Min helg


Det här var den bilden jag fick upp från helgen.

In the mix

Jag ska bli DJ när jag blir stor!

jag är så lyckliiiiiiig

..FÖR JAG ÄR GODKÄND I MATTE C!

och har inga rester kvar :)

Freja imorrn eller?

När ska vi göra skolbus? Typ kasta ägg på Mia-Lena.

Coop är stället som gäller

Fyfan vad glad jag är. Jag är färdig med allt skolarbete. Gjorde klart allting idag. Kanske bara får G på det, men skitsamma. Jag är äntligen färdig. Nu återstår bara ett matteprov kl 08:15 i morgonbitti som jag pluggade på nyss. Det går säkert också bra.

Var på coop idag, hur fräscht som helst ju. De har fan allt från cyklar & kläder till... ja. Mat, typ. Sa det till pappa också, att de hade en hel klädavdelning "Jaha, tänker du handla kläder där sen då?" "Eh, nej.." Svarade jag. Då utbrast pappa i skratt. "Nej just det, hahahahaha hehe." Kul.

Och alla i hela skolan jobbar där. Förutom jag. Ångrar att jag inte sökte där, de hade ju lätt tagit in mig.

Bara 2 rester kvar

Jag har sänkt mig i typ alla betyg. KUL


Söt gubbe.

Har inte pluggat något än, måste sätta igång med det. Vill hinna ta ett bad också. Har bara två rester kvar nu, men det är två rätt så tunga sådana.. Speciellt geografiarbetet, det har jag knappt börjat med. Och får jag inte VG på det så får jag inte det i betyg.

Här kommer en mysig kvällslåt. Vet att påsken redan har varit men tyckte att den passade så bra såhär på kvällskvisten att jag tycker ni ska lyssna på den ändå!

Röda slingor.

Jag visste att det skulle bli såhär. Jag visste att jag skulle vilja bli blond igen. Men ändå ska jag jävlas med att färga håret brunt & svart & rött och allt. Helvete. Men jag försöker övertala mig själv att det är finare att vara brunhårig när man är brun, för då syns det mer och då passar det mycket bättre. Och att mitt hår glänser så fint i solen. Sedan så sliter det så mycket på håret att blondera utväxten hela tiden, bättre med brunt då. Den färgen sliter inte lika mycket, på långa vägar.

Jag tänker inte blondera mitt hår på ett väldans bra tag, tänker låta det vara såhär ett tag nu. En sak jag vill göra dock är att lägga lite ljusare röda slingor. Jag vill ha som jag hade förut när jag hade mörkt hår, då var det typ rödbrunt men mer åt det röda hållet. Men jag vet inte vilken hårfärg jag ska köpa, funkar inte och färga rött, det fastnar inte. Vill ha ljusare. Någon som har något bra tips på hur jag ska få ljusare rött hår från mörkbrunt?

Shit nu låter det som att jag har typ 20.000 läsare och tror att någon bryr sig om min jävla hårfärg. SKITSAMMA


Blondt och fint. Fast lite halvgult.

Övningskörning

Har precis varit och övningskört med Eva. Hon tycker att jag är alldeles för okoncentrerad, att jag håller mig för nära vägkanten och att jag "tittar på killar istället för på vägen". Men det var ju ändå ett tag sedan jag körde så det kan mycket väl vara så att jag var lite disträ. Dock tyckte hon att jag har blivit väldigt bra på att växla och det är ju bra. Växla måste man ju kunna när man kör bil.

Sen anklagade jag min pappa för att vara senil och nu vill han inte att jag ska bo här längre. Om han bara visste hälften av alla mina satyg, då hade jag varit utslängd för länge sedan. Om han blir sur för att jag glömde nudelpaketet kvar på diskbänken vågar jag inte tänka på hur sur han skulle bli om han fick reda på min lilla hämnd igår. Haha.


Sådan här bil har vi, fast en ljusgrå. Den är ganska fin tycker jag, fast den har börjat skramla när man kör den. Det måste vara pappa som är totalt vårdslös i trafiken. Fyfan.

seg

Hej alla barn. Idag känner jag mig faktiskt inte så stressad om man jämför med vad jag har varit den senaste månaden. Jag hann nämligen färdigt med 3 rester igår, så har väl bara 3 kvar tror jag, exklusive matteprovet som jag ska ha på fredag.

