Bakis

Japp, det artade sig igår, precis som jag sa. Åkte till farsta med Albin, Angelica och Matilda och tog någon öl, sedan drog vi vidare till Handen där vi spenderade natten! Jag och Matilda alltså. På morgonen när vi vaknade passade vi på att ta en titt i Haninge centrum där jag köpte ett par skor, armband och en klänning. Skulle åkt in till stan egentligen men vi pallade inte.
     Denna morgon fick jag återigen mina epileptiska anfall, flera på raken, de höll på typ en timme efter att jag hade vaknat. Det känns som att jag får en blackout på 1 sekund och så rycker jag till och tappar allt jag håller i, fett läskigt. Det hänger väl ihop med att jag inte sov så mycket inatt, plus att jag drack igår. Men vad gör man. Lite får man stå ut med, höhö. Plus att det ser fett soft ut, speciellt när jag säger att jag är skadad från vietnamkriget, att jag har en kula kvar i skallen liksom, som ligger och stör på massa nerver. Och ibland trycker den för hårt på vissa så då får jag rycken. Fett soft.
     Ikväll bär det av till Linda på andra sidan huset där vi ska ha förkrök massa tjejer innan Telen! Den här kvällen kommer också att bli lyckad. Även om jag är fett pajj. Jag känner det på mig!

En behaglig känsla har slagit ro

Just nu sitter jag i skolan i våran fina datasal. Ska ha svensklektion snart som jag ser fram emot. Har en väldigt positiv inställning till allt idag märker jag. Det började med att jag studsade upp ur sängen, och tog för första gången tid för att föna håret riktigt ordentligt. Detta kommer att bli en bra dag alltså.
     Känslan säger att det kommer arta sig. Det kommer bli en sådan lyckad dag. Och inte bara dagen utan kvällen också. Alla roliga saker som kommer hända idag är:

  • Danslektion
  • Sola solarium efter skolan
  • Förkrök hos Angelica

Detta bådas endast gott mår jag säga er mina vänner


Ska aldrig mer beställa från internet

Ska åka in med Matilda på lördag förmiddag och handla skor. Ska få pengar av pappa som ersättning för de två par skor som deras hundar har ätit upp. Tänkte köpa ett par riktigt heta klackskor alltså. Ville beställa först, hittade ett par jättefina på asos tror jag det var. Men sedan kom jag på att jag inte vågar pga hemska saker som har hänt mig när jag har beställt från internet förut. Jag skulle nämligen beställa glidmedel, och så kom räkningen hem till mamma när jag var hos pappa. Det gjorde att jag betalade in för sent, och tillslut fick jag inkasso-påminnelse. Väldigt farligt eftersom att ifall jag inte hade betalat tillbaka rätt datum hade jag fått betalningsanmärkning hos kronofogden. Och det är miket farligt kan jag säga er. Så det blir shopping med Matilda på lördag alltså.


Söta Matilda!

Att sluta röka

Jag började röka när jag var ynka 13 år och en dess har jag rökt. Har aldrig riktigt försökt helhjärtat att sluta röka, har inte riktigt velat tror jag. Nu för ett tag sedan så började jag mer och mer att tappa röksuget, så det blev automatiskt att jag trappade ner. När jag sedan märkte att min hy blev bättre, då kom viljan. Då fick jag verkligen viljan att sluta röka och sedan nyår har jag rökt väldigt lite. Någon gång i veckan kanske, och bara på helgerna, aldrig i skolan. Nu när jag märker att jag knappt är sugen, plus att min hy är bättre, tänkte jag faktiskt försöka sluta helt, nu medans jag kan och inte är alltför beroende. Dessutom är det jävligt dyrt och jag är fattigare än någonsin.
      Det finns ju faktiskt de som inte kan sluta röka, de är fast helt enkelt, de kan inte ens med vilja, de får abstinensbesvär. Jag vågar inte lova att jag ska sluta helt från och med nu, tror inte att jag har tillräckligt med vilja. Men jag ska lova mig själv att försöka.
     Ps. Grattis till Linnea som har hållt upp sedan i fredags! Bättre än mig till och med :)

