Äntligen Lördag!

Började dagen med att titta förbi farmor en snabbis för att gratulera henne på 80-årsdagen. Åt smårgåstårta, drack kaffe och umgicks med släkten. Nu sitter jag hemma hos pappa och bara softar, ska ta med mig alla saker och sen dra hem till mamma hade jag tänkt. Sedan börja sminka mig lite, och vid åtta drar jag väl till Matilda tror jag. Till telegrafen ska vi väl vid tolv eller något i den stilen, som vanligt. Hoppas det blir kul! :)


Tjululu!

i Onsdags bestämde jag amanda och maxi oss för att vara hemma hos Amanda och småkröka lite och bara snacka skit, kvällen var trevlig tills Maxi fick sina vanliga fyllenojjor och bestämde sig för att dra iväg ifrån amanda, jag och amanda började genast att driva med maxi och skojbråka, maxi tog det väldigt seriöst och blev arg som ett bi, amanda sprang ut och höll för dörren utifrån, maxi blev skitsur och knuffade på dörren, och eftersom att amanda var så pass full och klen så fick maxi till slut upp dörren.  Man kan ju verkligen säga att amanda fick sitt straff för att vi hade varit bråkiga, detta var det som hände när dörren gick upp på amandas fot, stackarn haha! Natten fortsatte med massor av garv och fyllegrejer från min och amandas sida, hahahaha!
 

Peace!
Däänni <3


Begravning

Gomorron kära vänner! Idag gick jag upp hyffsat tidigt faktiskt, runt halv elva typ. Gick och la mig rätt tidigt igår tror jag. Nu sitter jag och dricker te här framför datorn och lyssnar på musik, mest klipp från sensation white. Måste lyssna på lite glad musik nu såhär på morgonkvisten. Jag ska ju trots allt på begravning med Daniela om några timmar. Jag kände inte han såväl alls, vi hade väl pratat någon gång sådär med varandra, men Daniela ville att jag skulle följa med som stöd. Och då är det såklart att jag gör det. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen börja fixa mig. Puss!

Ikea

Var på Ikea idag med mormor och morfar. Jag fick en äggskivare, 6 dricksglas, en teburk, en keramikvas och en lampa. Så nu om ett litet tag ska jag installera allt det där, och passa på att städa och möblera om mitt rum. Ska göra det spegelvänt.

Igår hände något förskräckligt. Orkar inte berätta hela historien, men min stortånagel blev böjd vågrät. Den stod rakt utåt. Fyfan vad ont det gjorde alltså. Men inte så konstigt när någon slänger upp en 50 kilos dörr rakt på tån. Horunge. Men kul blev det efteråt, var tvungen att bedöva min smärta med alkohol och det gjorde jag i min säng.

Fick nyss en bild av Ebba från kryssningen som Emma hade skickat till henne. EN BILD????????????????????? Emma ditt liv kommer inte bli roligt om inte jag får dom där bilderna JÄVLIGT snart ska jag säga dig.


kryssningen

Det är inte förrän nu jag känner mig redo att ge er en fullständig resumé av kryssningen. Eller en fullständig redovisning kommer ni aldrig få. Men jag ska berätta lite för er, om kryssningen till Åbo den 23/2 2009.

Tåget gick 16:09 och vid två åkte jag och Jossan hem till mig. Vi valde ut kläder, sminkade oss, drack vin och lyssnade på musik. Framme vid terminalen softade vi bara, drack ingenting. 19:15 gick båten. Vi sminkade oss och sånt till kanske 21:00, då vi gick till taxfreen. Sen tillbaks till hytten å krökade mera, till halv tolv kanske. Från och med nu kan jag inte ge er information i kronologisk ordning. Från och med nu händer allt på en gång eller ingenting. Vi sprang runt lite här och var, dansade, rökte cigg, softade i hytter. Ja, trevligt var det i alla fall.

Dagen efter ska ni få se bilder ifrån nu. Det är bilder från hytten från kanske 4-5 på eftermiddagen när vi har ätit å tagit återställare och så vidare. Sedan på tunnelbanan på väg till TC.



Information angående kryssningen

tove säger (01:29):

vad hände på kryss?


tove säger (01:29):

ge mig info


mändy säger (01:29):

vet inte


mändy säger (01:29):

inte så mycke


mändy säger (01:29):

kanske har en minneslucka


mändy säger (01:29):

kanske inte har de


mändy säger (01:29):

de e väl i princip de ända jag vet


Helt normalt

Detta mina vänner är sann entreprenörskap. Fyndighet. Idéerikt. Annorlunda. Jag inspireras.

