Tittut!

Ska tydligen på kryssning idag, lite spontant sådär.. Aldrig får man ro i själen!

Är på föreläsning nu om sjukdomar och blodsband. Det är kul.... Älskar när jag är den enda som fattar.


Man ska tydligen inte blanda olika alkoholsorter. Det har jag fått lära mig idag!


Den här helgen har fan varit hård för både kropp och själ, framförallt kropp. Imorse när jag vaknade var jag dubbelbakis, och kunde inte röra en muskel alltså. Ville spy. Men det gick inte. Hemskt! Trevligt har jag haft iallafall, det ska ni veta! Var hos mig (mamma) i fredags med en flock polare, i lördags var halva gänget hos Albin, helt förstörda.. Lyckades ha kul ändå med dans o hela faderuttan, haha!

Vilken alkisblogg det här blev helt plötsligt.. Ska iallafall jobba nästa helg, så då blir det betydligt lugnare puckar. Och den här veckan blir det fortsatt stenhård diet med långa promenader varje dag som vanligt!

Barret atm

Sådär ja, ursäktar stavfelen innan. Men namn är inte så lätt att stava alltid så ni får ju ursäkta Jossan! Såhär ser det iallafall ut än så länge i barret. Som en alien!


Nu försvinner gamla amanda och nya amanda träder fram

Tja tja bitches! Nu är det the one and the only josevacker som gästbloggar. Just nu befinner vi oss nere på sködins, Amanda ska nämligen bli lite fin i håret förhoppningsvis. Jag tyckte hon redan var fin med det är ju lite mitt jobb som bästa vännen att tycka. Nu ska jag läsa lite tidningar!


:(

Blir ingen PW idag.. Jossan ligger o sover o jag känner mig typ sjuk? Har fett ont i ryggen o min hals känns styckmördad.

Ska stå och sälja mormors hemmagjorda lovikavantar imorgon på malmtorget, KOM O KÖP! (mycket bra pris)


PW 9:00


Mmm hej. Jossan är här nu och vi har lagat kycklinggryta med ris. Fett jävla gott. Stekte kycklingbröst med smör, vitpeppar och salt, sedan i med vatten och hönsbuljong och sist grädde och soya! Vilken jävla nobelmiddag det blev alltså. Fast med bara 1 rätt. 1/5 nobelmiddag kan man säga då. Nu ligger vi och har temple run-turnering, kör varannan gång på min mobil.. Kul. Pablo är här och softar också.

IMORRN SKA JAG KLIPPA MIG! Fan vad snygg jag ska bli. Ska färga håret också. Fett soft med lön. Men synd att den kommer gå åt som smör.. 100000 räkningar osv. Livet är hårt för dom hårda så att säga.

Lunch; Nutrilett hunger control smoothie, Guava fresh and fruity (10p av 10 möjliga)

Snigeln ringde o väckte mig kl 08:00 imorse och krävde en iPhone4 av mig som hon kom o hämta vid kvart över. Det var ett jävla pysslande med den där, registrering av apple-konto osv, så när hon hade gått kunde jag inte somna om. Så 09:20 gick jag ut med hundarna i en timme, helvete vad duktig jag är, det är så jag blir tårögd! Är dock helt slut nu, speciellt i benen, o så har jag ont i ryggen också. Livet är hårt för dom hårda! Men måste ju motionera mycket nu så jag slipper vara så bakis på helgen. (Den ni!) När jag vaknar upp dagen efter jag har druckit känner jag direkt om veckans motionering har lönat sig eller ej. Har jag promenerat för lite är jag fruktansvärt fyllesjuk, och har jag skött mig mår jag nästintill bra när jag vaknar. Motion är A och O.

Sitter på föreläsning nu om kroppen o hormoner, intressant men svårt.. Speciellt när läraren inte alltid vet vad hon pratar om enligt mig. Jag vet ju bäst liksom.. Jag är precis som min pappa, (som dessvärre börjar bli gammal och börjar glömma ett o annat) Jocke sa ofta till honom när han var liten; "Pappa, du måste vara med i Jeopardy, du vet allt ju! Du skulle vinna över alla!" Jag trodde ju väldigt länge (till ca 12 års ålder), att min pappa faktiskt visste ALLT. Insåg sedan att fallet inte var så, då jag började komma ikapp med hästlängder. Hoppas mina barn tror så om mig!


Dieten!

Jag har ju börjat på en diet som jag tidigare har nämnt. Det började med att vi hade ett seminarium i skolan och skulle kombinera en matsäck till en grundskoleelev och räkna ut kalorier osv. Då tipsade min lärare om en app som man kunde ta hjälp av. Och det råkade vara just en bantnings-app kan man säga. Man för mat- och träningsdagbok i den. Jag tyckte den var bra, så jag valde att fortsätta med den och använda den själv!
Det har väl gått bra hittills, man märker verkligen hur onyttigt chips är när man får se hur många kalorier det innehåller! Det där sträcket på bilden som är gult (ska egentligen vara grönt, då har man ätot rätt antal kalorier) var rött efter att jag ätit chips. Alltså sträcket var fullt. För typ två nävar chips. Suck alltså.


