stockholm


HEj idag ska jag åka in till stan med Felicia, vi ska shoppa och sen ska vi hooka med Linda och Ebba och äta mat och dricka vin hemma hos Linda. Senare på kvällen blir det förhoppningsvis utgång på något mysigt café eller någon krog.

Nu ska jag äta min favoritfrukost bestående av nudlar. Och kanske en macka till.

onda ögon



Fick detta vackra armband från mamma som hon har köpt i Turkiet. Tim som har turkisk bakgrund berättade för mig att dom här ögonen, som armbandet delvis består av, ska skydda en. Dom ska skydda en från folk som vill en illa. Och har någon människa velat dig illa på något sett, haft någon ond avsikt eller liknande, så spricker ett öga. Han berättade att hans pappa hade haft ett stort öga hängandes hemma på ytterdörren som någon slags skyddande symbol. En morgon när hans pappa vaknade så hade det här stora ögat spruckit! Han blev såklart jättenervös och tänkte att han aldrig skulle få reda på vad det handlade om.. Men så när han gick hemifrån senare på dagen så såg han att någon hade försökt bryta sig in med en kofot, dörren var alltså sönder! Så det kanske stämmer det Tim säger!

såhär ser jag ut idag, hihi


Åt en hejdundrande frukost idag, med yoghurt, te och typ 5 mackor med alla möjliga pålägg. Så nu är jag mätt och ska knata ner till centrum och thorssan där Ebba och Linda väntar! Tänkte dricka en latte.

      
      

Jag bakom en toarulle

 


Lite töntiga kvällstankar:

  • Jag tror jag kommer bli en riktig solarietorsk. Det är ju verkligen så lätt att fastna efter första gången, och man ser resultat. Man blir ju så mycket snyggare liksom. Jag solade bara 15 min igår och fick ganska bra resultat. Ska sola imorgon också.

 

  • Jag måste börja träna. Och då behöver det inte vara att jag börjar på värsta träningspassen eller gym, utan bara att kanske gå ut och gå lite oftare, som jag har gjort idag. Först med Angelica och sen med Ebba, har säkert gått en mil sammanlagt. Och nästa vecka ska jag gå på vattengympa, woho!

 

  • Tror jag har blivit beroende av Farmville, sitter där konstant. Det är inte bra.

 

  • Funderar starkt på att kanske flytta till mamma sen när hon skaffar lägenhet och flyttar från Bengan. Men det kan vara jobbigt att gå från att ha två rum, stor garderob, uteplats och egen toalett, till endast ETT sovrum.

 

  • Har också blivit beroende av alla äckliga bloggar, som t ex Kissies, Paows, Dessies.. Herregud säger jag bara.

 

 


min sköna fotölj

Vart en väldigt lång och mycket trevlig och givande promenad, behövs göra oftare! Matilda kunde inte följa med på vattengympan så funderar på att dra dit själv om jag inte hittar något offer att tvinga med. Daniela lät inte så pepp, och Linnea kunde inte. Angelica visste inte heller. Resten tror jag inte skulle vilja, är väl inte riktigt deras grej.. Kommer inte på någon som skulle kunna följa med. Men om ni läser detta och känner er manade så kan ni ju höra av er innan sju!


Såhär skönt mjukisklädd är jag idag iallafall, hihi. Syns väl inte på bilden att det är velourbyxor eller vad det heter. Men kan ju passa på att säga att det är det!

vattengympa

ÅH vad skönt att ha helgen uppstyrd så man har något att se fram emot! Ska åka in och shoppa på fredag och bio efter det med Felicia, sen hälsa på mamma och Bengan och sedan lite vining. (dricka vin12q)

Idag har jag också lite planer, ska möta Angelica snart för en promenad, sedan klockan halv åtta ikväll ska jag på vattengympa! Så det ser jag fram emot ska ni veta.

ansiktskanon

Har inte gjort mycket idag kan jag säga. Har mest legat i sängen och suttit framför datorn. Var dock iväg ett tag och solade med Ebba på Selmas, helt otroligt att dom inte har lagat dom där ansiktskanonerna än. Den högra är sönder, men ändå har dom bara bytt den i mitten? Hur fan tänker dom? Det är ju asjobbigt att behöva ligga snett med överkroppen och speciellt huvudet och nacken bara för att få brännan jämn. Den där kanonen har fan varit sönder sedan förra vintern alltså, katastrof.

