steker i solen för tillfället

Fredagen och lördagen var ytterst trevliga. Fredagen spenderades mestadels i ett skönt place på centralgatan och lördagen på freja. Igår käkade vi på alporto och gick en lång promenad runt nynäs i det fina vädret, fick en skön bränna må jag säga. Idag hoppas jag på att det blir sjön, annars tänker jag bara ligga hemma och chilla här med Leo & Bazil och kanske Jossan. Är ledig från skolan idag (eller en onödig föreläsning har jag som jag hellre skippar) så jag är hundvakt. Tar nog en härlig långpromenad senare tror jag.


min nya läpp

Jag höll i en massa vattensalamandrar idag som vi i klassen hittade nere vid dammarna vid skolan. Gud så söta dom var. Nu är jag trött och har en jävla huvudvärk, vill bara gå och sova egentligen. Men ska ner till hamnen nu shu


shit vad kaxiiii!! men den får duga, puss

inköp

Det här beställde jag idag från H&M! Är skitglad nu ba för det hihi.



Sedan köpte jag en sak till mamma också, i morsdagspresent men det kan jag ju inte lägga upp här. hihi


frikkifrikki

Var nyss och åt på pizzahouse med Daniela, hon bjöd mig (=hon var skyldig mig pengar). Nu sitter vi i tekniks datorsal och softar. Hon skulle räkna matte och jag skulle hjälpa henne, men hon sitter såklart och gör annat. Och jag med.

Tog med mig Ebba i skolan idag. Var fett nervös att hon skulle vara pipig, jobbig och typ flippa hela tiden men hon var skitlugn och skötsam! Hon skötte sig riktigt exemplarisk och jag var stolt över att kalla mig hennes matte. Duktti Huntti!

För det sista så är jag på jävligt bra humör idag, för jag har betalat alla mina räkningar fram till augusti så jag ska slippa oroa mig över det i sommar. Jag har ju som ni vet inget sommarjobb. Tror det kommer vara ganska soft ändå och bara tvärschilla hela sommaren. Något finns det alltid att hålla sig sysselsatt med. HEHE


HEJJA SOMA

Kom nyss hem från en låååång promenad, och då menar jag tidsmässigt, inte det andra (brist på ord alltså). Skulle gå en promenad med Erica och Soma men vi satte oss på en brygga innan oskarsbron och snackade skit istället. När våra vägar skiljdes åt och jag och Soma började traska uppåt, kommer vi att tänka på hur jävla sugna vi är på pizza. Så 21:45 bestämmer vi oss för att kuta hem till Soma för att hämta pengar så att vi sedan blir tvungna att kuta ner till centrum och be dom slå på ugnarna så vi kan få en fet jävla pizza.

Det där var seriöst den godaste pizza jag har ätit i hela mitt liv. Eller i alla fall på jävligt länge. Eftersom att pizzerian stängde var vi dock tvungna att sitta och äta utomhus, så vi drar till någon innergård. Då kommer en gubbe ut och säger; "Jahaja.. Och vad gör ni här?"
Soma svarar snabbt; "Vi väntar på Yvanna."
"Jaha okej.." Säger gubben.
Sedan kommer han tillbaka efter typ fem minuter och kläcker ur sig; "När kommer hon då?"
"Jag vet inte, vi har suttit här i typ fem minuter så hon kommer väl snart."

Sedan sitter vi och låtsaspratar om henne, typ; "När fan kommer hon?" Och "Nej nu får du fan ta och ringa henne.."