Julpynt/städhumör

Mitt dagsprotokoll; Har tvättat, borstat, ullkammat och klippt klorna på Pablo idag, gud vad han tycker det är jobbigt. Han har verkligen dåligt tålamod! Bits o grejer. Tur att man inte behöver göra det så ofta. Sen lite dammsugning på det.

Vidare har jag varit på två promenader idag, först med hundarna, sen med Ebba (människan). Vi softade i centrum o hon handlade kläder, sen gick vi hem åt varsina håll. När jag kom hem åt jag lasagne och sen julpyntade jag lite, tände ljus osv. Gud vad mysigt det blev!

HAHA den där bilden är så rolig på Paolo, han kisar med ögonen pga blixten.



HAHA så står det en jävla stol där ute.


Äntligen går tågen!

Vilken jävla hype det blev kring Tomorrowland! Kan självklart förstå det till fullo, men känns så jävla irriterande att alla alla ska dit.. Som tur är så är området hur stort som helst så man lär väl inte vara omringad av lokaldelen så att säga.

Jag är typ ledig hela veckan nu. Eller jag har föreläsningar iof, men får se om jag ska gå på dom eller ej.. Någon kanske jag ska gå på. Men inte dom som börjar kl 08 på morgonen!

Här är min fina orkidehörna btw. Som ni ser. Men ville förtydliga att det var min. Och det är jag som har tagit kortet också. Bra då vet ni!


Akta er för ormar!

Vilka falska, jobbiga, oärliga människor man kan stöta på ibland. Som inte har bättre saker för sig än att snacka skit. Och hitta på saker? Vilken högstadienivå det blev på det hela helt plötsligt. Min hjärna är trots allt inte kvar i det stadiet även om man kan tro det ibland. Kvicktänkt är jag ju inte alltid. Men min hjärnkapacitet klarar av att genomskåda det mesta. Det är något jag har lagt märke till hos mig själv den senaste tiden.


Skriva bloggen sej

Till en början så måste jag tipsa alla er bantningsoffer där ute om världens bästa app, vid namn KALORIRÄKNARE FRÅN SHAPE UP CLUB. Den hjälper dig att hålla koll på ditt dagliga kaloriintag, genom att du för en matdagbok i den, och kan även dokumentera träning osv. Du anger hur mycket du väger och vad din målvikt är, så sköter den resten. Pröva själva får ni se!

Fortsättningsvis kan jag ju berätta för er om mina planer för helgen. Ikväll jobbar jag till 21, och när jag kommer härifrån så ska jag åka förbi TAMMYS för att hälsa på min mamma som faktiskt har börjat jobba där. Ska försöka att inte dricka öl, hellre en cola men helst vatten! Självdisciplin är mitt nya motto här i livet.

Imorgon tänkte vi laga en fett god middag hemma hos Bössan. Hon har bestämt sig för att inte kröka den här helgen (för mycket ångest över andra helger) så vi gör självklart henne nyktert sällskap. Det blir tacopaj och sen fruktsallad har vi tänkt!

Väl mött,
Er duktiga, skötsamma, numer hälsosamma Amanda. (är ju ute och går med hundarna typ hela tiden)


Ansiktsmask

Ska möta Snigeln snart också. Vi ska ha sleep-over hos mig.


Bara två bilder i taget?

Shit va lack jag blir. Helt omöjligt o blogga från telefonen. Blir frustrerad! Ni får nöja er med två bilder i taget helt enkelt! 


Den första bilden är på Bazze som ni alla vet, och den andra är jag påväg till maskerad. Bilderna borde tala för sig själva, men för er lite mer segtänkta som läser så förtydligar jag lite!


Testing testing

Ska testa om det går att lägga upp lite sköna bilder från mitt liv den senaste tiden.


Keff app

Anledningen till att jag inte har bloggat på 100 år är att jag inte kan blogga från mobilen, det går inte att lägga upp bilder och det suger. Orkar inte blogga från datorn för det är värsta projektet att lägga in bilder från mobilen, pallar inte asså!

Ska hem och lämna hundarna nu och sen ner till centrum och fika med Snigeln och Bössan. Puss


Flyr

Åker runt med mormor och morfar idag. Mormor ska hitta något att ha på sig då hon ska på konsert på lördag, men hon är så jävla kräsen. Först var vi i port73 och nu ska vi till farsta. Hoppas hon tycker någon trasa duger här.. Finns tydligen 150 butiker där så något borde ju passa.

Nedan ser ni Bazze vid frukostbordet samt Tandoorigryta i port74 på det bästa fikastället i världshistorien.


Hund-dag

Tillägnar denna dag till mina hunttisar Pablo o Leopold.


Paramental 3

Vilken jävla huvudvärk säger jag bara.. Kom nyss hem från paramental! Vilken vidrig jävla skräckrulle! Det är så komiskt, för mellan skrikattackerna i varven liksom så lägger man ju fnitterryck också. Kroppen vet inte vart den ska ta vägen. Man är liksom rädd som fan samtidigt som man blir fnittrig över alla efterblvivna kommentarer folk runt om kring en kläcker ur sig.
Som när spöket kom under täcket där, på den äldre flickan, så säger nån shånne; "Toby e lite kåt!"
Sånt folk förstörde ändå lite.. Det kunde blivit så mycket läskigare om alla bara kunde hålla käften!

Ska upp halv åtta. Godnatt.

RSS 2.0