mördargym

Fy helvete vad jag mördade mig själv på gymmet idag. Jag och Erica körde ett pass tillsammans, det blir mer organiserat och seriöst då eftersom man peppar varandra.

Har egentligen sovmorgon imorgon till 13, men ska till läkaren 10:15 så blir 08:39 tåget som vanligt ändå. Ska till huddinge sjukhus och göra EEG på min hjärna. Ska bli spännandde, så länge dom inte tar blodprov. Då dör jag. "Men det är ju bara idioter och halvskumma människor som är rädda för blodprod, det är ju bara att bita ihop" Sa pappa. Vad fan tror han att jag gör när jag ligger där och bölar och vill spy? Hade jag inte bitit ihop hade jag ju inte ens åkt in, eller sprungit därifrån eller nåt. Eller skrikit eller slagits. Jag är duktig. bra puss hej


promis

Jag och Snigeli tog med Isabell igår på vår promenad, det var kul. Isabell fick också hålla huntti. Efter en lång promenad från heimdalsplan till centrum blev Bellis trött, så då fick hon åka vagn hem igen!





Här nere i backen låg det massa hundbajs och det var Isabell duktig på att observera! "Baaas baaaas uuss" Bajs bajs usch. Tur att hon såg det så vi inte klampade i det.

grodor i munnen

Fick sms av mamma idag på föreläsningen där det stod: "Bra blogg, men du svär för mkt i den."


positive

Kom precis in till föreläsningssalen. Det ska handla om grammatik som vanligt, exakt vad vet jag inte. 
Vi har börjat för 6 minuter sen men ingen föreläsare har dykt upp. Jobbigt. 





Nu kom han. Vi ska prata om bisatstyper och jobba enligt en modell som övar oss inför duggan. Vad roligt.



herregud, vad ska det bli av mig?

Gud vilken busig sak jag gjorde nyss! Något jag aldrig någonsin brukar göra eller har gjort. Jo en gång kanske. En riktig fjortisgrej alltså. Jag dör.

Förresten funderar jag på att söka mig in i filmbranschen. Ja, alltså inte den vanliga filmbranschen om ni förstår vad jag menar. Har hört att det är sjukt bra betalt, speciellt för tjejerna.


this is it

Känner mig ledsen och nästan lite sårad just nu. Blir fruktansvärt irriterad när man hör av sig till vänner gång på gång och aldrig får respons. Antingen jobbas det eller så ska det resas bort. Visst, sånt händer. Men varje jävla helg? Och veckorna då? Har folk aldrig tid att träffa sina vänner? Eller jag kanske inte är din vän längre? Ser mig åtminstone inte som en längre iallafall, det kan jag lova. Har inte hört ett ord från dig sedan i början av sommaren. Vi har mötts någon gång på stan av en slump, och då låter det typ "Men jag hör av mig!" och "Åh, vi måste ses snart"

Förstår helt ärligt inte hur det kan vara så jävla svårt att höra av sig, det är ju det som räknas när man aldrig kan träffas. Att man ändå håller någon slags kontinuerlig kontakt. Men är den viljan inte ömsesidig, då fungerar det inte, då kan man lika gärna lägga ner hela verksamheten. Att ena parten ständigt ska höra av sig utan resultat håller inte. Det krävs viljor från båda sidor. Man tröttnar på att höra av sig till slut, man känner sig tjatig. Och helt ärligt - man VILL inte ens höra av sig.

För vad fan ska man prata om när man väl ses? "Hur mår du nuförtiden?" "Hur går jobbet?" "Hunden?" "Pojkvännen?" Sen då? Från att ha haft nästintill allt gemensamt, har vi plötsligt inte ett jävla piss gemensamt längre.

Jag orkar inte höra av mig längre. Och hör inte av dig du heller, skit i det. På riktigt. För jag har ingen lust längre. Känner mig sjukt jävla dissad. För vad är anledningen att du inte ringer/smsar? Att du glömmer? Hur viktig är jag i såfall?

