min nyårsklänning från french connection!



Jag köpte en nyårsklänning igår för överpris.. Var inne å kollade på en hemsida nu där det var rea på den. :(


TUNG


Det värsta som finns är att vara täppt i näsan, så finns det ingen nässpray. Får leta runt lite. Ber till gud att jag hittar någon. Känns som att det börjar rinna snor ur ögonen snart..

Borde prata med dig själv istället. Men känner att jag aldrig någonsin kommer vilja det igen. Farväl!

Vilka jävla människor det finns på denna jord. Vilka falska själar det vandrar här. Tänk att jag aldrig någonsin trodde något sånt här skulle kunna hända. Inte du heller förmodligen. Jag tror inte du ens själv någonsin skulle kunna tro att du kunde sjunka såhär lågt. Hur kan man ställa till det så mycket för en själv? Hur kan man bete sig på ett sådant jävla sätt mot folk? Hur kan man stå ut som människa utan vänner? Hur fan kan man vara så jävla elak? Har du ingen själ i kroppen? Inget hjärta? Hur fan i helvete kan en människa sjunka så lågt som du har gjort? En människa jag trodde jag kunde lita på. En människa jag trodde uppskattade mig som jag är, och som jag inte är. En människa jag trodde älskade mig som vän.

Tro inte att jag någonsin kommer förlåta dig.. Det gör ont att säga. Det gör ont att erkänna. Det gör ont att inse att du och jag aldrig mer kommer ha med varandra att göra.


god jul!


Haha, dåligt less på livet jag ser ut o vara på den vänstra bilden! Men det är lugnt. Jag är bara litte sjuk.. Hade fan feber igår, det har jag typ aldrig. Senast sommaren 2009 när jag hade bronkit.

Anyway, jag sitter på jobbet nu, ska jobba till 07:15 imorgonbitti. Är redan klar med städningen så nu ska jag bara sitta o slaka.. Kolla lite film kanske.

Fick en kamera i julklapp iaf så nu kan jag äntligen börja fota igen, så bloggen blir lite roligare.. :)

Ljus rost heter den egentligen tror jag

Fick en anonym kommentar i inlägget "jobbe" där det stod "Fräscha nagelband (Y)"
Vad menar du med det? Fattar inte. Har du läst min blogg så vet du att jag är nagelbitare, därav är dom inte så hela. Men på den bilden ser man ju inte ens det så vad är grejen?
Skitsamma.

Idag har jag julhandlat med pappa. Jag köpte julklappar till Billy & Natasha och mormor. Igår var jag och Soma nere i centan och handlade lite också. Då handlade jag två toppar till mig och sen en julklapp till mamma och morfar. Är klar med alla julklappar nu! Kanske ska köpa något mer till pappa bara.


Kolla vad bildskön jag är! Här är en av topparna jag köpte igår. Denna är från lindex. Jag gillar den här färgen. Diarréfärg.

Röjarnas röjare..


Fick för några timmar sedan höra något fruktansvärt.. En kompis till oss alla har lämnat oss. Mannen, myten, legenden själv. Han som alltid höll låda och visade hur man skulle röja på riktigt.

Vila i frid Joakim Lindqvist Ekman!


jobbe

Jag jobbar natt inatt. Allt har gått bra hittills och jag har bara tvätten kvar.

Mina naglar blev fett fina. Jag fick faktiskt en komplimang för dom idag, av en manlig kollega. Det ni!



naglar

Imorgon ska jag skulpturera mina naglar med akryl. Måste klämma in det någonstans i schemat, antingen innan skolan eller efter. Ska ju julshoppa med Jossan och Matilda efter skolan så lite tidspress är det minsann med allting. Har insett att jag behöver göra naglar för mitt eget bästa, inte bara för att det är fint. Jag biter fan ner mina naglar febrilt.

Undrar hur många människor det är som har påpekat mitt nagelbitande och sagt åt mig att sluta. Till och med när jag har varit utomlands har folk sagt åt mig. "Ooohh, don't bite" Folk som inte känner mig liksom. Det måste se otroligt nervöst och efterblivet ut. Detta måste stoppas innan.. Nånting händer..


Dessa naglar var med vita tippar. Denna gång ska jag ha naturliga tippar. Det kommer bli fett snyggt och se naturligt ut. Jag ska be dom fila naglarna så runda som möjligt och sedan ska dom vara korta också. Kortare än dom på bilden.


skolan

Tog ett tåget in till skolan idag och niotåget hem. Det betyder alltså att jag var där och pluggade fett länge. Läste en bok från kurslitteraturen som heter Abrahams barn och som handlar om judendom, kristendom och islam. Hann läsa rätt mycket men ska in imorgon och läsa klart allt. Vi har ju nämligen tenta på fredag i delkursen Barn och Religion.


Våran tysta läsesal är så fin, fräsch och mysig tycker jag. Det finns både sköna fotöljer man kan sitta och läsa i, så finns det skrivbord också där man kan ha dator med sig. Sedan är det en plastkåpa man kan fälla över så man kan lämnna sina saker där om man ska iväg, som man låser med hänglås. Från salen kan man sitta å glo ner på folk i entrén. Våningen heter 5,5 för att det bara är en halv våning upp. Vet inte hur man ska förklara. Men båda väggarna är stora fönster och man ser både upp till nästa våning och ner till den andra. Ascoolt.