Resfeber

Nu sitter jag här på morgonkvisten och kan inte sova. Skulle väl egentligen gått och lagt mig för 3 timmar sen men så frågar Fia mig om jag vill hänga med ut på en cigg. Så jag går ju såklart ut, allt för en cigg, eller hur? Var framme vid gröndal tio i ett, och nu är jag hemma igen. Det betyder att vi satt och snackade i över två timmar, helt sjukt. Det värsta är att jag inte ens är trött. Hur fan ska detta gå? Ska ju upp typ tolv imorgon senast, för att fika med Linnea. Sedan är det stressigt hela dagen tills jag sitter på tåget in till stan.

Var så nervös innan, där runt tolvslaget, att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Blev röksugen som jag faktiskt sällan brukar bli, går upp och ska ta en cigg och till min förvånelse så har jag inga. Så jag tar sugtabletter istället, fick i mig två stycken. Fortfarande lika rastlös. Så jag tar till en 3.5:a. Fyfan vad illa, sitter ensam på en söndagkväll och dricker folköl liksom. Men fyfan vad resfeber jag hade! Har nog det fortfarande tror jag. Men får väl ligga här i sängen ett tag så kanske jag blir trött tillslut. Godnatt.

två stycken har tillkommit!

Har suttit i två timmar nu och skrivit på msn och smsat Kåtjossan och Slizie för att försöka få dem att följa med. Och gissa om jag lyckades. Jag lyckades övertala dem. Fyfan vad jag är bra! Och det kommer bli så jävla kul! Vi kommer lägga en så hård Tallin-08-repris alltså! Helvete


Kåtjossan & Slizie


Min vän Maxi

Jag har en vän som heter Maxi och som är min bästa kill-vän. Vi har väldigt roligt tillsammans när vi umgås. Dock kan det gå till överstyr ibland men det är så det kan bli liksom. Han har tagit med mig på många äventyr den mannen, som jag sent kommer glömma. Och vi skulle aldrig bli kära i varandra för vi är bara vänner. Kolla själva här


amandizzle säger (15:34):

maxi tänk om jag blev kär i dig vad skulle du göra då


Maxen - Rock am ring > 103 days and counting säger (15:34):

döda mig själv


Min vän Maxi på dansgolvet at odins väg 9 bertil


Sensation White

Sensation White i Amsterdam, fyfan vad jag vill dit! Ska lätt försöka dra ihop några som vill följa med, det är verkligen något jag måste göra innan jag dör. Och just i Amsterdam också, fett tungt. Kolla in denna video alltså, jag ryser när jag ser den.

mutherfucking kryssning

Just nu sitter jag här i mitt fina röda rum och lyssnar på klipp från sensation white amsterdam 2008 och blir otroligt taggad till kryssningen. Jag bara känner på mig att detta kommer bli så horigt lyckat alltså. Möjligen lika lyckad som förra kryssningen, även om det kan bli svårt eftersom att vi var där 3 dagar. Men med rätt folk kan det iaf bli jämförbart!

De tjejer jag åker med, eller bor i samma hytt som, är Felicia, Ebba och Emma. The partycrew. Fyfan vad vi ska ha kul tjejer!


SnorEmma.



Och vi.


Nej vad hemskt, nu låter det som att Emma är mobbad, som Jerry, i de tre vännerna och Jerry. Hahahaha


M.A.N.D.Y

Denna låt sitter jag och diggar nu!

God morgon

Vaknade nyss totalt utvilad efter att ha somnat vid cirka ett igår. Ska ta tag i denna dag och göra något bra av den, och då menar jag inte att jag ska ut ikväll och kröka eller något, utan att jag ska göra något just på dagen. Typ ta en mysig promenad med hundarna kanske. Det skulle ju vara en jättebra start på dagen! Ska nog ringa Angelica och se om hon vill följa med.

Det var jättetrevligt hos Tamara igår, faktiskt Vi snackade skit, drack vin, (förutom jag som drack öl), spelade ölspelet och jag-har-aldrig. När klockan blev typ halv tolv kände jag för att gå hem, blev så jävla trött. Men det var nog likabra.

Fick nyss ett jobbigt samtal av Maxi. Han påstod att en Freds mamma hade "hört" att jag hade lånat hennes tandborste. Hur kan man höra det? Jaja, hon hade förstått det i alla fall. Fyfan vad pinsamt. Jag var jättefull och kände för att borsta tänderna innan jag gick och la mig förra helgen, så då tog jag bara någon. Så hörde väl hon att jag borstade tänderna. Men just hennes tandborste också. Och det irriterande var ju att jag hade med mig egen tandborste så vad fan tog jag inte den för? Och jag som dessutom HATAR att använda andras tandborstar, tror inte ens att jag någonsin har gjort det.. Nu kommer jag skämmas nästa gång om jag träffar henne. Helvete.


chillkväll

Planerna blev ändrade. Skulle egentligen till Linnea ikväll och äta middag och så vidare, som jag nämnde i ett tidigare inlägg. Men av någon konstig anledning blev det inte så. I ett tag sas det att jag skulle möta upp Maxi också, han skulle komma ner till nynäs faktiskt. Men så blev inte heller fallet. Nu tror ni säkert att jag ska sitta hemma ensam en hel kväll, men icke. Jag, Emma och Matilda från min klass ska till Tamara och softa och ha trevligt. En hata-män-kväll. Bara tjejer alltså. Blev så sugen på öl så jag gick till kvantum och köpte ett sexpack trefemmor, haha. Så det ska bli gott. Hoppas det blir en trevlig kväll i alla fall. pözz


Heineken of course!

