Lucky day

Har haft lucky hela dagen. Detta börjar bli ett mönster.


Asgod

Trodde det skulle vara som vatten med smak på, men var verkligen som saft. Asgott. Rekommenderar!

Köpte en triss också. Hoppas jag vinner pengar.

Hörs

https://cdn3.cdnme.se/274641/7-3/pic_51a8b725e087c31f4f613d33.jpg" class="image">


Nyttigt

Jag åt bara ananas idag på fikat. Det fanns tårta, banankaka, bullar, längder osv. Ville vara nyttig, ska ju börja träna nu osv. Det är inte bra med massa socker o sånt.


Haha who am I kidding. Jag ät tårta o bulle också. Ananas is for bitches and pussys!!!


Varvar ner

När jag börjar nio hinner jag alltid ta en liten lugn stund innan i personalrummet. Det är verkligen kvalitetstid på något sätt, får en bra start på dagen. Idag är det "Fredags mys" också, det betyder fika på lunchrasten :)

Fina leggings va?


Play-doh time

Kolla min fina fläta. Älskar o dega. Så mjukt o skönt.


<3

Älskar att plocka sånahär buketter! Alla dom här blommorna kommer alltid ungefär samtidigt så det är runt denna tid man kan plocka säsongens första riktiga bukett. Är nog lite mer vårblommor än sommar. Whatever, kolla vad fina dom är, jag dör.


Har ju inte visat mina nya naglar!

Enligt mig är dessa naglar lätt top 5 av alla jag gjort. Fresh to death!


Så syns det inte ens att jag har vita jeans.

Hoppas det är okej för min kollega att jag snor hennes instagrambild hit. Den förra var från en annan kollega. Är sämst på att ta bilder tydligen, tur att andra gör det!

Här ser man lite mina jeans i alla fall.


Instagram instagram!!

Haha alla ville igga på den fina maten. Igga. Yeah thats right.

Visst var jag fin med vita jeans? Har alltid hatat det men är väl viktigare att se fin ut i andras ögon än hur man känner sig själv. Verkar som alla andra gillar vita jeans. Annars hade jag ju ite varit så jävla irriterad varje gång nån jävel dök upp med det.


Middag med "viktklubben"

Igår var jag och Pablo på fest hos min arbetskollega. Vi var 8 st från jobbet som käkade en god middag och massa vin för summan av viktklubbspengarna (invägning varje fredag, 10kr för viktnedgång, 20kr för uppgång). Skittrevligt var det faktiskt. Har så grymma kolleger allså!


Mmmm juste

Det finns 1 person som skickar sånahär till mig hela tiden. Känn dig träffad.


BILJETTKONTROLL

Svettas inte o får panik längre när jag ser dom. Men får alltid ett hjärtskutt innan jag kommer på att jag faktiskt nu för tiden åker med giltigt färdbevis. Har alltid åkt med fakesmsbiljett eller på studentpris (har visserligen pluggat så åkte väl giltigt då). Nu fick dom för sig att dom kollat mig fast dom inte hade, så behövde inte visa. Då blir man irriterad när man sitter där o ba vill slänga upp det i deras face. Men icke.


Koutsläpp

Var på koutsläpp idag i sorunda. Tog med Nike, Nelia och Eva den här gången. Det är så kul o se när dom hoppar o skuttar tycker jag,(korna alltså) och alla andra också, folk står o garvar liksom. Korna gör verkligen en show. Dom känner på sig att dom har publik, så dom typ gör teater av det, haha. 


"Fredags mys"

Det var alltså en pic från min rast i personalrummet. Varannan fredag har vi "Fredags mys" där, vilket innebär att en avdelning bjuder på fika. Denna vecka var den bästa. Första pris.


Dör

Inne på min andra bit nu. God som fan.

Idag är det söttöndö maj btw. Grattis


Isglass och ishockey

Jag var på willys o handlade efter övningskörningen. Då passade jag på att handla lite efterrättsglass till mig och pussmartin. Så nu sitter vi och smaskar ikapp och kollar på hockey.

Hockey suger btw


Skön eller oskön? /moralkärringen

Puma Swede alltså.. Hon slutar aldrig förvåna mig. Lägger upp så sjuka bilder på instagram, typ en gång la hon upp en bild på sig själv o så skrev hon "ready to fill my holes :)" HAHA. Hon skäms verkligen inte. Klart hon inte ska göra det egentligen men hon borde tona ner det där lite, stackars alla oss svenskar som sitter o tappar hakan varje gång hon lägger upp en bild. Skämt och sido. Men seriöst. Hon är väl typ 40? Dags o växa upp snart. Lugna sig lite. Tur att hon inte har barn som får stå ut med sånt där i alla fall.


Kul brud

Jag o Tove brukar alltid åka samma tåg på onsdagar o sitta o snacka skit med varandra osv. Men idag var hon inget roligt sällskap. Sitter o sover liksom...


