maskerad


svarta damen

Nu ska jag lägga mig i ett bad som numera har blivit en dagsrutin. Man måste ju passa på att slösa på det man har gott om. Vatten alltså.

Sedan ska jag fekka med min vän Ebba som ska komma hit. Tänkte att hon kunde hjälpa mig att städa då också när hon ändå är här, men det vet hon inte om. Men jag tror att hon gillar att städa.

Innan telegrafen ska vi till NMCklubben som Rebeccorna och Yvanna har hyrt ikväll, blir perfekt förkrök. Jag älskar telegrafen så himla mycket och jag älskar alla människor där och allt skitsnack och allting. Jag älskar nynäs och jag ska bo här i hela mitt liv så att ställningarna hålls på äkta nynäshamnsvis.

Ikväll ska jag vara svart. Och om någon frågar vad jag är utklädd till, säger jag bara att jag är utklädd men inte till något speciellt, eller att jag är svarta damen. Och ni som har läst det här behöver liksom inte ens fråga vad jag är.


lycka till

fan vad skönt detta är, hoppas du aldrig mer hör av dig, och hoppas att jag aldrig mer får höra nåt om dig. du är död för mig.

the hills & the city

Såg på startsidan att Kissie och Linda Rosing ska vara med i Debatt i SVT2 ikväll, det kommer jag absolut inte missa. Ska bli kul att se deras debatt-skills faktiskt. Blondinbella som anses vara smart borde ju vara bra på att debattera, men inte enligt mig, hon pratar otydligt och verkar lite smått förvirrad, nästan som att hon har hjärnsläpp eller nåt när hon debatterar. Och senast såg hon ut som en fjortis också. Hon måste lära sig att prata lugnare och tydligare.

Skitsamma. Jag har i alla fall precis tagit ett bad, eller precis och precis, för en timme sedan. Kollade nyss på The Hills och The city, mina favoritprogram, fyfan vad jag älskar dem. I introt på The Hills kände jag nästan för att börja gråta, jag blir så glad av att kolla på det. Det är som att jag flyr från min gråa vardag till deras fantastiska liv. Åh. Och nu längtar jag ännu mer till Paris.


FYFAN vad snygg hon är! Hon är nog fan den vackraste kvinnan jag vet, kanske till och med vackrare än Megan Fox. Jag smälter alltså.

once you go black you never go back

Var planerat att jag skulle till en klasskompis med Jossan på lördag på maskerad, men det är tydligen inställt nu, tråkigt. Fast kvällen kommer säkert bli rolig ändå. För första gången har jag faktiskt satsat lite på utstyrseln. Vet inte riktigt vad jag ska vara, men har beställt en svart kort peruk med lugg och svarta linser, så kommer i alla fall vara utklädd, haha.

Imorgon är det näst sista dagen på praktiken, känns skittråkigt, vill inte tillbaks till skolan igen. Och på fredag är det halloweenfest på dagis också, hihi. Fast ska nog inte klä ut mig då tror jag.


Typ såhär kommer jag väl se ut kanske. hhehehhhe

Jag ska till Soma den 19 november

I lördags bokade jag min biljett till Paris. Åker på en torsdag och kommer hem på en söndag. Ska bli så jävla skönt att få komma iväg lite ifrån detta tråkiga land och få lite omväxling i kulturen. Soma ska kolla upp ifall det är någon konsert som vi kan gå på, sen ska vi gå på en klubb där det bara är negrer säger hon också. Det ska bli kul, HAHA.

Får leva totalfattigt resten av månaden om jag ska ha några fickpengar. Kan bli svårt. Speciellt med tanke på att det är halloween nästa helg. Jaja.


jag dog

Nej jag har inte dött, jag har bara inte orkat blogga, för jag har inget att blogga om. Allt på praktiken är ju sekretessbelagt så kan ju inte berätta nåt. Hörde att det var en tjej som hade blivit anmäld och förlorat jobbet eller vad det var för att hon hade berättat något som hänt i förskolan hon jobbade på i sin blogg. Så det ska jag akta mig för.

