HAHAHA


Från förra vintern.

jobbe


Såhär mysigt har jag när jag jobbar natt. Det är mitt första nattpass nu. Kaffekoppen är påfylld nu för er som undrar. Dumt att jag tog kort när den var tom. haha.

helgen

Den här helgen har varit hur rolig som helst. I fredags var jag som sagt inne i stan med mamma. Soma joinade också. Vi käkade på soft kök o bar och drack lite bärs där, sedan gick vi vidare till kvarnen. Hur kul som helst.

Igår var vi på storpub. Jag drack bärs och redbull/vodka. Jag ramlade också. Båda kvällarna fick softa avslut. hehehHE

Fredags:

Det funkade bara att ladda upp den här bilden. Lagg som fan.


Det funkar inte att ladda upp bilder :C

Jag och Josephine Baker ska shoppa på fredag. Gud så kul det ska bli. Eller nej, jag och mamma ska shoppa på fredag, och så kanske Shahla följer med in efter skolan också. Josephine kommer in senare och dricker bärs med mig. Vi ska hitta en varsin man. Så då får mamma gå till sin egen kompis så hon inte blockar oss.


Idag har jag:

  1. Jag har hämtat ut min xperia på elon. Den är så fin så jag dör. Jag har en ak47a i den.
  2. Ätit på al porto med Josefine. Det blev kebab för mig och calzone som vanligt för henne.
  3. Gått förbi mamma för att hämta min bibel. Jag ska läsa jesufödelse till morgondagens seminarium nämligen.



Tror säkert 30% fick rest på tentan. Om inte hälften.

Hämtade ut min tenta idag och det såg inte så jävla ljust ut kan jag säga. Eller jag fick ju godkänt på några frågor men rest på två. Så måste i princip göra om en hel fråga och sedan fylla ut en fråga med lite referenser. Det blir inte så svårt eftersom jag hittade i vilken bok svaret på frågan fanns, så det är ju bara att referera till den boken. Vi får se hur det går, ska börja fixa det där så snart som möjligt så jag får det gjort iaf..


vi åt på kina också. det var fett gott

Jag var och shoppade med mormor i lördags. Vi handlade en outfit som jag ska ha på julafton och som även blir min julklapp från dom. Det är tradition. Jag köpte även en topp från h&m med korsband i ryggen, ascool. Lägger upp den imorgon kanske.


Beställe nyss denna. Det medkommer ett skal med rosa fade på baksidan. Rosa är inte riktigt min grej, genusforskare som jag är. Forskare är väl att ta i, men genusmedveten och allmänt kritisk till rosa. Gillar ínte färgen. Men kanske skulle vara fin ändå? Vi får väl se.


Kvällen i bilder..



Magnum med duschcreme och vin.

Många punkter

Jag skulle ta en bärs med Jossan men så säger hon till i sista sekund som vanligt att hon inte kan, så nu sitter jag och har sminkat mig i onödan. KUL! Har ringt Angelica men hon svarar ju inte. Alla andra är färska. Nog för att det är torsdag. Aja.

Skulle laddat upp en bild också. Men det gick inte. Synd. Nu svarar Angelica. Hon ska följa med. YES


put yao hends aapp


Kolla, jag har hittat videon. Fett skön.
Nu ska jag till mitt andra hem och äta middag och sticka lite på min halsduk.

Dom ska göra kaoz i Laoz

Åt middag idag hos David med han, Erica, Anton, Robert och Tamara. Senare kom även Mickis och Oliver också. Vi åt fajitas, asgott. Till efterrätt åt vi kakor och spelade yatzy. Jag kom näst sist.


Sa hejdå till Erica nyss. Hon och Anton ska ju åka till asien och vara där i 6 månader. Kommer bli tomt utan henne på gymmet. Och överhuvudtaget såklart. Hoppas ni får det toppen! Puss


Give me that crystal

Praktiken har gått lysande idag, precis som allt gör för mig just nu. Förutom min hårbotten, den är lite torr och mjällig, men det är sånt som händer. Jag använder ju mjällschampo, mer kan jag inte göra för tillfället.

Ikväll ska jag gymma med Eritcha Bandu och sedan kanske jag drar hem till mormor och morfar och stickar på min halsduk. Visst är jag duktig?

Imorgon tänkte jag dricka lite crystal med min pojkvän som vi alltid gör på lördagar.

Lycklig

Vilken fantastisk syn jag möttes av när jag kom hem från promenaden nyss. BAZZE STOD DÄR!!!!!!!!!!!!!!! Livet är allt bra härligt ibland.


