godmorgon

Snart ska jag in till handen med kåtjossan. Hon ska handla grejer tills ikväll och jag ska hänga med och typ käka. Tänkte att hon skulle bjuda mig faktiskt.


Kolla vad fint mitt hår blev! Jag och Jossan färgade ju här i veckan. Och mina naglar, asheta.

äter ostbågar med ena handen och skriver med andra

För min kamera var hos mamma, Ebba.

Var nyss ute i spöregnet, gissa vad jag gjorde? Gick runt ringvägen såklart.

Intervjuen idag gick bra, den gick i princip ut på att presentera sig och berätta vad man hade för utbildning och erfarenheter, om man hade några speciella önskemål om var man vill jobba och när man kan tänka sig jobba. Fanns vissa jag hade bättre erfarenhet än i allafall så det känns ganska bra. Blir dock antagligen inget gotland för mig i år, för de ville helst att mman jobbar v.28-32. Kul.

jobbjobb

JUSTDET! Jag glömde nämna en sak! Dom ringde mig från bemanningen igår och vill att jag ska komma på arbetsintervju imorgon! Jag sökte jobb där i äldreomsorgen i typ mars, så hade dom slarvat bort min ansökan, så ringde jag i fredags och påminde dom. Tur det.
 WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHO. ne inte ta ut för mycket lycka i förväg nu.

sjukt klumpigt



Fan vad lång tid det tog att få till en bra bild ståendes i soffan.

Mötte Linda idag när jag cyklade hem från praktiken. "Ska du och rida eller?" Frågade hon när hon fick syn på mina leggings. Nej, jag skulle inte rida. Men man kan väl ha såna leggings när man cyklar också? Ja, det är klart man kan. För det hade jag ju!

Idag ska jag och Jossan färga vårat hhååår, så vi är fina till valborg. puss


H&M Garden Collection

H&M garden collection måste nog vara den bästa kollektion hm har haft. Jag tänker då framförallt på alla gästdesigners dom har haft, som; Madonna, Viktor&Rolf, Sonia Rykiel, m.fl. Har aldrig fastnat för något i deras kollektioner. Sen är det ju så att man missar det mesta också, bara för att man inte skolkar från skolan eller jobbet och står ute och köar innan öppning som något jävla modeoffer. Garden har haft fett fina kläder, och dessutom till väldigt rimliga priser, så därför var jag tvungen att slå till på mitt andra impulsköp i denna kollektion; denna coola MCjacka i ekologiskt bomull och i ekologiskt linne!


kan aldrig bestämma mig

Målade mina naglar i en lite mer somrig färg idag, hade petrolblå innan. Kände inte riktigt att det passade i detta somriga väder, så målade lite mer ljus-orange. Och jag tänker inte ta nån jävla bild.

Funderar på vad jag ska dricka på fredag, det är viktigt det där. Man kan inte dricka bärs hela tiden, man måste variera. Och dessutom är valborgsmässoafton en liten speciell högtid, så då måste man ju slå till med fina grejer. Kanske lite jordgubbar, citron och rom.  (=strawberry daiqiuiri för er som inte kopplade). Eller varför inte lite finskumpa? Nej nu jävlar svävar jag iväg. Jag har faktiskt bara 1000 kr kvar på kontot som jag ska klara mig på ett tag nu. Så jag måste hålla lite i tyglarna. Fan vad jag babblar på om ingenting.


Har färgat håret lite

kortfattat

Har varit ute hela dagen idag och lekt i skogen med Josefine, Christian, Daniel och Valentino. Det var ingen sol ute men alla fick faktiskt färg i ansiktet ändå. Hur soft som helst. Jag har till och med bränt mig lite där nere vid halsen.