Förtydligande

Jag bokade den nyss alltså, om inte det framgick. På perrongen lite spontant sådär. Det är så det ska vara.


Halkbanan!!!

Är redan nervös fast det inte är förrän i juli, första dagen på semestern btw. Man ska ju tydligen gasa som fan o så är det dessutom halt... :(


Låång väg kvar...

Nu har jag fått min fula tumme ur röven och bokat massa körlektioner! Vad taggad jag blev nu, helvete. Jag vill köpa bil på en gång, haha!


Låttips!

Så fet :)


Jag o Pablan på fekke.

Pablo ba skäller på alla. Såå pinsamt.


Sommaren är ju typ här

Ligger o solar med Pablo o lyssnar poddar. Tror jag håller på att bli brun (röd). Kommer bli fint till ikväll. Vi ska nämligen på fest då. Typ inflyttnings/födelsedagsfest. Ska dricka redbull vodka, ska bli så jävla gott. Längtar redan.


Man ba ehhh ok

Rihanna fyllegramar again...


Mindre o mindre smink.

Bara liiiite foundation o ögonbrynspenna. Såhär såg jag alltså ut imorse. Jag trivs inte att vara osminkad. Känner mig som en mupp som ni ser.


Mina podcasts

Fan vad besatt jag har blivit i o lyssna på poddar! Så jävla skönt på tåget o bussen på väg till o från jobbet. Dashas o Michaelas o sen Ihop med Josefin (för att Quetzala är med som är min idol) är dom bästa. Rebeccas o Isabels är sådär. Gillar inte deras attityder på nåt sätt. Lyssna själva!!


Familjefest!

Vi har grillat hemmagjorda hamburgare o lax med örter. Vi gjorde romsås o guacamole till också. Såå gott! Nu är det fika o kaffe för alla förutom mig, för då kan jag inte sova.


Det här är det bästa jag läst på länge.

Visst har man alltid velat knäcka ur sig nåt sånt här? Eller typ: sluta tyck synd om er själva o styr upp era jävla liv, sluta skyll alla era problem på alla andra (samhället, "systemet") SNÄLLA lägg ner. Däremot älskar jag svensk hiphop när den är kaxig o skrytig, gangsterrap om hur coolt det är att vara kriminell. Då är rappen som bäst. Sen när dom sla börja med sin politiska skit o klagosång, då pallar jag inte. Håll er till det ni är bra på. Det är mycket roligare o lyssna på. Sånahär cry me a river-texter får en bara att må dåligt.


Kanske var ett skoj

...men väldigt speciell humor i så fall. Tror hon var ironisk.


Haha

Ofta man skriver så? Rihanna är fett elak ju. Hoppas Nicole gör en fet hämnd...


Kolla mitt lazy eye

Jag har slutat med foundation nu när solen börjar steka på. Ska försöka sluta med smink helt men kör just nu med en krämconcealer och lite rouge i ansiktet istället. Måste ju göra en nedtrappning så att dom på jobbet inte tror att jag är sjuk när jag helt plötsligt en dag kommer helt osminkad, går ju inte.

Syftet är att jag vill få färg i ansiktet av solen nu när vi är ute så mycket på jobbet. Har man foundation förblir man ju helt blek.


Blomorado

Sjukt svårt o ta en bra bild med rätt vinkel osv, fick lägga in fler bilder istället, funkar ju bra det också. Här har vi lite petunier, dahlior, pensér och en citrontimjan, coolt va? Vi är jättenöjda, är så jävla fint där ute nu! Ska gå ut o läsa en snuskbok på en gång, ni vet vilken jag menar! Är bara på första än så länge men är snart klar.


Myys

Jag är barnvakt o alla spelar fifa o black ops förutom jag. Jag får titta på Nicke Nyfiken. Men det är väl helt okej..

Har nyss ätit pizza allihopa. Snart blir det chips o dipp :))


Bilden blev inte så fin

Ser mest muppigt ut. Hade varit bättre med en close-up på dom där längst ner till vänster, dom var godast. Kokostosca nånting.


Kolla

Jag dör


Fredagsmys idag (massa fika i personalrummet)

Vet ni vad det VÄRSTA jag vet är? Det är detta. När solen bländar en när man åker tåg. Och inte nog med det! Den blinkar ju som fan också för att det är en massa träd i vägen... Borde finnas typ rullgardiner på tågen, seriöst.


Ledig

Idag har vi handlat blommor i en stor handelsträdgård med fyra stora växthus. Vi ska plantera allt i krukor på uteplatsen i helgen. Fyfan vad fint det kommer bli. Har redan planterat lite blomlådor förra helgen. Ni ska få se!!!

(Först lunch på rökeriet)


Valborg

Jag, Pablo o Martin firade valborg igår i sorunda hos mormor o morfar. Vi grillade korv på brasan, det är det bästa jag vet. Det är lite som att meta, visst?


RSS 2.0