Min nya youtubedesign!

Mitt egna youtubekonto har länge haft en design med palmträd och en lilaliknande himmel, helt okej var den, men tröttnade liksom efter ett tag. Satt flera timmar i skolan idag och försökte byta bakgrund till den header jag har här på bloggen, men lyckades aldrig. Men så sökte jag på google och hittade världens finaste bild, som jag nu har som bakgrund! Är hur nöjd som helst. Att skaffa konto på youtube är nog bland det bästa jag har åstadkommit på internet. Så bekvämt att ha alla sina favoritlåtar på ett och samma ställe! Här är mitt youtubekonto, spana gärna in mina favoriter! :)


BIlden jag har som bakgrund, fin va?


KRYSSNING PÅ MÅNDAG!

Sitter just nu på lektion med lebbklassen, prata nyss med Tamara och det blev just bestämt att jag ska följa med på kryssningen som dom ska åka på! Ska bo i samma hytt som Emma och Tarik lät det som, FYFAN VAD KUL! Förra kryssningen ägde ju totalt, och då var vi också sådär många. Hoppas man får med sig lika roliga minnen och upplevelser från denna kryssning som från förra!

Här är i alla fall två söta bilder från förra kryssningen!




Ja jag vet att bilderna blev cp, men dom är tagna från bilddagboken och då blir det väl antagligen så.


Bästa låten!

Hittade nyss denna sjukt coola låt på youtube. Känner igen den starkt, vet att jag har hört den förut, men den har ju ett par år på nacken. Dizzee Rascal är riktigt bra! Man kan inte låta bli att sitta och nicka med huvudet till denna låt alltså, också är det soft med typ högsta volym. helvete



skolkdag

Har fett dåligt samvete för att jag skolkade idag. Skulle gått egentligen, men snoozade för länge så att jag missade första lektionen först, sen den andra och när jag hade bestämt mig för att gå på den sista hade det gått så lång tid att det inte var någon idé. Behövde verkligen gå på matten och filosofin, ligger sjukt efter i matten och filosofin är inte bra alls att missa eftersom han går igenom så mycket varje gång. Får hämta skolgrejer senare och vara hemma och plugga ikväll. Säger jag nu bara för att lugna ner mig själv, vet att det inte kommer bli så. Menmen..
     På fredag ska jag, Linnea och Angelica ha myskväll i Lidatorp! Vi ska äta middag tror jag, och sen kolla på film och snacka massa skit. Det kommer bli hur trevligt somhelst, det var ju ett tag sedan nu. Speciellt sedan man träffade Angelica, förutom igår i skolan.
     Här är några bilder från i veckan när jag var hos Linnea och åt där med henne och Magnus!



Jag målar naglarna!


Jag hade den finaste tallriken, gissa vilken :D




Där ser man!

Har fastnat vid detta irriterande facebook-äckel. Ni vet där man ska svara på en massa frågor om folk från ens vännerlista, och när man har samlat ihop tillräckligt med coins eller vad det är, får man betala allt för att se vem som har svarat på en fråga. Dålig beskrivning men ni vet ju vad jag menar. Vissa svar var ju jättesnälla av en del. Eller inte dåliga i alla fall. Och vissa var ju mindre bra svar.







Långpromenad med Linnea

Var nyss ute på en mysig promenad med Linnea, Ebba & Leo! (Mina hundar). Vi gick ut på isen vid nicksta en bra bit, hur fint som helst var det och vi tog jättefina bilder! Tycker jag i alla fall. Känner mig hur som helst helt slut, vi var säkert ute och gick i över en timme.
     Nu sitter jag och lyssnar på musik, äter chips från tjejmiddagen som jag hade för två veckor sen, och väntar på maten. Förvånansvärt så smakar chipsen faktiskt inte gammalt alls.



Min ögonsten

Det finns en kvinna i denna värld som är så otroligt jävla vacker, som ögongodis. Hennes hår är finast, hennes hy är finast, hela hennes ansikte är finast, hennes tuttar är finast, hennes ben är finast, hennes röv är finast, hennes leende är finast. Jag är totalfixerad vid henne. Och nej, jag är inte lesbisk. Men det skulle inte förvåna mig om jag skulle råka bli det om jag en dag träffade henne. Fyfan vad snygg hon är. Jag blir tårögd när jag ser henne på catwalken på victoria's secrets fashion show, jag njuter varenda gång jag ser henne. Därför tänker jag dedikera detta inlägg till henne. Detta är till dig Adriana. Min ögonsten.