Igår var jag med Matilda hemma hos mig, vi grillade och drack lite bärs och sedan drog vi till mixs. När det stängde vid typ ett bestämde vi för att dra till bedarö bar. Helvete vilket efterblivet jävla ställe. Ska aldrig mer bidra till deras verksamhet.


soool

Idag ska jag in till stan med Linnea och Angelica för att hitta en studentklänning till Linnea. Blir som en liten reuinion för oss tre, vi umgås ju inte så ofta. Vi ska väl käka på nåt mysigt ställe också antar jag!
hihi

Mitt barn

Vad fan hände med vädret? Det är fan vinterväder, det snöar ju till och med! Kom ihåg förra påsken, då var det så varmt att man kunde gå i t-shirt och hamnbodarna hade öppnat. Jag och Erica gick dit och handlade en varsin glass minns jag, bara i kofta. Varför kan det inte vara så nu? :(

Var och lämnade massa CV:n idag lite överallt så här i sista sekund. Får jag inget jobb så ska jag läsa en sommarkurs, så då är det ekonomiska löst i alla fall.

Var och hälsade på Linda idag och drack te och åt kärleksmums med henne. Hon visade mig lite bebisfix som hon hade styrt upp. Till exempel hennes vagn, som hon hade fixat så fint med babyrosa bäddlakan och allt. Och ett jättefint skötbord med korgar på sidan, med blöjor, handdukar och bodysar. Fan, man blir nästan lite sugen på att skaffa sig en bebis. Men än så länge har jag inte tillräckligt med tillgångar. Inget jobb, ingen man, ingen lägenhet, ingenting.

Men så kom jag på, jag har ju faktiskt en bebis. En alldeles egen liten bebis, och han heter Bazil. Och Bazil har ingen egen säng, så jag tänkte att jag kan ju styra upp min docksäng som jag fick av min gammelmormor när jag var liten. Kolla vad jag gjorde! hihi


Före;


Efter:


Han attackerade sängen det första han gjorde när han fick syn på den!



drar imorrn och är borta ett tag. tills pengarna tar slut typ

Har inte tvättat håret på flera dagar. Det blir så jävla skönt sen när man väl tvättar det! Så tänkte göra det nu faktiskt, ta ett skönt bad och ta med mig datorn som vanligt haha.


bazil <3


Bazil är fan 7 månader den 1a maj! Det ska minsann firas.

avocado

Var på gymmet idag. Det har tillkommit en asrolig gymmaskin som man får klättra upp till taket nästan för att utöva. Ska filma någon gång så ni får se. Fyfan vad rolig den var.

Efter gymmet gick jag och Jennifer till den nyöppnade Tryffelboden (eller tryffelspecialisen eller vad fan den hette). Jennifer köpte tryfflar och jag köpte ett läppbalsam och handkräm i ett med avocadosmak. Eller lukt. Eller vad man säger.

När jag har ätit ska jag möta Matilda för att gå runt ringvägen. Kan bli jobbigt.


Den lilla bollen där uppe är läppbalsamet!


Lång dag imorgon

Var ute och sprang för någon timme sedan. Nu är jag så trött att jag mår illa. Så godnatt.

På fredag ska jag åka in till stan med Linnea och handla studentklänning! Eller ja, hon ska.

gonatt

Avklippt förhud med lite salsasås


Jag känner inte att jag finner så mycket att säga. En bild säger mer än 1000 ord. Och tusen ord tänker jag inte skriva


LiZzard


Jajadas ist gut


Med en enkel tulipan..

Grattis till Daniela som fyller 17 år idag!
Ringde imorse helt nyvaken och sjöng "Med en enkel tulipan" för henne. Tror inte hon fattade att det var en gratulation.. För efter ett tag så säger hon; "Men hurru jag fyller ju år idag förresten!"
"Ja, varför tror du jag satt och sjöng för dig i luren?" Svarade jag irriterat. Vilket cp hon är

Har precis fixat mig och ska ner till centrum för att göra lite ärenden. Sedan tänkte jag gå och hälsa på Daniela eftersom vi inte har träffats på länge på grund av vissa omständigheter. Mamma skulle ha någon tjejfest med hennes vän Lisen senare, så jag tänkte gå dit och dricka lite bubbel innan jag möter Matilda! Vi och Jossan antar jag, ska hitta på något kul ikväll. Undrar vad det kan bli för kul. hihi


Pripps blå

R

Puta me läpparnaa

Ligger här med en nyss uppdrucken kopp te i min rosa snoopypyjamas. Vilken utväxt jag har såg jag nu, dax för färgning med andra ord.