Sen ser ju gubben att vi går därifrån utan att möta någon Yvanna. "Amanda, erkänn att jag borde vinna en oscar för det där.."
"Ja, det borde du." Sa jag stolt över min enastående väns impulsfasoner. Jag kan bara tänka mig hur jag hade börjat asflabba och fumlat, och sen typ sprungit därifrån, om inte hon hade räddat situationen.





fornborgen

Har haft en skön men ganska kall och långtråkig dag i skolan. Vi var ute på exkursion i huddinges skogar och lärde oss hur man artbestämmer träd. Fick typ lära mig hur en tall, en gran och en björk ser ut. Då förstår ni varför det var långtråkigt. Vi lunchade dock på ett fett fint ställe som hette fornborgen (bild på utsikten nedan) om jag minns rätt, det låg jättehögt upp och hade fin utsikt. Det var nog där jag brände mig när jag låg och solade.


lördagkvällen

Grillade hos Hanna igår i hennes trädgård, det var hur soft som helst! Fett god mat, bra musik, infravärme, skönt folk och en stämning som låg på topp! Kvällen avslutades på freja kan vi säga, det blir enklast så. Trevligt hade jag i alla fall, så in i norden. På tal om det är det ju nationaldag snart, och studenten. Och min födelsedag. Ska bli assoft att ha mitt kalas i sorunda hihi.


VI VAR SNYGGARE ÄN ELIN KLING

Där har ni dagens hårda sanning. Vi lyckades fan få till dom där togorna så otroligt perfekt vi tre; Jag, Soma & Erica. Att tacka har vi förstås den finska medelålders damen som var till vår hjälp. Dagens gärning är i alla fall gjord; vi sponsrade alzheimersforskningen genom att bara delta. 

Det tog en jävla tid att få igång det där jävla tåget alltså. Det var 33 olika småtåg som samtidigt utgjorde ett stort tåg med sammanlagt ca 2100 personer. Varje team hade varsin "kändis" i spetsen. På plats var bland annat Alex & Calle Schulman, Bingo Rimér, Carolina Gynning, Sanna Bråding, Kirsti Tomita, Tobbe Trollkarl, och så förstås Linn, Matilda och Lisa om jag minns rätt, som var i spetsen i vårt team!

Vi spatserade runt i kungsan i ett bra tag, sedan fick jag nog och gick till kajen för att softa med Albin och Angelica. När jag sedan möter Soma och Erica i vh får jag höra att vi inte ens slog världsrekord, vilket var det vi strävade emot. Bättre lycka nästa år helt enkelt.



Vad vackra ni är mina föga fröknar.


sommar


Ser mitt ansikte smalt ut när jag gör såhär? haha


Ser man att jag är lite solbränd? Satt ute på banantorget efter gymmet med Soma imorse, eller vid ett typ, och vi satt där ett bra tag. Mina axlar är iallafall ganska brända. Camen kan bara inte fånga det så bra. Vi satt och åt jordgubbar och mackor och så blev vi intervjuade av 3 polacker som var här på skolresa.
"What do you associate with poland?"
"Cheap liqour, cheep wodka, you know
?"


haha mormor

Grattis Linda till Majken! (hon får heta det tills ni har kommit överens om ett namn helt enkelt!) Jag är helt övertygad om att du kommer bli en exemplarisk mamma. Hade jag fått välja mamma som nyfödd bebis hade jag lätt valt dig!

Och så grattis till mamma & Bengt som förlovade sig idag.
"Du har inte sagt nåt till mormor va?"
"Jo, jag råkade försäga mig idag, men jag har fan varit tyst om det i en månad, trodde du redan hade sagt det.."


Hon ville säga det själv tydligen, men skitsamma. Reaktionen hade inte direkt blivit annorlunda. Isåfall hade den varit falsk.

"Vad sa hon då?"
" 'Åh herregud'.. och en suck typ
." 


har aldrig varit såhär trött

Jag har seriöst blivit en gammal klen kärring, jag klarar fan inte ens av att kröka 2 dagar i rad längre. Det känns som att jag har gjort det fast jag inte ens har det. Jag drack i onsdags och sen igår och det känns som att jag har krökat en vecka i streck! Det här måste bli ändring på. Eller ja, jag får ta det lite lugnt helt enkelt. Jag är trots allt inte odödlig och 15 längre.

Jag börjar bli gammal. Det här är inte bra.