Pluggade verklige hårt igårkväll, satt uppe rätt sent. Så idag när vi hade seminarium på filosofin somnade jag. Och jag satt brevid läraren. Pinsamt.


Tröttis.


efterblivna jävla äckel

Just nu vill jag bara elda upp något. Jag vill ha sönder något. Sen vill jag göra om allt 10 ggr till som jag just gjort.

En insekt.


Kände nyss något krypa på min panna. Trodde bara att jag inbillade mig tills jag verkligen kände fotstegen av en insekt. Jag slog bort den och fick se att det var en ca 1 cm stor insekt som jag aldrig har sett förut. Undrar vad det är för liten filur. Nu är det påväg emot mig igen, dags att sticka här ifrån tror jag.

Den gula bakgrunden ska föreställa min panna. Fast egentligen är den ganska röd eftersom att jag har solat idag.


wooooop woop

Blev inte riktigt någon all-nighter igår, Fanny gick och la sig vid kvart över två eller något och jag vid tre. Blev väckt imorse kvart över nio och var förvånansvärt pigg. Fick lite gjort igår i alla fall, gjorde en uppgift på ett helt arbete.


http://www.myvideo.de/watch/5240759/Heart_Broken_DJ_Freethy#

taaaggaaad!

Åkte till Fanny med 22.01 bussen för att plugga hela natten, en såkallad all-nighter. Är sjukt taggad och pigg, har suttit här i tre timmar nu. Tror ni jag har pluggat något? Haha.

Jag vill ha jordgubbar

Något tillfälligt? 

Jag vill inte plugga längre. Jag vill ha sommarlov. Men jag vill ändå gå kvar med alla.. Jag kommer sakna er. Bara 14 dagar kvar nu..

Helvete. Helvete. Helvete. HHååå Hååå åhhh hhhååå


Kan inte allt bara vara som back in the days?

hora

Ja nu har jag tydligen fått klagomål angående mitt språk i bloggen. Jag är tydligen för grov och otrevlig i tonen och måste ta och bättra mig. Så nu ska jag försöka göra det. Försöka.

sol

Hade bara en lektion idag, precis som jag alltid har på måndagar. Eller har drycker varannan måndag, men den börjar inte förrän 3. Jag gick hem direkt efter jag slutade för att jag ska hinna sola lite innan jag börjar igen. Hade en redovisning på samhällen idag som handlade om arkitektur och samhällsbyggnad då jag och min grupp presenterade en storrenovering av Nicksta. När jag var halvvägs på väg till skolan kommer jag på att jag glömt att skicka  alla bilder som jag har tagit på nicksta så fick åka och vända hem igen för att hämta datorn. När jag väl är i skolan kommer jag ju på att bilderna inte finns på datorn utan i kameran. Men hade gjort ett kollage i alla fall som vi kunde använda oss av.

Nu sitter jag i alla fall på min uteplats i solskenet och fick just en känsla av att allt börjar bli väldigt bråttom. Resterna blir bara fler och fler. Men jag får skylla mig själv, har haft flera månader på mig att göra dem, men istället har jag gjort andra, onödiga saker. Får väl plugga lite nu innan jag går tillbaks till skolan, för efter den ska jag möta upp Angelica då vi har en väldig massa att prata om!


fuck klara

 
Ja ni mina vänner. Det här är vad jag har sysslat med istället för att plugga. Tittat på detta klipp alltså. Eller inte bara det här såklart, utan andra klipp från just 1000apor

minnesbomb


Fattar inte ens varför jag tvingar mig själv att lyssna på denna horlåt

Barnkalas

Hade en otroligt trevlig kväll igår. Åkte till ösmomarknaden en snabbis vid 4-tiden, kollade dock inte i några stånd, utan satt mest i öltältet med mamma&co. Efter det åkte jag ner till nynäs i Johans fina pontiac för att grilla lite, sen vidare till några bekanta till Lotta&Pernilla. Efter det bar det såklart av till Freja. Blev en jävla massa öl där så är ganska bakis idag. Sitter och dricker te i en plasttillbringare. Vad nu det hade med saken att göra. Kanske bara är jag som får för mig, men det känns som att jag inte riktigt kan formulera mig så bra idag. Skitsamma.

Idag ska jag på 7-årskalas hos min brorson Billy, ska bli jättekul. Barnkalas är alltid roligt! Han ska få ett radiostyrt flygplan av mig & pappa, hoppas han blir glad!


