plugg

Hann göra klart en av fyra uppgifter igår och nu har jag börjat på en andra. Det går sådär.. Svårt asså. Måste iaf slänga i mig något till frukost, duscha och sen dra ner till bolaget.

jag har möblerat om lite



Dom två första är bilder från vardagsrummet och den sista är från sovrummet. Men det borde ni normala ha förstått då det är olika färger på väggarna.


Kleerup är kungen

Han ser verkligen ut som en pundish, men ändå kan jag inte låta bli o tycka att han är sjukt jävla snygg?! Jag diggar min killsmak.



Kolla på han. Ser ut som sju svåra år. Men fyfan vad het!!!!!!

Existensbevis

Undrar hur länge biblioteket är öppet idag. För jag har tänkt sitta här hela natten ungefär. Trodde jag hade glömt min plånbok men den låg i innerfacket, så jag tänkte bjuda Shahla på lite fika snart. Hon bjöd nämligen mig på macka och kaffe innan, då jag trodde att min plånka var borta. Ovanligt.




I gevv them to ya friends so they kodd sleep..

Jag har börjat somna fett sent, det måste bli ändring på det. Jag blir ju fan helt förstörd om inte jag får sova. Jag märker det på seminarierna som är på mornarna, då sitter jag typ helt tyst och hjärndöd. Men efter någon timme när jag har fått vakna till lite, då blir jag mer aktiv. Eller på dom som börjar vid 13, då snackar jag hela tiden. För då har jag ju sovit mina 8 timmar minst.

Typ nu är jag skitseg. Sen ikväll när jag måste slaggish, då kommer jag vara skitpigg. VARFÖR ÄR DET SÅ FÖR???? Helvete

muzlim

Nu sitter jag i bibblish och ska börja med tentan som ska vara inlämnad på onsdag. Här är lite coola bilder på mig.




Kolla vad glad jag är idag. Eller så ler jag bara för att jag inte vill ta ni vet seriösa bilder så folk tycker jag är mobbad ifall dom skulle se mig posera.

Fyndish

Fick låna pappas kamera, undrar varför jag inte har tänkt på att göra det förut. Den är ju fett bra. Fanns inga laddade batterier bara så fick skynda mig som fan för att få en bra bild innan kameran dog. Men det gick ju helt okej ändå.


Kavajliknande sak från H&M


Lite suddiga, men det får duga.


Typiskt Soma

Jag handlade en kavaj och ett par partypjucks idag. Nu tror jag det är färdigshoppat tills nästa månad, blev inte mycket införskaffat i oktober alltså. Men jag är nöjd.
     Vi åt på pizzahut, lunchbuffén. Det var jävligt gott må jag säga.
     Sedan hände en rolig grej på H&M när Soma inte hittade oss. Då gick hon fram till en expedit vid sminkavdelningen och sa att hon var personlig assistent åt en utvecklingsstörd tjej, och att hon hade tappat bort henne.
- Hon heter Amanda Gardelin. Snälla, kan du inte ropa ut i högtalarna och säga att hon ska komma hit?
-Jo självklart. Kan Amanda Gardelin komma till sminkavdelningen tack, AMANDA GARDELIN till sminkavdelningen!!!!

Det tråkiga var ju att jag inte hörde. Stackars mig om jag hade varit utvecklingsstörd, eller?



tåg


Varför har jag inte hittat den här förrän nu för??????????? 1 månad gammal liksom. Men fett bra.

Ska in mot stan med nästa tåg och möta Soma. Måste sminka upp mig lite först.

uppdatering

Jag sket i skolan idag. Pallade inte gå upp pågrundav att jag somnade så sent igår, typ vid tre. Har börjat vara uppe skitsent, det är inte bra alltså. Nu är jag två föreläsningar fattigare och vi har tentainlämning på onsdag nästa vecka. Det kanske är dags att börja med den nu känner jag.. Helgen kommer ju gå bort ganska mycket då jag kommer partaja på lördagen och sova bort söndagen. Är ledig imorrn iochförsig, så kanske kan börja då lite.. Har ju knappt tittat på den ens.