Om ni bara visste hur trött jag är just nu. Gå och lägg dig då? JAaAa FÖR JAg ska titta på 2 & 1/2 men nu. Jag älskar det.

puss

Vaknade upp på ett sjuhelvetes strålande humör idag! Känner på mig att denna dag kommer äga.


VILKEN POSE

Var ute på en långpromenad med den tjuriga höggravida kvinnan som hon numer kallar sig själv. Jag tyckte inte alls att hon var grinig, men vad vet jag. Hon kanske bara döljde det väldigt väl.

Kändes skönt att höra att man blir underrättad i alla fall när det är dags! Man får ju för sig att det blir värsta paniken när värkarna börjar komma och det sista hon skulle tänka på var att smsa runt till massa nyfikna höns. Men det är klart hon får tid med det!



om man vill spy

om man överväger å spy, då ska man spy, eller hur? för jag känner verkligen för å spy.


vad är kristi himmelfärds dag till för egentligen?

Skön åktur

Den här dagen har varit så jävla härlig att jag blir alldeles upphetsad (inte sexuellt) när jag tänker på att dagarna bara kommer bli bättre och bättre! Bara vädret håller i sig och man verkligen tar vara på dem.

Att åka inlines var ett väldigt bra påhitt av Erica, jag hade aldrig kommit på tanken själv, det är jag säker på. Fantasilösa och tråkiga jag.


Jag är nöjd i alla fall

Här är klänningen och skorna jag fick av mormor igår! Fick inte till någon bra helbild på klänningen, men den går väl en bit ner på låren, typ mellan knäna och rumpan. Gud vad damigt, här går vi inte i kort-kort inte.


Klänning från H&M

Kilklackar från Zoe som finns på bl a götgatan

naturbloggen

Gud vilken underbar dag jag har haft! Har varit på exkursion med skolan i brosjön i Tumba. Vi fick åka ut med gummibåtar och göra lite tester, bland annat temperatur och något annat ord som jag inte kommer ihåg vad det heter, men som mäter näringstäthet, och sedan PH-värde. Vi observerade och artbestämde sedan växtligheten runt om brosjön, men också runt mellansjön som låg en bit bort. Det var där myrmarken var som vi klampade runt i. När man stod i den och hoppade samtidigt, då skakade hela myren, och träden som växte på den. Den kanske var typ 50 cm tjock bara, och under är det ju vatten. Hur coolt som helst.


Jag i väntan på att få åka ut med en båt. För att göra någon nytta och hålla mig sysselsatt tog jag på mig vadstövlarna och gick ut och samlade bottenslam.


Hittade en signalkräfta gjorde jag också! Synd att det kom massa sand i vägen. Jag petade faktiskt på den. Det kändes...... coolt


Såhär söt och duktig såg jag ut i dom där fula brallorna


Såhär såg det ut när jag och Elif rodde iväg! Vi softade mest runt och gjorde inte så mycket tester om jag ska vara helt ärlig. Skönt som fan var det!


I Vinterskogen


Ett dött träd







Klassen!



JAAAAAAAAAAAAAAWOHL

ERICA JAG HITTADE MINA INLINES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (rullskridskor för er bakom flötet)

Inom kort ska vi ut och rulla skin höll jag nästan på att säga, men det ska vi inte. I alla fall inte ute på trottoarerna. Vi ska rulla inlines. Eller varför inte bara åka inlines!

ute på styv lina

Känner mig fett seg i huvet för att leverera ett givande och strukturerat inlägg. Men jag ger det ett försök.

Följde med mormor idag in till stan då hon skulle på mammografi och vi passade då givetvis på att äta gott och sååppa! Fick en otroligt fin och elegant klänning i sidenimitation (kommer inte ihåg vad materialet heter och orkar dessvärre inte gå och kolla) och ett par härliga kilklackar i skinn/mocca. Dessa kreationer ska jag bära på Linneas studentmottagning hon ska ha den 6:e juni. Jag kommer se ut som en vuxen dam, vilket jag märkte när jag provade klänningen.