Vänner kommer och vänner går. Är dom på väg att gå - låt dom gå. Det är livets gång. Men man kan ju inte låta bli att bli lite ledsen.


go nuts

Nu har jag äntligen köpt mig en egen Egowoman-bok! Lånade ju Danielas hela tiden förut samtidigt som hon läste den, och hon blev ju aldrig klar med den heller.. Men nu har jag ju som sagt min alldeles egna!

Har varit inne i stan tills nu, mötte upp en vän efter skolan. Vi skulle göra ärenden tillsammans men det blev inte så. Vi käkade nötter istället, och sen åkte jag hem. Lika bra det. Ska ut på en powerwalk snart och sedan blir det väl gym antar jag.


Jag har gått och blivit en sån där riktig pösmunk som tar av mig jeansen så fort jag kommer hem! Asmysit

hej

Följ min blogg med bloglovin


Jessica Lauren

Shit vilken cool brud, hon har nyss snaggat av sig håret. Hur tufft som helst, och hon passar ju skitbra i det också. Tänk om man vågade göra det bara sådär. Jag tyckte jag var modig när jag klippte av mitt liksom.
 Här är hennes blogg!




smaka på den ni

Alltså så FORT jag sätter mig ned så får jag ont i nacken i princip. Blir helt stel och konstig och ibland får jag till och med värsta värken från vänstra axeln ändå upp i huvudet. Men då dricker jag lite sån här varm äppeljuice så mår jag lite bättre! hihi


Det smakar otroligt speciellt må jag säga. Ett tips är att blanda ut det med lite vatten, den har nämligen en tendens att bli väldigt starkt så man bara vill rynka hela näsan. Eller hela ansiktet.

Förresten var jag och gymmade med Erica idag. Det blev ett benpass igen, så kommer antagligen ha feta träningsverken imorgon.

en lugnislista

Jag har börjat lyssna på sån här lugn gråtmusik också. Det är inte min stil. Undrar om allt står rätt till egentligen. Jag menar, jag känner ju inte av själv att jag mår dåligt, då borde jag väl inte göra det? Jag mår alltid bra. Jag är unstoppable. Inget kan göra mig ledsen nästan. Inget nu iallafall. Jag kanske bara vill lyssna på lugn musik för att det är skönt, inte för att sitta och böla som så många andra gör.

Har gjort en lista på spotify med bara lugn badabadkar musik. Det är bara 6 låtar där än så länge.

sakta i backarna  Här är den! puss

Jag lever fortfarande

Igår var en underlig dag. Jag och Josefine sprang runt och gjorde massa konstiga ärenden tillsammans, så folk måste ha trott att vi var ett par. Varför är svårt att föklara. När vi efter många timmar kom hem till henne helt utmattade, ja då blev vi båda dödssjuka. Jag fick sjukt ont i nacken så att jag nästan ville böla, men gick över med 2 500mg alvedon och lite zon. Helt plötsligt får Jossan psykbryt och säger att hon ser konstiga saker, att det är något fel på hennes ögon, och när hon tittar i spegeln så säger hon att det börjar bli blodsprängt. Herregud, tänkte jag, hon håller ju förfan på att få en blodpropp. Vi bestämde oss för att gå ut på en promenad, eftersom vi trodde att det skulle bli vår sista och när vi kom hem igen blev allt bättre.


Jag måste förresten färga min utväxt! Den börjar bli alldeles för grov. Ser ovårdat ut att ha mörk utväxt i blondt hår tycker jag. Icke fint

när ska vi ha klassfest??????????

Var ute på promenad med Linda och Joline idag, vi gick och hälsade på skolan och Angelique. Hon blev så glad att se oss hon, och vi henne. Fan vad man saknar skolan när man befinner sig där. Alla klasskompisar framförallt, men också hur lätt och problemfritt livet var. Det var bara att gå upp till skolan varje dag så skötte allt sig av sig självt. Gratis mat fick man varje dag också. Och jag var faktiskt en av få som faktiskt uppskattade det ska ni veta. Fan vad jag slaktade den där maten varje dag alltså.

