Razza

Felicia skrev till mig nyss att hon hade skaffat en blogg. Kors i taket säger jag, hon som hatar bloggar så mycket. Men hon ska inte skriva "som alla andra", hon ska skriva om miljön typ.. Eller vad hon sa. Men grattis då, eller vad man säger.
Här har ni hennes blogg!

Var ute på sjön med Daniela idag med hennes två killkompisar. Vi badade lite, Daniela åkte ring och sen åkte vi hem. Vi var bara ute ett par timmar på eftermiddagen. Imorgon dock ska vi åka ut tidigt, jag har lagat mat till alla som jag och Daniela ska bjuda på istället för att betala för bensinen. Lagade pasta med bacon&creme fraiche. En liten röra som Eva har lärt mig! Sedan köpte vi mackor som vi ska ha makrill eller skinkost på, och sist men inte minst lite saft!


Nu tänkte jag gå in och läsa min vän Matildas blogg som jag inte har läst på ett bra tag!

blä


Saknar dig redan.

hos sala.

Tänkte skriva värsta inlägget men kände fyllehickan och staplandet över tangenterna så pallar inte skriva så mycket. Kände mig dock tvungen att skriva någonting eftersom att jag inte har uppdaterat  på länge. Ska gå hem till pappa och sova nu. Börjar skolan 20 augusti och ska söka studielån imorgon eller något. Så allt lär ju styra upp sig.n

rättelse

Eller jag ska få den på måndag har det kommit fram.

LÖN

FICK MIN LÖN IDAG! WOOOOOOOOOOOOOOOOOOP WOOOP



Färjekrock

Hörde nyss från pappa att gotlandsbåtarna hade krockat med varandra, vilket jävla fjasko! Hur fan gick det till? Trafiken in i nynäshamn har ju gått till på samma sätt i hur många år som helst, och det finns ju radar? Kaptenen måste ha varit full eller något. Hoppas han åker i fängelse! Tänk alla stackars själar som har skadats av chocktillståndet, för att inte tala om det lilla barnet som fick åka in till sjukhus, eller snubben som blev fastklämd i kollisionen. Skäms på dig kapten!



jag börjar bli osäker på min bloggnisch

Vaknade upp med ett bakissyndrom i morse, var sjukt törstig. Det blev några glas vin igår i  min ensamhet, men hade Felicia som sällskap på msn, hon drack också vin ensam, haha. Kom på klockan 1 att Maxi hade lämnat en dryg halv flaska vin senast han var här, så jag drack upp den. Sen snodde jag lite rödvin av farsan också, hehe. Så kan det gå!

Gick hur som helst till Lidl för att handla lite småsaker som juice och kaviar, för att kunna äta frukost. Så gick jag förbi Röda korset och hittade lite kaffekoppar som jag köpte. 1 kr styck kostade dom, köpte fyra stycken hihi. Hade köpt fler om det fanns, men det fanns ju bara 4.


Kanske ska börja snusa på tal om muggar?

Jag ler för mig själv

Ligger fortfarande i sängen. I min ensamhet. Var lite nere på grund av att jag kände hunger, tills jag hittade denna låt! FAN VAD BRA DEN ÄR!!!

Linnea ringde mig nyss och frågade om jag ville ta en öl med henne efter jobbet imorgon. Jag tvekade inte en sekund. Öl är gott. Och Linnea är mysig <3

Electrolux ergospace

Vaknade för en stund sedan och insåg att jag hade somnat i min fotölj. Det blir tidigt ikväll, är helt slut! Men inte så konstigt när man har varit med mormor ett par timmar alltså, man blir totalt utmattad.. Skulle åka in till handen och köpa en dammsugare till mig eftersom att pappa är så snål att han köper en begagnad som inte fungerar. Iallafall så började jag och mormor bråka på vägen in i bilen, om något som hade med simkort att göra.. Har aldrig sett henne så arg och så trög i skallen alltså. Sedan ska hon prata oavbrutet, det kan liksom inte vara tyst för henne. Jag vill ju lyssna på radio i bilen men det går ju inte för att hon ska babbla konstant om onödiga saker. Så det slutade ju som sagt med att jag kom hem och somnade pga huvudvärk.

Fick förövrigt en hårfön och ett paraply av mormor. Så det kanske var värt att få lite ont i huvudet.


Dammsugaren jag köpte!

hej

Det har varit lite segt med uppdatering från min sida den senaste tiden men det får ni stå ut med. Har haft ett par ytterst trevliga dagar hittills med både festande och lite lugnare varianter. Nu ska jag handla mat i skogås centrum. Hejdå.

hejdå mobilen



hej ja tappa bort min mobil igår i örnsbronx. la den på gräsmattan sen gick ja iväg å skulle köpa korv å när ja kom tillbaka va den inte kvar. nån sa att de lös i gräsmattan å att nån shåne hade tagit den. va gör man.

ni som vill ha mitt nya nummer får ta de från min facebook!

såg kissie å amir på östermalmstorg inatt förresten. amir va asfet å kissie hade grå hy å va jätteblek och obehaglig. och fula kläder hade hon.



drum and bass och en gnutta dubstep med daniela!



Daniela följde med mig hem idag för att umgås och ha lite kvalitetstid. Jag hälsade på henne på jobbet efter att ha lämnat in min timrapport och varit på banken. Nu har jag äntligen gjort alla mina ärenden så nu kan jag slappna av!

