Uppfriskande

Känner verkligen att det är vår i luften! Var nyss ute på en joggingtur med Daniela, fan vad skönt det var. Ska försöka göra det varannan dag nu framöver så är man fit till beach '09 :D

Ska upp och äta nu och sedan plugga, och där tog det stopp.

fittdag

Det blev något fel på min nacke och rygg igårkväll så jag kunde inte sova. Kan inte beskriva riktigt hur det kändes, men som att den var överansträngd eller något.. Så jag tog sovmorgon idag helt enkelt, var illa tvungen eftersom att jag somnade vid typ fyra. Eller tre kanske, men kände att jag behövde sova längre än till sju. Och här sitter jag med typ 30468 rester som jag måste göra så fort som möjligt och vet inte ens var jag ska börja. Men det är nog dags att börja nu innan det blir försent alltså.

Ska åka hem med Linda typ om tio minuter efter att ha varit i skolan i typ 1 timme och spelat kort. Vilken jävla onödig dag säger jag bara. Kom bara till skolan för att betala pengarna till flaket, så jag var tvungen helt enkelt.. Men ska hem nu i alla fall och sätta igång med plugget som jag lär sitta begravd i resten av dagen/natten!


Veckans låt

Här kommer skönaste låten på längeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Terror

Hörde inte alarmet på mobilen imorse så jag missade dagens enda lektion, samhälle, synd. Vet inte om jag var ironisk eller inte eftersom att jag verkligen borde gått på den lektionen, samtidigt som den är väldigt tråkig. Måste verkligen ta hem mycket grejer imorgon och plugga, har hur mycket som helst att göra. Har verkligen slappat till nu på sista tiden.

Ringde i alla fall mormor & morfar när jag hade vaknat, och dom bjöd mig på frukost på Jannis som ligger på banantorget. Efter de gled vi in till farsta där jag hittade en studentklänning från sisters. Har försökt att hitta bild på den på internet men det finns ingen, så får ta bild på den någon annan gång. Väldigt fin var den i alla fall, och stilren. Folk borde lära sig från mig. Eller det var väl mest mormor som kom med rekommendationerna.

För övrigt så ska jag säga er att detta var en dag utöver det vanliga. Min mormor är väldigt snäll men kan vara väldigt tjatig, gnällig och jobbig. Så jag fick väl behärska mig från att få ca 4 utbrott + ett gråt. Men det är sådant man får stå ut med, speciellt när dom betalar ens studentklänning. För att hedra min godhjärtade mormor så lägger jag upp en bild på henne.


Mormor och hennes två väninnor för många härrans år sedan uppe i deras sommarstuga i sorunda.


Nakenfis

Har suttit i ett tag och redigerat lite bilder som någon ska göra en header av till mig så småningom. Den jag har nu ser ut som skit. Eller den är väl fin på sitt egna vis, men den passar inte in i min blogg bara. Här är i alla fall en bild som jag har fixat till lite och tänkte lägga upp som header.


Här är alltså originalbilden..


Headern

Jag vet att den nya headern är helt fuckad, men det är inte mitt fel. Jag ska fixa det så klaga inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bordell

Ja ni mina vänner detta kan bli en trevlig söndag. Är just nu hos BakisMatilda, och vi ska gå till sushithaitakeaway eller vad fan det heter och äta sushi! Eller Matilda ska äta sushi och jag ska äta någon annan thaimat. Även om sushi kanske är japansk mat, men det hör inte till historien. Det är en riktig mysig stämning där på thaihaket, dom har verkligen inrett det med känsla. Känslan från prostitutionens industriområde i thailand där Matilda var på semester här om året med sin vän. Där finns det mycket bordeller, det är Matilda ett levande bevis på.


På bordellen..


Dagens ord.

tove ryd säger:

man ska inte kaxa med amanda gerdelin

määäändy säger:

DÄR SATT DEN


ha en trevlig bakfylla

Ja, gårdagen var väl trevlig men trodde faktiskt att det skulle vara mer folk, var bara typ 15 pers eller något. Vid 10-11 eller något drog vi vidare till universitetet, det var någon klubb där i allhuset, men kön var så lång så vi skulle inte hinna in förrän vi hade varit tvungna att dra igen. Och Matilda är ju inte 18 heller, men Martin hade trots det kommit in minsann! Jag och Matilda drog hem efter att ha stått i kön i säkert en kvart, för att Matilda frös om fötterna. Men det var väl lika bra, vi hamnade i säng hyfsat tidigt ändå och idag är jag pigg som en lärka!