Snart blir det pw tror jag och ikväll gym med Erica. Har haft något fel på min nacke dom senaste dagarna, vet inte vad det beror på. Men nu efter att jag har varit ute och gått ett tag så har det blivit bättre faktiskt, så gymma ska nog gå utan större problem. bra hej

hej

Jag har sovit på en jävla sackosäck och jag har aldrig mått såhär. Men jag säger inte att jag mår dåligt. Fan vad kul jag hade igår. Jag har till och med kul fortfarande.


Jag gick den värsta walk of shamen imorse på väg hem från pizzan. Folk glodde som jag vet inte vad. Gud vad hemskt det var. Jag såg ut som en lyxhora. Men det är ju bättre än en vanlig hora i alla fall. Såhär såg jag ut igår höll jag på å säga. Det får vi hoppas att jag inte gjorde.


jag vaknade upp utan trosor imorse. Hade tagit av mig dom i sömnen. Undrar vad jag drömde egentligen..

Vad synd det var att det var så lång kö upp till eiffeltornet senast. Nu ska jag gå en morgonpromenad med Leopold innan frullen i det fina vädret.


Kanske var det ödet som gav mig den här fantastiska tröjan som plåster på såren.


Har konstigt nog blivit dålig på att formulera mig efter alla dessa grammatikföreläsningar

Här är min kväll i bilder:



Eller så är jag bara för lat för att skriva ett välformulerat och korrekt inlägg. Filmen var i alla fall helt okej. Värt pengarna. 95 kr. Tur att Jossan lånade ut, för jag glömde mina pengar hemma. Tack Jossan.


Jo

18:39 ska jag ta ett tåg från nynäsgård. Varför åka? Jo, för att jag ska på bio i kista. Varför kista? Jo, för att Hanna jobbar där, så om hon joinar bion får vi skjuts hem efter. Vilken bio ska vi se? Jo, vi ska se I rymden finns inga känslor. Varför då? Jo, för att den har blivit oscarsnominerad, och för att personer med aspbergers verkar intressanta.

Vad mycket bättre det låter när man börjar varje svar med "Jo". Ska börja göra det. Och konstpauser också, det är coolt. Då kommer jag börja låta som en riktig talare.


Här är jag och min kanin. Jag dricker Bravo FRISCUS. Varför? Jo, för att den är god och nyttig. Bra för immunförsvaret.


LIVET GÅR UNDER

Jag kommer helt ärligt få en panikångestattack snart, eller ett epilepsianfall. Har sjukt med abstinens alltså, det här håller fan inte.. Känner mig sjukt rastlös, förvirrad, disträ och har svårt att koppla av. Detta får bara inte hända. Jag kommer inte kunna sova ens. Fan vad dåligt jag mår, jag går sönder snart.
VARFÖR I HELVETE FUNKAR INTE FACEBOOK?

Tack vare nederlaget får jag asdåligt med läsare. Alla kan dra åt helvete

herregud

Har sjukt med träningsverk idag efter mitt mördapass igår. Imorgon kommer den vara ännu värre.

sen ska jag äta min mackrulle

Sitter på en föreläsning om grammatik: huvudsatser, bisatser, konjunktioner och subjunktioner. Väldigt intressant må jag säga. Eller inte. Den slutar om en timme och då kan man gå på grammatikstugan som börjar kl 1 om man vill. Men det vill inte jag, jag känner att jag fattar det mesta. Sån är ju jag, jag fattar galoppen. heheehehe



duktti huntti

Jag mördade mig själv på gymmet idag, körde ben. När jag skulle gå hem lovar jag att det såg ut som att jag hade blivit stjärtbasilerad. Jag kunde inte gå.
Vill inte tänka på vilken fet träningsverk jag kommer ha imorgon.

phazing

Jag ska träna på en sak som jag inte vet vad det heter, en sån som är på tvshop typ, när man rör armar o ben samtidigt. Crosstrainer? Eller?