Jag med en cigg i handen. Som jag faktiskt försökte dölja för kameran, haha


Koka ris

Idag var jag ensam hemma i typ 2 timmar. Mamma hade förberett viltskavsgryta eller vad det heter, men inte lagat ris. Så jag fick göra det själv. För första gången i hela mitt liv. Mätte upp både riset och vattnet på en höft. Det gick förvånansvärt bra, tillagade perfekta mängden, dom var inte för hårda och inte för mjuka. Jag är stolt över mig själv. Laga ris är ändå inte det lättaste här i världen.


Dagens egobild

Ja mina vänner, här kommer den äntligen. Den efterlängtade egobilden. Ni anar inte hur lång tid det tog för att få till den. Vad jag än gjorde såg jag ut som ett cp, med antingen ena ögonbrynet upphöjt, min mun gjorde någon konstig grimas, eller så såg man köksbordet för mycket. Och det vill jag ju inte ska synas.
     Övningskörde idag med morfar. Det gick väl ganska bra, förutom när jag skulle backa och vända. Backade lite för långt och så. Men ingen kom till skada. Linnea kom hit en snabbis också efter att hon hade varit ute på fjättern och vandrat. Vi drack te och åt sockerkaka och kakor. Allt som mormor har bakat. Snart ska jag äta och sen gå på promenad med Matilda. Och Angelica och Linnea kanske, vem vet.
     Nu ska jag sätta upp mitt hår som jag var tvungen att släppa ut inför egobilden.


FIck nästan till det där fejk-blondinbella-leendet


Uppdatering från helgen

Var ju lite småpartaj hemma hos mig i fredags dåra. Det var Jag, Linnea, Angelica, Matilda Albin och Charlie, sen kom också Jacke, Maxi, Martin, Fredrik och Tim! Jättetrevligt hade vi. Vi dansade, spelade kort, rökte cigg, drack öl och hade allmänt trevligt bara. Störningsjouren kom dock på morgonkvisten där någon gång som jag nämnde i ett tidigare inlägg. Full blev jag också, på 3 öl vilket inte tillhör vanligheterna. Om fullast vinner vet jag fan inte vem som vann alltså. Linnea förlorade iaf. Men i toppen låg väl Maxi eller Martin. Dom var oerhört berusade. Jag var nog bara trött och förvirrad vilket kunde ha misstolkats som om jag var full.
     Här kommer i alla fall lite bilder!Linnea, Mamma och Anna spelar kort

Albin utför tändstickstricket


Triss i plastpåse  (bara ni förstår)

En dag i skolan

Kom nyss hem från en långpromenad med Matilda, den dagliga milspromenaden. Kommer bli fit for fight summer '09 alltså. Innan jag mötte Matilda hade jag mött upp Ebba för att sola. Solade 20 min och resultatet blev bra. Jag fick fräknar, det tycker jag är gulligt. För man ser ju brunare ut då liksom, lite brunare och fräschare.
     Fick bilder idag från skolan, knäppte några bilder på några knäppa människor. Vissa ställde mer än gärna upp på bild, vissa totalvägrade och vissa fastnade inte riktigt. Soma till exempel, fick inte riktigt till en bra min. Ansiktet blev ju fint liksom, men själva foto-minen lyckades hon inte riktigt med. Och nu kommer Linda bli glad, som har tjatat på mig länge för att få se dessa bilder.
     Jag vet inte hur man vänder bilderna :(Jag och linslusen Linda!


Shahla i biblioteket! 


Soma vid skåpen.


Tove...


Linda lipar. Påstår hon, jag tycker det ser ut som att hon försöker spy eller något.


Matilda i hennes luffiga outfit, enligt henne.


Cocainesniffing

Jag, Fredrik och Maximilian skulle gå och köpa vykort som vi skulle skicka till någon mormor eller något. Kärringen som sålde vykorten hade väldigt svårt att göra sig förstådd, och hon förstod inte oss bra heller. Men en mening förstod hon väldigt bra.