Har blivit helt galen i spelet Farmville på facebook, det är hur kul som helst. Se till att bli min granne vetja! :D

Godmorgon alla morgonglada

Mycket strul med skolan nu. Så pass mycket att jag inte ens orkar skriva om den. Men förhoppningsvis löser det sig, och det gör det bara om jag får tillbaks motivationen till att plugga överhuvudtaget. Och hur får jag det, ska jag bara vänta på den eller? Det vet jag inte, men det visar väl sig.

Nu mina vänner ska jag titta på Våra bästa år, som har varit min älsklingsserie sedan 11 års ålder, sedan stiga upp ur sängen och laga en maträtt som jag aldrig har lagat förut. Nämligen pastaskruvar med lax och fisksås. Allt i en röra alltså, så det blir som en pastarätt liksom. Eller en pastaröra, ja ni förstår.

Måste fixa min blogg snart också, Ebba säger att den ser amatöraktig ut. Men det är väl för att jag har fixat den själv, hon har ju anlitat något proffs, så det är ju lätt för henne att säga. Ska ta hjälp av Fille tänkte jag.

herå

Såhär glad vill jag vara nu!


fjortisfest

Satt hemma hos Ebba igår och drack vin ett tag, tills vi bestämde oss för att dra iväg på en rejäl fjortisfest i Ösmo. Den gick i princip ut på att bara stå ute på gatan och springa runt bland alla grupperingar som befann sig, eller vara inne i lokalen och turas om att vara "dj". Sen porrdansade några lite fult sådär också. Ja, sådär höll man ju själv på när man var 15&16. Fyfan vad pinsamt.


 

poppa

Jaha då vare kaos igen då. Varför ska allt vara så jobbigt för.
Ikväll ska jag dricka vin med Ebba iallafall. Och någon mer kanske, det vet man aldrig.


äntligen fredag


 Nu ska jag gå och fika med Fanny!

you make me feel like dancing

Åh det har var precis vad jag behövde nu såhär på den deprimerade och övergivande kvällskvisten. Lyssnade på snoop doggidawg innan men kände inte riktigt att det passade för modet så det fick bli den här istället. FAN VAD GLAD MAN BLIIIR


egobilderna

Fy i helvetets hela frid vad kul det skulle vara att få veta VILKA SOM LÄSER MIN BLOGG?! Kan verkligen tänka mig att det är folk som man inte skulle kunna tänka sig alls. Eller folk som man vet har läst den förut, men som man tror inte gör det fortfarande, osv. Såg iallafall i kommentarsfältet i några inlägg tillbaka att en filur jag inte hade en aning om läste. Men som jag vet läste förut. Men filuren kanske bara ville ta sig en liten snabbtitt, för att denne inte läser ofta alls.. Eller så läser denne min blogg varje dag. Flera gånger om dagen. Shit. Aja, det får jag aldrig veta. Puss.


Här får ni iallafall ett sällsynt bildkollage av "egobilder" som jag lovade att ni skulle få mycket av i mitt första inlägg från januari. Så om ni har lust kan ni ju gå tillbaks och titta på min plan jag hade för att få fett med läsare.


pizza

Brukar oftast ha något bra att komma med, även fast jag inte har gjort något speciellt liksom.. Men nu är det bara tomt. Känns som att jag lever i något jävla vakuum. Så hör jag någon obehaglig musik från typ buffy & vampyrerna från tvn. Då blir det ännu mer vakuumtomt. Det är bara samma varje dag. Åka till skolan, sitta i skolan, åka hem från skolan, slösa tid tills kvällen då det är dags att sova. I bästa fall chips & dipp.

Fick hemtentamensuppgifterna idag och jag känner att jag verkligen inte är motiverad alls till att ens börja.. Och jag som har 2 kompl. uppg + 2 uppgifter till. Ge mig bara ett jävla jobb som jag kan gå till istället så jag slipper den där jävla skolan. Skulle kommit igång direkt från början istället, då hade det varit lättare nu.

Idag ska jag iallafall göra en ovanlig efter-skolan-aktivitet, jag ska nämligen träffa Linnea för en liten promenad. Och efter det ska vi äta skräpmat på någon korvmoj eller pizzeria. Det låter väl trevligt?




FREE EBBA


EN FIN TECKNING AV TIM

Nu ska vi till mamma å bengan och hämta män som hatar kvinnor eftersom tim inte har sett den.

goddag!

