Björk

Den här kvinnan är fan enastående, så jävla speciell, annorlunda och unik. Kan dock inte påstå att jag diggar det hon är känd för, hennes musik, haha.



Och jag måste erkänna att denna kreation är helt magisk. Skulle aldrig någonsin sätta på mig detta själv, men på henne ser det fan naturligt ut på något konstigt sätt. Hon har fett cool stil. Diggar överdelen som fan, kan inte sluta titta på den. Och skorna äger, passar bra till hennes bleka ben!


hej

HELVETE vad mina grannar bråkar. Dom slänger typ möbler, varandra, skriker som galningar.. Och det är typ hon som slår han, haha. Helt galen är hon alltså.

Nu ska jag gå ner till Jossan, vi ska till Hanna kl åtta för att titta på fångarna på fortet i hennes nya lägenhet, mysigt!

hej

Min mamma va hos pappa igår. Fett wiErd.

Nu ska jag ta på mig shorts, ge högtalarna till Daniel, kuta ner på systemet, sen till mamma tror jag.. Ska bo där under helgen!

home alone

Mamma ska åka till turiket imorgon. Fan vad jag måste fjäska sönder för att få nyckeln till lägenheten. Men det blir nog inte så svårt ska ni se. Hon är lättövertalad.

no security


Heje! Idag har jag varit på loppis med Ebba och handlat en sak, men jag tänker inte säga vad. Det får komma i ett annat inlägg känner jag. Vad mystiskt allt blev. heheehehe

bondbloggen

Vi tittade på ett vattenfall igår, helvete vad fint det var. Det är nog det vackraste jag har sett i naturen någonsin, så mäktigt. Hade lust och bara hoppa ner och bada i det. Men så kom jag på att jag typ dör om jag gör det. Vi hälsade på kycklingar, får, getter och kossor också, fett mysigt.

Nu är jag i alla fall hemma och snart ska jag möta Ebba, vi ska gå på loppis. Efter det ska jag in till handen och titta lite med Daniela. Kult.



Jag softar i en fors. Hoppade runt som en liten unge.

Ser ni mig där uppe på bryggan?

Och där står jag ute på spetsen också!




Om ni bara visste hur rädd jag var där egentligen.


sötisdress


Den här vill jag ha! Kostar typ 149 spänn på forever21.com


hejdå stugish

Idag ska vi åka hem härifrån. Det ska bli skön faktiskt. Det räcker gott och väl att vara med mormor och morfar konstant i typ 3 dagar. Hade inte pallat mer känner jag. Men soft har det varit, alltid skönt att komma bort lite. Idag skulle vi i alla fall kolla på något vattenfall tydligen.


Våran stugish

grönklitt










Vilken jävla turist jag har varit idag. Sprungit runt på massa turistattraktioner där dom tillverkar saker och ting här i dalarna. Typ nittsjö (keramik), nusnäs (dalahästar) och sist men inte minst så har vi varit i orsa grönklitt också. Där fanns det björnar och tigrar och allt möjligt. Ascoolt.

Det är inte alla bloggar som bjuder på en sån här annorlunda tillvaro i vardagen. heeheh


FETT TUNG


dalarna. hehehe

Kom på att jag kan ju låna mormor och morfars kamera istället för min keffa webcam.



Nu ska vi "ut på byn" och handla mjölk och diverse andra matvaror.

Jag har ett eget rum! hihi


Inte visste jag att det finns internet i detta vackra stugområde! Det syns nog inte på bilden, men det är en fantastisk utsikt utöver en dal med massa skog, hus och sedan en fet sjö där till vänster. Utsikten är från mitt fönster dårå HEHE

Dalarna

Jag ska åka till dalarna imorgon med mormor och morfar. Ska bli fett skönt att komma iväg lite nu i sluttampen på sommaren, det händer ändå inget vettigt här hemma. Tror det kommer bli härligt. Tar ju datorn med mig, så helt uttråkad kommer jag ju inte bli. Inget internet kommer jag ha dock, men har tankat en del serier och filmer som jag kommer kunna titta på. Så har jag med mig 3 böcker också. Aldrig fucka upp, som jag aldrig tycks bli klar med, sedan systerskap med Katarina Janouch och sen en till.