Söta bilder

Håller på och får bilder av Ebba från hennes ferre i fredags, väldigt kul och se. Vissa såg man helt okej ut faktiskt, Felicia hade ju sminkat mig jättefint. Men några vet jag inte vad jag höll på med ens. Har inget minne av att jag var så full? Här är i alla fall en bild på mig och Fanny, när vi väntade på bussen. Vad är det för jävla grimaser vi gör?    fyfan


Ingen bra dag

Just nu sitter jag hemma och dricker en kopp te. Av misstag gick jag inte till skolan idag, mobilen var inställd på fel datum, så alarmet gick inte igång. Så jag försov mig trots att jag började halv tolv, inte bra.
     Ska möta Linnea i centrum snart, vi ska åka till Magnus och softa lite, äta middag och sånt. Det var ju ett tag sen vi umgicks, senast var på tjejmiddagen tror jag nästan.
     Det här ska nog bli ett litet blajjinlägg. Har gått några ärenden idag också, några nyttiga ärenden, så att jag till och med missade min andra lektion, som började för 20 min sen. Det var lite småsynd eftersom att jag redan har väldigt hög frånvaro på den kursen. Och stackars Shahla som åkte dit i onödan, eller ja,  hon vill inte gå dit utan mig, men hon var ju redan där när jag sa att jag inte hann komma. Jaja, hon fick ju närvaro i alla fall, det ska hon vara glad över. Om hon nu gick.
     Det här är fan en riktigt jävla seg dag, det känns som att jag inte riktigt har vaknat än. Vaknade verkligen på fel sida imorse så det var nog meningen att jag skulle försova mig. Har liksom sjukdomssymtom i hela kroppen, känns som att jag är sjuk, fast jag inte kan säga på vilket sätt. Nu ska jag dricka upp min kopp te och sedan gå ner till centrum och möta Linnea för att ta tag i denna keffa dag. Hejj på er.



Egobild från 07 tror jag. Rougen satt inte riktigt som den skulle alltså.


Chokladpudding

Jag och Matilda orkade inte vara kvar hemma hos mig längre, det kändes så segt, det hände ingenting liksom. Så vi bestämde oss helt enkelt för att gå hem till henne och sen på promenad. Men någon promenad blev det inte. Istället lagade vi mat. Korvmackor med ost, ketchup, senap och kroketter med bearneaisås. Sedan ett glas flädersaft till det. Matilda åt äggmackor med kaviar och kroketter med bearneaisås. 
     Efter att vi hade ätit upp satt vi och tittade på american idol ett tag, men när det hade gått ca en kvart kände vi att vi måste äta något mer. Så Matilda gör iordning chokladpudding som vi mofflar i oss från samma skål. Så var vi förstås tvungna att ta lite "roliga" bilder också.


Min Lördag

Vaknade upp hos Fredrik i enskede av att telefonen ringde, Fanny närmare bestämt. Hon ville att vi skulle åka hem samtidigt så att hon slapp åka själv. Jag ville verkligen hem egentligen, men hade en sådan huvudvärk så att jag inte ens kunde tänka. Så jag stängde av mobilen där vid tolv, somnade om och vaknade tjugo över tre. Då åt vi frukost, jag duschade och så begav vi oss därifrån. Tim åkte hem, Maxi åkte hem och jag åkte och mötte Matilda i västerhaninge. Det var meningen att vi skulle möta upp Maxi igen för att åka tillbaks till Fredde, men så blev inte fallet, de var för opeppade. Vi gick först och åt på McDonalds, satt där ett tag och chillade, märkte att det inte hände någonting, så jag och Matilda bestämde oss för att ta en liten promenad i gamla stan så länge, för att höra vad folk hade för sig, ifall någon ville hitta på någonting, så vi inte åkte till nynäs i onödan. Efter en timmes promenad eller något, bestämde vi oss för att åka lite tunnelbana och värma oss lite. Vi blev fullare och fullare och tillslut var klockan typ elva. Vi hade åkt tunnelbaka i säkert 3 timmar, varför förstår jag inte.  Så sjukt pinsamt att sitta en hel lördag kväll på tuben. Vi dräggade oss fruktansvärt, tur att det var inne stan där ingen känner en säger jag bara. Vid två kom vi i alla fall hem och gick och la oss, och nu sitter jag här fullständigt utvilad.
     En jobbig sak var ju att jag slarvade bort min mobil och Matildas simkort. Fråga mig inte hur det gick till.


Glada miner på tunnelbanan


Matilda får flipp


Förstår inte varför vi skulle ta kort på våra väskor?


Matilda langar posen..


