Råkade bli fest


Nöjd

Jag shoppade i nynäs igår istället med Ebba. Det blev några svarta överdelar, en långärmad, en kortärmad och ett linne. Bra basplagg liksom. Sen lite korgar som jag kan ha smink och underkläder i. Ska ta kort sen, dom var jättesöta :) Sen var jag inne på kicks och handlade en ansiktsmask, någon slags ansiktsservett (vet inte riktigt vad det var, men man skulle ha den undrr natten) och sedan ett torrschampoo som jag har velat ha nu i hundra år. Så slipper man tvätta håret så jävla ofta. Sist men inte minst införskaffade jag mig två lite större krukor som jag ska plantera något roligt i. Vet inte vad än. Hihi.


Blåsippor

Kolla vad jag hittade när jag var ute med Pablo kl 07 imorse!


Samvetet ville inte slösa

Skulle shoppa igår. Satt inne o länsade typ 4 internetsidor i sammanlagt 1 timme kanske. Och varenda gång jag skulle gå till kassan så ångrade jag mig. Det sved för mycket.. Men det är väl lika bra det. Mycket roligare o shoppa i fysiska affärer!


"Ska ni veta!"

Vad har jag gjort idag? Vet inte. Jo, jag har kollat på Wermland o Lyckan i LA, helvetes jävlar vad bra. Speciellt sistnämnda, det andra är så sjukt manussatt o mobbat. Så svenskt. Värmland liksom, vad tror dom?

Hämtade Pablo också. Vi har varit ute på promenader, o nyss tvättade jag honom med head and shoulders samt klippte hans svans och röv- och snopphår. Nu är han fräsch ska ni veta!

Och idag har lönen kommit, så snart blir det shopping ska ni veta. Men däremot ska jag vara försiktig med det denna månad. Sommrarna är alltid hårda. Måste spara.


Nu ska jag slakta sönder

Alltså det är så SJUKT vad jag älskar skolmat! Älskar gröndalsskolan också. Här ska jag äta varje dag hela maj månad. Vad jag kommer må!


Deep

Måste börja med att säga GRATTIS CHELSEA som ha tagit sig till final mot inga mindre än Barca! Sjukt spännande match, Torres gjorde mål i, vad var det 89e minuten eller något? Vilken snubbe!

Försov mig idag till praktiken, men blev igen uppståndelse kring det som tur var. Hann dock inte sminka mig eller äta frukost heller. Men tog med mig två leverpastejmackor med smörgåsgurka på som jag åt nu på rasten!

Sådär, nu har ni fått alla väsentliga detaljer från min morgon hittills. Idag vill jag göra något mysigt i det fina vädret. Och ikväll ska jag laga thaigryta! Ska bli så gott! Lägger upp bilder senare.


Hybris?

Kollade på denna video för första gången precis. Gillade hennes förra "swag in a bag", men den här vettefan.. Både hennes sångröst och musikvideon känns plastig o tråkig. Hon har dessutom sjukt dåligt uttal, sjunger verkligen på svengelska.. Fett synd! Så har hon bara 1 outfit på sig i hela videon typ, den spelas bara in i en scen eller vad man säger. Sjukt tråkig. Swag in a bag-videon var mycket bättre o coolare.. Känns stelt o konstigt när hon går all in på o vara ascool, speciell, high-fashion o allt vad det heter, så misslyckas hon totalt..
Beatet var bra dock!

Nagelprylar

Bra redskap det där! Speciellt den till vänster, nagelpoleraren, den gör naglarna helt lena och glansiga.

Nu ska jag möta Ebba för en pw. Ska bli fett skönt i det här fina vädret!


Vilket fint väder det blev tillslut!

Behövde inte lämna mobilen i pant, såklart. Men har för mig att dom har sagt förut att man måste lämna något i pant ifall man skulle tappa bort nycklarna. Verkar lite högstadienivå nu när jag tänker efter, men så var alltså inte fallet. Fick skriva på ett papper bara. Till dig som undrade!
Målade mina naglar nyss förresten. Men dom är forfarande så fula så tänker inte lägga upp en bild. Helt nerbitna är dom :(

Första dagen på praktiken idag!

Ska gå och fixa nycklar nu. Måste nog lämna mobilen i pant sä länge. Palla


Vi ska tillbaka!

Är påväg hem från söderstadion nu, vilken match! 3-1 till Bajen! Helt fantastiskt.. Nu kan jag sova gott kanske!

Missade ju tåget när jag kom till handen, fick skjuts dit. Var där typ 22:10 o ser att nynäståget inte går förrän 22:44.. KUL


Lunch

Lax med pasta o citronsås. Svartvinbärsdryck till det. Sjukt gott!


Hej

Godmorgon! Fick till det perfekta ägget idag, som jag åt nyss. Det var alldeles löst men ändå fast, ni förstår va?
Sjukanmälde mig från praktiken idag. Kunde fan inte sova igår, låg vaken till typ 3. Pallade inte stå som en zombie bland alla ivriga barn, kändes inte schysst... Men ska försöka göra något vettigt idag, vad det nu kan vara. Ta en promenad kanske. 91 läsare igår btw. Wtf?