Hejdå så länge då.


kantarellisar


Jag och Jossan var ute i skogen idag. Planen var att vi skulle försöka hitta till Nynäsviken som ska ligga typ någonstans bakom kyrkogården/natvik eller något i den stilen. Och visst hittade vi dit, men den var ju typ igenväxr med massa vass, gick ju inte att bada. Jag hade tur som hade gummistövlar i den där jävla terrängen, Jossan fick gå i tygskor, haha. 100 myggbett, 35 brännässleskador och fett med svamp senare hade vi efter många om och med hittat tillbaka till natvik. Helvete vad vilse vi var där ett tag.

När jag kom hem såg jag att en påse med kantareller låg på köksbordet. "Har du plockat kantareller eller?" Frågade jag pappa.
"Nej, jag har köpt dom.."
"Okej, vad kostade dom?" Frågade jag.
"192kr kilot.."
"Kom och kolla vad jag har här.." Sa jag och langade upp fett med stora kantareller på diskbänken, typ 3 hg. Fan vad avis han blev. HEHE

lördagen

Var ju på dop igår, för Joline. Det var verkligen jättefint, och duktig var hon. Linda hade varit jätteduktig och bakat hur mycket som helst också! Tror det var 6 sorters småkakor, 3 mjuka kakor och sedan 3 feta jordgubbstårtor, inte dåligt det inte.

På kvällen drog jag till Emil i ösmo. Sällskapet var ultimat så självfallet blev det trevligt. Jag och Emil slängde ödlor i folks huvuden och planerade majonäsmasaker på Jossan. Förövrigt så är det sjukt hur jävla mycket grodor det finns i ösmo..



En massa goda kakor samt en av de 39 servetterna som Linda hade vikt så fint!



Någon bild jag hade tagit under kvällen.. Blir så jävla less på att jag inte har någon kamera, mobilkameran suger ju! Och det ska liksom vara 8 megapixel.. Skitgrejer

Bajssanering


To the church


Jag orkar inte le. Nu bär det av till Jolines dop!


nattliga tankar

Jag hatar att jag aldrig kan ljuga. Måste lära mig det..

Har fan börjat röka cigg igen typ. Det suger balle.

Jag vill bli Dj och imorgon ska jag på dop. Ska bli fett nice. Att gå på dop alltså.


Stan


det blomstrar i mitt sovrum


Jag och Jossan var ute på en fet långpromenad nyss, tror vi var ute i typ två timmar. En och en halv i alla fall. Jag passade på att plocka lite blommor. Hittade dalior (dom rosa och gula), höstflox (dom lila) någon som påminner om brudslöja och den sista vet jag inte vad den heter. Den där gula fula.


fjärilshuset


Kolla vart jag ska imorgon, hihi! Jag och Jossan tar vårt pick och pack till hagaparken för att besöka fjärilarna och fiskarna.

Så jävla retarderad kille


jag saknar trocadero, montmartre, o'sullivans, alla pundararaber, metron, att ingen kunde engelska..

Från november 2009



Från mars/april 2010

sjukt bra


I brist på annat..

Nej, det här är ingen ful modeblogg, but still..

Sånna här jeans har jag fan velat ha sen jag var typ 15! Dock har dom alltid varit för dyra för min plånbok, dom kostar typ 3000. I USA kostar dessa 189$, vilket är exakt 1389 kr enligt dagens valutakurs. Det är ju inte alls lika farligt. Ska kolla upp om dom går att beställa därifrån, då ska jag fan haffa ett par. hehehe


FINA VA?


en bra nyhet och en dålig nyhet

Sitter i bibblan i skolan och har styrt upp första delkursens kurslitteratur! Känner mig asnöjd. Jag bruakr alltid vara fett seg och retard när det gäller att komma igång.. Men nu börjar det ordna upp sig. Det är bara 1 bok som jag inte har fått tag på, den finns på ett annat bibliotek. Kan dock skicka efter den nere i nynäsbibblan, ska fan ner och göra det nu.