När vi äntligen fattade att vi kanske borde åka hem..



Igår

Var hos Ebba på tjejfest igår, hon fyllde 18 år. Vi drack, pratade, dansade åt korv och hade almännt roligt. Väldigt trevligt var det faktiskt. När klockan började bli mycket bestämde oss jag åch Fanny för att dra in till stan för att möta upp respektive vänner. Det blev en väldigt fartfylld kväll må jag säga er. Orkar nog inte berätta någonting, fortfarande bakis och helt slut alltså. Lite full också till och med. Men denna helg har hur som helst varit hur trevlig som helst! Måste göra om det här.


Felicia, Ebba och Jag

Alla tjejer på dansgolvet!

Jag, Felicia och Yvanna

Ebba jag och Yvanna.

Jag och Yvanna shejkar loss på dansgolvet.

Ebba e på G!

När vi efter många om och men äntligen kom hem till Fredrik.


Min pappa

Tog en bild i lördags när vi hade tjejmiddag på pappa. Han satt själv i vardagsrummet och kollade på tv och rökte cigg. Vet inte varför jag ville ta en bild på honom, men det gjorde jag i alla fall. Och så gav jag han en lapp att hålla i. Ni som förstår förstår. Och ni som inte förstår, ni förstår inte.


veldibra

 En väldigt bra låt som jag tänkte att jag skulle dela med mig med er.


Jean Elan - Where's Your Head At (Klaas Remix)


Tjejmiddagen

Som jag säkert nämnt tidigare hade jag tjejmiddag i lördags med Carro, Linnea och Matilda hemma hos mig. Det var hur trevligt som helst, och vill ni veta mer refererar jag till ett tidigare inlägg där jag beskrev händelseförloppet mer i detalj..
     Det måste vi göra om tycker jag! :) Här kommer i alla fall lite bilder.


Vad tycks om dubbelhakan?












---


Grattis Ebba!

Ja mina vänner, idag var dagen här då Ebba fyller 18 år! Det betyder att hon är myndig och kan skolka hur mycket hon vill utan att hennes mamma behöver veta något, men det betyder också att hon får gå ut på krogen! Alltså på telegrafen varje helg med mig. Varje fredag och lördag.
      Grattis!


Bio

Ska in på bio idag, med några tjejer från skolan. Närmare bestämt från SP eftersom att jag inte blandar mig med folk från andra program. Nej nu ska vi inte vara sådana. Vi ska i alla fall se på "I taket lyser stjärnorna" som jag har hört ska vara väldigt bra. Ska förbi pappas kontor och hämta hans bankomatkort, ta ut pengar i centrum, sen tillbaka och lämna kortet. Jobbigt alltså. Så jag måste typ gå nu. "pusshej"


Så ser boken ut.


ÄNTLIGEN INTERNET!

Pappa som har försökt få detta att funka i veckor. Hur svårt var det? Hittade en nätverkssladd som jag kopplade in mellan routern och modemet och PAFF så funkade det. Är så stolt över mig själv, att jag kunde komma på något sådant enkelt, medan inte ens min pappa kan göra det. Jag som trodde han var lite kompetent när det gäller datorer i alla fall. Men icke. Det är tydligen jag som är dator-och-internet-kompetent.
     Här har jag ritat en fin förklarande bild. Som jag har nämnt tidigare så blir ju bloginläggen så tråkiga utan bilder. Och det här som redan var ett tråkigt inlägg liksom.


Har verkligen bloggtorka

Har längtat ända sedan jag vaknade till att få komma till skolan och skriva inlägg. Och så när jag väl kommer hit vet jag inte vad jag ska skriva ens. Men så kom jag på när jag hittade en bild på en båt, att jag kan skriva om en händelse från igår.
     Var ute och övningskörde med Morfar igår. Och så helt plötsligt säger han "Ska vi hälsa åka till båten och hälsa på?" Det ville jag självklart göra, eftersom det var länge sedan jag var på en sådan båt. En kustbevakningsbåt alltså. Eftersom att han har gått i pension. Så det var ju jättetrevligt och så. De satt och åt kyckling med ris och tzatsiki. Så samtalade de endel om en f.d arbetskollega som tagit självmord och om det nya avtalet.
     Helvete vilket tråkigt inlägg.