Mormor: "Ja.. den är ju väldigt damig om man säger så."
Jag: "Ja, men jag ÄR en dam."

Förstod dock inte vad i helvetes jävlar jag tänkte när jag gick med på att prova just skor med mormor. Jag har ju förfan en tatuering på varsin sida av vristen. Vilken jävla hjärtattack och magkniper jag fick när jag insåg att tillvaron kunde rasa. Livet kunde vara över på bara blotta ögonblicket av att hon skulle få syn på min förstörda hud. Jävlar vad jag utmanade ödet. Men det gick bra som tur var.

Får se om jag orkar lägga upp bilderna senare. Eller orkar och orkar, min kamera är ju borta som allt annat.

BIG BIG


mitt hår

Jag trivs fan fruktansvärt bra i den här frisyren. Det måste vara det bästa jag gjort i frisyrväg. Färgen tycker jag att jag har lyckats riktigt bra med också. Men vägen dit var lång: ett misslyckat frisörbesök som kostade skjortan, ett flertal hemmaslingningar som nästan dödade mitt hår, färgning på färgning med loreal excellence (?) och äntligen är jag nöjd. Nu är det ju bara att fortsätta färga utväxten när det behövs. Det tog fan 5 månader att få mitt hår att se normalt ut.

Gud nåde mig om jag färgar mörkt igen.



Innan jag började misshandla mitt hår - nov 2009


Såhär såg det ut efter att ha försökt bli lite blondare genom att slinga hemma vilket blev totalt misslyckat, och efter ett frisörbesök som inte gjorde det så mycket vackrare. Shit vad slitet det var. - Dec 2009
 

Och detta är efter att ha färgat hemma ett antal gånger och det bruna/orange börjar förintas. -feb 2010


Finns fortfarande vissa mörka partier kvar, men det stör mig inte så mycket. Jag är rätt nöjd ändå. Nu gäller det bara att försöka att inte slita på det så jävligt. Det är fortfarande sjukt slitet även fast jag har klippt mig kort. 
-maj 2010

snart blir man väl gråhårig också

Jahapp, då gjorde man nynäs igår då. Blev en krogrunda som började på rotundan, fortsatte på freja och avslutades på bedarö bar. Sitter och funderar på om jag hade kul, och det vet jag fan inte. Kan inte riktigt känna efter. Kanske var det dåliga vädret som gjorde att allt kändes segt, grått och konstigt. Börjar bli less på detta gråväder, hoppas verkligen att solen tittar fram imorgon eftersom att jag är ledig. Längtar efter att få vakna på mornarna och bara gå ut och lägga sig i solen.

Nu ska jag ta mig ett varmt, skönt och uppfriskande bad så jag blir människa igen. Kändes som att jag var förlorad där ett tag.

Undrar om jag orkar gym ikväll? Kanske kör ett pass innan stängning, då måste jag väl vara någorlunda reparerad? Den som lever får se.

time to pretend

"Jag söker efter dig i alla, men ingen verkar vara du."

:(

Det är så jävla stökigt här just nu att jag vill inte bo kvar här längre. Jag vill inte gå hem när jag har varit borta. "Men städa då?" Nej jag orkar inte. Det skulle inte förvåna mig om jag skulle bli tvungen att kalla hit anticimex snart.

stillcap

"Amanda, varför är du så jävla glad?"
"För att det är fredag!"

Fick höra av en elev idag att jag såg ut som Hannah Montana. Det är inte så bra va?


Kissig

Jag gillade Kissie innan. Men nu tycker jag bara att hon har för plastiga tuttar, för stora läppar, för mycket finnar (vilket hon antagligen alltid har haft), för fula kläder, ja, listan kan göras lång. Blev så besviken när jag såg henne i förkväll för någon vecka sedan, då hon satt i en jävla BASEBALLKOFTA, i TV?! Då kan man väl för bövelen klä upp sig lite, a la gynning till exempel?

