linda erbjöd mig ett litet poolparty. Det lät ju hur trevligt som helst, även om det bara var få som skulle dit. Men folk började banga ur, och tillslut blev det inget poolparty. Då ringer mamma - och bjuder med mig på en kräftskiva i sorunda med henne och Bengan! Så kvällen blev räddad ändå. Dom ska komma och hämta mig kvart i sju, så måste börja göra iordning mig nu. Måste ju se representabel ut.


bengt 55



Känns som att det är väldigt mycket som händer i mitt liv just nu. Börjar på högskola, ska flytta ihp med Tim, mamma och Roffe ska separera.. Det sistnämna är väl det som är jobbigt, utan tvekan. Jag trodde att det skulle hålla mellan dem livet ut, inte att det skulle bli såhär. Finns så mycket tankar i mitt huvud just nu att jag inte vet vad jag ska skriva. Mammas nya, Bengan verkar ju iallafall helt okej. 55 år, jobbar som boendestödjare, har tre döttrar mellan 25 och 30 eller vad det nu var. De två ska flytta ihop nu och verkar tycka om varandra, det är väl huvudsaken. Tycker synd om Roffe bara som fortfarande lär vara i chocktillstånd. Men jag och Tim har sagt att vi ska hälsa på han jätteofta eftersom vi tycker så mycket om honom, hihi.

Mitt rum är förresten klart nu! Tim och Ebba har hjälpt mig att fila, spackla och måla. Här är en bild på mitt fönster med lila fransgardiner från hemtex och blommor som jag själv har plockat på mormor och morfars landställe i Sorunda!

klart jag ska blogga, soma.



Saknar Tim jättemycket. :(



Hade lite folk här hemma igår på lite musik&bärs. Från början skulle det bara vara Jag, Jossan, Hanna och Ebba. Men istället för Jossan kom Tove plus lite ösmograbs. Blev alldeles lagom med öl för min del med tanke på att jag och Ebba delar på en platta. Sosa (fisken) fick stå ut med mycket igår, stackars honom. För att inte tala om mitt stackars rum som jag har dammsugit 3 ggr hittills, börjar bli pedant tror jag. Men det var såklart värt det med sådant trevligt sällskap.

Ska till Linnea och Magnus idag på kräftskiva ifall det går som planerat. Funderar på att skita i kräftorna då det är så jävla jobbigt att skala dom. Och jag gillar inte att bli skitig om fingrarna heller plus att jag är ganska grisig av mig så kommer säkert bara spilla ner hela mig själv och i värsta fall någon annan. Och det vore ju synd.


Dumma Emil försöker käka min stackars fisk. :(

hejdå

hade värsta planerna att blogga sönder igår, lägga upp bilder på både det ena och det andra. till exempel min och shahlas skoldag. men massa annat kom i vägen. så nu kommer inte jag blogga på ett bra tag känns det som. hej

Södertörns högskola.

Kom precis hem från en mysig promenad med Tove, Jossan & Sebastian. Hade behövt komma hem tidigare egentligen eftersom att jag faktiskt börjar i skolan imorrn, men men. Hann breda en dubbelmacka som jag ska ha med att äta på tåget, det är huvudsaken.

Är ganska nervös inför morgondagen faktiskt. Har ingen jävla aning hur det kommer vara. Var det är för elever, lärare, hur det ser ut, hur allt är upplagt.. Vi får se imorrn helt enkelt, nu ska jag borsta tänderna, lägga fram kläder och sen sova. Puss.


Ser riktigt pampigt ut.

Jag och Tove ute på landet!

För lite mer än en vecka sen åkte jag ut till Tove i Boda som ligger mellan Åkersberga och Norrtälje. Jag var där i två nätter och tre dagar och det var jättemysigt. Vi bara softade och hade allmänt trevligt. Vi plockade blåbär, kantareller, badade i poolen, kollade på tv, åkte in till Norrtälje och åt god mat.


Tjejen i bakgrunden var sjukt irriterande och töntig. Var tvungen att få med henne. Och killen har fågelbajs på sin tröja.

Mina naglar efter att jag var på en salong och fick manikyr!

bara så ni vet

Leo har stått och pipit hela morgonen så jag inte har kunnat sova. Eller han har snarare skrikit. Så jag var tvungen att hämta han från övervåningen in till mitt rum, men då började han pipa igen så var tvungen att släppa ut han. Och nu gjorde jag ett nytt försök i att få han att trivas här men icke. Han vill bara ut. Men jag ska tvinga han att älska mig och mitt rum!!!!!!!!!!!!!!


Min älskade vovve Leopold.

omoget men ärligt

ASSÅ JAG HATAR OLIVIA SÅ JÄVLA MYCKET ATT JAG VILL BÖRJA GRÅTA, SPOTTA PÅ SKÄRMEN Å SKRIKA SAMTIDIGT! HON ÄR EN ÄCKLIG JÄVLA HORA SOM INTE FÖRTJÄNAR ANNAT ÄN ETT EVIGT LIDANDE!!!!! ÄCKLIGA FITTA
The City - MTV Shows

jag är ingen ensamvarg

Ingen vill ju vara med mig idag så jag får sitta i mitt rum helt ensam. Men det är jättemysigt och när Matilda spådde mig här om halvåret sa hon att jag behöver vara mer för mig själv. Fotnot; det är skillnad på att vara ensam och att vara för sig själv.