Har precis kopplat in mina nya fina högtalare till datorn. Och jag måste erkänna att de förra var bättre, det var skönare bas i dom. Men jag vänjer mig väl.

Är precis hemkommen från skolan och undrar vad fan jag ska göra idag, måste ut iaf, det är ju så jävla skönt väder. Måste ringa någon. Men först ska jag äta lunch!


Min första bild med nya datorn som hamnar här i bloggen!


ny dator

Har tyvärr inte hunnit blogga någonting idag då jag åkte direkt efter skolan med Daniela för att köpa en dator. Gick runt på en massa olika affärer som Siba, Elgiganten, Expert osv.. Den första butiken jag besökte gick jag sedan tillbaks till efter många om och men och köpte en Samsung R510. Passade på att köpa nya högtalare också eftersom att det är glapp i mina gamla. Den här datorn har en inbyggd webcam också, hur soft som helst! Så nu är jag i några timmar lite gladare än vanligt, sen blir allt som vanligt igen. Jävla fittskola


julia robban

Skulle kollat på Notting Hill ju, men fastnade vid datorn istället.



Å jag har sovmorgon imorrn + läsrekord idag. på 90 dagar alltså.


THE HILLS

Längtar så FRUKTANSVÄRT till det är premiär på The Hills igen! Var ju helt besatt av det förut, kunde plöja igenom nästan en hel säsong på en dag typ.. Dock tycker jag det är så jävla tråkigt att Lauren har slutat, hon var ju min solklara favorit. Audrina och Heidi är också sköna, speciellt Audrina, just för att jag gillar henne som person. Hon är inte lika omogen, irriterande och självupptagen som Heidi.

PREMIÄR 29 SEPTEMBER!


lägenhet

Det bästa som skulle kunna hända just nu är att jag får ett jävla jobb. Helst ett heltidsjobb. Då skulle jag hoppa av skolan utan tvekan. Har anmält intresse på 3 st lägenheter nu också, med inflyttning i januari nästa år. Dock 1 med inflyttning i november, så det är ju snart. Åh, jag vill bara boort!


Nu tänker jag ringa Daniela och fråga om hon vill gå ut med hundarna. Behöver lite motion såhär på söndagskvisten.

fittskolan

Sov ända till ett idag, var länge sedan jag sov så länge. Brukar ofta få ångest om jag sover bort en hel dag. Det är så skönt att vakna tidigt, då känner man att man har möjlighet att utnyttja hela dagen liksom, man kan slappna av och ta god tid på sig, speciellt på morgonen, med att duscha, äta frukost osv. Men idag lär jag bara vara hemma ändå.

Börjar få riktig ångest över skolan nu, är så jävla trött på att plugga, vet inte om jag kommer palla.. Och när folk frågar; "Hur går det i skolan då, Amanda" att behöva svara att det går åt helvete är inge kul, såhär dåligt har det aldrig gått. Skulle ju lätt kunna styra upp de mesta rester jag har idag, men har varken ork eller vilja. Har inte all kurslitteratur heller, så det kan bli svårt.

Idag är jag i alla fall sugen på att bara ligga hemma och mysa framför tv:n, med chips och dipp, å inte tänka ett skit på skolan..


JAG VILL HA SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOV............


tim och leopold, mina hundar

Kom nyss hem från centrum efter att ha varit där med Leo & Tim. Börjar känna mig ganska seg nu faktiskt, det känns att jag inte har sovit mycket alls. Ska nog ta en powernap innan jag börjar fixa iordning mig, tror det behövs om jag ska orka den här kvällen. Ska nämligen till Johan (heltefterbliven) ikväll, det kommer säkert bli trevligt, precis som det brukar vara där.


Förresten var det hur varmt som helst ute idag, gick runt barärmad och ändå svettades jag typ. Saknar verkligen sommaren som fan. Buhuhuhu

trumpet


Vaknade klockan halv nio idag av ett hejdundrande humör. Alltså mitt egna humör. Även fast jag blev lite småberusad igår och kanske somnade runt två, var jag hur pigg som helst imorse. Idag ere fekKKeeee!!!!!!!


svininfluensan

Var ensam hemma idag, både Tim och Pappa var borta. Så jag bestämde mig för att laga en riktigt mysig middag till mig själv. Gick till kvantum och handlade grönsaker till en god sallad, sen lagade jag kyckling och pommes till det. Allt tog en jävla tid. Sedan när jag ska sätta mig ned för att äta hinner jag smaka några tuggor och då kommer ett kraftigt illamående. Var tvungen å slänga resten som låg på tallriken. Gick in och försökte spy men det gick inte. Mår illa fortfarande. Vet inte varför jag skriver det här. Men det kanske är svininfluensan. Till och med jag av alla människor har gått och blivit nojjig nu. Helvete.

hejsan


mina söta fans



Jag är dålig på att printa, jag vet...