En jobbig sak var ju att jag upptäckte idag att jag hade en skuld på 225 kronor från en bok jag lånade i september förra året, den första boken jag lånade. Kul.


ny derre

Jag har lite nytt format här på bloggen eller vad man ska kalla det. Så typ alla gamla inlägg är anpassade efter den förra designen, därför är dom bilderna så små. Så ni vet.


Har bara ett problem.. Och det är att menyspalten eller vad man ska kalla det är längst ner, jag vill ha den på sidan.. Om det är någon som vet hur man gör för att fixa det så får du gärna hjälpa mig!

jossan


Började kolla på solsidan igår, fan vad kul det är. Men jag gillar inte hon brunhåriga, Herngrens brud. Har inte lärt mig vad alla heter än Men iallafall, hon är ju alltid så jävla sur och grinig och dum i huvet. Josephine är mycket bättre. För hon är så snygg och glad och fin och söt.


Omtenta

Jag har omtenta imorgon, är fett nervös. Borde inte vara det egentligen, för det är en enkel tenta. (Eller ja egentligen inte eftersom att jag blev underkänd på den sist) Det är en sådan med flervalsfrågor, så om jag har riktigt tur så kan jag kamma hem hela skiten. Lär ju dock inte hända. Tentan handlar iallafall om Biologi och naturkunskap är mitt favoritämne, så det borde ju gå bra. Fan om det inte gör det säger jag bara. Då är jag körd på riktigt den här gången!


Det här är min tvättfrisyr. Jag kan bara sätta upp halva håret i en toffs numera. Asgulligt.


hurtig

Jag steg upp nio imorse för att gå runt ringvägen med Erica, fan vad duktig jag är. Och nu ska jag möta Jossan för att lägga mig ute vid drottningviken och sola och bada!

Det är gummistövelväder fan

Nu är det av till gymmet med Erica!

Sabrina


Alltså kan ni fatta att jag har ALLA säsonger av Sabrina the teenage witch? Det kan inte jag. Känns helt overkligt. Förutom att jag ska till gymmet kl 19 med Erica, så ska jag plöja Sabrina-avsnitt. Fyfan vad härligt!

fett snygg

                          
 

Nu ska jag kolla på Catch me if you can men Leornardo DiCaprio. Han är bra. Såg Shutter island igår med han, fyfan vad bra den var. En riktig mindfucker alltså. The Beach är också jävligt bra. Men kan säga att jag trodde att den skulle vara SÅ mycket bättre. Blev förvånad när Leo fick typ psykos och sånt där. Det sabbade ganska mycket. För att inte tala om TITANIC! Helvete, vilken succé den har gjort, och vad den har betytt för världen. Eller? Första gången jag såg på den var hemma hos Soma, tror vi var 6 år. Det är så härligt när han och Kate Winslet står där längst fram i fören och han lyfter upp henne.. Så har jag gjort en gång. Det var mysigt.



nyklippt


Var med Daniela idag in till Flemingsberg, hon skulle lämna kläder och en bok till Staffi så han förhoppningsvis trivs lite bättre. Hon är så söt hon, skriver kärleksbrev till han och grejer, hihi. Jag passade på att klippa mig också när vi ändå var där. Blev rätt kort den här gången, men det är fett soft. Jag trivs i det.


avgång


Nu ska vi till Willys och handla grönsaker och bea sen bär det av till Angelica!

GästbloggaaaR

Tjeeeeenaa!
Är hemma hos Amanda och fixar oss litegrann innan vi ska dra vidare på kräftskiva/kalas hos Albin för Angelica som fyller 20 år imorgon!! :D
Grattis i förskott till dig Angelica!

