Nu: sova. Går i skolan från 9:30 till 18:00 imorgon -.-

Har inte orkat lägga in bilder från telefonen så därför har det känns ovärt att uppdatera.
Var hursomhelst i stan idag med Daniela efter skolan. Gjorde naglar och handlade ett par skitsnygga Nike träningsskor bland annat. Så imorgon och hädanefter så är det friskis/promenader som gäller!

hej



Ska in och göra mina naglar i Handen snart, sen möta Jossan för att äta middag, möjligen bio och förhoppningsvis några öl. Kanske gör en fotbehandling också. Har nämligen fått höra att jag har "hårda fötter" ett flertal gånger de senaste åren. Fotfil hjälper uppenbarligen inte.

Jag vill ligga i ett bad fullt med sånna här hi hi



Ska testa o smaka på en!

Pälsor


Ingen dålig päls här inte. En sådan vill jag ha, sjukt fin. Har ju en false fur, men den är ju inte lika fab måste jag säga. Undrar om det är räv? Jag gillar räv. Hoppas den inte är alltför dyr.

Lite kryssning


Startade kvällen på hyttoaletten. Gillar dom som fan. Senare låg det spya över hela golvet. Då gillade jag inte den lika mycket.


Jag och min kära vän i hyttinen på förkröksmodet.


93laget befann sig på båten av en slump. Det var tur.


Buckets och allt. Sen tog våra pengar slut då FittJ tappade bort sitt bankomatkort - OCH min kavaj


Myspys


På den här bilden framgår det tydligt vems spyan i hytten var som jag berättade om under den första bilden.


Vi chillar vid informationen. Blev ett jävla spring där - låna telefon och spärra kort, fråga efter kort, fråga efter kavaj samt klaga på barpersonal.


Ändå rätt fräscha för att vara dagen efter.


Kröket fortsatte tyvärr dagen efter.. Kunde inte låta bli efter påtryckningar från ni-vet-vem.

Pusspuss! Efterfesten finns det inga bilder ifrån och så kommer det även att förbli.

Tortillachipsen och ostdippen slut...

Har äntligen kommit igång med tentan, som denna gång handlar om barnkultur. Otroligt intressant! Vad ska vi låta dagens barn ta del av för kultur ute på förskolorna? Såkallad finkultur? Kvalitetskultur? Kommersiell kultur? Populärkultur? Böcker de ogillar? Filmer de tycker om? Tråkiga teatrar? Listan kan göras lång. Jag har iallafall kommit fram till ett svar på den eviga frågan. Det svaret kan vi ta i en framtida debatt, bjud in mig.

Mitt huvud är fullt av tankar, idéer och påhitt. Nu ska jag snorta en dusch nässpray i vardera nässborre för att vidare ta mig upp på övervåningen för att göra iordningen en kopp blåbärs te - inköpt på ösmomarknaden i våras, i ett inte allt för nyktert tillstånd. Var nämligen bakis ända ut i fingertopparna, men ändå påväg att bli sådär stadig igen, som efter några bärs. Fan vad den känslan är härlig. Helt förstörd och tom i huvudet - men ändå glad, flummig och efterbliven.

Vad är det för fel?!

Har aldrig känt mig såhär tom i huvudet.. Tror jag sover alldeles för mycket, säkert 11-12 timmar per natt. Jag tror det är lika illa som att sova för lite. Inte bra. Kommer ingen vart med min jävla tenta och jag har liksom åkt in till skolan bara för att plugga. Det känns som att min hjärna har förvandlats till skumgummi. Hur ska detta gå?

Ska testa o dricka en kaffe.

paj

Kryssningen var kul. Men jag har inga bilder att lägga upp då jag har glömt min mobilladdare och diverse saker i en lägenhet på kungsholmen. Var på någon slags efterfest där hos en polare. Kan bli spännande att försöka hitta tillbaks dit... Herregud.

Sitter i en tystläsesal som vanligt

Hade nyss ett seminarium där vi skulle leda en debatt om barnkultur och vuxnas etiketter på dess olika former, t ex skräp- och kommersiell kultur eller finkultur. Intressant det där. Nu ska jag börja på tentan som ska vara inne på måndag om jag inte redan har nämnt det typ 100 ggr. Och jag ska på kryssning imorrn så det är jävligt stressigt nu ska ni veta! Jag har till och med ont i magen.