Kärringen - You want stamps too?
Maxi - No, we're only gonna use this for cocainesniffing.
Kärringen - Ahaaa, ahaa, okey, i see.

Måste bara tillägga att vi inte skulle det

Jag har fått för mig att inget inlägg kan vara intressant utan bild så jag lägger upp en passande här.
.

Egobilden

Satt och tittade igenom min fantastiskt vackra och genomtänkta blogg nyss. Och så kom jag ju på att jag hade skrivit en plan, där jag bl a skrev att jag måste ha mycket egobilder för att lyckas. Lyckas i bloggvärlden alltså, och få många läsare. Det kan ju vara ett plus liksom, att folk vet hur jag ser ut. De som inte vet vem jag är alltså. Så här kommer en egobild. Eller det är inte riktigt en egobild enligt mig, eftersom att jag inte har tagit den själv. Men det är iaf en bild på mig, och det är ju huvudsaken. Det kommer riktiga egobilder, jag lovar.


                                           Jag på nyårsafton hos Linda


Vikthetsdebatten

Som bloggerska så tycker jag att det är min skyldighet att blanda mig i detta aktuella ämne. Lite också för att jag inte kommer på något bättre att skriva om. Jag vet inte riktigt vilken sida jag är på än så länge; Katrin Zytomierska & Carolina Gynning, som båda bantar, eller sunda Blondinbella som tycker att de hetsar unga tjejer att banta. Katrin har kallat Bella för en lillgammal skitgris & hycklare, och antagligen är det därför som inte Bella valde att ställa upp i Debatt på Svt.
     Katrin och Carolina är båda över 30, de har svårare att hålla sin vikt än många unga. De är båda vuxna människor och ifall de vill banta är de upp till dem. Vill de också skriva det i sin blogg så är det upp till dem. Jag säger som Katrin;"Alla vill vara smala, och det är fint att vara smal." Det är så det ser ut i dagens läge. Alla vill var smala och alla vill ha en snygg kropp, och de flesta strävar mer eller mindre för att gå ner i vikt eller leva ett sundare liv, vilket som ibland kan vara två olika saker eftersom Bella påstår att hon inte bantar/har bantat utan bara lever ett sunt liv.
     Bella är min idol i stort sett, jag ser upp till henne och hon är en bra förebild för väldigt många unga tjejer med tanke på alla råd hon ger i bloggen, att hon dricker lite, tränar mycket, äter nyttigt osv osv. Det jag vill komma till är alltså att jag inte är emot hennes "grej" på något sätt, detta är första gången jag ifrågasätter hennes sätt & åsikter. Frågan man måste ställa mot bella är; "Hur nyttig är hon egentligen?" För det första har hon själv gått på en diet, en sträng diet, en såkallad LCHF-kostdiet. Den gjorde att hon gick ned säkert tio kilo, det är bara att gå in på hennes blogg själva och jämföra på bilder. Hon bleker sina tänder, tränar varje dag, fixar naglarna & går till frisören så och så ofta, sminkar sig som en dragqueen.. Listan kan göras lång på hennes utseendefixering. Om hon tänker efter själv så bidrar hon nog lika mycket till vikthets som Katrin & Gynning gör. Skillnaden är bara att de erkänner att de lever på det sättet de lever för att de VILL bli smala. Blondinbella vill bara leva sunt, inte bli smal.
     Överhuvudtaget tror jag inte ens att någon av de här tre bidrar till vikthets. De bidrar bara till att unga tjejer vill bli snyggare och bryr sig mer om hur de ser ut, och vad är det för fel med det? Det kommer alltid vara saker i samhället som påverkar de svaga. Som i detta fall, skönhetsidealet som påverkar svaga, anorektiska tjejer med dåligt självförtroende. Skönhetsidealet och dessa bloggar är inte grundorsaken till att unga tjejer får aneroxi. De kan såklart bidra, men som sagt; det är ALLTID några få människor som tar mer illa upp, som råkar mer illa ut, och som överdriver och överreagerar på olika saker, i framförallt massmedia. Så kommer det alltid vara och det måste Bella acceptera och förstå att hon aldrig kommer kunna göra någonting åt.