Ut till förorten

Sitter med Matilda hemma hos pappa och förkrökar och lyssnar på blade. Jag dricker bärs och hon mousserande vin, så kan det gå minsann! Runt halv åtta ska vi ta tåget in till stan och sedan vidare till bandhagen till en födelsedagsfest. Fest i bandhagen minsann, inte ofta man hamnar där. Ska jag vara helt ärlig har jag aldrig varit där och kommer nog aldrig mer hamna där heller. menmen



Natasja is dead

Här är hon, hon som har gjort världshistoriens bästa låt, calabria. Som jag förövrigt ska ha på mitt studentflak.

Fredag imorgon..

Äntligen har vi bestämt låtar till studentflaket, HÄRLIGT! Är väldigt nöjd med låtarna, trodde folket skulle ha dåligare musiksmak faktiskt. Om jag hinner så skickar jag låtarna till Mats&Niclas imorgon, så ska de göra ett mixtape, kommer bli hur bra som helst.. :)

Nu sitter jag här i min ensamhet och lyssnar på skönskön musik, snackar med några på msn och planerar att ta ett bad snart faktiskt.  Kan bara tänka på att det är fredag imorrn och ääntligen hääälG!  (vet att det stavas med e) Inget planerat på lördag ännu, ska bli kul att se vad som hända skall, kul kommer det säkert bli i alla fall! Oj vilket rim. Bara för att jag nämnde Telen så tänkte jag passa på att lägga upp lite bilder från när jag, Sarah, Erica och Matilda var hemma hos Matilda (Lars). Det var för några veckor sedan när vi förkrökade innan vi drog dit.


You make me...

Har religion just nu och det här är sista lektionen vi har på oss att skriva färdigt vårat projektarbete om Gaza, har hela analysen kvar. Känns som att jag vill fly härifrån bara. Och nu sitter Matilda och tjatar och säger att hon får panik på mig bara för att jag inte kommer igång. Jaja.

Synd att jag fick bilderna från skolan en dag försent, skulle lagt in dagens outfit igår men får väl göra det idag istället! Eller mer en närbild på min fina tröja! :)


...Melt!


Skolmat

Dags för lunch i matsalen, undrar vad det blir för god mat idag. Jag vill bara passa på att säga att skolmaten är det bästa som hänt mig, godare mat finns inte. Och den som säger något annat har antingen psykos eller jävligt dålig matkultur hemifrån. Var glada för att ni ens får mat i skolan, tillskillnad från andra luffarskolor inne i stan och liknande som får gå ut och äta varje dag istället, det tar ju bara tid och dessutom lär man ju bara äta onyttig mat då. Så var glad. Och tänk på barnen i Afrika som jag och dina päron brukar säga.

Nostalgi

Satt med Matilda för någon timme sedan och tittade in alla bilder jag hade från "FEST" mappen, länge sedan jag kollade på de bilderna. VIlken nostalgitripp alltså! Fyfan vad kul man hade när man var liten fjortis utan några somhelst besvär, skulle kunna göra vad som helst för att få tillbaks dessa tider!



Det är inte jag som censurerat, tror det är Elin själv! :P

Våfflz

Mötte upp Linnea idag för att ta en fika på Thorssan, blev en skagenmacka som vanligt! Efter det gick jag och Matilda ut på en promenad med hundarna för att sedan gå hem och laga middag. Och eftersom det är våffeldagen idag så gjorde vi såklart våfflor också, (Matilda gjorde) som vi åt med hjortronsylt och grädde. Godare har man väl ätit.............................


Eller vi hade en med röd sylt........................


hihihihihi

Dirty lil secret.

Idag har jag och Linda styrt upp ett mission minsann. Detta bådar endast gott.

Nu är det Desperate Housewives grabbar!


Butch - Amelie

Veckans favotitlåt som jag just nu sitter och lyssnar på!

BS


Just nu sitter jag hemma hos Linnea och pratar skit. Gick hem hit efter skolan för att dela lite skitsnack! En del av skitsnacket ska jag skriva mer om i nästa inlägg, eller en annan dag. Inte så mycket skitsnack egentligen utan en god nyhet!

Jag och Linnea kanske ska ut och ta en promenad senare med Angelica också, men får se hur det blir eftersom vädret är så dåligt :(


En söt bild på oss från nyår!

BaraBazzProduction AB

"Frågestund" i Blondinbellas blogg.


 
Hur många har du bazz?
Vad är en bazz?

Var får jag allt ifrån? hahahahahahahahaha

de e fullt

Nu sitter jag hemma hos Mange och Linnea och dricker vin och bärs. De människor som befinner sig är; Angelica, Linnea, Fredrik, Lenita, Ginai, Mange och jag! Hur trevligt som helst, men när som helst så ska jag och Angelica dra hem till nynäs för att spendera lite tid med min mamma och hennes kusiner. Matilda kommer förbi också, så kanske vi alla ska dra till Felicia. Alltså jag, Angelica och Matilda. Detta kommer arta sig. Eftersom att gästrummet kommer att invigas ikväll. Och med det sagt refererar jag till Linneas blogg, där ni kan spana in bilder på vårat renoveringsobjekt. puss på er alla! Länken verkar inte fungera hur jag än gör, men addressen till Linneas blogg är; linneanordlund.blogg.se


En söt bild på Linnea!

