Min skagenröra (som blev lite mer som en sås)

  • 1 dl creme fraiche
  • 1/2 dl majonäs
  • hackad persilja o dill
  • 50 g rom
  • 1/2 rödlök
  • 150 g kräftstjärtar
 
Felet med denna röra var till o börja med kräftstjärtarna. Dom smakade inte ett skit, för dom hade inte hade legat i saltlake, som alla skaldjur normalt har gjort när man köper dom, det är därför dom smakar salt liksom. Så nästa gång ska jag köpa vanliga räkor helt enkelt, o ha i lite mer så det inte blir så rinnigt. Kanske ska pröva med gräddfil också istället för creme fraiche. Men gott var det väl. Smakade bara inte riktigt som skagenröra, mer som romsås.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0