Denna båt hälsade vi på


Trodde jag var smart

För att ge er lite bakgrundsfakta så ska jag berätta för er att det i min familj finns en hycklare. En hycklare som snor saker från mig, både från mitt rum, från badrummet och från tvätten. Jag har aldrig kunnat göra någonting åt det, har verkligen försökt få denne hycklare att sluta upp med dessa dumheter. Jag har skvallrat, hotat, snott tillbaka, ja, jag kan göra listan lång. Men så en dag när jag var i skolan så kom jag på det ultimata. Jag ska skaffa hänglås på dörren. Jag ringde upp pappa och frågade vart man kan köpa beslag, men han svarade direkt att jag minsann inte fick sätta beslag på min dörr.   
     När jag sedan kom hem från skolan kommer pappa fram med en skruvmejsel och visar mig att man kan låsa dörren med den. Jag blev överlycklig. Äntligen skulle jag få ha mina saker i fred.
     På lördagen när jag åkte och skulle sova hos en kompis låste jag dörren och hycklaren löpte amok. Varför om jag får fråga? Blev du arg för att du inte längre kunde huzzla mig? Blev du arg för att du inte kunde gå in i mitt rum och kolla på tv? Det du ska förstå är att du ska inte ha något i mitt rum att göra, oavsett vad syftet är.
     Så kom kvällen då jag satt i mitt rum, bara softade, spelade the sims, åt chips, kollade på tv, bara softade ni vet. Så tänkte jag att hycklaren skulle komma och be om ursäkt och lixom knacka på dörren och jag skulle säga "kom in!" Och så skulle det vara låst, hycklaren skulle bli sur och jag skulle säga "HAHA!" Men denne kom inte och knackade på. Och när jag sedan skulle gå och borsta tänderna så upptäckte jag att jag blivit inlåst. Jag greps av panik, ringde Maxi som inte ens ville prata med mig, smsade Matilda som bara skrattade åt mig. Ytterdörren var låst, så jag kunde inte gå runt heller. Alla låg och sov. Det fanns inga hopp kvar. Men som tur var så fick jag upp dörren efter ca 10 min som tur var. Nu vågar jag ej låsa den där dörren nå mer


Blev min egen Fritzl. Jag våldtog dock inte mig själv

Mina älskade skor

Köpte nya skor för någon vecka sedan, tänkte såklart lägga ut den i bloggen då men hade inte tillgång till kamera.. Men nu när jag är inne på på biancos hemsida och spanar runt lite så hittade jag dem! Sjukt snygga är de, och framförallt, de är sköna också! Fick såklart lite skavsår första gången jag använde dem, men jag fick inte ont under fötterna som man kan få av många skor. Kan bero på att klacken inte är så överdrivet hög.
     Tyvärr när man har fått i sig lite väl många droppar alkohol trampar man lite snett ibland, snubblar lite, kanske trampar på sig själv eller något i den stilen. Vad jag vill komma till är att skon gick sönder första kvällen. En liten bit av lädret har lossnat från klacken. Jag misstänker dock inte att det är pågrund av alkoholen i min kropp, utan i någon annans. Jag tror att jag har blivit stämplad. Men det är sådant som händer. Mormor kunde fixa det sa hon så förhoppningsvis ser de ut som innan!
     Det är i alla fall de finaste skor jag någonsin har haft. Eller vad jag kommer ihåg åtminstone.


The Hills

Sitter i skolan med Shahla och tittar på The Hills nu. Borde plugga egentligen men kan inte låta bli att titta! Det är ju så jävla bra, och missar alltid när det går på tv.. Jag vill också bo i L.A!


Paniken börjar arta sig

Internet fungerar fortfarande inte hemma hos mig. Det enda jag gör på kvällarna är att titta på tv och spela the sims. Igår åt jag till och med chips och dipp som kompletering. Detta bådar ej gott. Internet måste börja fungera snart innan jag får panik. Riktig jävla panik. Pallar ju inte sitta i skolan hela tiden och blogga, här har jag ju inga roliga bilder jag kan lägga upp och det kommer resultera i att jag tappar läsare. Fast det har ju iof visat sig att så är icke fallet eftersom att jag har fått fler läsare sen mitt internet pajade.
     Nu sitter jag iaf i en mini-datasal och ska plugga på mitt ölprov som jag ska ha i drycker om ett par timmar.  Och eftersom öl verkligen är min grej så blir det ett MVG rakt av där kan jag säga er. (HEHE)
     Ja som vissa av er kanske har sett så har jag varit duktig att kommentera i sexandthenynaz blogg. It smells like beef. Men kom på att det kanske inte är så bra att tjaffsa med dem, vet aldrig vad de kan hitta på. ja e rädd

Att dom inte ger sig

Jag kan erkänna att jag tycker dessa skvallerbloggar är jätteroliga. Speciellt "samlagskedjan", var väldigt rolig då jag fick reda på saker jag inte visste. Jag struntar också i om de skulle lämna ut folk helt och hållet, säga taskiga saker osv, men när de skriver om ens vänner är det inte roligt längre. Listan var väl inte så farlig, men det skrevs inlägg som verkligen var personligt, där de blottade ut ett flertal personer och verkligen inte tog hänsyn till något. Bloggen blev avstängd och nu har de lagt ut en ny igen? När fan ska de fatta vad de håller på med och vad de kan råka ut för? Det återstår att se, och det ska bli jävligt roligt när det kommer fram vem eller vilka som ligger bakom bloggen.