Men sånt här är ju kul. Och jag vill inte ha några bortförklaringskommentarer som; "Ja, men det är ju bara för att vi skrev till varandra då och där, i det kommentarsfältet", eller; "Va? Jag är ju aldrig inne på din sida? Det måste ju vara något fel, det här stämmer inte!"

Alltså erkänn att ni spanar in mig varje dag, eller varje minut kanske.. Erkänn bara.

Godmorgon allesammans

Gud vad den är skönt att börja såhär sent. Gick upp i tid också, så har haft väldigt god tid på mig att duscha, föna håret, sminka mig och äta en riktigt stadig frukost innehållande gröt, två sportknäcke och ett stort glas berocca, MUMSSSSSSSSS! Nu sparar jag lunchpengar idag också, lär ju inte bli hungrit inom loppet av några timmar.

Försökte fota lite vad jag hade på mig, men det gick inte ett dugg bra, bilden blev helt skakig. Och eftersom att jag har bråttom så pallade jag inte göra ett nytt försök, men det får duga med den där! 12q


heheheheeh

kvällskvistsuppdatering

Jaha, då ligger man här helt ensam och övergiven och terroriseras av ett ständigt snarkande. Har nyss sett färdigt på filmen The Ringer, riktigt rolig var den. Den handlar om Johnny Knoxville som spelar nån Steve, som ska försöka få tag i snabba pengar för att sin polare ska få tillbaka sina fingrar om jag förstådde det hela rätt. Och då låtsas han vara "special", alltså efterbliven, för att få vara med på ett Special Olympics, med bara en massa efterblivna. Ja, det är riktigt roligt att sitta och titta på efterblivna människor i 1,5 timme, det påminner en hur smart man faktiskt är. Nej då, skämt åsido. Men jag rekommenderar den!

Börjar inte förrän kl 13:00 imorgon, känns riktigt skönt. Då slipper jag ha värsta pressen på mig att somna i tid som jag annars alltid har. Måste bara komma på hur jag ska hålla mig sysselsatt. Har legat och fotat massa fula bilder på Tim när han ligger och snarkar och dregglar, men en blev faktiskt fin tycker jag. Dom fula ska jag visa han imorrn hihi.


rummet

Hade så tråkigt så jag tog lite bilder på mitt rum. Inte mitt sovrum, utan mitt pluggrum/vardagsrum. Men fotade bara det som är färdigt, det andra ser ut som shiiittt.


Min fina tavla som jag fick av Linnea och Angelica i studentpresent!


dåsigt

Idag ska jag bara ligga hemma hela dagen tror jag. Skulle hämta massa grejer hos Roffe, men känns inte som att det blir av, orkar inte gå ut.. Orkar inte ens klä på mig. Precis som Mogi sa, så känns det här som en riktigt dåsig dag. Och det får den väl vara då, hoppas morgondagen blir bättre bara!


Det där var minsann ingen dåsig dag. Jag sommaren -08, ta mig tillbaka.

min nyttiga dag

Hej alla vänner. Idag började jag kl 10:00 då jag hade informationssökning, alltså någon lektion där man fick hjälp om hur man ska hitta fakta på internet och bibliotekets databas. Vi fick en uppgift som ska vara inlämnad nästa tisdag men blev i princip färdig med den idag. Har dock massa andra rester som jag måste ta tag i. Men det blir ju perfekt att göra nu när jag äntligen har fått hit mitt skrivbord i och med att jag har blivit återförenad med mormor igen. (lång historia.)

Imorgon är jag ledig, så ska passa på att hämta alla mina grejer från Roffes lägenhet som är kvar där. Allt från kläder och påslakan till prydnadssaker och soffor. Kan ta ett bra tag. Så dags att sova nu, vilket jag inte kommer göra. Skitsamma. Hej

stackars björn gustav

Det kanske inte var något fel på översiktsidan ändå. Tror dom bara har typ rensat och startat om den eller något, var ju strul med den förut. Skitsamma, nu ska jag möta Ebba och Tove tror jag det var. Dom sitter så fint inne på willys och väntar på mig tydligen. Dags att klä på sig och kuta.