Fredag

Ställde inte alarmet igårkväll för att jag skulle få chans att sova ut, och det fick jag! Vaknade väl  bara för ett tag sedan, skulle egentligen upp åtta och börja nio. Men det är tydligen inget viktigt i skolan idag, bara projektarbete och det kan man ju likagärna göra hemma! Så jag stannade hemma idag alltså. Ska upp och äta frukost och duscha snart för att senare möta Matilda och gå en långpromenad runt ringvägen!

Senare idag ska jag åka ut till Lisö till Linda och Jacob med jacobs klasskompis Sven! Vi ska basta och äta godis tror jag. Kolla på film kanske, vem vet! Men mysigt kommer det bli:) hihi

Lite DÅK

Distriktsårskongressen då grabbar, den tänkte jag berätta lite mer om för er nu. Eller nej, det tänker jag inte alls, för jag har snackat tillräckligt om den där jävla dåken. Och jag kan ju inte vara ärlig heller, eftersom jag gått runt och ljugit till folk som jag såklart var tvungen att ge ut min blogg till där det begick sig. Så jag lägger upp lite bilder istället, närmare bestämt två stycken. För 2 bilder säger ju mer än 2000 ord eller hur?


Min ska bli den ekliaste

Hittade denna söta lista från början i Somas blogg, som sedan hamnade hos Jennifer och sedan hos Linda som jag kopierade den ifrån. Här är den i alla fall

Från telefonboken!


- Har du pussat nummer 2?
Ja tyvärr


 - Vad har du för relation med nummer 20?
Vet inte vilken Erica det är men antagligen hon från klassen. Och vi känner inte varandra så överdrivet bra


- När ska du träffa nummer 30?

Pappas hemnummer. Tills jag inte kan undvika dem längre eftersom vi bor i samma hus

- Är nummer 18 söt?

Ja, riktigt söt. (roundi) hihi


- Vad var ditt första intryck av nummer 13?
Att hon var en bitchig fjortis!

- Gillar du nummer 14?

Ekonominytt. Har inte träffat han


- Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?

Japp, för en timme sedan faktiskt.

- När ska du träffa nummer 25 nästa gång? 
Ja du. Han har ju sagt upp kontakten med mig så det kan ju bli en tidsfråga innan vi syns i tanto i sommar


- Är du nära vän med nummer 23?
Nej men min vän är hon minsann! Den pinglan

-Har du gått på bio med nummer 4?

Nej. Och det skulle jag inte vilja heller för hon kan fan aldrig hålla sin jävla käft stängd

- Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
Det beror ju på hur man definerar gå ut eftersom att han är min bror.


- Vad pratar du och nummer 5 oftast om?
Det var väl 4 år sedan vi pratades vid. Och om jag ska vara helt ärlig kommer jag inte ihåg vad vi senast sa till varandra. Hej kanske.

- Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?

Ja min lilla Daniela.


- Vad har du och nummer 26 för relation?

Vi gick i samma klass i högstadiet, nu hälsar vi bara på varandra.


- Vad skulle du vilja göra med nummer 11?
Har hört att hon har haft lebbsex. Men jag vill inte ha det med henne oavsett

- Vad är det bästa med nummer 8?
Att han ska gifta sig med mig en vacker dag


- Brukar du och nummer 16 träffas?

Vet inte vem Emil det är? Men om det är Wärme träffas vi väl i skolan lite då och då, och på någon hemmafest, kryssning eller telegrafen!


En tangent mindre

Städade nyss mitt rum lite grann, kändes som att dammråttorna började överta. Så jag dammsugade alltså lite. Tänkte då passa på att dammsuga mitt tangentbord också eftersom att det fastnar så jävla mycket skit under. Självklart så lossnar en tangent då också! Som tur var det ingen jag har så stor användning av, men det ser ju så jävla fult ut...

Var hemma hos Åsa idag med Mamma och hälsade på Isabell. Hon var lika söt som vanligt! På lördag ska jag på hennes dop, ska bli jättekul. Dopfikat hålls på strandhotellet så det blir säkert jättemyyyz.

Ska hem till mormor och morfar nu och plugga, ska göra färdigt en rest som jag haft sen typ en månad tillbaka, eller ännu längre till och med. För annars vill inte morfar övningsköra med mig och jag ska ju skaffa körkort så fort som möjligt om jag ska kunna bli au pair så det är lika bra att sätta igång med den där resten.