Imorgon ska jag, Josefine och Soma softa inne i stan. Idén var att jag skulle shoppa, men efter att ha betalat hyran och mina räkningar igår natt så märkte jag att det inte var mycket pengar kvar alls.. Kanske har råd med någon billig partytopp bara, får se hur det blir! Luncha ska vi i alla fall göra. Och Soma ska berätta för Jossan om ett jobb som hon ska säga upp sig ifrån, som Jossan kan ha chansen att få ta över. Hoppas på det!

Sådär, nu har jag skrivit av mig lite. Har slarvat fett mycket med gymmet den här veckan också, har inte kommit ner en enda gång, får försöka satsa på imorgon helt enkelt.

Slut.


Här bjuder jag på en bild som är nästan exakt ett år gammal.

Det är viktigt med namnsdag

När jag vaknade hade jag fått ett sms av mormor, ett grattis-på-namnsdagen-sms. Till mamma fick jag skriva; "Du har glömt något" För att hon skulle komma ihåg. Samma sak med pappa för typ en timme sedan.

Jag tänkte inte skriva något mer idag. Det har hänt något fruktansvärt. Inget allvarligt så egentligen. Man kan säga att min ekonomi har blivit grovt misshandlad.


Så hoppas hon inte glömmer..

Jag har namnsdag idag (tisdag). Förra året glömde mormor att gratta mig. Då började jag gråta.

Jag & Bazze

Skulle gymmat idag men kom inte in på gymmet då jag hade glömt gymkortet. Smart jag är. Nu ska jag fixa uppgiften till morgondagens seminarium och chilla fett vid datorn, sen försöka sova.


Visst är vi söta? hihi

Bra jag kommer kunna somna ikväll..

Jag vaknade kvart över tre idag. Vad fan är det för fel? Hela dagen förstörd. Ingen skola, inget möta Soma, inget shoppa i farsta. Allt är bara åt helvete nu. Jävla skit.

varde ljus och det blev det

Kom nyss hem från sorunda, var där och käkade fett god middag, har fortfarande ont i magen. Helt proppmätt. Nu sitter jag bara hemma och myser i min nystädade tillvaro med tända ljus överallt. Jag fick 4 små ljushållare av mormor och morfar när vi var på ikea i tisdags som jag har tänt nu, asfina.


trött

Fan vad död jag är.. Var uppe till halv åtta för första gången i hela mitt liv typ. Jag brukar aldrig vara uppe längre än till typ 4 kanske, där går fan gränsen. Jag får panik alltså. Men det var trevligt igår. Vi var på kroken och sen hamnade vi på efterfest, jag, Jossan och en snubbe. Vi målade ett konstverk och lekte hänga gubbe.



Det här var påväg hem..

ikväll ska jag dricka öl





Sitter och garvar för mig själv nu


Ohh jag vill tillbaka till alla galenskaper. Alla äventyren.
När ginger halshögg sig själv, eller när han den andra armbågade den där fula svartrockaren så han däckade och sen höll vi på att köra på honom. Skulle göra vad som helst för att se pundish gråta igen,  när vi skulle åka därifrån. Grät han för att vi hade förstört hela hans ställe eller för att han skulle sakna oss?

pump it up

Chillade bara hemma igår när jag kom hem från jobbet så kom i säng rätt tidigt ändå. Bazze har levt rövare under hela morgonen. Bitit mig i tårna, armbågen, rivt ner en blomkruka och en stor tung vas. Han kunde ju fan dött.

Ska hoppa in i duschen och fixa mig o sådär ni vet, sedan ska jag äta middag och efter det dra ner på ett kalas ett kvarter nedanför. Kan bli spännande.

Swag = tjuvgods? Vad fan är tjuvgods? Hoppas jag missuppfattar fel.



no fail here inte

Förresten blev jag godkänd på tentan, estetiska färdigheter och uttrycksformer och även duggan! Den trodde jag aldrig att jag skulle klara, var helt inställd på att bli underkänd. Jag fattade ju fan inte vad jag gjorde för något. Kanske hade tur. Eller så fattade jag lite ändå kanske, hihi.