Var ute med massa tjejer igår på Victoria, det var väl sådär. Men sällskapet var det inget fel på hihi. Ikväll blir det bara chilla alltså. Puss


idag har jag;

  • Lekt i sandlådan och gjort sandpajer- och kakor.
  • Dansat i en ring och ramlat
  • Hittat en fin cykel
  • Upptäckt att jag har en orakad fläck i armhålan. (Precis nu)


Angående kommentaren i förra inlägget;
Okej, "de e knas" skulle det vara, inte de eknas, HAHA. Men varför är det knas att skriva att jag såklart hamnade på telegrafen på en fredag? Såklart menas ju inte med att jag hamnar där varje fredag utan har ju en ironisk klang. wtf likzåm


första dagen på praktiken

Måste bara börja detta inlägg med att fråga, vad fan menas med "eknas" ? Hade nämligen fått en kommentar som löd följande..

de eknas om man utrycker det sådär!!
"och självklart hamnade jag på telegrafen på en fredag.."

Hade min första dag på praktiken idag. Kände mig inte ett dugg peppad imorse, var inte på bra humör alls, men försov mig iallafall inte. Så jag kunde gå i lugn takt till tåget där jag till min förvåning mötte ett par iskalla välbekanta fiskögon på perrongen. De har ju börjat med kontrollanter nu, som stämplar biljetterna, som tur är så slapp jag både dit och hem.

Kände hursomhelst att precis när jag kom till dagiset så blev jag på bra humör direkt. Fick ett så bra bemötande av alla barn, de gillade verkligen mig, därför är det så bra att jag vill bli förskollärare. Fick höra också att lönerna kan skilja på 3000-4000 ju närmare stan man jobbar så jag får väl räkna med att flytta när jag får jobb, om jag vill ha bra lön vill säga.

Nu ska jag äta fisk med äggsås och sen sola förhoppningsvis.


hemmakväll

Fredagskvällen spenderades med käraste Ebba. Vi var hemma hos mig i stort sett hela kvällen, tills hon ville dra till shell och köpa en korv + två göteborgsrapé. När vi ändå var ute passade jag på att dra förbi mixs för att hälsa på mamma och självklart hamnade jag på telegrafen på en fredag. Kan ju inte påstå att kvällen blev en höjdare, fredagar på telegrafen är ju inte den roligaste aktiviteten, skulle dragit hem och sovit istället.

Jag och Ebba hade i alla fall jättemysigt, även om vi var smått uttråkade. Vi åt tacos och softade bara, hon drack bärs och jag vin! Idag hoppas jag på att det blir utgång i stan i alla fall! :D


ozz rozz

skål!

apan <3


Denna apa har träffat Lasse Berghagen ska ni veta. Det är det inte alla apor som har.

massa kommentarer

Ebba tycker om mig! Och förlåt för dålig uppdatering eBBA.


Dagis

Åhhhhh va KUUUL! Jag ringde nyss min praktikplats, Hallängen i ösmo, för att kolla hur läget var och så eftersom att jag skulle mejlat min handledare för 2 veckor sedan.. Men det visste inte hon om, så det var ju hur lugnt som helst! Jag ska komma på måndag kl halv nio sa hon, gud var jag ser fram emot det! WOOHOOOhhh!!!!!!!!!!

Nu ska jag klä på mig och sen gå och fika med mormor, PUSS

ingen varm oboy

Det blev inget ensam-mys. Jag drog till Matilda och nu sitter jag här och chillar med henne och Robin. Jag blev bjuden på macka och te istället för varm oboy. Men jag drack ändå oboy innan jag kom hit. Och jag tänker ändå bada när jag kommer hem hihi.


Jag & Matilda på telegrafen på studenten, verkar det som. Inget minne w00p w00p

Börjar uppskatta allt mer att vara ensam..

Åh vad skönt det är att vara ensam. Ikväll ska jag ha det jättemysigt i min ensamhet. Efter att jag har spelat klart pokern ska jag gå upp och ta ett bad och lägga en ansiktsmask. När DH börjar har jag bestämt mig för att dricka varm oboy med ostmacka, för det är jag sugen på nu. (Nu vann jag 80.000 på pokern, YES) Sen kan jag sova när jag vill, för jag är ledig imorrn, PUSS PÅ ER! 


Vågade inte ha större än såhär, dom såg så störda ut HAHAHA

polisen

Tänk om kärlek inte fanns, då skulle alla vara så lyckliga och friska. Kärleken är en sjukom som drabbar en ifall man har riktigt jävla otur, du som inte har blivit kär än, var GLAD!

Imorrn ska jag ringa min praktik, vilket jag är väldigt försenad med, hoppas allt löser sig. Man måste ju ha registerutdrag från polisen för att få praktisera på förskola, och den har jag skickat typ 3 dagar för sent. Dör om jag inte får komma bara för det.

Vahettere, nu kom 4 blattar så tänkte klä på mig pyjamas och sen dricka te, kolla på tv och något mer mysigt kanske.. Tur att jag har nära till skolan imorrn heheHHE.