Mina brorsbarn Billy och Natasha! Söta va? :)

Kylie!

Fyfan vad det ska vara komplicerat att få det att se bra ut. Helvete.

 




Chemicals

Slickade mig om munnen nyss. Det smakade sjukt äckligt och starkt, typ kemikalier. Undrar vad ens smink innehåller egentligen. Vad man blir lurad! Primer liksom? Vad fan är det ens?


För kostnaden av två ciggpaket får du denna tub full av kemikalier. Fyfan. Helvete.

CATCH THE DAY

Känns som att denna dag är totalt bortkastad. Vaknade vid halv fyra så det kan väl ha med det att göra. Hade planerat min dag faktiskt, men det gick ju åt helvete. Så nu sitter jag här och är på fett dåligt humör och vill bara gråta. Men jag tänker ändå fåååånga daageeen


Riktigt risig idag.


Morgonkvisten

Sjukt trevlig kväll det var hos Matilda, verkligen. Kom hem nu efter att ha varit ute på en massa äventyr. Skulle fan gått hem tidigare, behöver verkligen sova. Men man lever ju bara en gång, så skitsamma. Nu ska jag titta på the hills! PUSS


Lauren, Audrina, Whitney & Heidi.

Soligt väder

Har haft lite torka på senaste tiden som ni kanske har lagt märke till. Nu sitter jag i alla fall här i min morgonrock och lyssnar på någon gubblåt, ska upp och äta frukost och duscha och sen ska jag ut och möta Jossan. Vet inte vad vi ska göra, vi ska väl ta en promenad, köpa en glass kanske. Får se vad idéerna har att bjuda på. Eller något,

Måste plugga också. Undrar hur många gånger jag har skrivit det här.


Lift u up


Spola fram till 1,50 ungefär. Riktigt bra drag i denna låt alltså!

Min bikini.

Grejen är, att jag vet i princip vilka alla är som läser min blogg. Så om jag ser dig med denna bikini på stranden i sommar så kommer jag inte tycka om dig längre. För då har du köpt den av någon av dessa 4 anledningar;

  • Retas
  • Härma mig
  • Sno min stil.
  • Du är helt efterbliven.







Härma mig och sno min stil kanske är samma sak. Men skitsamma.


Så jävla blåst

Paris Hilton hade en "vote or die"-kampanj för några år sedan om ni minns, då denna t-shirt blev väldigt populär. Syftet var såklart att försöka få mer ungdomar att rösta, det skulle vara "coolt" att rösta. Många blåsta brudar lär ju ha tänkt; "shit, om Paris röstar så röstar jag också.."
Tror ni Paris själv röstade eller? Nej, hon "glömde".


Vote or die!

gammal goding


Fyfan vilka KÄNSLOR denna låt ger mig. Nostalgi på hög nivå alltså!

Bra jobbat

Färdig med en rest faktiskt. Nu har jag bara 9 st kvar.

I biblioteket

Är färdig med hela Svenska C kursen nu, men också drycker och dans (har någon enkel filmrecension kvar). Resten har jag rester i, men tror att det tar rätt fort att styra upp. Har ju kommit en bra bit på vägen redan så det är inte så mycket kvar att göra på varje uppgift/ arbete.

Nu tog det stopp igen. Jag kan inte skriva längre, vad är det med mig? Jag mår illa efter någon konstig skollunch, har fortfarande inte fattat vad det var jag åt. Senapssill, rödbetssallad, ägg, köttbullar som såg ut som potatisbullar, hamburgerdressing? Känns bara som att det var något konstigt med den blandningen. Men det kanske inte är det.

har ändå så tjockt hår

Jag har slitet hår. Jag har inga pengar. Jag ska klippa mig själv.

Hur svårt kan det vara?


nada inspiration

Fastnade vid youtube och hamnade här. Ska sova nu.

Underbart



Lycklig

Igår hade jag seriöst den BÄSTA kvällen i mitt liv. SAY NO MORE.

Jag älskar min mamma!



vita helgen sprack


pga denna låt

Underbart väder!

Sitter ute i solen på min uteplats och lyssnar på musik, fyfan vad härligt det är! Hoppas jag får lite färg. Utsikten här är så underbar att jag tänkte ta lite bilder på den! Men det är med min cam från 2002 typ, så ha överseende med att det inte blir så bra kvalitét på bilderna!