Han var hur hungrig som helst och hur kelig som helst. Gud vad jag har saknat han. Han har blivit smal också. Det klär honom inte..

sippin sizzurp in my ride

Har aldrig varit uppe sådär länge i hela mitt liv, fyfan vilket helvete det var. Och vad dåligt jag mådde. Blev som värsta nervvraket på väg in, helt förvirrad och ledsen över ingenting egentligen. Men fyfan vad jobbigt det är att tvinga ögonen vara öppna ner man mer än allt bara vill stänga dom. Dom stängde sig själva tillslut.

Nu har jag sovit hela dagen, vaknade lite innan 18. Känner mig helt tom i huvudet. Kommer ju inte kunna sova inatt känns det som..


guten nacht



Jag hade en gång en man
Jag trodde att han var sann
Så väcktes jag ur min sömn och mannen försvann
Svara mig du, var är du nu?
Jag bara undrar, var är du nu?

att hitta mina flippishsignaler


Den här låten måste vara den fetaste låten jag någonsin har hört på en franskalektion. Vi fick nämligen bara lyssna på fransk musik för Laila. Träffade henne idag förresten.

Nu ska jag sitta och vara vaken tills jag vet inte hur länge. Jossan gör mig sällis. Vi ska vara hos mormor klockan halv sex för att äta risgrynsgröt, och klockan kvart i åtta ska jag vara på huddinge sjukhus för att göra en kompletterande undersökning i min utredning. Ska göra en sovande EEG-undersökning denna gång. Kan bli spännande.

fett gotttt


Här ser ni naturchips, fresh island-dipp, tulpanblåbärsmuffin, saffransbulle, oboy, cigg, nagellack, mormors saft, och slutligen 2 stycken blodapelsiner.

Kolla..



Nudlar <3

Ey abri, vattnet har tagit slut yao.. Men nudlar fixar jag fram ändå ska ni veta. Fick en vattendunk av mormor och morfar med mig hem. Det står dock en fet vattencistern ute på vändplan, men ofta jag tänker dricka det vattnet?! Vad fan tror dom liksom, att jag jagar efter rabies eller?

Driver ba. Men nu ska jag äta mina nudlar i lugn och ro här uppe in the kitchen. Har nyss gymmat. Det var skönt och välbehövligt, men också mysigt för att Erica var med. Kommer sakna henne.



Eldorados nudlar har alltid varit dom överlägset bästa. Men helt plötsligt för några månader sedan får dom inte bara för sig att byta design utan också SMAKEN?! Vad i hela friden tänker dom med? Dom smakar inte alls likadant.. Nicht gut.

Ett smaktips är att tillsätta en skvätt whisky/cognac. Hennesy är den bästa. Då får nudlarna fram sin bästa smak. Tro mig, jag har prövat allt när det gäller nudlar.


akuta problem

Slaggish nu alltså. Ska börja dagen imorgon med högläsning för åk1, dom som jag hade i förskoleklassen förra terminen. Fett kul.

Har blött hår nu och sitter och funderar på om jag ska ha snedbena eller mittbena. Måste ju styra upp det idag liksom.


Vilket är bäst?????

VAD I HELVETE?


Jag vet ju att jag hade 47 kr på kontot..

Blev fett sugen på chips och dipp idag efter min dagliga sovstund (15:30-17:45) så jag kutade till kvantum. Notera kutade. Väl där blev det medges ej i kassan så jag lunkar vidare till willys för att handla där istället. Jag tänkte att det måste ju vara fel på kvantums kortterminaler.
     I kassan på willys bad jag verkligen till gud att kortet skulle funka, jag var så sjukt sugen på chips och dipp att när det stod medges ej igen så var jag inte långt ifrån att ta chirren och dirren och kuta för livet. Helt ärligt. SÅ jävla sugen.
     Det slutade med att jag gick upp till mormor och morfar och blev bjuden på fika och en stick-stund. Nu har jag hunnit en tredjedel på min fina halsduk. Gud så fin den ska bli.

min nya jacka

Pappas kamera är störd. Batterierna tar liksom slut efter 3 minuter och blixten fungerar inte heller. Men min mobilkamera får duga.


Låång o mysig. Värmer göten liksom.

Äkta päls men lite halvt mesig ändå. Vill ha en fetare. Undrar om man kan sy dit det eller något? Ska rådfråga min skomakare. Han äger.

Jag hade för övrigt sjukt kul

Lägger upp dom fåtal bilder jag tog på kryssningen i helgen.


Min frulle dagen efter; en skagenmacka, en rostbiffsmacka, vatten, juice och kaffe. Dåligt mätt jag blev, orkade inte ens äta upp allt.