Önskar att det var Nangijala istället för herrhamra

Följde med Daniela till herrhamra på torö idag och hjälpte till lite i stallet. Jag kretsade (?) hovar och borstade pälsen och manen. Sen red vi också såklart. Jag skrittade och travade, vågade inte gallopera. Det känns som att jag ska ramla av då. hi hi


Åhh Jonathaan FÅR JAG EN EGEN HÄST!?!??!!? FJALAR
Denna heter Ina dock he ehe.

Det där var den hästen Daniela red på. Den heter inte Grim, utan Wilmer.

Bra jävla darrhänt fotograf du är Daniela.

Från blondinbellas blogg..


Det här är nog det värsta jag har läst på länge. Nu har jag förlorat hoppet om kärleken. Inte riktigt men nästan.

"Nils och jag har bestämt oss för att skiljas åt. Tre fina år tillsammans. Jag har älskat honom varje dag av hela mitt hjärta, och kommer alltid att fortsätta att älska honom. Alltid. Det här är otroligt tufft för oss och jag ber er att respektera vårt privatliv. Vi behöver få läka. Men den här gången på varsitt håll. Och snälla snälla, inga spekulationer, inget skvaller. Det här var vårt beslut och vi skiljs åt som två vänner med brustna hjärtan.

Om en timma fyller jag 20 år. Att få vakna upp ensam i sängen känns väldigt jobbigt."

Jag började fan gråta litte..


skolan

Jag shoppade upp mina sista pengar igår så idag har jag inte ens råd med en mackjävel. Eller jag kanske har det, men vågar inte chansa ifall det inte finns något kvar på kortet, fett pinsamt ju.. Vi har i alla fall seminarium nu och vi slutar strax efter tre, det är fan om en timme. Kommer svälta ihjäl.


Min fina ring

fina


HM vs Sonia Rykel

Je ne sais pas

Jag vet inte när, hur, vilken och varför jag ska köpa en vinterjacka. Jag vet ingenting. Jag vill inte ha för bråttom med att köpa en, för då hittar man ju alltid någon annan sen som man hellre vill ha. Sedan blir det ju alltid rea på vinterjackor en bit in på vintern, kanske ska vänta tills dess? Eller vänta tills jag åker till paris så jag kan handla en där? Är ju lite större utbud där så att säga. Eller så beställer jag en nu bara? Nej. Jag vet inte.


Moncler i Paris.

psykos

Jag vet inte vad jag ska skriva här längre. Jag har blivit paranoid och osäker.

Hoppas det bara är mitt underliga humör jag har idag. Tankarna spinner runt som den här grejen dom snurrar på bingolotto. Trrrrrr tick tick tick tick


Kolla vad fint!


Påsken -92 på Zacharias dopkalas. Lika söt då som nu. HE HE

Kontrollbehov

Jag blir irriterad på att vissa personer sitter och läser min blogg varje jävla dag.
Personer som jag inte vill ska läsa min blogg.
Personer som läser min blogg av andra anledningar än att dom tycker att jag är rolig eller intressant.
Personer som är nyfikna på helt fel sätt. På ett obehagligt sätt.

Jag vet ju själv hur det är. Vissa bloggar läser man för att man vill ha koll. Man vill ha koll på att dom håller sig på avstånd, att dom håller sig borta från ens vänner och umgänge. Man vill inte veta vad den där fittan har på sig eller är på för humör. Man vill veta vad hon sysslar med bara.

Sen när hon helt plötsligt inte uppdaterar på ett tag blir man lite orolig och irriterad eller hur?

Men jag ska försöka skita i det. Det är ju i alla fall några läsare till jag får varje dag, som hamnar i min statistik. Jag får se det positiva i det hela.

Avslutningsvis vill jag bara tillägga att min blogg inte är till för er. För att en dag kommer saker och ting förändras. Ni kommer inte bry er om mig längre, eller så kommer ni läsa enbart för att jag är så jävla cool. Jag själv önskar också att jag kunde låta bli att snoka in på vissa bloggar/facebookprofiler/bilddagböcker etc.