God morgon

Var i Tanto igår en sväng med lite folk. Det var väl som vanligt, men hade såklart varit roligare om jag hade varit full. Drack faktiskt ingenting igår, det var ju duktigt av mig tycker jag. Det är därför jag vaknar såhär tidigt helt utvilad, hur skönt som helst. Nu tänkte jag gå och göra frukost & duscha, sen möta upp Matilda eller något, vem vet.


Här har man minsann varit med om många trevliga, men också mindre trevliga stunder.

Skolupdate


Räknade lite matte imorse och det gick förvånansvärt bra. Nu kan jag derivera, sätta derivatan lika med 0, hitta koordinaterna med hjälp av pq, sätta in x och få y-värdena och även hitta max-och minimipunkter med hjälp av derivatans teckenväxling. Jag kan också derivera med e, som inte var så svårt som jag trodde. Inget är så svårt som man tror. När man kan är det lätt, då är det jävligt lätt alltså. Synd att det har varit så svårt förut, då jag inte har fattat. Då var det inte lätt.

Nu har jag svenska lektion och är färdig med uppgiften vi ska ha färdig här, kan dock finslipa lite. Efter är det geografi då jag måste sätta igång med arbetet. Ska skriva en recension på en film, Honey, som vi såg på dansen förra veckan. Vet ni några bra filmrecensionssidor?

Kvällskvisten

Var ute på promenad med Daniela nyss, vi gick ner i hamnen och upp vid moulin rouge där vi mötte Linnea. Vi snackade lite skit och softade med stammisarna ett tag för att sedan bege oss hem då både jag och Daniela har fruktansvärt med plugg. Plus att vi fick nog av Hasse. Hasse är snäll men ibland blir han lite halvjobbig när han ska börja skryta om HA och om deras nätverk världen över. Jag försökte försvar MS13 och säga att det var det största nätverket medan han prompt förespråkade Hells Angels. Hells Angels är luffare!

Nu ska jag in på en svettig pokerturnering med Erica, wish me luck!

Musiken som pumpas för tillfället!

EU-valet

Färgade håret igår till en lite mer rödare nyans. Ville ha så rött som jag hade förut, men hade så mörkt innan så det blev inte riktigt så. Men det är klart finare nu än innan i alla fall!

Sitter och skriver ett arbete i Filosofin om kissa på gatan, tror jag nämnde det igår. Börjar bli färdig med all fakta nu, ska bara klistra upp den på en rosa affisch, kommer bli hur bra som helst.

Idag ska vi få besök från olika ungdomsförbund som ska berätta om deras kandidater och vad de står för i EU-valet 7juni. Så om ni inte vet vem ni ska rösta på så gå och prata med någon av dem. Själv vet jag redan vem jag ska rösta på; Ardalan såklart! Han är en gammal SSU:are som vill stoppa SMS-lånen och öka rättvisan mellan människor. Rösta på honom vetja! :)

"Fy faan vad stort huvud du har :S läskigt" såg jag i en kommentar nyss, haha!


Enligt min studenmössa har jag inte särskilt stort huvud eftersom att de flesta hade större storlek än mig!

Hur säljer man en blogg?

Min blogg är värderad till: 3 581 kr!
Rätt mycket pengar ändå! Inte jämfört med andra kanske, men... :)

Kolla hur mycket din blogg är värd här


TJEEEEEENNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAA! Kan ni höra mig säga det? hahaha

Det här är fan det 5e inlägget jag skriver idag tror jag, snacka om brist på aktiviteter. Har i alla fall kommit igång lite med en av mina rester i samhälle där man ska göra 20 steg som är som 20 övningar i mål att hitta sitt drömjobb. Eller typ hur man ska nå dit, verkar helt onödigt. Jag vet redan hur jag ska nå dit, och det är att gå högskola i 3.5 sen söka jobb. Hur svårt är det? Vi får så sjuka uppgifter i samhälle så jag undrar vad fan det är våran lärare går på alltså. Har inte lärt mig ett piss i samhälle C, det ända det har gett mig är PSYKOS! Okej om det är onödigt, det finns det ju fler ämnen som är. Som matte C och Människan socialt och kulturellt. Men de ämnena är ju i alla fall roliga och logiska, i alla fall matten. Nog med ordbajs och tillbaka till plugg med cola&pringles från lidl (20 kr FETT billigt)