Jag och Isabell i oktober hemma hos Anna. Undrar vart den där koftan har tagit vägen? Har nog en aning om vart jag kan ha glömt den.. Tror jag rätt har den säkert kommit till användning för fattiga luffare!


I lördags

Var ju på födelsedagsmiddag för Fanny i lördags på Sonjas Grek på bondegatan. Jag och Soma kom dit lite senare eftersom vi hade varit på kongressmiddag, så jag tog ett glas vin och soma en alkoholfri drink! Åsa, Sara, Felicia, Erica, Soma, Jennifer och Fanny var de tjejer som var där. Fick nyss bilderna därifrån från Soma tagna av Ericas kamera. Hann bara få tre stycken men får lägga upp resten senare..




God morgon!

Vaknade konstigt nog inte av väckarklockan imorse när den ringde, så jag försov mig. AMS är på besök på våran skola och det missar ju jag nu. SYND! Men coop kommer efter lunch och ska tydligen titta efter personal, så det vill jag faktiskt inte missa! Det är överlag lite slött den här veckan eftersom att det är fördjupningsvecka så det lär bli sovmorgon många morgonar. Nu ska jag gå ut i köket och titta till mitt äggi som jag ska lägga på mackan med kaviar. HIhiHI

Skulle ta Danielas tröja imorse som hon av någon anledning har lämnat i mitt rum, men det kunde jag inte göra eftersom hon var uppe i köket och skulle sett mig när jag kom upp dit.. Så jag fick byta om helt enkelt. Men imorrn tänker jag ha den på mig ändå, skiter i om hon ser, hon tar ju ändå kläder av mig.

Tänkte lägga upp en uppiggande morgonremix! :D

hitta.se

Jag och min mamma hade nyss ett tjafs om vilken väg från trehörningen som gick snabbast hem till svedviks. Jag var ju såklart tvungen att ta hitta.se till hjälp för att kolla upp detta. Kunde inte riktigt se vilken väg som var närmast, så skitsamma. Matildas hus syndes jättetydligt, och det tyckte hon var roligt. "Gå ut på gården så tittar jag om jag ser dig..." Säger hon förväntansfullt.


Jag står just nu där ute på gården någonstans och vinkar, kan ni se mig?


Vilken helg!

SSU är verkligen roligt alltså, denna kongress slog ALLT! Eller inte själva kongressen egentligen, utan utekvällen efter. Och middagen var ju verkligen one of a kind, då Soma fick för sig att driva med en stackars efterbliven kille att vi var ett par. Tyvärr så kan jag ju inte skriva allt vi gjorde denna kväll eftersom risken finns att vi blir avstängda från SSU..

Det underligaste var ju ändå att en kille som jag träffade på kryssningen var där. Eller jag pratade väl kanske inte så mycket med honom, men vet att han och hans vän gick runt och skröt om att de var rika osv, haha. Sen ser man han på en distriksårskongress med SSU av alla politiska ungdomsförbund, han kanske skulle passa bättre som moderat?

Nu sitter jag i alla fall hos Matilda, vi har ätit middag och målat naglarna tillsammans. Nu tänkte jag göra en rest i samhälle, så att jag äntligen får övningsköra med morfar. Tänkte gå hem snart, plocka undan och städa lite i mitt rum, dricka te och softa bara! Ska bli mysigt att vara tillbaks i mitt fina rum hos pappa :D

Har inte fått bilderna från DÅK:en än, så får lägga upp denna sköna låt för att piffa upp inlägget lite.. :)

Champagnefrukost

Nu på svenskalektionen har vi kommit överens om en "festgrupp" som består av mig själv, Matilda&Matilda, Jenny och förmodligen David.  Våran uppgift blir att planera champagnefrukosten, styra upp Paintball för våran klass och lebbklassen samt fixa en avslutningsmiddag/fest för våran klass. Det vi har kommit fram till är att vi ska styra upp allt nästa SPtid, vilket är om två veckor. Ska höra med pappa om vi kan ha frukosten hemma hos oss, ska bli kul och höra vad jag får för svar.. Undrar hur mycket champagne med jordgubbar man kan få i sig innan vi börjar klockan nio, om man inte ska däcka vid fem. Men en flaska ska man nog hinna med :D Eller vad säger ni? ;)


Mumsigt Mumsigt!


Distriktsårskongress

Idag har jag varit hur duktig som helst! Räknade matte i typ en timme på SP-tiden, handlade om talföljder. Och jag fattade faktiskt riktigt bra. Jag fick även G på matteprovet om derivator, och det blev jag minsann belönad för. Morfar har inte velat övningsköra med mig för att jag haft rester, men bara för detta så tog vi trots allt en tur! Plus att jag fick hundra spänn! Dem ska jag använda flitigt i helgen hihi.