Topshop

Mina favoriter från topshop. De flesta är potentiella nyårsklänningar.


hyacintpynt

Idag har jag inte gjort ett skit. Har legat och tittat på några avsnitt av two and a half men, säsong 8. Fan vad roligt det är!


Detta material fick jag av mormor idag som jag nyss sammansatte!

pow pow


Vi dricker explorer och burn och lyssnar på fet musik. Puss

Körkort i två dagar..

Får han skylla sig själv... Eller får han skylla sig själv?


tunt, blekt och lent

Sitter i skolan och stressar med mitt pm. Det är snart klart, ska bara skriva en avslutning.


Det är fett fräscha lokaler på den här skolan och biblioteket är fett stort. Dom har bra toalettpapper också. Det är så lent att det är snytningsbart.

Jag e fan sjuk..

Nu ska jag börja använda två mobiler. En för att ta kort och skicka sms-biljetter med och en för att ringa och sms osv med. Det nya numret kommer ingen att få veta. Jag ska vara spy.. Har ju till och med blivit medlem på ratsit nu också..

plugg



Jag måste skynda mig nu. Ska äta middag hos en vän, sen blir det hem och plugga igen. Eller igen och igen, har inte ens pluggat nåt. Hann lite inatt bara. Måste göra en komplettering på förra tentan, fick rest på den. Hur jobbigt som helst. Ska vara inne imorrn och jag har inte ens börjat. Pallar inte...

fett snygg..

Jag vill gadda den här.. Inte den texten såklart, men på det stället. Och kanske med det typsnittet också. Eller så kanske jag hittar något eget.


dvärgnaglar

Här är ett foto på mina fina naglar. Mina fina cp-nerbitna-hej-kom-och-hjälp-mig-naglar. Helvete vad dom ser ut. Eller ja, dom är ju finare nu när dom har fått lite nagellack på sig. Och 75 lager med nagelbandsolja och nagelbandssalva.


sminkbloggen

Fan vad det är tråkigt att gå osminkad hela veckorna när man jobbar och går i skolan. Klart jag kan sminka mig, men det känns så jävla onödigt att göra det på något sätt. Sedan har jag inte tid på morgnarna heller känner jag. Och det är ju alltid bra att vila hyn lite från allt smink och sånt!


Där är jag innan Ericas överraskningsfest. Då var jag minsann uppsminkad!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ni ska se mig nu. Jag ser inte ens ut som samma person. Haha. Men vem ska jag vara fin för på jobbet liksom......

ansiktsmask

Jag är ledig imorgon, fett skönt. Eller ja, från skolan vill säga. Jag ska jobba 15:30 - 23:00. Ska bli askul, jag trivs hur bra som helst på mitt jobb. Det är verkligen det bästa jobb jag har haft!

Nu ska jag äta en mackis och sen fixa mina naglar.


5-minuters mask från Clinique. Tänkte ta bild på mitt ansikte men såg i camen att det var alldeles rödflammigt och uppsvullet. Väldigt charmigt!!!!!!!

Demon girl

Nu har jag bestämt mig för att styra upp mina naglar ordentligt. Dom ser förjävliga ut, helt nerbitna och förstörda. För att inte tala om nagelbanden, också helt uppätna och såriga. Jag oljade nyss in dom med någon pensel från the body shop. Den är rätt bra. När det har sjunkit (?) in ska jag ta bort mitt gamla nagellack och sedan måla på nytt.
Nu bada!!!!

Jag ser besatt ut!!!!

ALMOND OIL NAIL & CUTICLE TREATMENT
HUILE D'AMANDE DOUCE SOIN 2 EN 1 ONGLES & CUTICLES





Josef Smith

Har varit en lugn helg. Jobbade till 23 i fredags, var barnvakt i lördags och började kl 7 idag. Hade dessutom ett studiebesök hos Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga. (Mormonerna.) Ska berätta mer någon annan gång. Det var verkligen speciellt.. Tror dom har fångat mig.

Kommer bli rastlös..

Jag och Jossan var och shoppade iförrgår. Jag hittade en halsduk och Josephine en jacka, fett fin. Vi var inne på amoress och tittade på pälsar, då dök Hugo & Paulina upp helt plötsligt. Och när vi skulle gå ut så var Buddha med också! Lite poppis den hunden är alltså.

Vi skulle i alla fall dricka bärs, men när jag skulle beställa och ölen var upphällen (?) så hade jag inget leg med mig. Fan vad det sved. Men så går det när man inte har koll på tillvaron. Helvete.

Jag jobbade till 23 igår så det blev en lugn kväll för mig, somnade dock inte förrän 5 typ. Och imorgon ska jag jobba också, börjar sju och jobbar till tolv. Det blir alltså lugna puckar ikväll också. Men måste hitta på något fett idag, annars kommer jag få spasmer och allt vad det heter.

Jag har skaffat spotify premium nu förresten! Gjorde det igårnatt när jag hade tråkigt. Så nu kan jag ha spotify i mobilen också. Köpte ett par ascoola kosshörlurar till som jag kommer få börja använda snart.




RSS 2.0