Pappa fyller år idag så vi är bjudna på middag hos Eva och Daniela. Pappa ville inte komma på sin egen födelsedagsmiddag först, knäpp som han är.. Mormor tror att det är för att Eva har förolämpat hans "manliga stolthet".. Han är väl bitter bara helt enkelt. Men nu ska jag och Daniela bege oss ner för backen och ge pappa presenter! Puss

hej bloggen

Nu sitter jag hemma hos Ebba och myser. Hon är sur för att jag spillde ut ett finglas med tranbärssaft på hennes tapet och golv. Förlåt. Jag vill ut på promenad för att jag är rastlös men det vill inte hon. Så nu är jag gisslan här.


woho!

Sitter hos Linda nu och såg nyss att jag blivit antagen på södertörns högskola på förskollärarutbildningen och jag tackade ja! Så jag ska söka studielån imorgon tänkte jag. Fyfan vad kuuuuuuuul!

full

Man får ju lite dåligt samvete när man sitter vid datorn en sådan fin och solig dag som denna. Jag tittar på Tomten är far till alla barnen också. Har glömt bort hur rolig den är alltså.

På lördag är det feKKe kom jag på, hos Hannele, ska bli hur kul som helst. Får ta det lite lungt med drickan då med tanke på att jag inte har druckit på ett tag.. Kanske är lite mer lättpåverkad än vanligt.


Kommer knappt ihåg hur det känns att vara full. haihaoajhoai

Sjuuuuuk

Idag känner jag mig en aning bättre tror jag, så ska väl försöka hitta på något ikväll, inte ligga och slöa som vanligt. De senaste två veckorna har varit väldigt lugna med tanke på att jag har varit sjuk. Är typ det fortfarande så tänker inte dricka något den här helgen heller, det är fan två nyktra helger i rad! Rekord eller något.

Kanske ska höra av sig till sötnosen Matilda ikväll, vem vet! Henne har man ju inte träffat på ett tag känns det som.


stämningen kan alltid livas upp med lite skön musik


skön doktor

Igår tog jag mig i kragen för att äntligen gå ner till doktorn för att ta reda på vad det är för fel på mig, och förhoppningsvis få lite mediciner. Han sa efter att ha lyssnat på min andning i stetoskop, att det var bronkit, luftrörskatarr. Han skrev ut penicillin till mig, så nu får jag hoppas på att det blir bättre snart. Fick cocillana utskrivet också, så nu ska det bli lite lättare att somna också. Skönt.

"Vill du ha någon hostmedicin också eller?"
"Ja, asså jag har ju en del problem med att somna osv.."
"Okej, då skriver jag ut lite knarkmedicin till dig så att du sover ordentligt."
"Okej.. hehehe.."


Nu tänkte jag plöja igenom lite The City-avsnitt!


No batteries

Om det är någon stackare som har försökt få tag på mig så måste jag bara meddela att jag inte har några batterier på mobilen. Så det är därför jag inte har svarat!


i orten

Är inte hemma för tillfället då jag befinner mig på hemlig ort. SUG PÅ DEN NI!

Förklaringen

"Alla som inte dansar är våldtäktsmän och jag står still som en tennsoldat på dansgolvet en fredag, kollar mig runt, lika hög som vanligt.."

Citat av anonym


My ecstacy people

Fan vad feKKesugen jag blir när jag lyssnar på den här låten alltså, helt sjukt. Så smsar Linda mig och frågar om jag ska ut. Nu har jag panik. Men jag vet att om jag går ut ikväll kommer jag vara lika sjuk imorgon, så det är väl ingen idé. Hade jag stannat hemma igår hade jag nog inte varit sjuk idag överhuvudtaget. ÅÅHH

min mamma

Jaha, nu sitter jag här i min säng, tredje dagen med feber och världens äckligaste hosta. Jag undrar när detta ska gå över alltså. Det har ju förstört en hel helg, jag hade ju värsta planerna. Fyfan.

Satt och tittade på vimmelbilder på finest.se så ser jag en bild där jag ser ett ansikte jag känner igen. Och vem är det inte, om inte min mamma? Tydligen hänger hon på The Village. Herregud.


Min vän

Jag saknar dig Soma och jag vill komma och hälsa på dig i sommar. Puss

Fever

Igår färgade jag och Ebba våra hår. (Vårt hår?) Jag gjorde slingor på henne och hon färgade min utväxt. Vi är jättenöjda, tur att vi har varann. Nu orkar inte jag skriva mer, känns som att jag ska svimma. Tur att Arvika blev inställt.


jävla skit

Jaha, då vaknade man upp sjuk idag då. Världens hosta med svimfärdighet också. Kul.

pissluffare

Nu är jag på så jävla dåligt humör att jag vill hoppa in i väggen med huvudet före. Om folk bara kunde sluta tycka så jävla synd om sig själva och ta lite ansvar samt sluta låta saker gå ut över andra alltså.

Nu ska jag lyssna på denna.

akivrA

Nu sitter jag här på kontoret igen. Är ganska pigg och utvilad med tanke på att jag har sovit sedan jag kom hit 07:40. De kom in idag också men de märkte inte att jag sov eftersom att jag vaknade så fort, jag liksom halvsov. Nu är det dags att jobba en timme tycker jag, innan det är lunch. Lite måste man ju göra.

På fredag ska jag fly till annan ort, hoppas inte hostan jag har blir värre bara. Då får jag vara kvar här även denna helg. Men jag hittade en förkylningsmedicin på Therese's kontor, så hoppas den hjälper. Ska ta en imorgon och på fredag också. Esberitox tror jag den hette. Mysigt.


RSS 2.0