Näämen jag tänkte väl mest säga hej, nu ska jag fortsätta med fixandet och sen dra iväg, puzianuz!
/


blå himmel

Idag ska Angelica ha grillpartaj hos Albin, hon fyller nämligen år imorgon! Var nyss nere i centan och köpte en liten present till henne :)

Fett varmt ute idag. Låg och läste Aldrig fucka upp imorse i solen som vanligt. Borde läsa ut den snart.


SKÖNAST DAGENS OUTFIT ELLER VAAAAD?!

skön dag


Fett med läsare igår!

Denna dag har varit otroligt nyttig och händelserik. Började med att gymma med Erica imorse, efter det ut på ringvägen med Jossan och sedan mötte jag SOMAAAA! Fan vad jag har saknat henne. Nu är mitt hjärta läkt. Vi näckade bakom nicksta, som vi alltid gjorde back in the day, det var fett härligt.

Nu ska jag gå på promenad med Snigeln.


massa gojja


Kolla vilken cool tatuering jag hittade! Måste göra sjukt jävla ont att gadda sig där.

Har suttit och lyssnat på hiphop hela morgonen och känt mig fett cool. Böt till house nu så jag blir normal igen. Idag ska jag tjuvrida tänkte jag. Ska bli fett kul, men ändå läskigt! Jag är ju trots allt lite smårädd för hästar.

Jag såg Citty igår på tunnelbanan, som i http://finest.se/citty. Hon är cool!

Daniela hade däckat på bussen igår och vaknat upp 2 stationer försent, alltså i gröndalsviken. Väl där hade hon inte orkat gå hem, så då hade hon frågat någon total främling; "Får jag sova hos dig?" Så hade hon vaknat upp "i nått jävla rum nånstans" och visste inte var hon var någonstans. Hon är fan sjuk i huvet.

Och bilen jag åkte hem med igår från stan hade fått motorstopp efter att dom hade släppt av mig, haha. Sicken otur för dom. När dom fick stå och putta på bilen mitt i natten fulla och trötta låg jag i min säng och sov.

orkade inte upp till gymmet idag

Var i stan igår och drack bärs, det var fett trevligt. Och jättemysigt. Först var vi på After vid kajen i gamla stan, sen drog vi till något ställe på medis!



Jag har fått långt hår

Nu har jag tydligen sminkat mig i onödan. Skulle in till kungsan på något evenemang och nu säger folk att dom inte kan för att dom har tvättid?! Aja, får väl åka in själv med Kossan. Får väl möta upp fler där inne helt enkelt!


Fakesmile hehehe.


dogwalk

Satt och läste Aldrig fucka upp på mormors balkong när jag ser tre bekanta figurer gå förbi med två små söta hunttisar på gatan nedanför. Jag bestämde mig för att delta i fingången och hamnade några timmar senare hos Ebba & Victor där jag sitter nu! Senare idag ska kanske jag, Daniela & Jossan dra ut till den där hästhagen igen, om vi nu hittar tillbaks, och tjuvrida! Fett busigt. Klockan åtta ska jag i alla fall gymma med Erica, det ska bli skönt. Måste börja komma igång nu alltså.


djungelpower

Var ute i djungeln idag med Snigeln, fan vad soft det var alltså! Vi skulle egentligen gå en powerwalk, men när man går med mig vet man aldrig var man hamnar. Vi gick i höggräs och fick panik, vandrade i hästhagar och i skogen. Rev upp mitt bakben på en hallonbuske också. Det ska vi lätt göra om imorgon också, men då ska snirre ta med hästsaker så ska vi rida! BUSIGT VA?


sunday utan sol

Nu sitter jag med Snigeln och Tonnaliscious och har just slaktat en påse chips och 1,5 skål med dipp. Helvete vad gott. Jag somnade 12 inatt och vaknade 16:00. FETT utvilad. Kommer inte kunna sova sen kan jag tänka mig.