Hur som helst måste jag säga att dessa tre brudar är de snyggaste brudarna jag vet.

BRYSSEL BABY

Kom bara att tänka på nu hur jävla kul det var i bryssel, fyfan vad jag saknar den veckan! Glömmer aldrig tiden i liveshow-båsen, kröket på hotellrummen, vägen tillbaka från krogen sista kvällen, den äckliga frukosten, skabblakanen på hotellrummet, gamla gubben som raggade upp alla, ja listan kan göras lång. Skulle lätt kunna åka tillbaks, men i så fall bara med samma sällskap!Jag och Soma sista dagen i lobbyn


Show center - Mitt och Somas favoritställe


Första kvällen


Samling


Vitt vin & Pringles :)


Slö lördag.

Vaknade imorse och trodde att klockan var tidigt på morgonen, men det visade sig att klockan var halv ett. Det var ju bara att gå upp eftersom att vi hade bestämt att vara på arena klockan ett. Sjukt bakis gick vi dit i regnet, åt hamburgertallrik, följde med Fredrik, Maximilian å Jacke till tåget. Efter det gick vi hem till Matilda, Jag Matilda och Carro. Hade tänkt att kröka lite smått men fick bara i mig en halv öl, om ens det, lika bra kanske. Vi kollade bara på film och softade, fett mysigt. Nära & Kära hette filmen, sjukt bra. Handlade om en 37årig kvinna som träffade en 23årig kille, och senare i filmen visade det sig att killen var son till hennes psykolog, haha.
     Gick hem från Matilda på trehörningen, ända hit, till svedviks. Det blev en riktig promenad alltså. Gårdagen i alla fall blev lyckad, hade sjukt trevligt. Hände väl ett & annat, bl a så kom störningsjouren och plingade på, typ 3 på natten och påstod att vi hade fört mycket ljud. Skitsamma liksom, har man fest så har man, vill sätta en yxjävel i den grannes dörr som ringde. Och sorry för din cykel.
     Detta blev ett tråkigt inlägg. Men jag är en tråkig människa för jag har tråkigt just nu.
Filmen vi såg hos Matilda idag

denna afton

ikväll ska vi ha myskrök hemma i mitt röda kök. på gästlistan finns följande personer:


Dagens skämt


Ja jag skulle ju lagt upp bilder från dagens ringvägenpromenad, men Linnea vägrar ju skicka bilderna! Så vi tog dom i onödan tycker jag. Istället tänkte jag lägga upp dagens skämt. Känner en viss depression i luften så jag hoppas denna lättar lite på trycket:

"En hund svalde en lampa - lös i magen"HA ha HA ha................ måste ju såklart lägga in en bild också.
 nostalgi

Tittar igenom massa bilder på linneas data från 07 & 08, från olika fester osv. Kommer verkligen ihåg hur KUL vi hade back in the days! Tänkte lägga upp några söta tjejbilder på alla söta tjejer hihii                                                                                                                                                                             

Fjortishoror

Måste göra klart svenskan innan jag går hem, för då ska jag plugga geografi, har prov imorgon som jag säkert har nämnt förut.
     Sitter i biblioteket nu, har flytt från fjortissvärmen som är på besök idag. Vilken jävla tur att inte jag går här när dom börjar säger jag bara.

Min skoldag!

Denna dag kändes kort. Kan kanske bero på att den var det också, slutade vid tio över ett typ. Trodde jag skulle hinna hem till Våra bästa år, men icke. På religionen idag jobbade jag på riktigt flitigt! Skrev färdigt arbetet vi håller på med nu, ska skriva om självmordsbombare. Blev nästan färdig med en rest jag har också om Jehovas vittnen. Har lärt mig att dom är största hororna på denna jord. Vill någon veta varför så fråga mig för jag vet, jag vet!
     Jag var som sagt sjukt seriös på lektionen idag, det syns verkligen på bilderna. Shahla var också seriös, fast inte lika mycket som jag. Sedan fanns det ju dom som inte var seriösa överhuvudtaget..