Äter i alla fall nudlar och dricker freeway cola (lidlcola)


Självständig

Var inne i stan idag och lämnade av Tim som jag inte kommer få träffa på 5 dagar nu. Köpte en sommarjacka, en höstjacka och en sjal. Är ypperligt nöjd med mina inköp. Håll utkik så kommer förmodligen bilder på inköpen senare idag.

Har upptäckt hur skönt det är att shoppa själv, att slippa ha någon negativ hårra med sig som har dålig klädsmak och bara klagar på allt man tycker är fint. Eller någon som inte vill äta där jag vill, eller vill shoppa i mitt tempo. Åt på mcdonalds själv också, känns vuxet. (haha).

vilken kärleksgest!

Fick lite tråkigt nu helt plötsligt när Tim försvann iväg så jag satte mig ner för att pyssla lite.

        

Jag & Linnea



Var nere i centrum idag med Linnea och handlade smink och fikade på Thorssan. Jag blev bjuden på kräftskiva av henne på lördag hemma hos henne och Magnus. Eva skulle ha kräftskiva då också men eftersom att Tim inte kan närvara så skiter jag i dom. Kommer bli femte hjulet eftersom det bara är par som kommer vara där.

Kommer inte på något mer och säga och jag kommer inte ihåg vad jag har skrivit i tidigare inlägg så vill inte nämna något flera gånger liksom. hoho



Bara njuter av vad livet har att erbjuda

Det har varit lite dåligt med uppdateringar nu på senaste tiden som ni kanske har märkt. Jag har verkligen jättedåligt samvete för det och tycker så synd om er läsare som har saknat mig så mycket. Men jag har haft andra roligare saker för mig.

Igår tillexempel åkte jag och Tim in till tanto på en liten kräftskiva med några bekanta. Det var verkligen jättetrevligt m. en jag blev på tok för full, så Tim hade tydligen stora svårigheter med att få hem mig, speciellt uppför svedviksbacken. Har inget minne av det.

Idag gick vi hem till Dennis efter att vi hade vaknat och gick efter det ner till hamnvik för att titta på wakeboard SM. Det var inge vidare kul, men de hade billiga hamburgare iallafall.

Nu tänkte vi ta tummarna ur röven för att måla färdigt vårat framtida sovrum som har stått och sett förjävligt ut ett tag nu, hoppas vi hinner färdigt med det! Kommer bli hur fint som helst, lägger upp bilder sen också säkert.


En sådan här liknande tröja köpte jag igår, fast en lila och lite mer detaljer på. Fyfan vad tjusig den är.

GRATTIS TILL FÖRLOVNINGEN!

Måste börja detta inlägg med ett STORT GRATTIS till Albin och Angelica som förlovade sig igår! Är så himla glad för eran skull att det bara pirrar i magen alltså. Önskar er all lycka i framtiden!

Gårdagen spenderades mestadels med Tim men också lite med Josefine och några till. Vi solade och badade på nicksta, hur varmt som helst i vattnet, men det kanske är för att alla snorungar kissar där. På kvällskvisten rörde vi oss in mot farsta för att fira det nyförlovade paret hemma hos Christian. Skulle egentligen åkt vidare in mot stan men så blev ej fallet. Befinner mig nu i Skogås och ska snart ner mot Nynäshamn för att äta middag med pappa och hans förra sambo Eva. Daniela ska med också, och förhoppningsvis Christian!


Finns inget bättre än sommar



Kom precis efter att ha varit hos mormor och morfar en sväng för att sedan möta Ebba en snabbis på en zigg. Nu ligger jag i sängen och svättas som en gris, skulle sitta fint med en AC i rummet nu alltså, herregud.

Ska in till haninge med Jossan imorgon, vet inte vad vi ska göra där, men ska väl titta i affärer antar jag. Kanske passar på att köpa en ipod som jag så länge velat ha. Det har varit så många gånger på senaste tiden som jag verkligen har saknat musik i öronen. Och för att inte tala om sen när jag börjar skolan och ska pendla 3 timmar om dagen. En ipod kommer bli ett måste alltså.

Snart är sommaren över. Börjar redan känna kylan i denna värme smyga sig på. Fyfan.

Yxlö

Har haft en ytterst trevlig stund ute på yxlö igårkväll och idag. Jag, Ebba och Felicia bastade, badade, drack bärs&vin och snackade sjukt mycket skit. Det var riktigt härligt faktiskt, speciellt att näcka i månskenet måste jag säga. Idag har vi badat och solat hela dagen så jag ser ut som en kokad kräfta alltså. Men det känns skönt att äntligen ha fått lite färg eftersom att jag har spenderat den mesta tiden inomhus den här sommaren.