Men det går inte. För man litar inte på sina närmsta.

...

Sluta blogga?

haha alex

HAHA! Alex Schulman var ju bättre än jag trodde! Visste inte att man skulle få se den här ironiska och lite elaka sidan av honom, trodde han bara skulle vara en vanlig tråkig programledare. Men han styr ju upp det här ordentligt. PARALLELL HOTELL liksom. Fan vad klockrent.

gym

Jag somnade när jag kom hem från skolan och vaknade nu. Det betyder att jag har sovit i typ fyra timmar, illa. Jag kommer ju inte kunna sova på ett tag alltså. Tur att jag ska gymma klockan halv åtta med Erica, det kanske hjälper lite mot piggheten!

Kommer jag ens ha nytta av det här?

Okej.. Det här var den sämsta föreläsningen jag någonsin har varit på.

jobbe

Sitter på en föreläsning om massa jävla grammatik igen. Det är inget kul längre. Denna föreläsning kan mycket möjligt vara den tråkigaste föreläsning jag någonsin har varit på.. Skulle stannat hemma och sovit några extra timmar och kommit på nästa istället..

Imorgon är jag ledig, det betyder att jag får sovmorgon imorgon! Fett nice. Eller ja, jag jobbar ju, men det är från klockan 13:30. Det ser jag fram emot som fan.


Jag sitter och nyser hela tiden, så folk lär ju undra vad som försiggår. Fatta vad irriterande.

byta trasa

PARADISE HOTEL OM TIO MIN!

Värmde nyss en lasagne i ugnen, fan vad god den var. Spillde ut typ halva på bordet men det var ju bara att äta därifrån. Så ingen lasagne gick till spillo i alla fall. Blev inte mätt på den så gjorde två äggmackor. Tappa ett ägg i golvet men hann fånga lite så gav det till Bazze. Inga ägg till spillo, bara lite. Det sitter kvar i disktrasan nu så den är så där geggig, ni vet så man inte riktigt kan krama ur den.


Jag för tillfället. Tänkte ju ta en bild med camen, men det gick ju inte eftersom att jag hade videosamtal med Josefine.

morning train


Pösmunk

minidator

Klar med läxan, blev exakt en sida som det skulle vara. Nu känner jag mig otroligt nöjd. Blev klar mycket fortare än vad jag trodde. Nu ska jag vaska ansiktet, borsta tänderna och sedan gå och lägga mig. Måste åka in till skolan en halvtimme tidigare imorgon. Vi börjar tio men ska ta åttatåget då vi har en gruppuppgift vi måste gå igenom så våra ståndpunkter är likadana sedan i diskussionen.

Jag måste som vanligt ta med min dator till skolan imorgon. Eller måste och måste, men det underlättar till tusen. Den är sjukt klumpig den här datorn eftersom att den är så stor, 15,4". Funderar starkt på att köpa en pytteliten dator som jag kan använda som skoldator. Framförallt att ha till föreläsningar så att jag kan anteckna med den. Skulle äga totalt, får ju plats i handväskan liksom utan problem.

Gonatt

plugg

Nu ska jag börja läsa två ganska långa kapitel ur en bok som heter Språksociologi. Sedan ska jag sammanfatta, diskutera och reflektera över en valfri del på dom sidorna. Ser fram emot det. Eller nej. Ledsen gubbe.


Jag och hon ute på promenad innan.

pizza med köttfärs

Nu ska jag och Josefine äta bakispizza. Fast vi är faktiskt inte så bakis! Eller hon är ju det, som ett vrak som vanligt. Men jag mår fan bra. Lite sugen på pizza bara. :)


Där är min pizza som jag lagade på tjejmiddagen förra helgen! Helvete vad god den blev, godare än pizzeria typ. Men nu bär det av till pizzahouse!


Jag är inte bakis









Carl, David och Tim har fyllt 20 år, så det firades på svärdsögården igår. Det var soft. Man fick chips. Fett gott.
Var på sigyns hos Tamara med henne och Erica innan vi åkte ut. Vi körde något ölspel som man blev full på, askalas. Fick skjuts ut av T:s mamma och skjuts hem av Jossans mamma. Tack mammor!