Kolla mitt fina nagellack och mina fina naglar. Dom börjar bli långa nu.



söt yahni


måste bara hitta badankan

Sådär ja, nu har jag bråkat färdigt så nu är jag lugn. Badet blev uppskjutet. Tyckte det blev alldeles för sent, men så gick jag in och kollade på schemat och såg att jag började ett imorrn! JIPPI


Ansiktsmask

Skulle hämta nycklar av mamma på mixs igår och så fastnade jag där istället. Blev bjuden på irish coffe och vattenmelon av några ryssar som vi inte ens kunde kommunicera med. Men det gick ju ändå.
När mamma och Lotta hade dragit satt jag och Pernilla kvar och drack några bärs och sen gick vi hem till henne och sov. Eller vi lagade lite att mumsa på först. Shit vad gott det var. Mådde bra idag ändå när jag vaknade som tur var, blev inte full igår. Lika bra.

Jag var och lämnade mitt CV på Pickwick där Pernilla jobbar idag. Hoppas dom vill ha mig!!!!!!!!!!!

Nu ska jag bada och lägga ansiktsmask. Helvete vad skönt.


Lista

10 FAVORITER
Färg:
Once you go black, you never go back
Mat: Nudlar
Band: Band.. Lyssnar jag ens på något band? MGMT?.
Film: Skönheten och Odjuret, American Psycho, Snabba cash
Bok: Jenny S, Asyl
Sport: Fotboll
Årstid: Sommar
Veckodag: Fredag tror jag. Lördag har börjat bli en jävla slappdag nuförtiden
Glassmak: Vanilj eller Saffran
Tid på dygnet: Alla tider då solen är uppe. Om det är sol vill säga. Annars kvällskvisten är ju mysig.

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör:
Lite halvt stressad
Smak: Salt
Kläder: Vit- och rödrandig tunika/topp och leggings
Bakgrund: Soma på toaletten i Paris
Nagellack: RÅZA
Tid: 17:18
Omgivning: Stökigt. Fisk.
Irritationsobjekt: Haha. Folk som inte fattar. Kan inte vara kul att vara så totalt bortkommen

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina bästa vänner:

Brutit mot lagen: Vad fan, allt man gör är ju typ att bryta mot lagen. Kan inte ens ladda ner en filmjävel
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Nynästv?
Kysst någon du inte känner: Ja

3 PERSONER
Du kan berätta allt för:
Bazil, Jossan, Soma
Du tycker om: Ganska många tror jag
Du inte gillar: Maud Olofsson, Profeten Abraham, En viss Willythperthonal

2 VAL
Kaffe eller te:
Te
Vår eller höst: Vår

1 ÖNSKAN: Att jag dör i sömnen


Skolsol

Sjukt härlig dag idag i skolan! Satt mest och solade med Shahla uppe på en av balkongerna vi har. Eller på två av de olika balkongerna vi har. Blev helt röd efter att jag kom in, men det har lagt sig nu. Måste börja ta vare på varje soltimme jag får. Har bestämt mig att hur trött jag än är ska jag gå ut och lägga mig i solen, alltså på helgen. Måste få en skön bränna.



Vi har en jättefin liten damm där nedanför. Det ligger döda fiskar utspridda där. Alla undrar var de kommer ifrån. Min teori är att det är fåglar som har tappat dom där.

valleborg

Började inte alls 13:00 som jag trodde. Jag råkade vakna 07:48 av att jag var kissnödig och såg till min förvåning att jag hade fått två sms från Shahla där hon frågar; "Vart är du?" Det betyder alltså att hon sitter på tåget. Då frågar jag; "Vi börjar väl 13:00?" "Nej, 09:00 :P" Svarar hon. Alltså måste jag hinna med 08:00tåget för att komma i någorlunda dit. Så jag får skynda mig som fan med andra ord.