På lördag ska jag ju som sagt på distriktsårskongress med SSU. Man går igenom ett tjockt häfte med motioner som olika medlemmar från olika kommuner i stockholm har skrivit och så avslår man eller bifaller man dem. Kanske ska ge mig på talarstolen detta år, det är ju ändå mitt tredje! Får se om jag vågar. Det ska bli så kul att tredje gången spendera denna dåk med Soma! Vi kommer ha otroligt kul alltså! Ska dessutom på lördag kväll på middag med ett gäng tjejer för att fira Fanny som nyss fyllt 19, så det ska också bli trevligt. Handtvättade nyss en kofta jag ska ha på mig, måste planera redan ikväll vad jag ska packa. Nu ska jag titta på mitt sista avsnitt för ikväll av The Hills!


Landstingshuset på Kungsholmen.


Remixen!

Ja, jag skrev ju tidigare idag att ni skulle få en remix på Enur ft Natasja-låten! Det är en remix med låten Let it go med Dirty south. Om jag inte har fel så kan jag ha lagt upp den innan.. Men vad gör det, den är värd att bli upplagd en gång till!


"Natasja e död"

Sitter just nu och lyssnar på Enur feat Natasja med låten Calabria. Den är den överlägset bästa låten i livshistorien (förutom My Humps) och jag lyssnar på den säkert varje dag.

För ett tag sedan fick jag ett sms av Maxi där det stod "Natasja är död". Jag började direkt undra vad det var han dillade om, och jag tänkte direkt på min brorsdotter som heter Natasha! Men så sa han "isi no ni figaro". Och då visste jag direkt att det var hon. Hon dog i en bilolycka 2006. Synd. RIP Natasja. Ska förresten lägga upp en superremix av låten senare idag! Youtube fungerar ju inte i skolan därför får jag vänta med det.

Nu sitter jag på samhällen och ska göra någon jävla uppgift som jag inte förstår syftet med alls! Har frågat Sophie flera gånger men hon ger inte mig det svar jag vill ha för att få motivation att ens fortsätta. Så därför bloggar jag istället. Han förresten med att läsa hela blondinbellas blogg igår när jag var ensam i uppsala. Nu förstår jag verkligen varför hon är hatad, fyfan vilken bimbo hon var. Men dock inte längre. Länge leve Blondinbella.


En sådan blommig kjol har jag också! Som enligt Maxi och Fredde gör så att det ser ut som att jag bor på ett hippie-kollektiv..  "Ska vi gå hem till hippe-kollektivet nu Amanda?" Citat från Bulgarien.


Vilse i Uppsala

Ja ni mina vänner. Här sitter jag i en datasal i biblioteket på Ångströmlaboratoriet efter att ha varit ute på en 1,4 h promenad. Detta bådar ej gott. Har inge batteri på mobilen, eller jag har inte ens mobilen med mig. Linda, Shahla och Soma var för sega på att svara när jag ville möta upp dem så det resulterade helt enkelt i att jag gick vilse. Eller vilse och vilse, på kartan visste jag ju vart jag var, men jag har ju liksom aldrig varit här förut och jag är helt ensam. Men vad gör man. Klockan är nu kvart i ett och jag får väl sitta här tills bussen går klockan tre. Herregud säger jag bara. Ska skicka ett sms till Linda på snabbsms.com och säga vart jag befinner mig om hon nu känner för att söka upp mig.

Här nedan ser ni två vackra bilder på ångströmlaboratoriet. Någonstans där innanför ett fönster sitter jag just nu.


Skiss

Jag ritade nyss upp en enkel skiss(två närmare besämt) på hur jag vill att min studentklänning ska se ut! Min  mamma hade naturligtvis invändningar och tyckte att modellen skulle vara rak och inte markerad i midjan. Hon skulle då försöka visa hur den skulle se ut, i paint alltså, men hon lyckades inte riktigt så hon fick sticka.

Har tänkt mig att det är mormor som ska få äran att sy den! Hon är proffs på att sy, hon är ju gammal syslöjdslärare, så det kan ju bli hur bra som helst. Ska prata med henne imorgon, och sedan visa henne vad jag har tänkt mig. Det kommer bli hur bra som helst!








Vad tycks om min konsnärliga sida Felicia?


skämtåsido


Solarium

Idag gick jag hem till mormor efter skolan för att äta semla. Jag bestämde mig också för att baka tills imorgon då vi ska åka till uppsala universitet med klassen. Jag ska bjuda Shahla, Matilda och Linda på falska mazariner och chokladmuffins med glasyr! Helvete vad gott det blev. Hade såklart mormor till viss hjälp också :) Gick vid sju för att möta Ebba och sola! Solade tjugo minuter och det gav bra resultat tror jag, får se imorgon.