MOahahahaha

På onsdag och lördag ska jag gå introduktionspass, det ska bli spännande! Sen kommer jag få jobba varje gång någon blir sjuk typ, annars finns det tydligen inga pass.. Så vi får hoppas att influensan är riktigt aggressiv i höst och vinter.

kattkudde

Har lagt en början på en aggressiv sminkning nu och bytt om till kvällens klänning som jag ska göra succé i. Nu ska jag dra alltså.




roli

bildtorka

Nu ska jag till mamma och färga hår, sen ska jag o förkröka med två tjejer, för vi ska till torö sen. Gud så mysigt. Nej röjjigt. Bra hej

myspys

Sitter hos Nadja i farsta och dricker lite cider. Vi har köpt chips, ostbågar och choklad som vi ska äta när vi tittar på idol. Jag ska äta lasagne också, fett gott. Senare ikväll ska vi till stan på något biljardställe, vilket vet vi inte än, men Nadja jobbar på något av dom så vi skulle få billiga drinkar! Askalas.

blodkuk



Jag och Jossan sitter och tittar på DIRTY SANCHES när dom piercar kyken o grejer. Det ser ut att göra ont, han bara skriker och skriker. "Varför gör man sådär för?" SHIT VAR DET BLÖDER! Abow. Hans kuk kommer dö.

en klänning också

Kom nyss till Jossan. Vi ska äta pringles, popcorn och dricka safti. Var i stan idag med Soma och shoppade! Fan vad skönt alltså, det var länge sen. Hittade en kort höstkappa, ett par acnejeans, en skjorta från zara, en lång diarréfärgad kofta från zara, en långärmad tröja från hm och värmeskydd till håret i sprayform från maria nila! Tror det var allt. Lägger upp lite bilder imorrn!

intervju

Nu är jag ledig tills på måndag, fett skönt. Men måste ändå upp tidigt imorgon, för jag ska ju på intervju. Spännande alltså. Ska gymma kl 19 ikväll med Eritcha Bandu. Fan vad jag kommer vara i form snart! Eller jag är i form, det syns bara inte så mycket. hehe

Efter intervjun ska jag och Josefine in och shoppi shoppi, för jag får mina csnpengar imorgon! Soma ska antagligen följa med också.Tänkte sikta in mig på koftor och ett par jeans. Har ju växt ur alla mina typ, sen har jag inte köpt jeans på jag vet inte hur många år. 1 kanske. he he

Kom igen nu thaihorer

AMSTERDAM PÅ NYÅR????????????????????????????????????

Ej nöjd med hur mitt badrum ser ut för tillfället.

Måste ha lite förändring där inne känner jag. Är trött på hur det ser ut där. Lite färgglada saker och ting skulle ju lätt piffa upp det!




Allt var rätt billigt också. Frågan är ju bara hur man ska mixa och matcha! Det kanske inte spelar så stor roll.


YEeeeeeees

Fick ett samtal imorse om att jag ska få komma på en arbetsintervju på torsdag! WIHU


paff paff

Duggan idag gick fan inte bra alltså, fan vad svår den var.. Nu måste jag gå och oroa mig för det också, kul. Gick fetaste powerwalken nyss runt ringvägen, måste fan ha varit en mil vi gick! Nu är det bara att lugna saj lite för ikväll är det gym!


bra

Gick en promenad med Daniela och hundarna efter middagen, och sen gymmade jag med Erica tills nu. Är så jävla duktig. Nu måste jag plugga lite grammatik, har fan dugga imorgon.


topshop





FINA VA? Jag vill ha någon av dom. Så det så!

plugga dugga

Shahla gick precis, och jag sitter kvar för att plugga på duggan vi ska ha imorgon.


fan..

Nej, nu ångrade jag mig. Jävla Summer alltså, jag hatar henne. Hon utnyttjade Tom fast hon visste att han hade känslor för honom. Han ville att dom skulle vara pojkvän och flickvän och det ville inte hon. Ändå fortsatte hon. Sen gifte hon sig med en annan. Då betydde ju inte han någonting speciellt. Nu vill jag gråta.