Så ska jag lyssna på den här låten! AskaLAS



förresten fick jag klättra upp på balkongen idag när jag var utelåst. tur att jag är jävligt vass på klättring

Man fastnar inte på kort när man är trött, eller i alla fall inte jag. Inte mina fingrar heller för den delen. Kolla vad korta och knubbiga dom ser ut! hahahahahahaha

Jaja nog med självförnedring. Idag är det fint väder. Vad skönt. Nu ska jag kolla på gossip girl sässe 2


Det måste vara något fel med bilden, att handen är i fel vinkel eller nåt.. Mina fingrar ser ju inte friska ut nånstans. Ser ut som den där galna-killen-från-tallinkryssningen08-med-cpfingrar-fingrar.


me and the snail 2007

Kolla vilken söt bild jag fick nyss! Så där fint hår vill jag ha igen. Långt oförstört svall.


Ber så hemskt mycket om ursäkt för den frånvarande blicken. Eller blundet kanske man ska kalla det, he he puss

snubbar o slampor


Bulgarien 2008

Vi har börjat med grammatik i skolan, hade första föreläsningen idag. Det är fan kul, kommer ihåg att jag tyckte det i 6an också.

Direkt efter skolan drog jag på arbetsintervju på söder för Nannynu. Dom hyr ut nannys till barnfamiljer. Fett soft om dom anställer mig. Synd bara att det inte finns så mycket jobb på helger.

När jag ändå var på söder drog jag och hälsade på en vän som råkade bo på samma gata. Det var mysigt. Vi kollade på någon störd amerikansk serie om ett gäng trailertrash och så lagade vi korv stroganoff! Eller jag lagade.

För övrigt så är det något alldeles speciellt att vara utomlands när man är ensam om sitt kön. För hur retad och utsatt man än är så har man ändå alltid kul. puss


hihi

Nu bär det av ner mot gymmet! Var typ en vecka sedan jag gymmade om inte mer. Erica ska med också!

jossan insane och amanda samlad


Jossan är packad som vanligt och Amanda måste vara nykter hela tiden så hon inte blir aggressiv när hon blir kallad för sossefitta. Nej då, det har faktiskt inte hänt riktigt. Men att man aldrig kommer ifrån alla jävla galna människor och deras galna åsikter som dom är tvungna att attackera på stackars mig.

Helgen har iallafall varit hyffsat lugn. Ingen direkt fylla och ingen baksmälla så det är ju jävligt soft. Närmaste tiden ska jag träna sönder och inte dricka sönder. bra hej

kampen fortsätter

Det är en mörk dag i svensk historia. Inte för rödgrön valstatistik utan för att ett rasistiskt och främlingsfientligt parti har tagit plats i vår riksdag.
Nog om det.
Vi har förlorat det här valet och det är allvar, visst. Men samtidigt; flest eldsjälar i sverige har röstat på Socialdemokraterna, vi är det största partiet. Jag är glad.


Och jag står fast vid att jag ska tatuera in en sån här ros någonstans på min kropp!

sosse

Jag är fett nervös just nu. Har nerverna utanpå. Och det kommer bli värre vill jag säga er. Jag lovar att jag ska ha en fet nykter månad om dom röda vinner, mest för min hälsa men också för att visa min lycka och uppskattning såklart. Samtidigt vill man ju bara ha en fet fest också. Vet inte riktigt hur jag ska göra.

Jag ska fan tatuera in en ros någonstans, en sosseros. För att visa att jag står för välfärd, solidaritet, kvalitét och rättvisa.

Nu ska jag duscha och sen ska jag gå och rösta.


fucking and punching

Kollade nyss klart på tredje sässen av californication, är helt förstörd. Så jävla sorgligt. Känns som att jag kommer vara ledsen hela kvällen bara för att Mia fucked and punched Hank.