Nu ska vi se Shutter Island. Puss


fest eler


Nu ska jag till en granne med snigeln och hennes väninna. puss

854tripp till sandhamn

Nu ska jag till Erica och dricka lite fanta&rosé alltså. Lätt godare än vitt vin&sprite.

äntligen fredag

Har legat och läst Aldrig fucka upp hela morgonen i solen. Har nog minsann fått lite färg. Hoppade in i duschen efter ett tag och sen gick jag ner till centrum och mötte Linda som hade lilla Jollan med sig också! Vi gick till willys och handlade och sedan hem, så det blev en redig promenad det. Nu ska jag packa ihop allt för ikväll, ska till Erica nämligen, men först till mamma nu. Hon ringde mig när jag var i centrum, "Vill du aldrig umgås med din mamma längre eller?" Jo visst sa jag.. Så jag ska dra till henne nu helt enkelt.

fett klen :(

Datortomografi. Ett ord jag mår illa av när jag ser.

Jag var inte ett dugg orolig innan jag skulle in idag, jag var till och med nästan lite exalterad. Kommer in i det där undersökningsrummet, blir tillsagd att lägga mig ner, så säger sköterskan "Vi ska börja med att ta blodprov på dig för att se dina levervärden" Åh helvete tänkte jag, fick panik direkt. Jag hatar blodprov. "Då får ni hämta min mormor isåfall, hon heter Anita" Fett mobbad. Så fick mormor stå och hålla mig i handen medans dom sticker hål i min arm. Sedan bad dom henne gå ut, när dom skulle ta hjärnbilderna. Det gick ju bra liksom.

Sedan kommer det värsta jag fan har varit med om i hela min livshistoria. "Nu ska vi spruta in lite kontrast här för nästa bildomgång. Vissa kan känna att dom blir lite varma, eller så kan det kännas vid urinblåsan eller runt halsen." 1 sek efter att hon hade sprutat in det där känner jag att jag vill kräkas. Börjar böla. Allt snurrar. Läpparna domnar bort. Så får jag ligga där och lida hela ensam, mormor hade ju blivit utskickad.

Men jag fick ett par skor idag iallafall, ett par blåa Tommy Hillfiger i tyg, så jag är ganska nöjd ändå.

bow wow wow yippie yoy yippie yay

Jag och Jossan ska dra till ikea idag och käka asgod och billig mat. Jag ska ta på mig mina fina gummistövlar också, älskar dom. Ska försöka blogga från mobilen därifrån och lägga in några sköna picslar på gummisarna och lite sådär.


från lunarstorm som ska läggas ner om 3 dagar



okt 2005

idag va jag inne i sthlm me becca å shoppade lite. vi gick in på åhlens för å kolla på skor å på väg ut så var det värsta scenen med en tjej som blev sminkad av en makeupartist, det har jag alltid velat göra så jag bokade in en tid direkt :D

först tvättade han bort sminket jag hade innan, sen la han på foundation i typ tjugo minuter! det var den nya "flawless perfection", asbra :) efter det hade han på lite löspuder. man kände verkligen hur van han var när han sminkade. han är sveriges främsta makeup-artister, han har sminkat h&m modeller, naomi campbell, claudia chiffer.. haha, så kommer jag där lixom :P
tillslut så kom vi till ögonen efter typ en halvtimme, då fixade han ögonbrynen först, han borstade med nån borste å fyllde i lite med nån penna. ögonskuggan han använde var grå-brun-lila av nåt slag, asfin :D han böjde ögonfransarna jättefint å så använde han lash lift från max factor (alla andra produkter var därifrån också), sen eyeliner. har typ aldrig vart så här sminkad i hela mitt liv, haha :P

det är minsann inget fel på min hjärna

Jag ska till läkarhuset i odenplan på torsdag för att göra datortomografi på min hjärna. Gick till läkaren här i nynäs och berättade om mitt krampanfall jag fick i roskilde då jag svimmade och låg och tuggade så det började blöda ur käften. Folk började gråta ju. Då måste det vara allvarligt tänkte jag, och det tyckte hon också. Men det är säkert ingen fara, var säkert bara sömnbrist. Men det visar sig.


