Porr

Gick hem till Matilda igår på dagen någon gång efter att jag hade gått upp, för att slinga mitt hår! Vi lagade jättegod mat också, pasta med någon bacon och creme fraicheröra som vi bjöd Nisse på, hennes låtsaspappa. Till efterrätt gjorde vi Gino på hallon, blåbär, apelsin och brun choklad över med grädde till. Håret blev i alla fall jättebra, förutom att det blev otroligt slitet, det lossnade hur mycket som helst. Men får börja använda inpackning och sånt!

Kom hem från skolan för ett tag sedan och ska snart möta upp Matilda, vi ska laga mat idag också. Hon hade hittat ett recept på någon Thaigryta så det blir säkert gott.

Kollar på Tyra Banks nu, det handlar om tjejer som jobbar inom sexindustrin, alltså som porrstjärnor. Tycker så jävla synd om dem, vissa kan inte komma ur branschen eftersom att det är det enda sättet för dem att tjäna pengar och vissa inser inte att det de sysslar med är äckligt och bryter ned dem psykiskt. Tydligen så finns det i alla fall vissa som verkligen trivs med vad de gör, och tjänar väldigt bra pengar på det, som Sasha Grey, som tidigare har medverkat i Tyra Banks Show. Hon gillar att slicka toalettsitsar, bli kissad i munnen och bli knullad av 25 killar samtidigt. Låter som ett kul jobb.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0