Ska iallafall dra till Albin nu för att umgås med ingen mindre än den vackra Angelica!


mumz

Varmblåbärssoppa med bärvodka och lite sprutgrädde på!


svarta lådan



Vi sitter i något scenrum och har avslutning på den här delkursen. Detta är smygbilder

trög som sirap

Den där valaffischen var ju inte FÖR vänsterpartiet.. Den var emot kom jag på när jag låg i badet. Ibland är jag bra retard. Men väljer att ha kvar den för att den är fortfarande jävligt skön. Sen att det är ett hån mot Ohly bryr jag mig inte så mycket om.. Jag gillar inte han. Han är för aggressiv.. Beter sig som en jävla kommunist rent utsagt. Och med det menar jag att jag inte i hela mitt liv har sett en kommunist som INTE skriker som ett jävla djur. A, förutom han men han är ju bara konstig och otrevlig. Sitter och pekar fuck you till folk i tv.. Fan..

Nej nu ska jag väl gå och vaska ner mig i sängen HEHEh

Helvete

Detta jävla pluggande. Blir så jävla less. Jag har ju en gammal bok, så sidhänvisningarna gäller antagligen inte. Men det tänker inte jag ta hänsyn till. En sidhänvisning är en sidhänvisning, det är inte mitt fel att lärarna inte har brytt sig om att det finns fler utlagor.

Blir så jävla less.
Blir så jävla less.
Blir så jävla less.

Jag har dessutom fått frånvaro på en lektion jag har varit närvarande på förra terminen, och det håller just nu på att mörda mig. För tack vare denna jävla danslärare så kanske jag inte får pengar från csn, för att jag råkar ha en del fler rester. Tack vare han så saknas det SJU OCH EN HALV jävla poäng, vilket är otroligt avgörande i min situation. YOU BETTER FIX THIS


här har ni


kvällsattacker

Nu ska jag gå och lägga mig ovanligt tidigt för en gångs skull.


Kolla vad söt jag var förra hösten. Här hade jag hjärtesorg och sket i skolan. Kolla på mig nu! Jag skrattar kärlek och slöhet rakt upp i ansiktet! Lite överdrivet kanske. Men är ju lätt lyckligare och bättre på alla sätt och vis.

Där fick ni lite kvällstankar. Puss på er

Hank Moody

Fyfan vad det är KVALITÉTSTID för mig att sitta hemma och titta på Californication. Det är så fruktansvärt jävla bra, man bölar typ var tredje avsnitt. Ska börja titta på tredje sässen när den är klar, om typ en timme. Så när jag har ätit och kommit hem från gymmet så är den klar! Och jag börjar tre imorgon så kan ligga och titta hela natten om jag vill. hihi


Hank är bäst. Han sa till sin polare om en brud en gång; "If she loves you, she'll forgive you". Den meningen ger mig hopp om kärleken på något sätt. Men samtidigt ångest, det får mig och tänka på hur mycket man klarar av att stå ut med egentligen.

skolis

Har hemtentainlämning på fredag, plus en massa andra uppgifter, som självporträttet och någon skriftlig bilduppgift också. Sen ska vi göra någon föreställning inför alla också, den ska vara som en sammanfattning av allt vi har gjort den här delkursen. Kan bli spännande. Jag vill dansa på den, eller typ springa runt och göra rörelser blir det väl mer.. Måste bara övertyga dom andra i min arbetsgrupp om det!

Fan, om folk bara visste hur flummig den här utbildningen är.. Men jag gillar ju sånt flams.


du läser ändå inte min blogg

Så många gånger jag har trott att vi aldrig mer kommer ses, eller aldrig mer höras av. Varit säker på att kontakten verkligen är bruten, och att det kommer förbli så. Men så kommer man hem någon kväll då man har lämnat mobilen hemma, och har 6 meddelanden från dig. Eller någon annan kväll efter ett uppbrott då man bara inte kan hålla sig från att skicka iväg ett sms.



En fin bild. Men en jävligt sorgsen.


oredigerat

Här är mitt självporträtt jag började på igår. Om jag skulle förklara vad allt föreställde skulle ni bli rädda för mig så jag väljer att lämna allt som "porträttet" innehåller till fantasin.