Som sagt så ska vi till Uppsala universitet imorgon, det ska bli väldigt intressant och kul. Jag ska besöka sjuksköterske programmet under dagen, tror det är det ända jag ska göra. Ska äta lunch någonstans också, det blir mysigt.

Sitter och tittar på Den rätte för Rosing nu. Den där Jofre verkar ju helt störd, och de andra verkar inte heller helt funtade. Men Hugo är jag kär i snart. FYFAN vad snygg han är! Och så charmig! Jag ska sno han från Linda :D


Hugo till vänster.


Grisslakt

Just nu sitter jag och Matilda och tittar på ett bildspel från ett slakteri. Det stod innan att man antagligen blir vegetarian efter att man sett bilderna. Visst är dom obehagliga, men inte så att jag berörs. Vi sitter och sjunger på äta farfars bajs samtidigt som vi tittar på bildsspelet. Mysigt va? Snart ska vi äta smoothie.

http://www.animalrights.se/wallsofglass/index.html


Filosofi

När jag blir DJ ska detta bli min signaturlåt! Så fort någon hör denna låt ska den personen tänka på mig. härrrliiGt



En fråga - Vad borde begreppet fri vilja innebära?

Porr

Gick hem till Matilda igår på dagen någon gång efter att jag hade gått upp, för att slinga mitt hår! Vi lagade jättegod mat också, pasta med någon bacon och creme fraicheröra som vi bjöd Nisse på, hennes låtsaspappa. Till efterrätt gjorde vi Gino på hallon, blåbär, apelsin och brun choklad över med grädde till. Håret blev i alla fall jättebra, förutom att det blev otroligt slitet, det lossnade hur mycket som helst. Men får börja använda inpackning och sånt!

Kom hem från skolan för ett tag sedan och ska snart möta upp Matilda, vi ska laga mat idag också. Hon hade hittat ett recept på någon Thaigryta så det blir säkert gott.

Kollar på Tyra Banks nu, det handlar om tjejer som jobbar inom sexindustrin, alltså som porrstjärnor. Tycker så jävla synd om dem, vissa kan inte komma ur branschen eftersom att det är det enda sättet för dem att tjäna pengar och vissa inser inte att det de sysslar med är äckligt och bryter ned dem psykiskt. Tydligen så finns det i alla fall vissa som verkligen trivs med vad de gör, och tjänar väldigt bra pengar på det, som Sasha Grey, som tidigare har medverkat i Tyra Banks Show. Hon gillar att slicka toalettsitsar, bli kissad i munnen och bli knullad av 25 killar samtidigt. Låter som ett kul jobb.


Skitigt hår

Var på Ikea idag med Magnus och Linnea, vi köpte säng, matta, lampa och lite andra saker till gästrummet som jag och Linnea ska inreda. Åt tacos med dem också, sedan begav jag mig ned till Nynäs, tog en irish coffee med Roffe och sen mötte jag upp Matilda. Vi drack spritzers hemma hos henne för att senare bege oss till telegrafen. När jag är hemma hos henne och ska byta om och börja sminka mig osv, märker jag att mitt hår är fett! Det händer faktiskt väldigt sällan, brukar faktiskt ha koll på mitt hår. Men nu kommer jag fan inte ens ihåg när jag tvättade det senast. Och det betyder inte att det var typ en vecka sen, men typ 1-2 dar sen. Skitigt är det i alla fall. Gick till telegrafen för första gången med skitigt hår, men ingen märkte väl det som tur var. eller

LindaKonnoinlägg. (Styckfittan)

Hade matteprov imorse, om derivator. Och för första gången tror jag faktiskt att det gick bra. Även om jag inte kommer få ett G så vet jag att jag i alla fall har förstått, och det känns ju bra.

Fixade mitt projektarbete idag också, kopierade in allt jag har gjort hittills, så det är nästintill färdigt. Ska skriva lite mer på faktadelen, sen är det färdigt tror jag! Kändes bra idag när Angelique frågade mig om jag kunde lämna in ett preliminärmanus, och jag stolt kunde säga att jag kan göra det! Har kommit igång riktigt bra med detta arbete utan att stressa ihjäl mig. Förstår inte varför jag inte bara kunde börja i tid, då hade jag kunnat vara färdig för hur länge sedan som helst.

Idag är det dans sista lektionen, det ser jag fram emot! Eller egentligen inte, jag ville bara låta seriös med denna skolgång jag har. Dans känns som en pina, men jag ska måla idag i alla fall, sista delen av lektionen. Och det ser jag väl fram emot

Snart är det lunch, gröt blir det, vilket Matilda blev himla glad över. Hon slog mig på armen till och med. Vet faktiskt för första gången inte vad jag ska göra ikväll, inget planerat än så länge. Kanske ska bowla med Matilda och hennes kompis Hannele, men inget var bestämt än.