Hittade detta klipp nyss, tycker så synd om lilla Björn som verkligen försöker tvinga fram ett leende på läpparna. Egentligen vill han bara gråta. buhu

ska ringa blogg.se och ge dom en rejäl utskällning nu tänkte jag

Förlåt för dålig uppdatering. Men jag har varit irriterad på att översiktsidan inte har fungerat, så har skitit i att blogga bara för det. 

Har gått lite sisådär med skolan, är ganska mycket efter tror jag. Blev dock lite mer motiverad idag, efter att ha närvarat på en föreläsning om Genus och sexualitet. Nu är jag verkligen övertygad om vad det är jag vill jobba med, att förskolläraryrket verkligen är skräddarsytt för mig. Hoppas jag tycker det i 3,5 år till, och resten av livet.

Inte har jag fixat någon kurslitteratur heller, känns verkligen som att det är dags nu, skulle gjort det för länge sen, men det är ju så jävla dyrt. Det är verkligen långa dagar iallafall, men de går ganska fort ändå, föreläsningarna är faktiskt oftast väldigt intressanta.

Sitter faktiskt och är lite smått irriterad just nu. Har nyss blivit "hullad" i ansiktet, så jävla äckligt. Jag som har så känslig hy kommer säkert få massa finnar och utslag av det här äckliga salivet som befinner sig i mitt ansikte just nu.

Så, nu tycker jag att jag har lyckats åstadkomma en sjuhelvetes uppdatering. Lägger upp en bild på mina nya naglar också!



måste sluta skolka

Sitter i skolan just nu, åkte hit för att hämta mitt sh-kort. Ett kort som man har för in-och ut passering och när man ska låna böcker. Fick mina inloggningsuppgifter när jag hämtade ut kortet också, så passade på att låna en dator för att kolla upp mitt schema osv. Och om jag inte har förstått schemat fel så har jag missat fem dagar. Alltså ganska många lektioner. Hoppas att jag har tittat fel eller något bara, det märker jag hur som helst på torsdag.

Nu tänkte jag börja röra mig in mot Haninge för att fixa mina ruttna naglar som jag klippte ner igår.


Det fina skolbiblioteket som jag sitter i just nu!

GRATTIS SOMA

Fyfan vad dåligt samvete jag har. Jag hade ju faktiskt skrivit upp i min almanacka till och med, att du fyller år! Så glömmer jag att gratta dig. Gud vad jag skäms. Jag hoppas i alla fall ypperligt att du har haft en riktigt trevlig födelsedag där borta med alla sliskiga fransmän. Puss och förlåt än en gång. Även om jag glömde gratta dig så ska du veta att jag tänker på dig varje dag!


kantarellmackor



Just nu ligger jag mätt och belåten i sängen efter att ha ätit ett par svampmackor för ett par timmar sedan. Närmare bestämt fyra stycken. Jag och Fanny var nämligen ute på Järflotta idag och plockade kantareller. När vi märkte att dom började ta slut drog vi in till Nynäs igen för att hämta Jennifer, och hon visade oss till en annan kantarellskog, nämligen området runt fjättern. Det fanns väl inte så mycket svmymp egentligen, eller vi hittade inte så mycket. Men mina svampar räckte i alla fall till hela åtta svampmackor! Eller nio kanske till och med. Och så vill jag passa på att tacka Jennifer för den svarta trumpetsvampen som hon delade med sig av. Den var jättegod, men råkade salta för mycket.

I morgon ska jag förbi skolan och hämta ut mitt SH-kort, så jag får mina inloggningsuppgifter till internsidan så jag kan hålla koll på kurser och scheman osv. Sedan ska jag passa på att bli vän med min kära mormor också så jag kan få låna ett skrivbord av dom som jag ska placera i mitt vardagsrum tillsammans med en vit soffa som jag ska hämta från Roffe. Då kanske det blir roligare att plugga. hihi


tisdag

Hej alla barn. Igår när Shahla skickade vårt schema till mig så fick jag syn på att jag inte börjar förrän på torsdag. Eller vi hade lektion igår, men den missade vi. Dagarna går så jävla segt och allt känns så jävla tråkigt. Men jag ska köpa nagelsaker idag. Det var ju något roligt i alla fall. Har fått jättelånga naglar nu, men fina kan jag inte direkt säga att dom är. Har varit lite slarvig med det där. jaja nu ska jag äta frulle hej


RSS 2.0