gamla goda tider det..


Hahahahahaha!!!!!!!!!!!!

dags att lägga sig under kniven snart då

Var i centrum med mamma idag och småhandlade lite. Jag fick två par trosor och en jeansskjorta/klänning av henne. Sen fikade vi också, med Le Beng. Han kom cyklandes i centrum, då passade mamma på att fånga in honom. Eller nåt.

Ikväll har jag städat i typ tre timmar. Drog till pappa och tog tag i saker jag borde ha styrt upp för 5 år sedan. Tre sopsäckar slängde jag! Nu är det hur fint som helst där, så jävla skönt. Kan äntligen njuta av att vara i mitt eget hem. Fast bor ju hos mamma nu, men sen när jag ska hem igen nån gång..

¨
Ser ni vem det är? Det gjorde inte jag först.

Det är Isabel Adrian! HAHAHA
Lite sugen man blir på att operera sig, helt seriöst.

hej

Vahettere... Jag har ingen sladd till min dator så att jag kan få internet. Nätverkssladd heter det. Och mamma har inte trådlöst dårå, så kan inte lägga över några bilder. Lite tråkigt sådär, men så kan det bli ibland.. Har dessutom tagit bort facebooken för er som inte har noterat det. Har ändå lyckats hitta denna bild. Lite berusad där. Eller mycket!!!!!!!

Den där killen som vi sitter med blev helt lyrisk när han såg Eric Saade vid bordet brevid. Jag fick ta en bild på dom två som han kunde rama in sen när han kom hem, typ. Och jag som trodde jag var starstruck, haha!

hej

Var ute i stan med Alle Angello igår, det var kul. Vi var på brasse i handen och förade, sen 54 och till sist Entourage. Där stötte vi på Eric Saade. Vilken bög!

Lägger upp bilder vid ett senare tillfälle. Måste göra det på min dator, sitter på mammas dator nu. Jag bor här för tillfället btw.


skönt ytligt inlägg


En skön bild från helgen! Diggar min outfit stenhårt + sminket. Ibland får man till det. Dagen efter kände jag verkligen inte att jag fick till sminket däremot, tur att det inte togs några bilder då.. Dock hittade jag en sjukt snygg blus på second hand som jag måste visa upp. Men har fan ingen jävla kamera. Blir så less.

Haha just det! Kvällens avsnitt av BB var LÄTT det bästa hittills, har aldrig garvat så mycket åt programmet någonsin. Dock tycker jag sjukt synd om Rodney som antagligen har brutit revbenet men känner knappt smärtan för att han är så jävla pissfull.. Bra han kommer må när han vaknar. Hoppas han inte deserterar bara. Det vore ett sjukt onödigt nederlag.

helgen

Helgen har varit rolig. Full av skratt och fylla, som vanligt ungefär. Fast med lite annorlunda och nytt folk. Dock fortfarande i nynäs såklart.. Men det är soft.




nu ska jag möta upp therese för en cola.


Blev en sjukt impulsiv kväll igår, med andra ord helt oplanerad! Vi var hemma hos någon shuno som bjöd oss på grogg tills vi råkade bli fulla. Sen helt plötsligt langade han fram värsta skumpan som han bjöd på! Hur soft som helst. he hehe he

Ikväll ska jag jobba 18-22 och efter det är vi bjudna på någon fest ute på trehörningen.. Så det kan gå!

centan

Nu ligger jag hemma hos Matilda och ska slagga snart. Kom på nyss att jag har praktik imorgon o har inte ringt o sagt till min handledare att jag ska komma ens... Bra jag är!

Hittade asmysiga bilder på hennes dator.






svtplay.se

NUDISTEN



Satt och zappade på tvn imorse och fastnade på svt2. Det var en kortfilm som visades där som handlade om Kerstin. Hon har blivit lämnad av sin pojkvän och bestämde sig efter det för att bli naken. Hon har fått 5 böter på sig för att hon har gått ut bland folk utan kläder. Efter att polisen hade gjort ett hembesök hos henne för att prata allvar kände hon att hon var tvungen att gå till en secondhandbutik och köpa "en ful jävla kappa".

Jag blev otroligt berörd när jag såg Kerstin. Hon lever ett otroligt ensamt liv och är fruktansvärt bitter. Jag började fan gråta till och med. Har aldrig sett något så äkta i hela mitt liv som henne. Alla borde se den här filmen.


nu: spikmatta

Var och red med Daniela idag ute på torö, jag fick en jättefin brun häst som heter Rexina. Vi red ut i skogen längs torö stenstrand, var ute en timme ungefär. Det var när solen fortfarande var uppe, det var hur mysigt som helst.