Kitten

Huset i bakgrunden är inte deras måste jag tillägga.. Där bor en bonde o hans hus håller på å förfalla!


Sorunda

Följde med mormor och morfar till deras landställe i sorunda en snabbis. Det är det bästa stället i världen!


11 finger forhead

Ska gå o möta Ebba nu för en pw, det var länge sen. Både Ebba o pw.


Det andra ägget blev typ hårdkokt?

Skulle koka ägg imorse, och hade siktet inställt på lagom löskokt, inte sådär så det rinner, utan ändå krämigt liksom. Så ställde äggklockan på 6 minuter, men den ringde typ aldrig eller något, jag vet inte.. Men tror det hade gått 6 min ändå... Iallafall, så när jag skulle skala äggen så var det ena totalt löst och äckligt, så vitan till o med var lös o rinnig på vissa ställen.. Så jag tänkte att jag kan ju micra det en stund så kanske det stampar till sig. Så när vi sitter o tittar på tv så hör vi värsta smällen, ba BOOM, så när jag tittar i micron så ser det ut såhär. :(

Ont i huvet

Har städdag idag. Det är rätt kul med tvättstuga egentligen... Men det är hemligt! Ingen ska tro att jag tvättar bara sådär.. Det är inte rättvist!
Imorgon börjar praktiken för min del, ska vara ute i 5 veckor. På verksamhetsförlagd utbildning som det heter. Ska bli kul men samtidigt jobbigt.. Fatta o jobba 8-15 varenda jävla dag. Är inte van med det..

Hjärnverksamheten är inte som den ska

Är på kalas i tyresö hos mina sysslingar eller något i den stilen. Känner mig lite halvdryg.. Men det är för att jag är bakfull som ett as! Nej nu överdriver jag.. Men alltså jag hittar inte orden när jag pratar, o säger fel ord o grejer.. Sa milkshake till cheescake t ex. Dags o dra härifrån känner jag. Ska äta på vegabaren med mormor o morfar. Ska bli såå gott! Var inte direkt sugen på tårta o grejer.. Blev en del här.


Classic!

Daft punk vs wyclef jean around the world - Fuck off

Source: mp3ion.com

Pablo min bästis

Tog reda på lite info av mina klasskamrater och konstaterar nu att båda föreläsningarna imorgon är mer eller mindre onödiga. Det betyder alltså att jag är ledig imorgon! Som vanligt typ, känns det nuförtiden. Ska isf hämta Pablo imorgon o vara med han hela dagen. Borsta han osv. Fin han ska bli!


G

Var typ helt övertygad om att jag skulle få U på den här tentan, slarvade verkligen ihop den.. Men fick G såklart. Vilken bekräftelse man får! Jag äger ju.


Och så lite grill på det!

Fett skön dag! Var och hämtade Pablo också, länge sen jag träffade han. Imorrn är det skola för min del, har varit ledig hittills denna vecka. Nu tog det stopp!


Första dagen på sjön!


För er som inte vet

Förresten har jag tagit dom där bilderna själv på flyget, inte på tåget.


Himlen

Sitter på tåget mot stockholm nu, känns fett skönt att vara hemma. Kommer komma i tid till jobbet också :)

 


Utvilad o ickebakis

Vi är 3an såklart.

Pallade inte åka den där fula bussen tillbaks, hade inte fått sova en blund, så bokade flyg istället. Tur som jag har fanns det en säng över till mig på ett vandrarhem som jag haffade! Åt frukostbuffe o hela faderullan imorse, värsta lyxen! Nu sitter vi på flygbussen. Hinner perfekt till jobbet som börjar 14 idag!

Skön vinst för övrigt. Helt fantastiskt! Spelarna var ute på krogen igår också.. Ville ta bild såklart men blyg som jag är blev det inget sånt! hehe


Man får endast ha på sig solglasögon inomhus om;

1. ..Man är påtänd/asfull
2. ..Man har blivit misshandlad
3. ..Man är kändis
4. ..Man har Sveriges största påsar under ögonen

Vilket nummer är vi?


Alla i umeå e bajare

Framme på Olearys i Umeå nu, sjukt med drag här alltså! Dom visar bajenfilmer på alla tvapparater, spelar bajenmusik, personalen har bajentröjor o det är specialpriser i baren. Vilket välkomnande!


KrÄma

Sitter på bussen nu i gullmars o när som helst bär det av mot Umeå. Hade tänkt slagga på bussen en stund men det kan jag ju glömma, sitter 5 hulliganer bakom o skriker o har redan börjat kröka.. Sen sitter det väl 50 hulliganer framför mig också. Fuck my ass!


Goddag

Fett skön bild! Måste bara tillägga att jag hade inte halsduken sådär för att spela hulligan, utan för att det var sjukt mycket rök från alla bengaler så kunde inte andas. Couldnt breathe.

