Är kär i sommaren

Glömde min laptop på en spårvagn i göteborg om jag inte har sagt det. Så uppdatering kommer bli väldigt sporadisk. Ska till danmark, tyskland och nederländerna från och med imorgon också. Mycket på G nu.

Kom hem från göteborg i torsdags natt, var där på en snabbvistelse, tre dagar typ. Jag och Jossan hade hur trevligt som helst. Men det har jag ju förresten redan skrivit här i bloggen. Men det skadar ju inte med lite upprepning. På midsommar var vi ju förresten ute på sjön också, som ni såg på filmen i inlägget innan! Det var lätt den bästa midsommar jag har varit med om i alla fall. Skönt folk, skönt ställe, ni vet. Allt var bara soft. Skön musik, skön stämning. Fint väder, varmt vatten. Allt var som klippt och skuret och som grädden på moset och pricken över i:et så var alla aspackade.

Kan ju nämna också att jag precis gjorde rent i kattlådan och fiskskålen och så har jag dammsugit också. Ska börja packa snart och sedan är jag redo för avfärd till christiania och roskilde!

Ha en trevlig sommar!


Jag badar på saltholmen i göteborg!

bästa midsommar


skriva av sig lite

Sitter för tillfället och väntar på Jossan som är i duschen. När hon är färdig så ska vi ut på stan och steka med våra göteborgskompanjoner. Det blir väl antagligen att softa på någon skön uteservering eller park. Klockan 17:45 går vår buss hem redan, och vi är framme i stockholm 23:55. Då går det tydligen inga tåg hem till nynäs heller, så får ringa morfar eller någon så vi får skjuts hem.

Jag vill fan inte hem idag. Det är hur soft som helst här och det har varit hur skönt som helst att få komma iväg, även om det bara har varit för några enstaka dagar. Folket här är annorlunda än hemma, mycket trevligare och pratgladare. Eller som en stockholmare som hade bott här i 20 år sa; "Trevligare vette fan, men dom är lättare.." Haha. Så är det mycket finare här också, städat och elegant. Större och finare parker än i stan. Nertrampade och stökiga tanto liksom.

Aja, jag får väl flytta hit en vacker dag helt enkelt. Eller åka hit ofta bara.

bilder från parken kommer senare!!!!!!!

Vi fick guidning igår av två göteborgsstofiler i en fet park. Här snackar vi alltså en FET park, som inte går att jämföra med varken tanto, svandammsparken eller rålis. Alltså den var typ 100 hektar stor och innehöll både människor och gräsänder och skog och gräs, men också pingviner och sälar! Helt sinnessjukt. Idag hade vi tänkt att bada i atlanten, men eftersom vädret inte tillåter så drar vi till avenyn och gör det vi gör bäst; säljer oss.


Västkusten

Jag och Jossan flyr orten imorgon till närmare bestämt göteborg! Men vi är bara borta två dagar och kommer hem på torsdag. Hade gärna varit kvar över helgen också, men Jossan ska jobba på fredag så det går inte.

Ska ta halv åtta tåget imorgon och bussen från centralen går 09:30 och är framme 16:40. Ska fan ta med mig datorn tror jag. Har inget internet, men eftersom att bussresan tar över 7 timmar kan det ju vara skönt att titta lite film. Och internet finns ju att köpa, endagssurf och sånt. Det löser sig.


långpromenad

Har gått en skön långpromenad i det fina vädret med Linda & Joline idag. Tog med Nora också. Ska fan dra ner tilk gymmet idag tror jag. Det blir alldeles för sällan nu för tiden, börjar slappa ihop totalt.


En bild på mig och Linda i början av 2009. Kommer ihåg att jag var sjukt jävla bakis där, det syns typ.

soft



Nu ska jag till ösmo med en vän och göra en annan kär vän sällskap i tristessen. Kan bli soft!

soldag

Har legat hos BLANK och och solat hela dagen med denne och dennes syster Isabelle. Tog med Ebba också, hunden alltså. Känns typ inte som att jag har fått någon direkt solbränna, men det kanske är för att jag är lite brun redan. Brun för att vara jag alltså.

Ska äta snart och sedan ska jag möta upp BLANK igen tror jag, vi ska gå runt ringvägen, ska bli assoft!


Min fina navelpiercing!

Den där nypan med salt..

Har storstädat och möblerat om i mitt sovrum. Fan vad länge sedan det var jag städade såhär grovt. Men det passar ju perfekt till alla snubbar jag kommer dra hem här om nätterna sen i sommar! Måste ju vara fint och fräscht. Innan luktade det kattpiss (Bazil har blivit könsmogen) i mitt sovrum, men nu har jag bytit lakan och skurat och sprutat persiko-vanilj-parfym överallt. Så nu står mitt sovrum bara och väntar på BAZZ




Rebecca & Fiona, FAN VAD HETA

bubbel



Eva kom förbi imorse med ett skönt bubbel & jordgubbar. Fan vad det satt fint nu alltså! Sitter typ här hemma för mig själv och väntar på bättre tider. Ska till en polare om ett tag kanske, får se om jag pallar. Har nyss klätt på mig, inget smink, ingenting.. Är inte på humör idag..