Om ni undrar vad fan det är som rubriken säger så är det nämligen så att detta är ett typiskt LindaKonno-inlägg. På styckeindelningen, innehållet och att detta inlägg inte kommer innehålla någon bild. Så sa Shahla att hon är en styckfitta eftersom hon styckar sina texter så mycket. Men inget illa mot Lindas blogg, jag tycker om den.

Nära psykos-upplevelse

Som jag tidigare har nämnt så såg jag på Män som hatar kvinnor på bio med Pappa, Eva och Daniela. Den var väldigt läskig och det resulterade i den äckligaste drömmen jag någonsin har i hela mitt liv. Jag kommer inte ihåg detaljer, men det var något upprepande som hände som gjorde att jag kände mig förföljd. Jag visste att någon var efter mig, att någon ville mig illa. Jag var inte hemma, jag befann mig i något random hus bara. Helt plötsligt skriker någon "han är här!" eller något i den stilen. Så jag och min kompis eller vad det var springer allt vad vi har till mormor och morfar, och dom är också påväg hem till dem. Så när jag äntligen kommer innan för dörren och allt känns säkert, frågar jag morfar; "har du låst dörren nu då?" "Ja, men det är ju klart jag har.." Svarar han. Och så plötsligt rycks dörren upp och en ful vanvårdad man i tjugoårsåldern med långt blondt springer in emot mig, på något sätt lyckas jag få tag i en kniv. Jag går fram ska hugga honom, men ingenting händer utan jag vaknar. Jag försöker somna om i fem minuter men sedan börjar jag gråta. Jag tänder lampan, går upp på toaletten och sedan stannar jag där inne fem minuter för att jag inte vågar gå ut. Vilken grov jävla paranoia jag hade! Trodde jag skulle få psykos helt allvarligt. Gick sedan ned på mitt rum, kände på alla handtag så att allt var låst. La mig i sängen, tog på TV:n, ställde om larmet så att jag fick sova en timme längre, klockan var ju ändå fyra på morgonen. Efter en halvtimmes förvirring och nära psykos somnade jag. När jag vaknade mådde jag hur bra som helst. Men det är fortfarande det värsta jag har varit med om. Helvete


Man lär sig alltid något nytt av Maxi


amanda säger (23:14):

va skulle du göra om en tjej sög av dig sen bet dig i kuken hårt


Maxen - Rock am ring > 94days and counting säger (23:15):

beror på hur hårt


Maxen - Rock am ring > 94days and counting säger (23:15):

om det var för att göra illa mig


Maxen - Rock am ring > 94days and counting säger (23:15):

hadde ja slagit henne på näsan


Maxen - Rock am ring > 94days and counting säger (23:15):

eller om ja sitter i en stol


Maxen - Rock am ring > 94days and counting säger (23:15):

hadde ja armbågat fontanellen


amanda säger (23:15):

hade du inte liksom fått en reflex. om du stog upp å hon stog på knä. att sparka bort henne


Maxen - Rock am ring > 94days and counting säger (23:16):

jo


Frågan är bara om det där verkligen var något jag lärde mig. Eller om jag kunde listat ut det där. Eller jag vet inte..


Jag tror starkt att han skulle reagera på detta sätt istället om han blev biten i kuken...


Män som hatar kvinnor.

Pappa ringde mig idag när jag var i skolan och berättade för mig att vi skulle på bio, han jag Eva och Daniela. Och det lät ju jättetrevligt eftersom vi aldrig gör någonting tillsammans som familj. Vi är totalt segregerade, Jag och Daniela på våran våning och pappa och Eva på deras våning. Ibland äter vi middag tillsammans. Så det ska som sagt bli trevligt, jag har hört att den ska vara bra enligt många!

Ska gå förbi kvantum eller willys en snabbis innan, för att köpa slingfärg. Jag smsade Matilda och frågade henne vad färgen som hon rekomenderade hette. Då svarade hon; "Swaitchkoff, eller hur det nu stavas...." Det stavas Schwarzkopf Matilda. ;)



PANDA

Denna panda är en Amanda och denna Amanda är en panda! Gud vad söt hon är, kan titta om på denna film om och om igen och bara njuta av hennes söthet.

Tråkigt inlägg

Är i skolan nu i en minidatasal med Matilda och Shahla. Vi har ett grupparbete med varandra på religionen om gazakonflikten. Har hunnit skriva en inledning hittills, och nu sitter vi och diskuterar fakta och hur vi ska dela upp arbetet. Vi har kommit fram till att vi inte tycker om USA bland annat.