Härmarbella

Såg nyss att blondinbella har köpt likadana skor som mig, KUL! Nu kommer alla tro att jag köpte dom bara för att hon har sånna.. Precis som med kjolen! "Har du köpt en likadan som blondinbella, haha?" Hur fan ska jag hålla koll på alla jävla kläder hon har? Jag köpte dom där jävla skorna för 1 månad sen så kom inte å snacka att jag har köpt likadana som henne. Det är hon som har köpt likadana som mig. Jag lovar att hon såg mig när jag köpte dom och gick in 2 min efter mig bara för att HÄRMA mig! HÄRMARBELLA


Mitt i kalabaliken


Så sitter jag och lyssnar på denna för att bli lite glad och avslappnad. Tänk vad lite bra musik kan göra med en!

bläääääääää

E så jävla less på allt att jag bara vill ta mitt pick och pack och flyyyyyy långt bort härifrån och aldrig mer komma tillbaka! Varför ska alla bråka med mig hela tiden för? Det räcker tydligen inte med att min dumma mamma ska hålla på, NEJNEJ, nu ska MORMOR av alla jobbiga människor börja bråka också! Asså HELVETE jag vill bara kunna trolla så att alla mina rester blev gjorda & godkända för då hade jag bara kunnat skita i det här. Men nu kan jag inte koncentrera mig bara för det. HÅRRER


LÄS DEN

Måste bara lägga in ett tips på en blogg som ALDRIG är tråkig. Jag följer ju ett antal bloggar och de flesta är väl intressant och roliga liksom, men ibland är de också tråkiga. En blogg dock som jag har fattat tycke för, är ALLTID intressant. Kanske inte alltid rolig, men jag kan aldrig slita mig ifrån den. Jag läser den varje dag och hittar alltid något kul. Det är som att sitta och titta på sitt favoritprogram.

Jag fick den här bloggen av Soma såklart, kan ni gissa vilken det är? ORMEN I PARADISET såklart!



Eva & Adam.

.............................

Blir så jävla less på den här äckelkursen! Jag ska i religionen ta reda på vad orm, apa och  varg har för symbol i hinduism och buddhism, och jag kan fan inte hitta det någonstans. Och varför ska jag veta det för? Jag bryr mig väl inte ett skit om dom där äckelreligionerna. Eller det kan ju  vara lite intressant ibland och jag förstår varför vi läser den kursen, men just detta moment.. Vad ska jag ens googla på för att det ska komma upp? Har försökt med symboler, hinduism, buddhism och dom här djuren i massa olika kombinationer men det kommer inte upp någonting. Fick några böcker av läraren, men dom hade jag ännu mindre nytta av, stod ingenting om det!
Så jag får väl IG i denna kurs.


horungar

Fotogenisk

Jag gillar hennes tatuering lite.


Manneken Pis

Nu när våren äntligen är här och det har blivit varmt så ska jag såklart gå och bli förskyld! Hatar att vara sjuk, det begränsar en att leva ett normalt jävla liv. Det går ju inte ens att sova om kvällarna för att man håller på att kvävas av sitt eget snor.

Har för tillfället filosofilektion där jag ska skriva ett arbete om att kissa på gatan. Jag ska göra en affisch där jag ska presentera vad de olika moraliska teorierna skulle säga om det. Sedan en bild på manneken pis i mitten! Kommer bli hur bra som helst. Nu slutar jag, hejdå!


Grattis på födelsedagen!

Har precis varit på drycker-lektionen och blivit bjuden på 3-rättersmiddag, inte dåligt alls! Till förrätt var det en baguette med någon tomatröra, varmrätten var något kött med squash, tomat & vitlökssås & brunsås. Efterrätten bestod av friterad banan med nåt apelsinaktigt till. Lät väl gott?

Hann skriva färdigt arbetet på ca 2 timmar och är rätt nöjd med det ändå. HR är ett ända flumprogram ändå, så det brukar inte krävas så mycket ansträngning för att få bra betyg. Nu ska jag ta tag i en rest som jag har i samhällen, sen har jag väl 9 rester kvar eller något.


Peace!