Dagen i övrigt har varit rolig, speciellt i skolan. Började med bild. Vi fick rita med blyerts till att börja med. Vi skulle gestalta olika känslor med pennan liksom, utan att rita symboler. Så "arg" blev typ ett hårt och aggressivt kludd, medan "glad" blev lite mer vågigt och löst. Fett flummigt. Det sista vi gjorde var att göra fram-och-baksida till vårt nya skissblock vi fick. Ska ta kort på det sen och lägga upp om jag orkar. Det blev asfint. Jag satt och skissade av folk på tåget på väg hem. Bland annat en gråtande asiatisk kvinna. Skissen fick heta "Crying Onboard". haha

VAD HÄNDER PÅ VALBORG????????


DRAMAQUEEN

Har fan inte gymmat sedan jag kom hem från Paris. Och inte på ett ganska bra tag innan jag åkte heller på grund av att jag var sjuk. Det ända jag har gjort är att ha sprungit typ 1 varv runt backlura en gång för några dagar sen. Får fan ta och skärpa mig. Måste tänka på figuren. Det är ju trots allt sommar snart.

Imorgon ska vi ha drama i skolan. Jag HATAR verkligen drama, fullständigt hatar. Har verkligen aldrig varit min grej.. Känns så dumt att låtsas, känns verkligen så otroligt jävla fånigt. Skitpinsamt är det! Börjar i alla fall klockan 13, så det är ju skönt. Slutar dessvärre kl 17. Betyder det att jag ska leka apa i 6 timmar? Hoppas inte det. Då hoppar jag fan av. Helvete.


jag är fan en naturbegåvning när det gäller design

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Hoppas de vill ge mig ett gratis gymkort

SATS regeringsgatan har ringt mig? Vad fan är nu på gång?

Ärrad ghettohund

Han orkade inte med Kalle-anka-grejer så han gick med i OG istället.

Var nyss på kvantum och handlade lite mat tills imorgon. Då ska vi till tekniska muséet med skolan för tusende gången. Börjar bli trött på den där skiten nu. Vad finns mer liksom?

"Vad finns mer?" Säger dom inte så i svanprinsessan? Måste tanka den nu. puss

Och jag som skulle följa med Linnea och handla studentklänning! Vad fan hände med det? Får ringa henne imorgon.

Jag och Jossan ska ha photoshoot this week. It's gonna be AWESOME! hatar det ordet så jag mår illa. Men det passade in så bra så var tvungen.


MY DICK


Bazil är det vackraste jag vet

Var på mcdonalds i handen idag med Josefine, Hanna och Daniel. Jag åt en chickenburger som var förvånansvärt god med tanke på alla äckliga burgare jag har ätit på donken i paris. Fan vad allt är mycket bättre än sverige.

Daniel frågade oss tjejer vad vi tyckte var det vackraste vi visste.
Josefine; "Krokodiler!"
Jag; "KATT! Vad tycker du är det vackraste som finns då Daniel?"

Han svarar; "Det är ni vet när nakna barn springer på stranden, och så dinglar snoppen mellan benen sådär tuktuktuk" Han gestikulerar med fingret mellan benen.

Jag förstår att själva bilden kan vara vacker med barn som springer på en strand, i slowmotion och allt det där, helst i en solnedgång kanske.. Men den dinglande snoppen?


Jag hade glömt min bikini så jag fick bada i underkläder. hihi. Från i fredags.


Bröllopsfotografen

Har filmmaraton här ikväll. Såg nyss bröllopsfotografen, vilken jävla bra film.

Det är en fantastisk historia om hur en småstadskille från värmland glider in på en räkmacka hos överklassen i stockholm. Han lär sig snabbt de oskrivna reglerna och vett och etikett och blir fort omtyckt. Han träffar även en tjej han blir kär i. En bit in i filmen märker han hur ytligt mycket är och hur viktigt det är att hålla fasaderna uppe. Han blir en del av denna ytliga fasad, tyvärr ger det ett ganska sorgligt slut.

När jag tänker på det så tror jag fan inte den här killen drog på smilbanden någon gång under hela filmen. Men jag gillar hans roll ändå.

Måste våga påstå dock att mycket är ganska överdrivet, både småstadsskildringen och överklass skildringen. Men vad vet jag. Jag är ju där mittemellan så att säga.


Myskväll med Bazil


Idag har jag och Bazil bara legat hemma och myst i sängen. Intill kvällskvisten käkade vi lite ostbågar. Nu har han tvättat sig och ligger och sussar! Gonatt

H&M Garden Collection


Mina otroligt fina nya shorts från Paris!