Ikväll har jag varit hos min bror och hans familj och umgåtts. Jag åt middag där och passade på att umgås lite med Billy & Ozzy! Natasha var dessvärre inte hemma, hon var i lekborgen på coop och softade, haha.

Imorgon ska jag jobba hela dagen. Förhoppningsvis är jag inte så trött när jag slutar, så jag kanske pallar ta mig ut o dricka någon bärs!


Godnatt på er!


god kväll


Ligger och kollar på Step Brothers, sjukt rolig film. Den här scenen går ju inte av för hackor heller. Om en stund ska jag borsta tänderna och ta på mig pyjamasen, sen lägga mig på spikmattan o kolla BB.

I april


HAHA! Kolla vem jag ska titta på när han kommer till Sverige i vår! DALAI FUCKING LAMA! Han ska till och med komma till Södertörns högskola, där jag går. Ska bli sjukt spännande. Han vann Nobels fredspris 1989 och är typ dagens jesus. Lite stort att han ska komma hit!!!!!!!!!!!

hääär är ponchon angelica!


Inte så jättebra bild men den är tagen med mobilen så det får duga!

kunde inte låta bli..





ÄLSKAR KONJAKSBRUN! Brukar också kallas rost eller diarré. ;%

Trädgårdsmässan

Jag var på trädgårdsmässan idag med mormor och morfar. Det var hur stort som helst och hade sjukt många utställningar, med allt från blommor & växter till godis & kläder. Jag köpte dekorationskulor i gummi typ, som sväller i vatten, svårt o förklara men fett snyggt. Sen köpte jag en grå poncho och så fick jag 4 koppar med fat av mormor o morfar också! Nöjd som fan e jag. hihi.






Man fick sjukt mycket gratis mat alltså! Och godis o choklad.



godkväll

Jag vill hitta en rik snubbe och flytta utomlands. En fotbollsspelare eller en aktiemäklare kanske?

Nu ska jag göra något att äta, en varm macka kanske. Sen ska jag bada och efter det titta på bigbrother. Jag hatar att titta på det, men man är tvungen för att hänga med i snacket. Får ju inte missa något liksom.. Har hört att dom har rekordlåga siffror i år, och det förvånar mig inte ett jävla dugg. Det är ju sjukt tråkigt. Tur att R & O är med och lättar upp stämningen. (Fast dom skulle kunna vara 100 ggr roligare. Dom ligger fortfarande långt under mina förväntningar)


Den här sköna bilden är från i helgen när vi var ute på trehörningen. Visst är min tröja fin? Den har trekvartsärmar och är lite kortare nertill. Den är från H&M. Halsbandet är Isabells. (Josefines syster)

Det är fett soft att gå ut direkt när man har vaknat

Nu ska jag gå runt ringvägen med Jossan. Har fan träningsverk i sinkorna sen igår.

hej igen

Jag lagade till mig en redig smoothie när jag kom hem nyss. Den innehåller havtorn, skogsbär, blåbär, hallon, någon smoothiemix, Paulines blåbärs&acaijuice, isbitar och slutligen granatäpple. Och lite vatten o apelsinjuice också. Den kommer ta lång tid och dricka, tror det hamnade massa kärnor i, så måste sitta o tugga hela tiden.

Passar på att lägga upp min fina klocka också som jag köpte förra veckan. Den är i stål, har svart-pärlemourplatta och är från Michael Kors. Jag tycker den är helt fantastisk. Hihi.





hej


Har både gått runt ringvägen o gymmat idag. Då känner man sig duktig minsann. Men måste göra såhär varje dag för resten av mitt liv. Annars gills det inte.

yantra


Klickade hem denna nyss. Provade en sådan hos Matilda idag, fy helvete vad skönt det var. Har aldrig upplevt något liknande. Jag kommer bli beroende!

Synd att min kamera är paj, har shoppat fett mycket fina grejer, kläder, hårprodukter o en ny klocka. Vill visa upp det men det är inget kul att ta bilder med min mobilkamera. Blir så jävla kefft!

Helgen har förövrigt varit soft. Jobbade 11-22 igår men festade till det rejält när jag slutade ändå kan jag säga. Trodde aldrig jag skulle palla! Jag och Matilda möttes upp och drog till Jossan, sedan blev det fest på trehörningen. FEST alltså! Fett skön DJ, fett skönt ställe.. Allt ägde! Jag var fan uppe till halv sex, brukar gå och lägga mig vid typ senast tre annars.. Tänk om man kunde få gå på sånna fester varje helg. Gud vad kul.

RSS 2.0