Söt bild va? Det här var 2008 när jag Tove, Jossan och Linnea hyrde estetbildfotosalsaken för att fota lite porrbilder. Men jag kunde inte vara seriös, så jag såg ut såhär istället för söt & sexig som de andra. De blev jätteirriterade på  mig. :(

Åk 9

Läste nyss Yvannas blogg och fick syn på en rad fantastiska bilder. Nämligen från nian i gröndal, gud vad nostalgisk jag blev nu. Vad annorlunda jag såg ut för 4 år sedan. Det är tider man verkligen saknar må jag säga, problemfria, busiga och glada tider. Dock inte när mukoplasman/kikhostan tog livslusten ur oss, men det kom vi över snabbt minsann! Magnus Bjerner stöter jag på en idag eftersom att vi är grannar, suck. Eva har jag dock inte sett på år och dar. Men har nog ett minne av att jag såg henne för inte så länge sen ändå, kommer bara inte ihåg vart.

Ja, nian mina vänner, det var tider det. Allt var så lätt. Inga kärleksproblem eller andra svåra utmaningar, livet lekte bara. Nu är det andra bullar må jag säga, dags att ta tag i plugget. Puss


tjejfest

Bilder från i fredags.

Vaknade upp av att jag fortfarande var hur jävla trött som helst, typ inte ett dugg utvilad, kroppen känns helt retard. Kan väl bero på helgens påfrestningar kanske. Hade någrá tjejer här i fredags, vi drack vin och tog det lugnt bara. Tills Christian och Valentino kom med skumpa och söp oss stackars tjejer fulla. Nerå, vi är jättetacksamma. Men helvete vad bakis jag var dagen efter.

Igår var vi först hemma hos Jossan, sen drog vi till Tewsie där vi drack drinkar och cider innan Telegrafen. Och jag hade inte speciellt kul där eftersom att jag var relativt nykter. Men det dög väl kan man säga.

Idag blir det väl att plugga bara, ska läsa ut en bok på kanske 200 sidor tills på tisdag så det är bara att sätta igång.

pastabacon


Är precis hemkommen från en stadig 2,5timmes promenad med Ebba, Emma och Jossan. Ska färga håret på Jossan nu, sen ska vi börja laga vårat middagsmål, vilket kommer bli min pasta&baconrätt. (Det enda jag kan laga.)

Det jag har i baconröran är purjolök, vitlök, köttbuljong och grädde eller creme fraiche till er som vill veta. Vill ni ha närmare beskrivningar huruvida man går till väga så är det bara att höra av er. muummmmZZZZ

Förhoppningsvis så kommer det senare ett gäng trevliga tjejer över på lite vin också! Kan bli mycket trevligt.


Såhär blev mina ögonfransar efter tre lager med min vibrator-mascara.

Julie Mayer



Ja, hennes ansikte är ju lite mer sminkad och retuscherat och avlångt, så har hon lite smalare näsben, men Linnea och hennes mamma tycker att vi är lika. Och ibland håller jag med. Men jag vet inte.



Henom

Idag fick jag reda på något annorlunda. Det är en feministtjej med halva huvudet rakat och halva huvudet långruffshårigt som klär sin son i klänning. Och hennes äldre son vet inte om han är tjej eller kille, inte heller hans förskollkamrater. Jag kan ärligt säga att jag TROR att om min son hade VELAT ha en klänning på sig, hade han fått det. Hade han pekat ut en klänning i affären och sagt "den där vill jag ha", då hade han fått det. Men jag hade dock inte klätt på min son en klänning om han inte ville, eller om han är så liten att han inte kan välja själv.

Tycker det är så dumt att man ska låta sina barn drabbas av ens egna åsikter. Att riskera att ens son kanske blir mobbad för att man vill utmana könsgränser/normer. Låt barnen ha på sig vad fan de vill, men tänk också på barnets bästa. Att klä sin son i klänning kanske är mer accpeterat om 20 år, men inte nu.


Laddar upp Ebbas skolfoto till denna text. Opassande eller inte. Fin du var Ebba.

och inte har jag sminkat mig heller

Ställde klockan helt fel imorse så jag missade tåget :( Men mejlade iaf min lärare och sa det så hoppas att det inte är alltför dåligt.. Ska ta tåget som går om en kvart så har ganska bråttom nu, ska fixa frukost också!