I love you Bazze


Jag ser ut som en demon och Bazze ser ut som ett spöke. hihihi

Ligger och kollar på 500 days of summer, den verkar bra men ändå lite jobbigt på något sätt. Palla med kärlek liksom. Jag vill vara som henne. Jag kanske till och med är det numera. Så det kan gå.

"Antar att ni inte har tvättsvampar med er?"

Jag jagade barn idag med några kompanjoner. Dom hade kastat ägg på bilen så vi bestämde oss för att gå till botten med det hela.

Det började med att vi kom tillbaka till skolgården där allt hände för att försöka lista ut hur vi skulle få tag på kidsen, för dom hade tydligen legat uppe på taket. Rutinerad skoltakshängare som jag är, så vet jag att det bara finns ett sätt att komma upp, och två sätt att komma ner. När vi hör att dom är på ena sidan byggnaden så vet jag att dom var fast där, eftersom det är för högt för att hoppa. Så vi bestämde oss för att snabbt klättra upp.

Vi övertog den tomma och mörka skolgården med smygande steg. Försökte klättra upp på ett galler som hade en trappa i sig, när vi kom på att en av oss faktiskt hade nycklar, så vi öppnade bara och klättrade upp. Vi såg några skepnader springa runt längre bort, så vi kutade dit.

BUSTED

Vi frågar ut dom om det var dom som hade kastat ägg på taket. Och det var det ju såklart inte. "Så det är alltså några andra på detta tak som ni inte vet vilka det är som har kastat ägg alltså, inte ni?" Killarna hade inte direkt bra argumentationstekniker eller försvar överhuvudtaget, så det slutade med att dom fick skjutsas upp till macken i den äggade bilen för att tvätta bort det.

Kul va?

sov fan till halv tre

Blev en relativt lugn kväll för mig igår. Vi hade ju tjejmiddag här hos mamma och efter maten kom det lite mer folk. Kände mig inte på speciellt bra humör igår så jag skippade karatefyllan faktiskt, fick i mig 3 folköl kanske. Men gick och la mig jävligt sent däremot, typ vid halv sju. Fastnade på facebookchatten ett tag och snackade med en polare. Så var ju Tigerjäveln tvungen att gå ut på en promenad vid typ 3 också. Men det var skönt.

Idag ska mamma bjuda mig på mat på mixs och efter det ska jag ta en powerwalk med Erica. Fan vad skönt det ska bli!


Disa är helt slut idag som hon höll på igår. Hon sprang runt och rotade i lådor, tiggde mat, busade med alla. Här sitter hon och kelar med Emil!

nu ska jag kolla gossip girl


Softade hos en kompis igår och drack folköl. Skitkul. Men idag är det andra muggar, för jag ska ha middag hos mamma. Vi ska laga egen pizza.

cool låt



Höll på att dö av tristess och en känsla av att vara mobbad nyss. Men sen kom jag att tänka på att jag är ju jag, och jag kan ju inte vara mobbad! Kvällen har styrt upp sig som vanligt för mig. Vilken tur jag har hela tiden.

lägesrapport

Läkarbesöket idag gick bra, dom tog inga blodprov som tur var. Det var en sköterska som skötte det hela. Hon satte fast plattor lite här och var i min hårbotten, panna, kinder och bröst för att mäta elektriska signaler i hjärnan och hjärtslag. Jag fick ligga och blunda och sedan titta när hon sa till. Under tre minuter skulle jag också hyperventilera och sedan drog hon ner persiennerna i rummet och ställde fram en lampa framför mina ögon. Den blinkade först sakta och sedan snabbare och snabbare. Då skulle jag också blunda och titta, blunda och titta. Det var lite obehagligt faktiskt.

Nu ska jag gå och tvätta håret så jag får bort all gegga hon smetade i för att plattorna skulle fästa. Eller nej, först ska jag titta på gossip girl. bra

RSS 2.0