liten update

Sov hos Jossan inatt, vi bara mös och tittade på tv, somnade tidigt gjorde vi också. Känner mig fett seg idag, som vanligt. Ska pallra mig ner till banken och sedan in mot stan för att möta Alle! Vi ska på bolaget och sånna grejer, sen käka och så hos henne och sen ska vi ut någonstans, antagligen på amba. Kan bli trevligt. Shit vilken skrivtorka jag har. Har inget vettigt att skriva.

jag behöver hjälp

Igår fick jag en känsla av att jag har blivit mindre glömsk och har mer koll på saker och ting, speciellt alla matriella ting jag äger som jag alltid lyckas virra bort. Kom på mig själv gång efter gång verkligen titta runt på ställen jag har varit på, ifall jag glömt något.

Jag och Jossan satt på mcdonalds i södertälje där jag som vanligt breder ut mig själv och slänger runt saker och ting till höger och vänster. Men när vi går därifrån tittar jag faktiskt på bordet och på våra brickor om jag har glömt något, och det verkar jag inte ha gjort.

När jag sedan kommer hem säger mamma att hon ska ringa mig och det ringer till min förvånelse ingen telefon någonstans. Då tänker jag att jag har glömt den i bilen som vi åkte hem med, eftersom att jag så noga tittade runt om jag hade glömt något innan vi gick från donken. Så satt jag så säker och tänkte att jag minsann inte har glömt min mobil på mcdonalds, "jag har ju blivit mer kontrollerad och mindre disträ nu."

Så säger mamma på facebook att "Jag har din mobil." Hur i helvete har det gått till, tänker jag. Jo, då har jag såklart glömt den på mcdonalds, inte på bordet eller matbrickan, utan på stolen. Så idag ska jag och Jossan åka in till södertälje en vända till.

Alltid kul med nya äventyr..

läsa bok ikväll


Ligger i soffan och äter chips&dipp och läser Elsas Mode. Handlar om en 21årig tjej från borås som flyttar till stockholm och startar en modeblogg. Hon lyckas bli populär och får hänga med dom coola, rika och kända människorna i vippen och spruta skumpish och sådär. Träffar stockholms 10-poängare också och blir typ tillsammans med honom. Nu ska hon på familjefest på valborg i djursholm med den här shånen, kan bli spännande. hehehehe

gympremiär

Nu ska jag ner på gymmet för första gången på hela sommaren, känns som att jag är back on track lite grann. Känner mig dock hur seg som helst. Det är i alla fall tack vare Erica som denna bedrift görs! Puss

Modebloggen

It's my lucky day today! Kolla vad jag hittade för halva priset, världens snyggaste Lanvinklänning. Jag är kär.


Fullt pris ca 10.000:-
Den kostar alltså ca 5.000:- nu. aja

på dåligt humör




Ställde alarmet på 10:30 idag så att jag skulle komma upp någorlunda i tid för att göra diverse ärenden, som till exempel;

  • Öppna något fondkonto som är överförmyndarspärrat av 2 horungar
  • Skriva in mig hos blank
  • Gå till läkaren kanske. Som jag hade haft råd med om jag hade lyckats med punkt 1

Men jag vaknade typ 14:00 istället, dum som jag är. Mormor och morfar bjöd i alla fall mig på en superfrukost på kvantum, tackar för det. Sedan drog jag, Jossan och Hanna in på bio. Eller först åt vi på kungshallarna (alternativt i kungshallen?) där den där jävla fittan som vanligt dränker ner hela maten i deras jävla bearnaisesås. Pommesen blir ju helt mjuk och förstörd.

Vi såg i alla fall Knight & Day, en action/komedi med Cameron Diaz och Tom Cruise. Den var riktigt jävla bra alltså, och jag gillar inte ens action. Köpte för övrigt helt i onödan massa godis och chips som jag inte orkade äta upp. Men det gör ju inget, jag har ju pengar så det räcker och blir över. YaHni

Mår illa idag. Vet inte vad det är för fel. Och nej, det är inte det. Lever inte ett alldeles för hälsosamt leverne just nu, kan vara ett resultat av det säkert. Måste börja sova och äta normalt och nyttigt. Träna lite också skulle underlätta. Ska bara hitta mitt gymkort först. Puss





det här har ju blivit till värsta dagboken

Var på ett sjukt trevligt födelsedagskalas igår i ösmo hos Tåssen, han fyllde 22 år. Det bjöds på både sprit, skön musik, grillad mat, tårta & kaffe och sist men inte minst ett fett gäng sköna människor! Jag och Jossan fick låna 2 filtar och planerade att sova på ösmo beach, men vi lyckades fiax skjuts hem tillslut ändå. Gick på någon efterfest sen i nynäs som jag inte ens pallade med egentligen, satt som en zombie i ett soffhörn och glodde typ. Helvete vad trött jag var när jag kom hem till Jossan sen, vi sov ända till halv två idag typ, eller ett i alla fall.