Ska försöka skriva färdigt mitt brev som tillhör ansökan till AuPair jobbet idag. Hann skriva 459 ord av 600 igår så måste lägga till lite. Måste också hinna övningsköra eftersom det var väldigt länge sedan jag gjorde det, men morfar vill inte göra det med mig förrän jag har gjort färdigt alla mina rester. Eller det är  bara en rest, men den har jag tappat bort, stackars mig. Får väl sätta mig ned nu efter denna lektion och försöka skriva om den.

hejdå


En bild på mig från sommaren 2004 eller något.


Vilket missförstånd!

Sitter här hur trött som helst och har nyss skrivit en ansökan om att bli au pair. Det var som ett CV, ansökan och personligt brev i-ett. När jag trodde att jag var färdig, hade skrivit rätt mycket, står det att det måste innehålla 600 ord! Och jag har bara skrivit 459 än så länge. Får fortsätta med det där imorrn. Det är mycket jag ska stå i nu, ska få papper utskrivet av polisen, läkarintyg, skaffa körkort, skaffa visum.. Men jag har gett mig fan på det här så jag ska fixa det!

Pratade nyss med Maxi och vi blev vänner igen. I onsdags när han var hos mig, så drev och skojade jag och Daniela lite med han, så att han blev sur och drog. Men nu till mig säger han att han gick för att han trodde att han hade skämt ut sig, och att jag ville att han skulle dra, för att jag kastade ut hans skor i trappen. Men det var ju bara för att han skulle stanna! Och när han hade sabbat min tå trodde han att han hade brytit min arm. Han fick också för sig att min låtsaspappa Roffe var ute och letade efter honom och skulle slå honom. Snacka om grov paranoia. Han kutade till pendeln och när han väl var där fick han se att det inte gick några tåg, så hans mamma var tvungen att komma ända från söder för att hämta honom. Men när han väntade hittade han 5 tågstädare som han softade med, som tydligen var astrevliga. Här är i alla fall lite bilder från i onsdags.



Inredare

Idag har jag och Linnea varit hemma hos Magnus efter skolan, vi fikade med bullar & kaffe och sedan började vi planera hur vi ska inreda gästrummet! Magnus ger oss helt fria händer till att göra vad vi vill, och på lördag ska jag & Linnea åka till Ikea för att handla möbler dit. Ska bli jätteroligt. Vi har tagit bilder på hur det såg ut från början, och så ska vi ta steg för steg och sen skriva feta blogginlägget!

Kom hem precis för en stund sen och det första som ploppar upp på msn är massa elaka målningar om min blogg! Men lille Martin märkte att jag blev ledsen så då gjorde han finare bilder. Eller vad man ska kalla det. Och så sa jag att om han gör en riktigt fin så lägger jag upp den! Fast riktigt så fin blev ju ingen, men..


Aidsblogg


Fläshblogg

Josef Fritzl

Såg nyss något häpnadsväckande på Aftonbladet. Josef Fritzl påstår något helt otroligt om sig själv, något jag inte tycker att han ens får säga. Han våldtog sin dotter ca 3000 ggr under tiden i källaren och så släckte han lyset så att de andra barnen inte skulle se. Han är den sämsta, hemska och äckligaste pappa i världen skulle jag tro. Men inte enligt honom:


"Jag är en bra pappa." HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA


Au Pair

Jag och Felicia pratade här om dagen om att bli au pair, eller att jag ville bli det. Det verkar hur kul som helst ju! Man får typ 1500 i veckan av värdfamiljen, även gratis mat och boende! Tror man är ledig på helgerna också. Just för att jag går bra ihop med barn är ju detta värsta drömjobbet ju! Jag har anmält intresse på två olika företag nu, culural care och STS, och ska väl gå på sånt där informationsmöte också, som faktiskt är på tisdag. Fatta många läsare jag kommer få om jag bloggar därifrån sen.


Töntig Aupairbild


Seg dag.

Vaknade av att Roffe knackade på dörren och sa "klockan är halv två nu..". Herregud tänkte jag, att jag sovit så länge. Blev lite smålullig igår. Eller skitsamma om mina päron eller mormor läser detta, jag blev SNORPACKAD igår rättare sagt. Hade hur trevligt som helst. Kvällen började hos Matilda med mousserande vin och tjejsnack, jättemysigt. Sedan tog vi taxi till Telegrafen vid tolv kanske. Glömde mobilen i taxin som vanligt. Men som tur så hade vi en snäll och ärlig chaufför som sa att han skulle lämna in den på taxistationen eller vad det heter. Bilder från kvällen får komma senare, nu lägger jag bara upp lite skön musik.



RSS 2.0