äckeldag

Vaknade av att jag var svullen och öm i halsen och till råga på det en massa jävla plugg, den här dagen kommer fan inte bli rolig. Dessutom är det dåligt väder ute, det ger nästan huvudvärk. Jag och Shahla ska nu göra ett arbete i kursen Drycker som ska handla om alkohol, otippat va?

Får se hur mycket plugg det blir idag, lektionen börjar klockan 3 och slutar 5, jag som tänkte sitta den tiden och plugga.. Men får väl göra det när jag kommer hem helt enkelt.

Om det är någon som har bilder från skivan i onsdags så var snälla och skicka dom till mig!
Det här är typ den ända bilden jag har hittat.

Smakprov från garderoben

Jag och Matilda tänkte här visa er alla ett liten smakprov från garderoben. Vi valde kläder som passar lite mer till vardags, typ till skolan eller så. Vet inte vilken affär kläderna är ifrån, dom är i alla fall från Matildas garderob.

2 födelsedagar & 2 myglare

Fredagen spenderades hemma hos Matilda då hon fyllde 18 år. Vi hade en mysig tjejmiddag med god mat & dricka innan det bar av ut på krogen. Vi hamnade på något lack&läderställe istället för på Infinity som tydligen hade flyttat. Det spelades Rammstein och 80-talspunk osv, men vi hade riktigt roligt ändå. Tack för shoten Angelica, och tack Jesper som var så snäll och skjutsade hem oss!

I lördags var jag hemma hos Linda som fyllde 19 år, vi drack vin och lyssnade på musik innan vi drog till Walthers studentskiva som var på april bakom gallerian. Var väl sådär trevligt, lite halvsegt med halvkass lokal. En sak som var trevlig dock var att du hade skaffat dig en flickvän minsann, GRATTIS!

Nu sitter jag hemma hos Matilda och softar bara, hon har nyss haft sin släkt här, så jag joinade dem på deras släktmiddag! Det bjöds på kalkon&rostbiff med potatissallad och tårta efteråt. Tänkte försöka plugga lite nu men får se hur det går.

Här är bilder från middagen hos Matilda, får återkomma senare med mer bilder från Linda osv!


sönder

Mamma fick ett utbrott för ett tag sen och det resulterade i att tangentbordet gick sönder. Den meningen tog mig pga det ca 6 min att skriva.

 Jag kommer med uppdatering när jag är hos pappa.


till min vän på hennes födelsedag!


Krogen

Kom precis till Angelica efter att ha varit i centrum och styrt upp mitt bankomatkort samt köpt en liten sak till Matilda, dock inte presenten. (Som jag förövrigt glömde hemma.) Vi ska väl ta ett glas vin här innan tillsammans innan vi går dit. Väl där ska vi äta middag och dricka mer vin och sedan bär det av in till stan ut på krogen.

Önska mig en trevlig kväll! :D


Debaser skulle inte vara helt fel ikväll!

Mara Salvatrucha

Lyssnade nyss på en presentation av ett projektarbete av Sandra & Erica som handlade om gängkultur. Det var mer intressant än vad jag trodde innan. Ofta går man med i gäng när man har råkat illa ut någon gång och någon gängmedlem ställer upp för en. MS 13 står för Mara Salvatrucha och 13 sägs stå för att man ska bli brutalt misshandlad i 13 sekunder för att få gå med i gänget. MS 13 har 200.000 medlemmar världen över varav 5.000 i L.A. De flesta är latinos och gänget grundades i USA på 80-talet som en protest mot de amerikanska myndigheterna.

Det är verkligen ingenting jag blir imponerad av om det nu verkar så, utan jag tycker att det är intressant hur gäng kan bli så stora när det ändå finns poliser. Det visar hur liten makt polisen egentligen har. Hoppas att man finner nya sätt att motverka detta avvikande beteende, att försöka hitta orsakerna, när de uppstår och framförallt varför. Oftast uppstår de i ungdomen och de flesta som är med i gäng har oftast varit mobbad, blivit misshandlad, sexuellt utnyttjad eller på annat sätt haft en svår uppväxt.

Livet som gängmedlem är allt annat än glamouröst även om det kan verka så. Det Sandra & Erica visade tydligt var just det. De visade inte bara bra sidor i gängkultur utan just verkligheten, vilket ofta kan vara väldigt negativ.

Om HA läser min blogg tänk på detta. (haha)

Bilder på MS 13-medlemmar

Varje droppe sägs stå för hur många man har mördat.