Sitter o lunchar nu i en föreläsningssal, kom nyss hit efter att ha suttit med min grupp sedan kl 10.00 och skrivit en seminarieuppgift. Vi är duktiga tycker jag!


Vackert

 


Hemmapremiär

Imorgon är det äntligen dags för den efterlängrade hemmapremiären! Har dock inte fått tag på biljett dessvärre, men ska självklart deltaga på marschen innan, kommer bli sjukt med röj!
Sitter med en skoluppgift för tillfället, som ska vara inne 23:59 vad jag har förstått. Man ska konstruera och beskriva en övning som ska främja det matematiska språket, och övningen ska behandla de fyra olika räknesätten. Tror jag är klar, men har knappt kommit upp i en sida, så vettefan, det kanske inte räcker.

Från releasefesten!

Hittade lite bilder på mig, Daniela o Felicia nyss på deras sida! Nära 6000 likes på Bajenbrudar nu btw :)

Påskmiddag


Det går fler tåg

Vafaaaaaaaan, Alpis var ju inte den jag trodde.. Aja

Hehe

Gjorde min dag.
Men vahettere.. Nu ska vi ut o plocka påskris så vi kan sätta i alla fjädrar, alla färger förutom råza :( Efter det ska jag så persilja, tomat o luktärt.

Dejt med Soma

Köpte en räkmacka för typ 85 spänn sen orkade jag bara halva :(


Går ju o ta på tvn också

Kollar på debatt numer istället för att ligga i mörkret. Soma är i nynäs btw så ska se till att träffa henne nu under helgen, förhoppningsvis imorrn! Lär ju sminka upp oss som ryska horer o på med klackarna, sen gå till thorssan onta en kaffe med negerboll.


Ligger ensam i mörkret o det är fest överallt

Påsk. E ledig tills nästa torsdag. Kom o plinga på 3 påsklärringar idag, dom fick typ 6 spänn var som jag tog från pappas myntskål. Hoppas dom går direkt till spargrisen!


"Mitt liv med bin Ladens"

Ska sminka mig nu, sen gå till centrum med mamma och Amy! Vi ska titta runt lite o sen käka lunch på Lydia.

Fan, det sitter värsta mobboffret på nyhetsmorgon som tror hon är nåt, sjukt högfärdig o retard.. Hon har skrivit någon bok om hennes steklife med någon oljeshejk eller nåt.. "Vi var på cafet en kväll, sen efterfest på grand, så träffades vi där, sen så ringde han mig när han satt i sitt jet någonstans o ville prata... Lyxen blir ju en del av vardagen, det är ju inte så att när man vaknar så ba aahh vad lyxigt allt är, utan det var ju typ det här att man tog inte bilen nånstans, utan det var planet man tog.. Så vi kunde ju äta frukost i London, sen käka lunch i Rom o sen åka till Cannes o festa lite på kvällen.." Sug kuk! Catrin Streete hette hon. Fixar en bild här. Köp inte hennes bok.


No pic

Åh vilken mysig dag! Har varit ute i skogen o sen grillat. Gjorde kyckling i marinad, sen åt vi det med ris, sallad o bea. Helvete vad gott det var!


Kvalitetstid

Jag skolkar från föreläsningen idag, orkade verkligen inte gå upp. Ska ligga hemma o mysa hela dagen istället. Kanske ta o planera lite skolarbete dock, har en inlämning på söndag (wtf)

Nu ska jag titta på Tilde de Paula och Kristin Kaspersen i nyhetsmorgon :)


Cptenta

Fan vad jag har stressat med den här tenta alltså.. Har aldrig varit så sent ute, började liksom med den i fredags o skrev det sista 10 min innan tåget gick. Får se hur det går.. Tror det blir en komplettering. Hoppas inte!

Nu börjar den första föreläsningen på nya delkursen. Orkar inte lyssna, är sjukt trött.


Matblogg?

Jag ska börja lägga upp bilder o rececp på all mat jag lagar, hehe kan bli kul. Men lite för att fylla ut bloggen bara, tycker jag aldrig har något att skriva om knappt, bara efter helgen liksom. Sen är ju jag rätt bra på å laga mat, o lär mig nytt hela tiden! Idag blir det någon form av kyckling tror jag.
Igår lagade jag lasagne förresten, fett jävla god blev den.. Men får styra inlägg på en sån nästa gång!

Bra gårdag, dag o drag

Var ju på bajenbrudars releasefest igår, det var skitsoft, vi drog dock rätt tidigt. När vi kom till nynäs så drog jag, Felicia o Daniela till storpub, det sög verkligen. Ångrar att vi inte stannade kvar, för när vi drog så började allt folk välla in o röjjet började liksom.. Aja.

Idag har det handlats fina krukväxter, gud vad fint det blev om man jämför med innan! Då var det helt tomt o kalt. Så lagade jag lasagne som vi åt nyss. Nu ska jag gå å lämna ett smakprov på den till mamma, sen tillbaks o plugga o sist käka chips o dipp som avslut på denna helg!


RSS 2.0