SKÖNASTE LÅTEN!


  • ALVARO Ft. Barack Obama - Yes We Can (Latin Summer Mix)

Drezz

Var inne på asos.com och tittade på klänningar ihop om att finna en partyklänning. Fanns väl några som jag skulle kunna tänka mig, men ingen jag fastnade för. Jag tittade på day dresses då istället och hittade en jäääättesöt klänning som skulle passa perfekt i sommar! Den måste jag skaffa. När jag får pengar. Eller jobb typ. 
     Kan dock inte bestämma mig vilken som är finast, den vita eller den bruna?


Dagens skämt

I vilket land är korna billigast?


I KOREA!
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA


Polackbibblan

Sitter i biblioteket just nu och tittar runt lite, lökar lite smått liksom. Har väldigt bråttom till religionlektionen. Det vimmlar av polacker här för tillfället som lägger en massa kommentarer och härmar småtjejer så dom blir rädda och kutar iväg. Skulle vilja lägga upp en bild på dom men det vågar jag inte, då får man väl hela polackmaffian efter sig. Om dom säger minsta lilla till mig när jag går förbi dom ska jag spotta dom i ansiktet. Helvete

Långpromenad.

Kom nyss hem från den längsta promenaden jag gått på jävligt länge. Stegräknaren på mobilen säger att sträckan blev ca 1 mil. Jag, Angelica, Albin och Matilda gick från centrum, förbi gröndalsviken och ut mot ringvägen och sen gick jag hem till svedviks igen. Läskigt mörkt var det där ute, vi hade månen som guideline. Kände verkligen att det tog emot i benen efter ett tag. Såg tre rådjur springa över vägen också, för er information. På vägen hem vid Lidl mötte jag Ebba. Vi stod och snackade ett tag, hon hade varit och jobbat. Hennes blogg suger btw.
     Ska plugga på geografin nu, har prov på fredag och måste kunna ca 30 sidor tills dess. PussRingvägen.


Dagens skämt

Vilka djur är det mest synd om i skogen?


MYRSTACKARNA!
HAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAAHAHAHAHHAHHAHA

Sommarkläder!

Helvete vad jag längtar till sommaren! Inte bara för att det blir varmt, utan för att jag tar studenten! Fan vad kul vi ska ha. Har redan betalat en del av flaket så det känns verkligen som att det närmar sig nu. En till sak som gör att jag längtar till sommaren är alla fina sommarkläder! Blir otroligt sugen när jag sitter inne och tittar på h&m:s hemsida. Här är några klädesplagg som jag kommer lägga aggressiva beslag på.
Min vän Fredrik

Den enda som vägrar läsa min blogg är Fredrik. Han säger att han hatar bloggar. Mitt motargument var att han minsann inte kommer hata min blogg, för den är ju bättre än alla andras, plus att den är fin. Men han gav sig inte. Han ville inte läsa min blogg. Då sa jag att då ska jag börja blogga om honom. Jag trodde alltså att det skulle få honom att börja läsa. Han undrade varför i helvete jag skulle börja blogga om honom för. Det hade jag inget bra svar på, men nu tänker jag göra det bara för att jag har inget bättre att blogga om.
     Fredrik Nilsson är en ung man i sina bästa år, närmare bestämt 18 bast. Lika gammal som mig alltså. Han bor i Enskede hos sin mamma, och på Mariatorget med sin pappa. Han tycker att han lever livet just nu, och han mår liksom allmänt bra. Men det är en sak han saknar, och det är en flickvän. Jag har marknadsfört detta förut men det har ju inte funkat. Jag gör nu det sista försöket, så om det är någon tjej där ute, typ mellan 15 och 20, som är intresserad, hör av er till mig. Eller skriv en kommentar och lämna nummer eller något, vad vet jag.