Sjukaste jag någonsin läst

min högsta önskan är en naturkatastrof däralla utom jag dör

tänk dig bara att kunna sätta på vilket lik du vill

utan att någon obducent stör

då diskriminerar du ingen för alla har samma grålila nyans

och alla doftar så där unket, bågfilar med sans

jag kan utsätta kropparna för så mycket våld att man nästan kan höra dem skrika

släpa in uteliggar lik i lyxvillor och göra dom rika


Maxxen - REZZAN TVÅLAXNIO säger (21:14):

nej då

du är min nynäs hoe

ja har hoes in diffrent postkod!

amanda säger (21:14):

nej

Maxxen - REZZAN TVÅLAXNIO säger (21:14):

eh jo

amanda säger (21:14):

ja e din nynäs vän

Maxxen - REZZAN TVÅLAXNIO säger (21:14):

ok då


HAHA


Källan till allt gott

.
Kvällens låt. Ida Engberg - Disco Valante.
Sjukt skööööön! Sensation white är källan till min goda musiksmak

Trevlig kväll.

Vi hade ju som sagt skiva igår på hirschenkeller och innan det var jag, Åsa, Sarah, Soma & Shahla hemma hos mig och sminkade oss och drack något glas vin. Middagen var jättegod och det ingick ett glas champagne och en valfri dricka! Det var något kalvkött med brunsås och någon potatisgrej och till efterrätt var det någon slags kladdkaka med grädde och jordgubb. Blev lagom full igår faktiskt, inte sådär jättefull som jag har varit de senaste gångerna jag har druckit, som på mösspåtagningen till exempel. Trots det visade min promillehalt på 1,42. Det är tydligen mycket, jag hade högst promillehalt av alla tjejer som hade blåst. Men det var säkert inte så många som hade blåst heller, eftersom jag inte var så full som sagt.

Bussen som så många hade betalat för och som skulle komma vid tre utanför stället dök aldrig upp. Så det blev 2 kalla och långa timmar inne i stan, inget var öppet, inte ens centralen. Så vi fick ju strosa runt utomhus i kylan, tur att jag hade jeans med mig. Annars hade den kvällen blivit min död kan jag säga er.

Kom hem vid halv sju imorse och somnade sju kanske, gick upp vid två för att plugga matte c och nu har jag kommit hem för att fortsätta plugga. Ska försöka äta något också.


HAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag finner inga ord.

snart gäller det


Oj oj oj, de är inte varje dag man får skriva i Nynäshamns egna Blondinbellas blogg.
Så idag har jag fått äran att skriva i Mändys blogg vilket känns grymt roligt.  Snart ska vi dra till våran egna studentskiva
inne i stan.

Aja ska tagga nu men vi ses!

XoXo Shahla


pow pow

Har suttit i en halvtimme nu och försökt komma på vad jag ska skriva men kommer inte på så mycket. Har väl antagligen inte så mycket att säga då helt enkelt.

Studentskiva idag iallafall, hur taggad som helst. Ska vara hos mig innan med några tjejkompisar och sminka oss osv. Har fortfarande inte bestämt mig vilken klänning jag ska ha men det lutar mot den turkosa&lila tubklänningen den här gången, inte volangklänningen. Ska bara ha rakt vanligt hår till tror jag, passar bäst så.

Nu ska jag nog ta tag i pluggandet lite, har ju ändå lektion. Fick nyss veta att vi fick VG+/MVG- på vårat arbete, vad nu menas med det..


Oh yes


Lekte lite i något bildprogram!

Blondering

Nu sitter jag med Angelica hemma hos mig, har precis färgat håret på henne. Vi skulle färga hennes utväxt som var nästan svart, hoppas de blir bra! Top model går på tv samtidigt, det är alltid lika bra även fast jag har sett den här säsongen 3 ggr förut säkert.

Nu har jag i alla fall bestämt mig för vilken klänning jag ska ha på mig imorgon på studentskivan. Tänkte ha den blommiga volangklänningen som jag la upp i bloggen förut. Hade tänkt att ha en tubklänning i blått&turkos, men tar den på studentkvällen istället.


Hirschenkeller

Imorgon är den efterlängtade studentskivan, ska bli riktigt roligt. Synd bara att halva klassen skiter i att komma, dålig stil tycker jag! Jag har fortfarande inte bestämt mig för vilken klänning jag ska ha. Det blir i alla fall inte mammas bröllopsklänning, den var lite för omodern och lång för min smak. Den satt dessutom inte bra på min kropp. Var hos pappa idag och hämtade min laptop, så nu sitter jag här hos mamma med den, känns konstigt.