Denna helg

Har varit en mycket trevlig helg, med både god mat&dricka, mys och nya bekantskaper. Fredagen spenderades på en fest i tungelsta, med trevligt folk, dj:s och god tårta! Kom dit med inställningen att jag ej skulle förtära alkohol. Men så blev ej fallet, när min vän angelica sprang runt och raggade dricka åt mig av folk. Tanken var ju god. Vaknade upp på lördagen lite halvt bakis, satte mig vid datorn och lyssnade på musik och spelade the sims, sedan åkte jag, Carro, Matilda och Linnea till kvantum för att handla mat och övrigt till våran tjejmiddag som förövrigt blev väldigt lyckad. Till varmrätt blev det paj med bacon, lök, broccoli och ost i. Efterrätten blev gino (fruktsallad med riven vit choklad på och grädde till) FETT GOTT! Och sedan försökte vi trycka i oss chips&dipp också men mycket blev över dock. Vilket betyder att jag ska svulla ikväll.
     Nu befinner jag mig hos Matilda på trehörningen där jag spenderade natten. Vi har precit ätit toast och lagt ansiktsmask och ska senare bege oss ut på våran långpromenad. Får se om jag lyckas få tag på bilderna från igår, lägger upp dem senare i så fall.


Dagens fråga (endast tillägnad tjejer)

Skulle du kunna tänka dig att slicka fitta?

Sex and the nynäs!

Hittade världens roligaste blogg nyss. Sexandthenynas.blogg.se. Antar att det ska bli en skvallerblogg om nynäs, fyfaaaan vad kul! Den var sjukt fin också, jag skulle också vilja ha en sån fin blogg. Jag tänkte själv starta en sådan blogg förut, men insåg att jag inte hade tid eller lust.. Får väl se om jag tycker att det är lika kul sen om det skvallras om mig! Men jag är ju så snäll så varför skulle någon vilja göra det liksom..


Sjukt fin..


Me in 2020..

Jag har precis gjort ett självporträtt till årsboken som jag nyss skickade iväg. Fett snygg blev jag i alla fall. Detta är jag år 2020!


På utsidan ser hon fräsch ut..

Jag och Linda kom in i en datasal, och så säger vår lärare Sophie, "Tycker ni inte det luktar lite konstigt?" "Jo det luktar äckligt", Sa Linda. Sen kommer jag med dagens kommentar. "Det är din fitta!"

Snart helg igen!

Imorrn är det fredag och då är jag äntligen ledig. Har faktiskt inga speciella planer för en gångs skull. Kanske möter upp Maximilian, kanske äter glass. Men på lördag i alla fall ska jag ha tjejmiddag hemma hos mig. Vi ska laga mat tillsammans, äta ost&kex&vindruvor, chips&dipp, godis och allt sånt där, vi ska måla naglarna, lägga ansiktsmask och kolla på film! Det kommer bli hur mysigt som helst. Maxi ville komma men det går ju inte eftersom att han inte är tjej. Och dessutom får man inte dricka, sa jag. "Nej men jag kan vara full innan.." Sa Maxi. Vi får väl se. De som ska komma till mig än så länge är i alla fall. Carro, Matilda och Linnea. Inte så många alltså. Men det blir väl bäst så. Juste, Daniela och hennes kompis skulle väl vara med också. Är det någon annan som känner sig manad att delta på våran tjejmiddag så kostar det 450:-. Pengarna går till utsatta i våran familj, som t ex Daniela och fisken.
     Mitt horinternet funkar btw inte idag heller, sitter i skolan och skriver detta.


Linnea


Caroline.


Matilda

Mitt dagliga kap

Denna dag införskaffade jag mig något jag inte brukar köpa ofta. Eller det var ju inte jag som köpte den. Eller ingen köpte den. Men jag fick den. Av Linnea. En penna. Väldigt fin var den, en blå bläckpenna med gulddetaljer, hittade en på google när jag sökte på just "penna", som faktiskt ser likadan ut. Så jag lägger upp den här. Min vackra penna, inte alla som har en sådan moderiktig en.


Visst är den otroligt vacker?


Den dagliga bönen

Mitt internet fungerar fortfarande inte, och jag förstår inte varför. Vi har en uppkoppling hemma som tydligen inte funkar, så vi har använt grannens hela tiden, men nu har det också lagt av. Pappa säger att han måste ha installationsguiden till internet eller nåt, fattar ingenting.
     Idag var vi på studiebesök i en moské med klassen. Mycket intressant, men luffigt. Kyrkor är så mycket vackrare alltså. Själva stället, där alla höll till eller vad man ska säga bestod av en matta och ett väldigt högt tak med fula ställningar upptill. Det ända som var fint var kristallamporna. I alla fall så fick vi vara med och se på när de bad, det var intressant, för det såg verkligen ut så som man har föreställt sig.
     Övningskörde idag med morfar också, det går faktiskt bra! Jag utvecklas. "Ja, det var ju bra det, så det inte går åt andra  hållet" Sa Linnea. "Nej, för då hade jag invecklats." Sa jag. Kul va? Sitter förresten hemma hos Linnea nu. Hon har startat en ny blogg, Linneanordlund.blogg.se. "Men du får skriva att den är under construction..." Så hon är på G alltså! Ännu en konkurrent. Men känner mig ej hotad må jag säga er. :D


Linnea leker upptagen.