Betalar hellre skatt än att vaska helt ärligt


Hittade den här i Kissies blogg. Hon säger att man ska inte ses som snål för att man vill ha sina pengar för sig själv som man har arbetat ihop och slitit för. Hon antyder att man minsann inte är snål för att man inte skänker bort sina pengar eller vill betala en viss % skatt av dom. Då kanske hon kan jobba svart istället då? Hur fan tänkte hon?

Det är väl för det första en plikt som medborgare i detta land att betala en viss del av det du tjänar för att bland annat bidra till en modern infrastruktur? Vem ska annars betala den? Reinfeldt eller? För det andra; Om ett samhälle ska fungera så bra som möjligt måste vi ha skatt för att kunna ha en fungerande sjukvård och skola framförallt. Men också ett bra skyddsnät om det skulle gå snett någon gång i livet. Många säger "Men det kommer inte gå snett för mig.." Kaxigt. Din syster, pojkvän, flickvän, mamma, pappa, mormor eller farfar då? Kan det inte gå snett för dom? Kan inte dom bli sjuka eller få sparken?

För att inte tala om hur viktig skolan är, den är minst lika viktig som vården i det här landet. Dom borgerliga partierna har sett till att klasserna blir för stora, färre lärare per elev och även ett betygsystem som börjar allt för tidigt. Dom vill ha det sådär strängt och strikt som förr. Vilket betygsystem det än är tycker jag det är viktigast att varje elev blir sedd och får den hjälp som han/hon behöver. Det fungerar inte om vi inte har tillräckligt med pengar att satsa på skolan.

Att betala skatt är en skyldighet, det är coolt att betala skatt. Betalar man skatt ska man vara stolt. Då är man en del i att bidra till ett tryggt, väl fungerande samhälle med en ordentlig välfärd.

Nu kanske den här bilden är lite vilseledande i just detta ämne, vet inte riktigt vad jag ska tycka om den. Tycker den var lite rolig bara. :)

blek arm

Sitter just nu nere i biblioteket nere i nynäs och pluggar.. Eller det blir väl mest lyssna på musik och läsa bloggar som vanligt. Måste ta och sätta igång nu.





kan ju inte veta allt hela tiden..

Är inte Annie Leibovitz död?! Jag har fan för mig guiden sa det. Men det är ju bra om hon lever som Emelie säger.

live n direct


Innan första lektionen

Och nu på lunchen! hihi

sova

Känner att jag kommer ha fett svårt att sova.. Ska upp om sju timmar och kommer bara ligga och försöka tvinga mig själv att somna och så kommer det inte gå. Fattar inte varför jag är så jävla pigg för. Ska fan vara i skolan hela jävla dagen imorgon, börjar nio och slutar fem.
Kommer bli en lång jävla dag..


Annie Leibovitz


Kan ju passa på att påpeka då att hon är så levande man kan bli! Inte död.

Var på utställning med skolan på fotografiska muséet här i veckan, i torsdags för att vara exakt. Har inte kunnat lägga in bilden jag tog bara för att fittjossan inte har bluetooth på sin dator. Man fick ju självfallet inte ta bilder där inne, men.. ja. Fick väl med en och annan skön bild därifrån om man säger så. HehehE

Utställningen vi var på var Annie Liebovitz, en utställning hon strukturerade upp med diverse bilder från 1995-2005. Det är en sjuhelvetes massa bilder plockat från hennes liv, både privata och från hennes arbete. Bilder på alla möjliga kända personer, hennes flickväns lik, hennes pappas lik, hennes förlossning och så vidare.. En väldigt känslostark utställning. Vissa stunder kände man nästan för att fälla en tår. Gud så hemskt. Det visades en 6 minuters lång film också där diverse kända personer sitter och berättar lite om henne bland annat.

Här nedan följer några kända bilder hon har tagit!