Ikväll ska jag försöka ta mig till friskis&svettis, kan bli spännande. För nästa lön ska jag köpa nya joggingskor, för mina jag har nu är typ 5 år gamla och helt smutsiga.

Det är skönt att vara nyrakad iallafall.

Det är blodspår i hela lägenheten. Jag skar mig själv något så fruktansvärt i badrummet nyss, när jag duschade och rakade mina ben. Det hängde en skinnslamsa på rakhyveln som hade fastnat. Buuurrrrr jag ryser när jag tänker på det, USCH! Jag fick springa ner på nedervåningen, leta upp en liten handduk, klippa den lite smalare, linda den runt vristen och sedan tejpa på den. Sedan kunde jag fortsätta duscha/bada. Fick ha foten utanför badkarskanten hela badstunden.

Det svider fortfarande. Jag tittade på det nyss, och det är i klass med rotten.com.

Har saknat Pablo <3


Haha han är så rolig när man pussar på han. Han bara stirrar tillbaks o undrar vad man sysslar med!
Nu ska jag ta ett ordentligt bad med ansiktsmask osv, och äta en macka. Sen plugga sen sova.

Den som vet, han vet. Och den som inte vet, han vet ingenting.


Känner mig sjukt stressad, mycket i skolan nu. Missade två gruppträffar när jag var i malmö, för att jag är så jävla dålig på att planera. I övermorgon ska jag på kryssning också, det kanske inte var den bästa veckan att åka på då jag har tentainlämning på måndag. Får sitta hemma hela helgen med andra ord, men det gör inte mig någonting om jag ska vara helt ärlig.

Jag har i alla falla haft jävligt roligt denna helg med två fantastiska människor! Vi var i köpenhamn och festade både fredag och lördag, båda dagarna lika lyckade. Lördagen blev dock mer eller mindre nykter för min del. Känner mig dock fortfarande sliten, fattar inte varför. Är sjukt känslig för höga ljud, höll på att få ett utbrott när jag var ute med hundarna idag så fort dom skällde eller en bil åkte förbil, haha.



Utsikten från Somas rum på 13:e våningen

Min galna vän på väg till cph.

En fin men lite suddig från tågresan. (30min från triangeln till norreport)

Öresundsbron, så jävla fin utsikt. Lyckades dock inte fånga det på bild så bra.

Jag på perrongen i en ny utstyrsel.

En fin kyrka i Christianshavn.

Jag igen!

På världens skönaste ställe!

Haha, jag satt själv i ett bås med 6 sittplatser och 2 loftsängar idag på tåget hem. Det var jävligt skönt.


Goddag.

Ja, jag ska hora mig på kryssningen! (Svar på kommentar i tidigare inlägg av en anonym terrorist)
Vilket sjuhelvetes väder det är här ner! Gick nyss ut o köpte cigg med Soma i typ inga kläder. Folk glodde lite, men vad gör man.
Vi var i köpenhamn i både fredags och lördags, fan vad soft det är där alltså. Vi hade verkligen skit kul, folk är så jävla sköna och avslappnade där! Ska åka hem imorgon bitti, och ikväll ska vi äta chips o dipp, det ska bli gott!!!!!

Raggade typ på en tjej i lördags? Vad betyder detta egentligen...

Har märkt en grej hos mig i mitt beteende på fyllan, kom att tänka på det mycket igår när jag summerade lördagens bravader;
Jag raggar aldrig snubbar på krogen, och kom fram till att jag aldrig skulle få för mig att någonsin göra det heller. Det är verkligen det sista jag tänker på när jag är full. Att dra hem någon, hångla med någon, dansa med någon etc. Som alla ni andra horer liksom. Undrar varför jag har blivit så keff helt plötsligt? Förstå vad jag har missat chanser på grund av det här. Är typ 5 barn fattigare?


Aja. Får ta ifatt detta i vinter helt enkelt. Ska ju åka på kryssning nästa vecka dessutom.. Då jävlar.

Från Blondinbellas blogg..