Ska ner i centrum nu med Angelica och titta runt lite, får se vad vi hittar på. Sedan måste jag nog plugga, det är inte så lång tid kvar nu tills betygen sätts och jag har ju en del rester som ni vet.


Där ska vi ha våran studentskiva, ser väl mysigt ut?

Sommarkänsla

                       
Everytime we touch
The secrets of my beating heart
Are breaking free out of the dark
Everytime we touch
All the things I can't express feel me with such happiness

AAaaaAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHHH



Sitter och tittar på kartor hur vi ska ta oss till våran studentskiva som är på Hirschenkeller på blekholmsterrasen. Det är inga bra kartor. Men vi får väl ta bussen helt enkelt.

Thorssan

Vi hade våran samhällslektion nere på kommunhuset idag istället för i klassrummet där vi lärde oss om planering och hållbar utveckling här i nynäshamn. Vi fick se på massa planer det finns på nybyggande här, bland annat ett köpcenter mitt på alkärrsplan! 

Efter det tog jag en fika med Linda på thorssan, vi pratade mest om våran skiva på onsdag och walthers skiva på lördag som vi båda ser fram mycket emot. Har dock inte bestämt mig vilken klänning jag ska ha på lördagen, funderar på att låna mammas bröllopsklänning och fixa till den lite, bland annat lägga upp den och sätta ett skärp till i midjan.

Svängde förbi kicks en snabbis också, fick med mig ett lypsyl-läppglans! Snart ska jag träffa Linnea, var länge sedan vi umgicks. Får se vad vi hittar på!


Kanske inte var någon beskrivande karta, men tanken är i alla fall att bygga ihop köpcentret med sjukhuset ändå ut mot kamelparken och bort mot tandläkaren.

Lisa

Den som vet, den vet. Men den som inte vet något, den vet ingenting.


Har ätit en massa chips&dipp med Matilda så mår alldeles illa. Hon skulle plugga och jag störde tydligen henne så därför gick jag till datan. Men jag går mer än gärna hit!

Jag & Linda

Måste bara tillägga att jag hade en jävligt trevlig kväll i torsdags på mösspåtagningen, fyfan vilket drag det var. Jag älskar min klass så himla mycket! Och telegrafen. <3


Har inte grönt/grått hår längre vill jag meddela.

HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHI

Åkte in till stan igår med Tove och Matilda. Vi skulle möta upp Martin & Tim, men Martin uteblev. Vi satt mest vid kajen och drack öl bara, sen drog vi till stadion för att möta upp Tim som sagt. Vi drog hem rätt så tidigt, eller vi var påväg hem tidigt men var väl inte hemma förrän halv två tillslut ändå.

Vi träffade några tjejer på tåget, Julia, Kajsa och Nicole(?) som skulle in på en MUF middag i Gamla stan. MUF är tydligen det andra största ungdomsförbundet efter Piratpartiets ungdomsförbund, jag som alltid trott att SSU har varit störst. Hade ingen aning om att MUF fanns i Nynäshamn heller, verkar intressant. Tror faktiskt jag ska gå på ett möte med dem, för att bara se hur deras verksamhet fungerar, om de är lika seriösa som vi :) Men då ska jag såklart inte säga att jag är med i SSU..

Ska till mormor och morfar idag i sorunda för att planera min studenmottagning, hur det ska ut med dukningen och allt sånt där. Det var tydligen inte bara att "slänga fram" som mamma uttryckte sig, här ska det planeras i minsta detalj.

Måste fan försöka plugga lite idag också, det är fan inte långt kvar nu, har ju hur mycket rester som helst. Vill inte gå ut med några IG:n och det ska jag verkligen inte heller.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ta bussen ut till sorunda! Puss


Jag, Soma & Mona på SSU:s Distriktsårskongress i södertälje, 100årsjubileum.

En dag imorgon också.


Ska gå och sova nu. PUSS!


Pessimistisk

Kanske blev lite FÖR roligt igår. 
 
Det som inte var så himla roligt var när väl jag kom hem och skulle gå ner för trappan. Orkar inte berätta nu.

RSS 2.0