Och här är min egna bild! Sjävfallet är jag med på den, men inte lika utstickande som de fantastiska verken i bakgrunden; till vänster Johnny Depp och Kate Moss, och till höger Brad Pitt, samma som ovan.


Jättefint tycker jag, på dubbelhakan osv.. Jag jobbar på den!


addis black widow


Fett sköön!!!!!!!!!!!!!!!!! Kollade på idol för ett tag sen, då spelade dom den här i bakgrunden, fan vad länge sen det var man hörde den jäveln. Kommer ihåg att jag inte gillade den back in the day... Men nu är den fan hur skön som helst!
Den där tjejen har en riktig ropperöst som en viss person beskrev den typen av vokabulär. Nästan gränsen till hårsig röst, riktig seg och knarkig asså.. Men så ser hon ju ut som hon gör också.

plumpish lipgloss aaj

Nu bär det iväg ner mot centrum! Har en asgammal klänning på mig som jag köpte på MQ för snart 3 år sedan, har bara använt den 2 ggr tror jag. Sedan en långkofta i cashmir och silke! Asmysig



Ja man ser ju inte hur klänningen ser ut överhuvudtaget, men den är i alla fall svart, och typ blank eller vad man ska säga, med volanger. Och en liten rosett uppe vid bandet. hihi

energy

Var hemma hos Jossan igår några stycken, vi satt ute på terassen i regnet med tända ljus och drack koskenkorva med energidryck. Var så speedad när alla hade gått vid typ 3, så jag kunde inte somna förrän halv fem typ, så kan det gå. Ska nog ta det lite lugnt med dom där nästa gång, men fyfan vad gott det är att grogga med!
 
Ligger just nu i Jossans rum som jag nyss har städat, hihi. Ska snart iväg på födelsedags middag för två vackra damer, inga mindre än Erica och Sara! Ska möta upp Soma innan så vi kan gå dit tillsammans. Kanske lägger upp min outift sen! heehie

it's all about mobbish

Skulle åkt in till farsta idag men eftersom att Jossan är en riktig sjusovare så blev det inte av! Vi gick upp typ halv ett. Och inte förrän nu, kl halv fem cirkus är vi klara för bazzilering. Jag har fått låna en cool skjorta av J som jag ska göra succé i ikväll.


Cool Skjorta framför Cool Tapet





Jossan tyckte att jag hade jättemörka ögonbryn och frågade om jag hade målat dom, men det har jag inte. Hon ba: "ABoW du ser ut som värSta.. vett inte vadd.." Jag tycker jag är söt i alla fall!


akta er för fistar


Helt nyvaken, ser lite sur ut men det får väl gå! hihi

Här är min fist of fury med två vackra armband.

Paow & Hugo


FAN VA BRAAAAAAAAAA! haha jag döör

real leather PAFF

Idag var jag hos läkaren på neurologiska kliniken i huddinge. Det var en jävla resa med alla försenade tåg och helvete, vi fick ta taxi från handen. Men det var ett långt och givande läkarbesök så det var ju bra åtminstone. Ska få remiss hemskickad om EEG som jag ska göra också. Då ska jag dit och sova, så ska dom mäta min hjärnaktivitet under sömn.

Jag och mormor åkte in till stan efter läkarbesöket och åt god lunch på en restaurang på kungsgatan och sedan fick jag ett par jättetjusiga svarta läder kängor! hihi


Hade lite svårigheter med att sitta still. Men det blev ju bra tillslut


jobbigt

Nu har jag och Jossan suttit och gråtit i camen i en kvart efter att ha kollat på det här klippet.. Det var fan lite småsorgligt asså.



Haha, herregud. Tror inte det är en enda människa som kan titta på det där klippet utan att fälla en tår. Det var seriöst det sorgligaste och finaste jag har sett i hela mitt liv.. Iaf på youtube.

självporträtt

Vi ska göra ett självporträtt som examination på bilden i skolan. Vad roligt, tänkte jag. Problemet är bara att man INTE får rita ett ansikte eller kropp. Man ska alltså försöka illustrera vem man är, ens personlighet eller så. Då blev det helt plötsligt mycket svårare. Material får vi stå för själva, så jag ringde mormor och hon styrde upp. Nu har jag vattenfärg och massa penslar, sen har jag något tyg från skolan också. Detta ska nog gå bra.