Och här lite typiska kryssningsbilder. Haha. Synd att jag inte tog fler på typ mig och Åsa eller så. Aja.


hejdå ebbas hår

Ligger i Ebbas fina säng nu och hjälper henne att färga barret. Eller slingor snarare. Får se hur resultatet blir om 15 min. Skulle värma min kaffekopp i hennes micro och när jag skulle hämta koppen var innehållet utsplashat, haha. Skitkul.


pic captured



Första dagen på denna praktikperiod avklarad. Vi ska ju bara vara där nio dagar dessa tre veckor så jag kunde vara ledig imorrn. Det är bra, för då kan jag sova ut. Ska ju på kryssning sen nämligen..


Lilla gröndal

Imorgon är första dagen på min fjärde praktikperiod. Var på hallängen i ösmo på dom två första och har varit på lilla gröndal efter det. Jag trivs verkligen där. Kanske är för att jag en gång i tiden gick där själv. Och mina lärare jag hade jobbar ju kvar vissa. En lärare jag hade i ettan och tvåan ska vara min handledare nu. Känns skitsoft, jag gillar henne. Hon låter mig bestämma i vilken klass jag vill vara i; förskoleklassen, ettan, tvåan eller trean. Jag tror jag ska välja förskoleklassen eftersom att dom är nya på skolan. Alltid kul med nya ansikten!

Om två veckor ska ännu en tenta lämnas in, en VFU-rapport. Vill dom mörda oss eller? Tror nästan det.. Har fan aldrig varit med om liknande.


Ja ni, mina vänner. Gröndaltiderna var minsann härliga. Här står jag, Soma och Emma innan balen och sminkar oss i samma rum som jag sitter i nu. Året var 2006.

Sophie Ellis Bextor


Shit, är hon het eller är hon heeet? Hela videon är het. Het och underbar.

Snart ska jag till mormor och morfar och fika bullar och varm choklad som jag har längtat efter hela dagen.

ponytail is a äcklig ord..

Jag saknar att kunna ha hästsvans ibland. Eller nej, uppsatt menar jag. Låter finare. Men jag passade i det verkligen. Och nu är mitt hår så kort att jag inte får upp det, möjligen en liten del såklart men det ser ju förjävligt ut. Kan ju inte gå runt med tvättfrisyr.


Julafton förra året.
Knäppt.

mobiltömning

Kom på att jag tog några bilder i lördags. Få men söta och roliga och coola och fåniga och berusade och väldigt mysiga.


Förfesten:


KOLLA!!! DET ÄR EN ILLER!!!!


Bigpubis:


Fyllekäk i Jossans kök.
Satt och pratade i telefon med en kompis, det var tydligen hur kul som helst. Frågade honom dagen efter vad fan vi pratade om, men kommer inte ihåg vad han svarade. Måste ha varit något skitkul i alla fall. För jag kommer ihåg att jag garvade sönder min hals alltså.


Och där var den sista bilden. Syns det att jag är aspartajad?


hej å hå

Jag känner mig känslosam men samtidigt tom på känslor. Jag känner mig motiverad men ändå nonchalant. Trött men ändå pigg. Lugn men ändå uppstissad.

Samlad men förvirrad.

the love you seek


Hej. Bazze har sprungit bort och det är allvarligt. Jag är jätteledsen och orolig. 


Den här får mig på bättre tankar..

Det där med koncentration..

Går otroligt fett jävla segt med tentan.. Jag är alltid såhär, bara sitter o glor och gör andra saker istället för att göra det jag ska. Kommer aldrig igång alltså. Tar väl i snitt 8 timmar för mig att komma igång, helt seriöst. Satt ju i skolan i 7 timmar och gjorde en halv uppgift. Och idag vill jag inte ens tänka på hur många timmar jag har suttit vid datorn och inte skrivit ett skit på en enda uppgift. Läst lite har jag gjort. Får fan ta och sätta igång nu, ska ju jobba imorgon 7-14, så måste ju gå och lägga mig tidigt. Det kommer gå skitbra att sova när jag först sov till ett på dagen, sedan somnade i en timme nu på kvällen.

Har inte ett dugg panik.

hippie o discoqueen

Helgen var soft. Var på halloweenpartaj som Angelica bjöd in mig, Jossan och Hanna på. Som avslutning på kvällen drog jag, Tessie och Jossan till storpubis. Det var soft där. Men förmodligen för att jag var skapligt berusad. Hade nog inte haft kul annars, för så kul var det inte liksom.. Utan det var fyllan som kirra biffen om man säger så. Spydde när jag kom hem. Hoppas inte mamma läser detta. Puss



Första bilden var vi utklädda på och andra hade vi bytt om för utgång.

RSS 2.0