HÄRLIGT


Nicksta sen då damer!!!!!!!!!!!!!!!

Grattis till mig.



Jag fyller 20 år idag.

Kom nyss hem från Natashas & Billys skolavslutning på gröndal, gud vad fint det var. När småbarnen sjöng, när niorna grät och höll tal. Fällde en och annan tår jag med faktiskt, det var nostalgiskt. Vi åt på thaisaken vid kullsta efter, jag, Jocke, Annika, Billy & Natasha. Jag gillar dom, det är som min andra familj. Puss på er!

mys


Från förra våren när jag och Matilda solade på min uteplats. Så mysigt ska jag ha hela sommaren nu. Jag ska gå ut och lägga mig där så fort jag vaknar så jag blir brunast av alla. För jag har ju inget jobb och det har ju alla andra. hehehEHehH

fan vad härligt livet är ibland

Om ni undrar varför jag är seg på update så är det för att ja ba slappaaaaaaaaaarrr å chillar å softar å ni veeeT tare lugnt ba. Bilder från studenten och Linneas mottagning kommer senare. På torsdag fyller jag år också, glöm inte det.

akryl

Hade tenta idag. Tror jag blev exakt godkänd på den ena delen, man kunde gå in och kolla. Men kommer bara inte ihåg exakt vad jag svarade. Gick och klippte mig efter att jag var klar, och sen gjorde jag naglar. hihi


Måste kirra nagelbanden med lite olja ba.

haha vart är svenska folket påväg?

Jag skulle söka på hur blommor förökar sig till tentan imorgon..


tentamen

Imorgon har jag tenta, en del som handlar om typ naturkunskap som är i kryssfrågor och sen en didaktisk essäfråga. Man får ha med ordbok, miniräknare och sina egna anteckningar så det ska nog gå bra. Efter det ska jag klippa mig. hihi

sorunda

Har haft en otroligt stekig dag i sorunda. Har solat, vattnat blommor, fikat en massa, gått runt i hagarna med Leopold och diggat skön musik.
När mormor frågade varför jag hade ett strumpskaft runt vristen svarade jag bara "Kul." Helt otroligt att hon accepterade det som svar. Och tur var det. Undrar verkligen hur länge jag kan dölja tatueringarna. Inte så länge till.



bazil är syndabocken

Nu ska jag till sorunda och sola! Har klippt av skaftet på en strumpa så att mormor inte kan se min tatuering. Om hon frågar varför jag har skaftet där säger jag att jag har blivit riven av Bazil och att jag inte vill sola såret för då kan man få synliga ärr.

10dagarsprognos



MY FUCKING BIRTHDAY'S GONNA BE GOOD ASSÅ!
Men viktigare är att det är fint väder när jag ska ha mitt släktkalas i sorunda. 

skål


Jag har ätit chips, dipp, gurka, morötter och så ett vinglas med cola i. GOOOTT

gick just upp för mig

Jag har aldrig känt mig så tillfreds med att vara ensam. Alltid förut har jag känt en stark saknad; antingen att jag saknar någon, eller att något bara saknas. Och när jag väl har haft någon har allt bara varit åt helvete. Då har jag aldrig kunnat slappna av, eller heller kunnat lita på personen i fråga. Har alltid haft en dålig magkänsla. Men så har allt gått käpp rätt åt helvete också.

Den här ständiga jakten på kärleken, att hitta den rätta, att alltid vräka ur sig gnälligt på fyllan "jag vill ha pojkväään". (hahax10) Det är slut nu. För att för första gången på många år trivs jag äntligen igen att vara singel. Jag är lugn nu.

Och det äger totalt.

SIS

Fick ett sms av Hampus halv åtta imorse där det stod följande;"Din kompis SIS ska lira på vår nattklubb snart :)"
Och nej, det är inte min kompis såklart, utan en ashärlig DJ som ska lira där! Så Jag, Hampus, Mange & Linnea ska dit den 2a juli. HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLIGT




Min favvo:



tur att vi slapp er

Fan vad jag hatar när det inte är sol, för då har jag inte ett piss att göra när jag är ledig. Eller jo, men inget nyttigt. För jag kan bara ligga vid datorn och dega och det är ju nyttigare att ligga ute i solen och sola. Funderar på att dra ner en sväng till gymmet. Det är också nytta.

Lägger upp lite sköna bilder från helgens bravader.


Hos Emil

Hos Emil

Emil hos Emil

Freja

Freja

Freja

RSS 2.0