Imorgon är jag ledig från skolan, men får ingen sovmorgon, för jag ska till neurologen i huddinge. Ska vara där 09:45, kul. Måste ta fucking 08:09 tåget. BUHU


Självporträtt av Carolina Gynning. Skulle lätt kunna ha den på min vägg, den är fantastisk. Så färgglad och detaljrik, men ändå så enkel.

godmorgon


Helt nyvaken. Nu ska jag äta frukostknäcke med makrill sen bege mig in mot skolan.

friends come and go

Har börjat lyssna på sånhär konstig svensk musik, som Orre Linnros och Veronica Maggio. Dom är fan jävligt bra, sköna att chilla till då man även kan sjunga med om man nu har lust med det.

Gymmade stenhårt idag med Erica. Passar alltid på att kolla på politikdebatter på svt på en konditionsmaskin vilket känns givande. Två flugor i en smäll!

Denna helg ska återigen bli nykter, ska fira Erica på lördag som fyller 20 år. Blir middag på kroken med en massa sköna brudar. På fredag hoppas jag att få träffa Linnea, det var länge sen. Men hon kanske skulle till mora, hoppas det blir inställt.


snoret bara rinner och rinner

Har haft en spiknykter helg. Kunde inte gjort ett bättre val, känns inte som att jag har missat någonting, och även om jag har gjort det så bryr jag mig inte. Det var tydligen röjj på freja, men jag hade fett kul i garderoben på old bell med Jossan. Jag hade hand om kassan och hon om jackorna. 5hunka rikare dessutom! Synd att jag var så jävla förskyld att jag knappt kunde tänka, var helt mör i kroppen.

I fredags var jag hemma hos Soma och hennes syter i skarpnäck och åt fetaste middagen ever. Det serverades först grönsaker med dipp, och för omväxlings skull, efterrätt först; kladdkaka med vispgrädde. Det fanns äppelpaj men den åt vi aldrig. Till varmrätt serverades FÄRSK tonfisk (smakar som kött, asgott), strömming, potatis, LASAGNE och på det en ruccolasallad med rädisor. Vi hade asmysigt.

Snart ska jag käka frulle för att sedan dra ut på en fet powerwalk i mina nya löpartights!


Fan asså, där hade man ingen dubbelhaka inte. Var så jävla fit där, man ser det på mina ansiktskonturer, runt käken och det. Måste börja gymma sönder nu alltså, så fort jag blir frisk. Den här bilden gör mig verkligen peppad. Inte konstigt när jag vägde typ 5 kilo mindre.

orre



Okej, han var fett mycket snyggare förut, men fyfan vad mycket bättre musik han gör nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Är jag den enda som har blivit helt kär i hans musik eller? Jag blir helt glad och lycklig när jag lyssnar på hans låtar! Här är dom bästa enligt mig:

Från och med du



25



Ack, sundbyberg


tack gud

Jag var nyss och hämtade min tenta och jag fick VG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

den lilla flickan växte upp

Idag på bildseminariet fick vi en fett skön uppgift. Läraren gav oss en bild på en flicka som vi skulle skapa en omgivning till, så att hon liksom blev ett med en handling eller en situation. Till hjälp fick vi ett stort papper och sen en massa pennor, kritor, tyger osv. Många gjorde så att hon satt i ett fönster och tittade ut, satt i en båt eller i ett träd bland annat. Men jag gjorde lite annorlunda. Hehe.


Flickan:

Och här är slutresultatet!

Jag fixade till benen lite längre, gjorde extenstions, satte på henne horstövlar & silverklänning och sist men inte minst så sminkade jag henne med lite lösisar och rött läppstift! Det är alltså en catwalk hon är på om ni efterblivna inte ser det.


RSS 2.0