Mohammed was wrinking his nose and was like "I don't know.. Soma do you like these?" Soma said "Yeah..? I mean if Amanda likes them I like them to..  I shouldn't tell her what to shop or not.." Mohammed answered "Yeah.. But I don't know, I don't like the colour.."
Jag "Nähe, OCH, din jävla bögjävel, har jag bett om din åsikt eller?"

Att dölja sig bakom ett språk. Finns inget roligare.

Sverigeresa



Asså helvete vad jag längtar till sommaren! Eller bara till våren till och med. Jag ska hitta på så himla mycket roliga saker hela tiden! Jag ska till gotland, kalix, göteborg, kalmar, överallt! Jag ska upptäcka sverige. Fett kul ändå ju. Kom och tänka på att jag måste det idag när morfar frågade mig om jag visste var Jönköping låg. Jag blev typ "Eh, typ lite ner in mot vänster?" Han förklarade vart det låg och jag svarade "Jaja, men jag har inte varit där.." Han blev typ "Nej men det ska du väl veta ändå?" haha. Han har så rätt.

Imorgon


Den här vill jag dansa till!

Bubbelbad

Åh vilken mysig dag det har varit idag! Jag och Jossan var nere i hamnen med Isabell och åt glass, jagade ankor och lekte i båten "hoppetossa" har jag för mig den hette. Isabell hade hur kul som helst, och vi också förstås. För oss blev det i alla fall en rejäl promenad! Men tror ändå jag ska ta en liten joggingrunda nu såhär på kvällskvisten så jag sover lite skönare sen. Bara en liten kortis runt nicksta typ.



Imorgon blir det bada bubbel på skärgårdshotellet! hihihi

Helgen

Vad fan händer i helgen då damer? Jag är sugen på att åka på en kryssning, men tydligen är det 21årsgräns på kryssningar till tallinn, åbo och helsingfors. Jag och Jossan kollade upp en kryssning till polen här nedifrån hamnen, men det fanns inga. Det var bara en "mindre fraktbåt" som skulle åka och det gick  ingen båt tillbaka förrän på söndagen och det fanns ingen tillgång till hytt. Vad fan är det för skit liksom.


Paris

Paris var underbart. I alla fall bortsett från vissa araber, väder och bråk så var det underbart. Att Soma skall vara så uppkäftig alltså! Förstår helt ärligt inte hur fan hon ens kan vara vid liv efter att ha bott i Paris i 6 månader. Veckans låt var Sean Paul - Busy, den pumpades fett på dansgolven alltså.
Jag saknade svensk mat och Bazil. Jävla tur att jag hade med mig både makrill och kaviar!
Jag var helt övertygad om att jag skulle komma hem idag, alltså onsdag, men icke! När jag tittade på biljetten så såg jag till min stora förvåning att jag skulle åka hem en dag tidigare. Så vi hann inte åka till Disneyland som vi hade planerat.


Jag och Soma på flyget ner.

Vid en metrostation, Gare du Nord om jag minns rätt.

Jag på samma ställe.

Jag nedanför världens jobbigaste trappor som vi gick upp och ned för varje dag.

Starbucks vid Pigalle

I trapporna

Ovanför floden vid Notre Damme

the river

Jag och världens sötaste hunttii

Någon random kinesbrud erbjöd sig att ta kort på mig.

Jag vid Chatelet

Dans le metro

I denna stol bad gubben vi bodde hos böner varje dag

Suddig bild från klubben brevid Moulin Rouge - Machine. Det sög där.

Dessa pratade så grov skånska att jag länge trodde att de var danskar, men jag var så glad över att träffa lite landsmän så det gjorde inget.

Jag och Soma på O'sullivan, samma ställe där vi träffade skåningarna fast kvällen därpå

Jag på champs elysees vid triumfbågen

På ett ställe vi åt sista kvällen.

zebbi

fan vi blev tagna av ratp idag innan vi ens hoppat pa metron. tror vi blev lurade; de kostade 50 euro. nu ska jag dricka mitt rosevin for 29 spann. men innan det; pizza

RSS 2.0