Idag ska vi hem till Peddan och laga middag och kolla film eller något i den stilen. Jossan är i duschen nu, så ska bara vänta på att hon blir klar så ska vi bege oss till Willys för att handla kött, strimmelpotatisfärdigkryddadsak, bearnaisesås, helst ost, kex och vindruvor också.

Puss


sommarflicka

Måste fan klippa håret och det är snart. Inte för att det börjar bli slitet eller så, utan för att min frisyr börjar tappa sin form. Sköter i och för sig inte om det så bra heller, men ändå. Den här gången får jag rabatt när jag klipper mig, för att det är 5e gången. Men känns fett jobbigt att behöva sitta och åka in till flempan bara för att klippa sig, mest för att skolan ligger där och den ger mig sjukt med ångest. Får se hur det blir med det där.

Skulle vilja skriva så jävla mycket här just nu, och typ lätta mitt hjärta. Men det går inte för sig, för det är hemligt och strängt sekretessbelagt. Fast alla vet typ om det ändå. Gud vad jag teasar nu. "Har man sagt A får man säga B", tänker ni nu, men icke sa nicke. Shit vad jag babblar skit. Jag är i alla fall skitglad nu såhär i sommartider.

Ska gå till mormor nu och hämta ut mina sista pengar och sen ner till centrum och göra lite ärenden.


skumpa i ögat är fan inte skönt

Jag har 700 kronor kvar och jag vill till stockholmsveckan. Känns inte så troligt att jag kommer iväg, men kan nog vara lika bra. Måste fan kurera. Sova, äta, gymma, sola och bada. Det blir nog bättre så.
Vad är en bal på slottet liksom?

Mina försvarsmekanismer börjar ta över. Vet inte vilka tankar jag ska lyssna på, vilka som är sanna och vilka som är falska. Vet bara att det är hälsosamt att stanna hemma och roligt att åka till gotland. Fan.



varsågod

Sitter hemma hos min vapendragare och syster, närmare bestämt Daniela Wenström. Vi har lagat vår egen variant av pasta carbonara, hur gott som helst. För recept, gå in på http://arla.se/mandaochdanni

Har haft en kanonhelg till största delen här i nynäs och freja, delvis skogås. Blev fett less på atmosfären och den tunga luften här nere vid havet. Alexandra har fan rätt, luften är mycket friskare och torrare i typ handen och skogås. Har varken tänkt på det eller lagt märke till det förut!
 
Nu ska jag och snigeln möta hennes bf för ett kvällsdopp vid mitt smultronställe, hihi. Eller kanske blir hopptornet förresten, med lite dykningar och piruetter!


the good life

Först krampanfall, krök, sol & bad i roskilde & copenhagen, sedan chill och värmebölja på summerjam i köln, tyskland, efter det röj, horer, strippklubb och skumpa i amsterdam och holland, sedan ännu mer skumpa under eiffeltornet i paris då jag även tågsurfade för första gången i mitt liv, sedan matpaus i bryssel och belgien, sedan mys i parker i prag, näst sist luffning i berlin och sist men inte minst en resa genom polen. Detta är det bästa jag har varit med om och har gjort i hela mitt liv. Har aldrig haft så här jävla roligt och levt livet såhär fullt jävla ut. Har levt THE GOOD FUCKING LIFE rakt igenom, inga hämningar, inga spärrar. Bara levt.

Det tråkiga var väl att jag slarvade bort 2 mobiler med 2 nummer, 1 kamera och min sminkväska med leg i ännu än gång. Men det var fucking värt det. Puss

helvete

Har druckit skumpish i 15 dagar nu, till frukost lunch och middag. I'm fucking stuck to the good life asså.

RSS 2.0