Frysta går bra


Jag o Åsa var hemma hos henne o käka middag igår. Åsa gjorde kycklingwok som var asgod. Sen drack vi bubbel med jordgubbar som ni ser. Frysta men goda ändå. 

Sol, vind o vatten





Det här är varför jag har valt o bo kvar i nynäs. För min vän Ebba. Nej, skämt åsido. Haha. Men för havet. Så jävla obeskrivligt underbart o ha havet runt hörnet var man än är i hela nynäs. Sån avkoppling o terapi o strosa runt kring kusten så att säga. Detta är på ringvägen. Det ända stället i hela södertörn där du kan åka med bil och faktiskt se horisonten. Vet inte hur många ställen man kan skymta den. Det ger en mäktig känsla. Jag älskar havet. Ska nog ut o simma på en gång.

Fräscht som fan


Det är ju meteorologiskt sett vår nu så kände för att måla naglarna i denna våriga pastell. På lördag är det nog dags för helrenovering dock. Men har väl inte fått lön då kanske, isåfall går det inte. Är som vanligt fattig denna tid på månaden. Får vänta till lön då. När det nu är. 

Men såhär duger det ju att se ut på naglarna.

När man är på kurs får man klä upp sig lite, det gillar jag


Visst var min dubbelhaka fin idag? Den såg inte så fläskig o ful ut i den här vinkeln utan lite mer naturlig o smidig. 

Jag är på Utsikten på grundkurs i pedagogisk dokumentation. Det är som ett seminarium typ. Man sitter o diskuterar i liten grupp o sen redovisar för resten. Lyssnar lite på hon som pratar. Snart är det lunch. Ska bli skönt med paus överhuvudtaget för jag är kissnödig.

Kurs i pedagogisk dokumenation


Irish coffeen var ju smaskig också.

Vi åt lammrostbiff igår hos Ebba, kan ha varit det godaste köttet jag någonsin ätit. Efter maten snackade vi skit ända in på småtimmarna. Var väl hemma tjugo i tre eller nåt tror jag. 

Vad trött jag är känner jag nu. Pallar knappt skriva.

Ska på kurs i pedagogisk dokumentation i morgon på Utsikten hotell & konferens, är skittaggad! Ska bli jättekul o lära sig om det som jag sysslat med i ett år utan att faktiskt ha teoretiska kunskaper i det. Så imorgon blir det upp till bevis om jag har gjort/tänkt rätt ens. 

Mina servis från Rörstrand invigd


Blev en lyckad kladdkaka. Snart ska jag hoppa in i duschen, sen ta med Palle o gå till Ebba. Vi ska laga mat men vet inte vad än. Dricka irish coffee ska vi också göra om jag inte redan sagt det. Och mousserande vin. Det ska bli gott. Men det blir tidigt i säng för mig för jag känner mig inte helt hundra alltså. Är nog sjuk till måndag. Hoppas whiskeyn dödar lite bakterier. Även om det är nåt virus jag har. Jaja.

Ett avancerat bakverk


Idag när jag vaknade kände jag att mitt kall för dagen var att baka. Så det gjorde jag. Detta skall avnjutas med varma hallon och grädde. Det är kladdkaka ifall ni inte ser det. Idag ska jag va med Fille o Ebba. Har sagt det förut men säger det igen för det ska ju bli så kul. 

Alla hjärtans dag




Fläskpannkaka med hjortronsylt och rårörda lingon. Och grädde såklart



Snart ska jag hämta Pablo så vi kan mysa med honom. Sedan blir det NYBYGGARNA. Århundradets program.

Träningsvärk

Har en härlig träningsvärk idag. Eller lite mer bitterljuv är den. Och är nästan sjuk också. Lite ont i halsen. Hoppas det går tillbaka och inte blir värre för det orkar jag inte. Ska ju träna massa och dessutom träffa Ebba o FilleFrånG-land på lördag. Vi ska dricka en irish coffee eller två.

Idag lagade vi korv i ugn o potatismos. Hemmagjord såklart. Matbilder börjar bli min grej. Vet inte riktigt hur jag ska ta bilder när jag går på pass. Då tränar man ju.

Färsk kokad broccoli också. Så himland gott.


Idag blir det bodypump!

Alltså jag har börjat träna som en maniac ska ni veta. Igår körde jag dubbelpass så är helt slutkörd idag, imorgon kommer årets träningsvärk, det känner jag på mig. Gick på Cxworks (rygg&mage) och crosstraining vilket var helt sinnessjukt jobbigt. Hon som var instruktör kom fram till mig o ba "hur mår du?" När jag stog o pausade. Jag måste ju ha sett döende ut.

Här är i alla fall tacopajen vi lagade igår, god som bara den. 



Yatzi world



På detta jobb får man även förmiddagspaus om man börjar tidigt, det är lyxigt. Utöver rasten dårå. Slutar man sent får man en eftermiddagspaus. 

Så nu sitter jag inne i personalrummet o spelar yatzi world. Det är kul.

Snyggt upplägg


Jag bor inte i en restaurang så detta är hur min glassbomb ser ut. 

Jobb imorgon också..

Bar and burgers var stängt... Dom har stans bästa burgare så det var synd. Nu ska vi äta glass tycker jag. Vi såg nyss
walter mitty o den sög alltså. Nu ska vi se american hustle, hoppas den är
bättre.



Love tulips!


Snart ska vi äta på bar & burgers, ska bli sjukt gott allså. Och nu ska jag ge mitt lösen till Ebba så hon kan fixa min blogg o göra den fin, sen ska jag gå all in på hardcore blogin'. Lol

Börjar hända nåt!


Igår blev vi klara med byrån. Eller mest jag, Martin somnade efter han hade monterat 1/2 låda, så jag fick göra resten. Höll på till halv ett nästan. Gick o köpte tulpaner imorse för att få detta fulländat, är jättenöjd. Nu är det bara tv-bänk kvar sen är väl allt klart, Sen är det väldigt kalt på väggarna just nu så vi tänkte sätta upp vitrinskåp på väggen ovanför soffan. Har nämligen köpt lite finglas som kan stå där i. 

Hejdå lille Tiger


I morgon ska Tiger avlivas. Han mår inge bra. Det är bäst så. Men fyfan vad sorgligt det är. Han har ju funnits sen jag var 12 år liksom. 

Han har fått en kista som han ska begravas i på tomten i sorunda. Där i ska han ligga i en filt med sin favoritboll o gosedjur. 

Det här var sista bilden jag tog på honom nyss innan jag gick därifrån. Vi var ute på långpromenad innan. Hans sista. Sen sparkade jag hans boll en sista gång, som han älskar att jaga dom där bollarna. Han tröttnar aldrig.

Hejdå Tiger. 

Frost


Vi är på bio o käkar osthjärtan. Tror han kräks snart som han vräker i sig. Men när man är med faster får man äta hur mycket man vill!! 

RSS 2.0