Jag i min söta och sköna kofta från vero moda! :)

arga snickarn

Kom precis hem till Linnea efter att ha varit på ett lagom jobbigt vattengymppa-pass. Det var inte riktigt som jag hade tänkt mig, det var svårt faktiskt. Det är ju nästintill omöjligt att härma instruktören som står uppe i luften,  när man själv är i vattnet. Men efter ett tag fattar man. Tror inte att jag kommer få någon direkt träningsverk eller så, men kul var det.. Och lätt värt 30 spänn!

Skulle försöka ta en bild på hur mysigt jag och Linnea har här framför hemmabion med fruktsallad med grädde och te. Men hittade inte cam-programet på datorn så det får bli en smarrig bild på argasnickaren istället. För att vi nyss kollade på det och för att han är så het <3


puss på dig arga snickarn!


plugga & simma

Idag kommer att bli en nyttig och händelserik dag. Jag är nämligen ledig, så jag tänkte passa på att leka med Linnea. Vi ska träffas snart och plugga lite, har förresten redan pluggat idag. Sen ska vi på vattengympa i ösmo simhall. Det kan bli mycket intressant, Matilda sa att det var kul faktiskt.

Ska kanske ner till bibblan också för att leta efter en bok som heter "Det finns inga tjejbestämmare". Ska ha läst den tills imorgon så det kan vara bra om jag har den.. Och det var inte några sidor heller. Suck.

Leo och Nora på besök

Skulle vara lite snäll och mysig idag när jag kom hem från skolan, så jag tar med Leopold och Nora ner till mitt rum, så de får vara ute och leka lite på uteplatsen med varandra. Dum som jag är så glömmer jag ju såklart bort dom, så de står ute i kylan och fryser jag vet inte hur länge. Men det är väl inte relevant, nu sitter vi bara här och myser alla tre, Ebba är kvar på övervåningen. Hon orkade inte följa med verkade det som.




hårpill

Idag har jag varit i skolan och myst på föreläsningen, somnade som vanligt. Sen så säger en klasskompis typ "kom vi drar härifrån, jag fattar ingenting ändå.." Och jag svarar "haha nej  inte jag heller, jag somnade.." Så säger hon "Ja jag vet, vi satt och pillade i ditt hår". Det var väl det jag hade att säga om denna dag.

Var ute med Ebba, EBba och Linda idag också på en promenad, vi käkade nere på hamngrillen i höstsolen. A juste, Vira var med också. Sen mötte jag upp Daniela och hennes kompis, och nu är jag hemma och ska laga någon god mat. Sen äre RÅPLUGGA som gäller!

fejkpäls

Vilket jävla pissväder det har blivit. Tur att jag har min päls som värmer i kylan å stormen. <3 Den värmer bra även fast den är fejk. Varför jag nu skulle påpeka det förresten. Men nu vet ni ju det.

Denna helg har bjudit på en massa roligheter. Fast samtidigt inte, det är så jävla deprimerande med höst alltså. Fastnade hos Roffe i fredags, var soft att snacka lite skit med honom. I lördags kom Jossan, Hanna, Daniel & Valentino hit. Meningen var att vi skulle ut tror jag, men mig fick dom inte med sig, kors i taket!

Kom nyss hem från en middag hos Tims moster och kusiner i trångsund. Var länge sen jag åt så stark mat alltså, men gott var det!

Nu ska vi tydligen titta på Änglar och Demoner. Pluggar hellre tror jag.

snäll men korkad kärring

Sitter och pluggar lite för tillfället. Har hunnit till sida 50 och ska hinna till sida 129 tills imorgon, plus ett till kapitel i ett annan bok. Blir väl till att skumläsa igenom den eller något. Fattar ändå ingenting, för mycket information i varje mening, det går inte in i min skalle. "Att tänka sociologiskt" liksom, ni hör ju hur det låter.

Var i Haninge igår med Linnea. Vi åt på subway och sedan shoppade vi lite. Jag fick med mig en pälsväst från veromoda(alltså inte äkta päls), ett par svarta boots med nitar, söta leopardvantar och en grå tjockkofta från H&M och den där vibratormascaran.

Angående Vibratormascaran, den är ju rätt dyr, kostar typ 189 kronor, inte direkt vad jag brukar lägga på en mascara. Men tur som jag har så såg jag att den kostade 149 för medlemmar, plus att jag hade en "20%-rabatt-på-valfri-mascara"-check i min väska. Och på den stod det förresten att man inte fick blanda rabatterbjudanden, men jag frågade henne i kassan och då fick jag det. Gammelkärringen hade väl ingen koll. Så gick där ifrån med vibratormascaran för 119 kronor, inte dåligt va?


RSS 2.0