Hur sjukt är inte det här? Tycker så fruktansvärt synd om henne.. Förstår inte hur människor kan vara så jävla hemska. Vad har hon någonsin gjort någon liksom? Det räcker tydligen inte med att folk är avundsjuka på hennes framgång, nu ska någon gå så långt att till och med hota henne? Herregud säger jag bara.

ACK DET MÄNSKLIGA FÖRFALLET

Make Up Store 15årsjubileumsvisning

FRONT ROW













Nu ska jag kolla på Life as we know it och sedan sova. Ska till skolan imorgon och studera om barnkultur. Puss

lite bilder på mig själv och några söta vänner från denna helg, förra helgen och kanske 5 helger sen.

Någon skön efterfest. Jag o Jossan fick en garvnojja i 1 timme, sen började vi bråka och gick hem till varsitt.


På kräftskiva hos Jossan förra helgen. Jag och Jossan började även bråka här, när jag gick in med skor och smällde igen en glasdörr.

Jag och Emil Dj Fade Slack Cool Snubbe

Jag och alla Andra Coola Snubbar. Jag trodde att jag stod utanför bilden liksom, därför jag tittade ner.. Men nu är jag otroligt glad att jag kom med eftersom att mina tuttar blev jävligt snygga här! Dom har nog blivit större..

godmorgon alla bakisäcklen!

Nu ska ni få läsa om min ångest!
Den är grå, den är mörk
Den är ihärdig
Den är jobbig
Men gick över lite efter frukosten.

Nu ska jag till Tove o softa med Linda, o Pablo ska med. Tänkte skicka ett sms till Tove o be henne fritzla in sina katter i källaren så Pablo kan chilla lugnt.

jag började seriöst gråta av det här klippet..


Sitter o taggar till inför ikväll, kommer bli skitkul tror jag. Nu har jag bråttom, måste klä på mig, sminka mig, föna håret, platta håret, osv..

nynäspromenader

Har varit ute på en lång promenad ikväll runt nicksta och ringvägen, riktigt skönt var det, och vackert väder. Det är så mysigt att vara ute och promenera i nynäs, så fint och fridfullt. Kommer alltid på så bra tankar när jag är ute och går. Måste vara atmosfären här nere vid havet som lugnar.




Kolla vad fint!


Varför?

Var på kvantum nyss och handlade middag (färsk laxfilé med romsås) och påväg hem såg jag två småtjejer stå och mingla vid en lyckstolpe. Jag hörde ena tjejen säga; "I Kina får man bara föda ett barn. Föder man två måste man dränka den andra."
Den andra tjejen stod tyst.
Jag kom ganska fort fram till att det är en vuxen som faktiskt har sagt det här till denna flicka. För det är ju sant det hon säger, dock inte det sistnämnda. Det jag vill komma till är; Hur i helvete kan en vuxen människa berätta för ett barn att man dränker barn i Kina? Vad i helvete försiggår i den idiotens huvud?
Arg jag blir.
Kommer själv ihåg vad sjuka grejer som florerade i ens hjärna när man var liten, som man hade blivit ituttad av äldre. Berätta sanningen istället. Det blir mycket bättre då. Tro mig.
JAG HAR FORSKAT

Godmorgon/God eftermiddag

Var på Bridesmaids igår med Jossan, rekommenderar den starkt! Hela salongen garvade oavbrutet, och självklart var det någon blådåre som satt bakom som skrattade som jag vet inte vad.. Tillslut var det henne vi skrattade åt, har nog aldrig hört ett sånt fult jävla garv!

Nu ska vi ner i centrum och göra lite ärenden, eller Jossan ska göra ärenden. Jag måste följa med henne som vanligt, men det är lugnt. Vi ska avsluta med en latte på thorssan, då blir det värt det.


Rebecca Simonsson på rockbjörnen. Är hon inte fantastiskt vacker? Hoppas hon inte läser min blogg, för hon förtjänar varken mer luft eller uppmärksamhet. (Ja, jag har så många läsare på min blogg.)

Sådan utväxt som hon har på denna bild är fint tycker jag. Hela håret är fint. Jag vill ha så. Härmis hi hi.

RSS 2.0