     Nu ska jag sova, klockan börjar bli mycket. Ska bli mycket intressant med filosofi som första lektion imorgon. Godnatt!


Fredrik med pälsjackan. Han röker inte egentligen.         För er som har läst mina bloggar om fredrik förut så känner ni igen denna bild antagligen

SKÖNASTE LÅTEN

Det här är väl typ.. Veckans låt eller något. Lyssnar på den hela tiden, hur skön som helst


Benga & Coki - Night

Vill ha sommar

Slutade tidigt idag, typ tolv. Vi hade samhälle först då vi fick våra fall som vi skulle analysera. Jag fick ett fall om sexuella trakasserier, en man född 1984 hade äcklat sig på en fyraåring, fett skarrigt. När jag slutade åkte jag och Linnea in till haninge en snabbis och nu är jag hemma. Skulle hämtat grejer först hos mamma, men det var ju såklart låst, och jag har ingen nyckel. :(
     Fick en bild av Soma nyss, på mig och Shahla på skolavslutningen i somras. Längtar sjukt mycket tillbaka till sommaren när jag tittar på den här bilden.. Ser dock sjukt sliten ut, och hemsk jävla utväxt jag hade alltså. Shahla ser pigg och fräsch ut som vanligt! :)
     Måste bara lägga upp den här länken som Soma skickade till mig nyss.. Fett sköna haha!
http://se.youtube.com/watch?v=mMLexR-Hmms

Jag och Shahla på skolavslutningen i somras.


Min söndag!

På söndagar brukar jag vanligtvis bara ligga å dega framför tvn, eller sitta vid datorn. Ofta är jag också såpass bakis, att jag inte orkar göra något annat. Men denna söndag var faktiskt ovanligt händelserik! Började med att Jag, Mamma och Roffe gick och åt pizza på Nynäspizza. Eller jag åt kycklingspett närmare bestämt. Efter det gick vi upp till mormor och morfar och tog en fika och sedan åkte jag och morfar ut och övningskörde! Fyfan vad det är kuuul! Blev lite säkrare idag på att starta, hitta dragläge å sådär, fick inte lika mycket motorstopp som jag brukade få innan, även om det hände ett antal gånger dock.. Backade för första gången också! :) När vi var färdiga skjutsade morfar mig till trehörningen, skulle hem till Matilda, för att vi skulle ut på promenad! Gick först runt hela trehörningen, sen ut i mörkret på ringvägen. Sedan stod vi och pratade vid Svanis i typ 1 timme. Var nog ute sammanlagt tre timmar alltså. Helt slut.
Nu sitter jag och äter mackor, brukar sova vid den här tiden, men har sovmorgon imorgon till 11.25, fett skönt. Nu ska jag spela poker, sen sova. Godnatt

Min kycklingspett med pommes frites och bearnaisesås, åt så mycket att jag mådde illa efter.
Kycklingspett!I mormor och morfars vardagsrum.
Hos mormor & morfar
Mormors fina tomtelandskap! :)

FYFAN vad pinsamt!

Läste nyss mina tidigare inlägg, som är från typ sommaren 07 tror jag. I Inlägget "nyttigt" skriver jag om min "flirt" som har skaffat tjej, haha. Kommer inte ens ihåg att jag var så intresserad av han. Vi hade knappt pratat med varandra, det har vi inte nu heller. Men förhoppningsvis så var jag inte så seriös.

Nya tag

Ja mina vänner, som ni ser så var det evigheter sedan jag skrev senast. Blogghysterin eskalerar med stormsteg och grupptrycket har satt spår i mitt psyke. Så här är jag tillbaka i bloggvärlden. Tänkte att jag skulle bli otroligt seriös med detta, måste lägga upp en konkret plan för hur jag ska få fett med läsare alltså. En början på planen ser ni här.

  • Skaffa en digitalkamera
  • Hitta nischen
  • Mycket skitsnack
  • Egobilder


ett tag sen hemma hos en kär kompis vid namn emma rundberg.


RSS 2.0