Imorgon ska jag in och träffa Tim på dagen och sedan umgås med Angelica&Albin med flera! Hoppas att det blir fint väder.

Bilduppdatering får ni senare. Om Ebba lägger in dom från sin mobil.

handyman

Nu har jag och Ebba slipat och spacklat hela dagen, vilket jävla jobb. Trodde vi skulle hinna måla idag också men det kommer vi icke hinna med. Kommer inte ens hinna spackla färdigt eftersom vi inte är helt klara med slipningen. Har tagit lite bilder så när allt är klart får ni se hur det blir! WOHO

Imorgon ska jag till yxlö och basta och dricka bärs, fyfan vad mysigt.


PUSS!

fotboll!

Jag och Ebba stack upp till kvarnängen igår och lirade lite fotboll. Det var väldans trevligt. Det kom några nigghaz dit och sprang runt och tränade järnet, så lämnade de en fotboll efter sig som vi la beslag på. Det var väl allt jag hade att säga om den saken. Puss



Påväg dit!
.


SpexX

Sakura tree

Är PROPPmätt då jag nyss har ätit Matildas pannkakor med sparrissoppa innan det som hennes mamma lagade. Jag dukade och vispade grädde. Nu tänkte jag dra upp till kvarnängen för att lira lite fotboll med Ebba, det ska bli skönt.

Jag och Ebba ska tatuera oss snart! Jag tror jag har hittat vad jag ska göra, kommer bli hur fint som helst. Och har inte sett en enda som har en sådan tatuering, inte på det stället heller. BRA VA?!


ringvägen

Blev ingen ipod, de hade inte färgen jag ville ha. Får åka in till handen och teknikmagasinet snart istället och kolla.

Nu ska jag dra ut på ringvägen och sola med Matilda och hennes mamma, ska bli mys. Puss!


Godmorgon!

Har legat i solen lite nyss, fyfan vad det steker. Ska äta en äggmacka med kaviar och sedan bege ner till centrum där Angelica väntar! Tänkte passa på att köpa en ipod också, hihi.

MY TOP STALKERS!


Hade ju hoppats på att någon roligare än Felicia var top1 men det är trots allt lite smickrande ändå. Puss på dig Felicia!


schizofren

Gick just in på min internetbank för att kolla hur mycket pengar jag har kvar och sådär... Det ser inte ljust ut kan jag säga. Börjar få lätt panik nu, får inte spendera mer pengar. Har ju varit så fattig det senaste året så jag har glömt bort vad hushålla innebär. Dags för skärpning, detta funkar inte. Måste börja lämna plånkan hemma när jag går ut eller nåt, verkar vara den enda lösningen just nu.

Jag vill ha en ipod.

Den blåa är fin tycker jag. Josefine säger att dom precis har fått in nya på expert, och dom var inte så dyra heller. Måste ju ha musik när jag ska börja plugga i flempan sen.

Soul plane

Vaknade klockan ett idag och sprang direkt ut och la mig i solen, hann faktiskt få lite färg. Efter det gick jag ner i hamnen med Ebba och chillade vid nån brygga lite. Vi doppade fötterna i vattnet och det var iskallt alltså. Det ilade och värkte av kallheten, fyfan. Därefter käkade vi en burgare med mamma och hennes väninnor för att sedan gå hemt till Ebba för att dricka kaffe och kolla på Soul plane, sjukt bra film. Hur rolig som helst, den rekommenderar jag!

Nu tänkte jag ta mig ut på en rejäl långpromenad med gympadojjsen.


Snoop Dogg som pilot i soul plane!


fjortisfest

Nu sitter jag hemma i Ebbas rum och dricker en cider samtidigt som jag ska försöka sminka mig som en fjortis. Jag sket i cowgirl, ska vara extremfjortis istället :D Orkade inte leta fram några speciella fjortiskläder så det får duga med en dålig sminkning och tuperat hår.


Denna söta lilla flicka ska vara min inspiration ikväll.

lövstock

Skulle ätit frukost med Linnea imorse så jag ställde mitt egna hjärn-larm för att vakna vid tio eftersom att hon skulle komma vid elva, så ringer jag henne och får beskedet att hon inte hinner komma! Då har jag alltså gått upp i onödan hur bakis som helst när jag verkligen hade behövt sova ut. Menmen, har hon försovit sig så har hon! Hon är ändå min bäztis.

Idag ska jag på maskerad hos Madelen, vet inte riktigt än vad jag ska vara, men det lutar mot cowboy. Alltså inte kill-cowboy, utan tjej-cowboy. Skulle funka tror jag, men måste slå en pling till mormor då det är hon som har utstyrseln!

Nu ska jag ta och pallra mig upp på övervåningen och styra upp mig själv. Tänkte duscha bort bakis-svetten och äta en makrillmacka faktiskt. Någon bild att lägga upp har jag faktiskt inte. Skulle ju kunna lägga upp någon random bara... Aaa, det gör jag.


Denna bild får bli min inspiration idag!

RSS 2.0