Nu ska jag i alla fall till Ebba. Vi ska dricka kaffe och spela schack.


rött rött rött

Gud vilken trevlig cykelrunda jag tog idag! Jag skulle egentligen bara ner och snacka lite skit med Josefine, men så träffade jag både Daniel, Felicia och Ebba på köpet! 4 flugor i 1 smäll, hur roligt blev inte det egentligen. Inte så jätteroligt kanske men lite då.

Bazzes mage börjar fan hänga riktigt ordentligt nu. Snart blir det inge "Junior"-mat utan "DIET"-mat istället.

Jag körde btw ett hyffsat hårt pass på gymmet igår, så jag har faktiskt lite träningsverk idag. Jag har träningsverk i bröstmusklerna, övre biceps (?), röv och ljumske. (jumske?) Min felfria stavningsförmåga sedan 2002 börjar eskalera börjar jag märka. Får ta och börja skriva lite uppsatser och så igen. Eller rentav börja blogga lite mer kanske. Lite fler tråkiga textmassor.

gonatt

Jag har inte bloggat idag! Synd.

Var på gymmet idag och körde ett rejält pass med min personliga tränare Erica och Soma. Ja herregud, Erica är stenhård alltså. Här får man inte ge upp utan att det svartnar för ögonen! Men det är bra att någon peppar mig, för jag tränar så slött annars.

Vilken lättnad, nu stängde dom av Kim. Kan inte vara kul att leva ett sådant liv. Inte kunna röra sig, inte äta, inte kunna göra någonting. Gud vad sorgligt. Vila I Frid.

Ni ska veta att jag drog in magen riktigt ordentligt..

Så jävla trött hela tiden alltså, måste rycka upp mig på något sätt. Vet dock inte hur.
Efter min dagliga tupplur ska jag nog ut och jogga tänkte jag, det är ju så skönt väder. Plus att min kondition börjar eskalera. Har dessutom gått upp i vikt, typ 2-3 kilo, och det syns verkligen. Det är inte så att jag är missnöjd med det, men jag måste ju ändå vara hälsosam. Och den här bullmagen är allt annat än hälsosam just nu. Jag och mat alltså. Mat är verkligen min bästa vän.


Gissa om kidsen diggade den här tröjan idag! Känns dock lite för liten, trots att det är mammas.. Men vi väger ju typ lika mycket numera :|

Berocca

Kan inte ligga och titta på fucking åmål på kvällarna så jag blir såhär trött. Kunde knappt hålla ögona öppna vissa stunder. Kommer lätt somna inom en timme. Vore dock soft att ha en fungerande tv-antenn så jag kunde titta lite på tv, gör ju typ inte det alls längre, bara när jag är borta. Det är någon fet jävel som har klivit på min tv-antenn nämligen, så den går inte att sätta ihop med den andra sladden från tv:n, så ingen av mina tvapparater fungerar som de ska. GRRrRRR

Ska ner och gymma senare idag med Soma har jag tänkt. Jennifer och Erica kanske också kan haka på. Så nu är det dags att dricka en berocca eftersom att det ska utföras PerFormaNCe!!!!!!!!!!!!!!!


Skön BiTchLOOk va? Å kolla mitt fettiga hår. Häääärligt!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ska ta och tvätta håret på gymmet idag. Det är så mysigt.

impuls

Kände mig sjukt sugen på att gaddas imorse när jag vaknade så PAFF jag såg till att jag blev gaddad helt enkelt. Gjorde denna ros på samma fot som den andra, fast på andra sidan. Ska kanske klämma ihop någon till senare och sedan lägga till någon skön bakgrund, typ någon vind eller något liknande.

Som vanligt klarade jag inte av mer än linesen så får göra skuggan när den här har läkt. Skuggan ska vara väldigt skarp, typ helt svart där den blir som mörkast. Och så ska vissa partier vara helt ofyllda. Det blir fina kontraster det. Denna ska också vara black&grey.


Den här är ju mycket cleanare än den andra. Man ser verkligen att han har utvecklats alltså. Finns dock lite kvar att fixa i linesen.


RSS 2.0