Folk som har klaustrofobi skulle väl tycka det där är läskigt kanske. Men jag är ju normal

blir fan nervös nu


Från 24 läsare igår, till 48 idag? Vad är grejen?

jag mår ju bra oavsett

Jag och Jossan satt nere på bryggan i hamnen idag och åt sallad från köttboden. Helt plötsligt blev vi sjukt rastlösa och fick för oss att vi minsann skulle kröka ikväll! Så vi gick till bolaget och köpte massa rosévin och bärs. Mot kvällen kände vi oss inte ett dugg kröksugna längre så vi drog till sorunda och fikade istället. Gud vad mysigt det var. Alltid soft att sitta och snacka skit med mormor och morfar alltså!

Imorgon däremot är det lillördag, då jävlar. Måste passa på att vara onyttig, ohälsosam, dekadent och allt annat dåligt nu när det är sommar och man är ledig tycker jag. Däremot tänkte jag faktiskt gå upp i hyffsad tid imorgon, mormor sa till mig idag att det inte är bra att sova för länge, lika farligt som att sova för lite när det gäller risken för hjärt/kärlsjukdomar. Så inte mer än 9 timmar och inte mindre än 7. Jag hade tänkt ställa in mig på 8,5 timmar, det blir nog bra.


Otöntig bild på Josevacker!

aunt mändii

Var inne på bokhandeln med Angelica idag och kollade på lite böcker. Köpte "Aldrig fucka upp" och "14 år och till salu". Mötte Annika där inne, min brorsas tjej, hon jobbar ju där. Vi hälsade på varandra osv, så tar hon sig på magen och säger "Du ska bli faster!" Vilken jävla chock! Var 1 sekund från att börja böla. Helt sjukt ju. Jag ska fan bli faster. Helvete.


att vara nonchalant är en bra egenskap

Fick höra några hårda ord från några bekanta idag, som var menat som väldigt negativt från deras sida, men som jag faktiskt tog som en ren komplimang.

"Amanda, du tar så lätt på livet du.. Du bara sitter och ler! Du bara 'never mind, liksom'. Du skäms inte ens, du bara skiter i det.."

Det var såklart meningen att jag skulle ta åt mig och skämmas när de sa sådär, men jag tog det som något positivt. För det är fan inte många som kan göra så. Typ le åt saken och gå vidare. Självklart finns det ju nackdelar med det också, speciellt när det kommer till ett stadie då man förtränger.


Vi måste fortsätta att bara le tillsammans. Le åt allt som alla andra grinar över!




att leva syndigt

Helvete vad lack jag är, skrev värsta inlägget nyss. Får väl börja om!

Denna helg har varit stökig och väldigt, väldigt rolig. Har släppt loss riktigt ordentligt, kände att jag behövde det efter min drick-paus jag hade i 10 dagar. Var bara tvungen att gå ut och ha lite kul i dekadensens leverne, jag bara älskar det! Att lära sig leva dekadent är något alla borde göra. Det är nödvändigt för att kunna släppa ut onda energier ur kroppen, samt rensa själen och sinnet.

Åt middag idag med min förra familj+ norsken. Det var inte så trevligt faktiskt, för jag och Daniela berättade en busig grej vi gjorde i fredags, och det gjorde dem fullständigt rasande! Men maten var däremot fruktansvärt god; åt en vegetarisk planka med en massa bearnaisesås på såklart. Maten fullständigt badade i fett, fyfan vad härligt det var.

Tror nog att jag har haft tillräckligt kul i helgen för att köra en liten krökpaus till, börja motionera lite och sådär. Har gått upp i vikt som fan, det syns på tuttarna, för att inte tala om magen. Men vill ändå inte banta, för då blir ju tuttarna mindre. Får fettsuga mig helt enkelt.


Jag och Daniela påväg till restaurangen!

RSS 2.0