Gick och dog

Jag gick å dog en dag, närmare bestämt igår. Jag pallade inte me trycket så jag skrev inga inlägg. Drog in årorna. Bytte planhalva. Tog en bloggpaus och opererade näsan. HEHE. Nej, sanningen är faktiskt att mitt internet inte funkar. Eller det kanske funkar nu, men det gjorde inte igår. Åh, jag städade mitt rum igår, fyfan vad fint det blev. Nu trivs jag verkligen i mitt rum. Jag ska ta kort så ska ni få se.
     Igår övningskörde jag med Eva för första gången på länge, det gick hur bra som helst. Nu körde jag ute i trafiken på riktigt! Körde till och med ner i centrum och parkerade på domusparkeringen, woop woop! Var med Matilda senare, vi tog en promenad, gick sen hem till henne å drack te och åt semla, fett gott! Nu sitter jag här och är hur trött som helst, har precis haft mattelektion. Ska ha filosofi snart så det är väl lika bra att ta en alvedon nu på en gång så slipper jag huvudvärken av alla sjuka frågor. "Har jorden någonsin skapats eller har den alltid funnits?" "Varför ska jag inte ta självmord?" "Vad är tid?" 
     Kom på att vi ska ju till Judiska muséet idag! Tror jag det var i alla fall, eller så var det moskén. Kommer inte ihåg. Men det kommer bli kul!
     Bildtorka idag. Eller för tillfället i alla fall.

Man måste kunna se det positiva i allt

daanni , Whipped Hoopti Rida säger (14:38):

va skulle du göra om jag dog?


daanni , Whipped Hoopti Rida säger (14:38):

seriöst


daanni , Whipped Hoopti Rida säger (14:38):

hur skulle du reagera


amandizzle säger (14:38):

vene


daanni , Whipped Hoopti Rida säger (14:38):

joo


daanni , Whipped Hoopti Rida säger (14:38):

säg


daanni , Whipped Hoopti Rida säger (14:38):

typ


daanni , Whipped Hoopti Rida säger (14:38):

visst skulle du börja skratta


daanni , Whipped Hoopti Rida säger (14:39):

först


amandizzle säger (14:39):

skulle slå ut väggen så fick jag ett extra stort rum


amandizzle säger (14:39):

å din data


Denna låt alltså



Denna låt är den bästa låt någonsin, sedan jag hörde den för första gången var den bra och den kommer alltid att vara det. Men så var det det där med texten..

http://artists.letssingit.com/enur-ft-natajsa-lyrics-calabria-2007-92qbjh1

Min lördag

Kvällen började med pyjamasparty hos min bror som min brorsdotter hade. Jag var ju inte medverkande kan jag säga för säkerhets skull, men jag var närvarande. Gud vad kul det är med fnittrande små barn som springer omkring och leker. De åt, dansade, sjöng, lekte kurragömma och så sminkade jag några tjejer också! Åkte hem efter 2 timmar kanske för att sminka mig osv vid mitt nya sminkbord hemma hos mamma! Begav mig senare av till Linda för att ta några öl med Fanny, Jennifer, Tarik, Linda, Emma och Matilda som kom senare. När klockan började närma sig tolv begav vi oss till Telegrafen med hjälp av Emmas pojkvän Johan som skjutsade oss dit! Ja ni mina vänner, skulle jag berätta lika detaljrikt om vad som hände när vi väl var där, och efter, då skulle min data lägga av. Och era hjärnor. Så vi lämnar det där. Och här kommer lite bilder från Linda! Matilda fick ej vara med på bild.
     Måste bara avsluta med att säga att jag tänker extra mycket på min syster Daniela som har förlorat en kär vän idag. Jag finns här! 

Söta Tarik och Jennifer!


Alla i soffan..


Emma och Tarik!


Jag och Linda!


käften

asså denna jävla horblogg blir jag riktigt förbannad på! hade skrivit feta inlägget se n försvinner det. min svenska är ingen svenska längre men just nu om ni kollar på klockan så är det ingen som bryr sig och speciellt inte jag. alla e horungar och jag har flytt fältet. vi får väl se hur länge detta fylleinlägg finns kvar


just nu e de detta mode på muzic asså

RSS 2.0