Ett liv i celibat

Jag funderar på att lägga ner alla jobbiga och energikrävande tankar på sommarplanering. Typ; "Vad ska jag göra i sommar?" "Var ska jag vara i sommar?" "Med vem ska jag vara i sommar?" "Hur ska jag vara i sommar?" "Varför ska jag vara i sommar?" Haha nej, men allvarligt. Blir fett less. Och jag har inte någon direkt stor lust med att varken åka utomlands, gotland, eller allt vad det nu heter. Nu kanske ni tror att jag lider av en depression eller något, men jag vet inte.. Skulle aldrig banga på en roadtrip såklart, men det känns sjukt avlägset eftersom människor är som dom är. Jag har i alla fall kommit på en lösning - och en anledning till att ändå spara pengar;

JAG SKA SKAFFA HUND

Många säger till mig att jag borde vänta tills mitt liv är mer stabilt, tills jag har något eget and so on. Men jag känner mig mogen och redo. Jag skulle kunna ge all tid till en liten valpis i sommar. Självklart kommer jag jobba, men inte så långa pass.. Det kommer fungera tror jag. Sedan har jag självklart funderat på det här med att en hund faktiskt lever i typ 15 år.. Och ja, då får allt en vändning. Men jag ser inga hinder framför mig om jag ska vara helt ärlig.

Har inte bestämt mig helt och hållet än, men tittar runt flitigt och diskuterar med nära och kära. Hoppas verkligen att en liten söt valpis ska göra mig sällskap i sommar.. Och i 15 år framåt.

hur soft?








Har varit en hård påskhelg. Mycket mat och lite fylla. Mycket fylla menar jag. Idag har jag hunnit grilla, vara ute på sjön och slutligen äta en god plankstek på mixs.

Tjejer kan faktiskt också ha skägg...

När vi kom hem till mig igår dök det upp en okänd hund mitt upp i alltihopa. Jossan sa att det var en kill-hund. Men det visade sig vara en tjej som heter Era. Hon är hela 14 år. Hur fin som helst.

Nu ska jag sminka mig lite sen ska jag gå till mormor och morfar för att äta påskmiddag. Passar perfekt idag. Bakis och jävlig som jag är. Men det är hemligt!


jättesöt bil

Fick övningsköra morfars nya bil idag efter många om och men! Jävlar vad jag fjäskade. Måste upp och kratta löv vid deras sommarstuga i sorunda imorrn hela dagen bara för det.



Green Gegg

Åkte in till stan efter skolan idag med Soma och kollade runt lite. Hittade en soft present till Snigeln som jag slog till på. När jag och Soma sedan hade slagit oss ner vid ett bord på Café le Rose och precis fått in maten, ringde jobbet och sa att jag skulle jobba.. Det hade jag glömt bort totalt. Kom två och en halv timme försent, fy helvete vad pinsamt.



Min ser typ ut som en grön gegga?


jag kommer sova i min garderob inatt


Ser ni mig i bakgrunden? HAHA
Asså om ni visste hur stökigt det var innan skulle ni förstå hur jävla fint det är där nu. Om ni bara kunde förstå hur bra jag mår av att bara vistas där inne. Så städat är det. Åååh

att utnyttja sin position


Fan vilket jävla äckel basshunter är! Han får inte ens en stor bokstav av mig. Han har fan blivit anmäld för ofredande på minderårig i typ Skottland så han ska fan passa sig från att vara vidrig. Riktigt jävla svin är vad han är.

Och dom här fina ljusen har jag tänt ikväll när Matilda sover här för övrigt. Var ju tvungen att lägga till det.. Även om bilden talar för sig själv kanske.

stackars bazze :(

Bazze har fått acne på/under hakan. Det är små svarta prickar man kan få bort om man tvättar med tvål och vatten kontinuerligt. Badda med alsolsprit kunde man göra också. Ringde nämligen djurkliniken och rådfrågade lite. Sedan har han även haft två fästingar hittills! En hittade jag igår tror jag det var, och en nyss. Fy vad dom är äckliga. Ska ner och handla sånahär droppar man lägger i nacken.

Stackars kisse.

spanska som svenska



Måste måla mina naglar nu. Har samlat ihop alla nagellack och lagt dom i en fin liten låda, så nu är det bara att välja o vraka. hihi

mitt liv är fulländat




Han ser ut som en liten räv! hihihi

medelålder 55 barre

Hamnade på en skön krog i nynäs igår. Eller skön o skön, vet inte riktigt.. Men skönare än vad den var för 10 år sen. Den hade fina lampor i taket, fan att jag inte tog kort. Efterfest till halv fem, jag överraskar mig själv ofta nuförtiden. Orkar mer än vad jag tror! hehe. Satt på en skön stol i ett par timmar och samtalade med en vän. Om plus och minus, livets mening, friheten, THA roadtrip o Pablo, och så lite whisky och cola på det. USCH

Såg två grävlingar på vägen hem. Två olika, helt oberoende av varandra så att säga. Sprang emot mig med ca 5 minuters mellanrum. Fan vad jag dog lite!

Träffade förresten en ovän till mig igår. Han var faktiskt snäll för en gångs skull. Vad människor förvånar en ibland.

mysigt pilligt ordningsamt

Kommer inte ihåg om jag har nämnt det tidigare men jag köpte två fina korgar av vattenhyacint när jag var på Jysk med mormor här om dagen. Har ställt dom på mitt sminkbord och i dom har jag ställt krämer, produkter och dylikt. Har verkligen organiserat saker och ting.



Kolla vad mysigt med ett ljus där, och tändstickor brevid till och med! Och kolla vad fina korgarna är. Åååh.


Ofta jag skulle sitta inne på skype om jag var utomlands ändå..

Vad fan ska man med skype till? Det är ju aldrig en jävel inne där..


Hej


Hade lagt upp en asfin bild på mig och Therese tagen 2009. Den dög dock inte för fröken, så fick ta det som fanns; en bild på oss när vi sitter och svullar. Vilka tjockisar vi är!

En kort beskrivning av Therese kan lyda såhär; hon är en skön, lite flummig, sprallig flicka med glimten i ögat. På fyllan gillar hon att dansa och retas. När jag själv är på fyllan brukar jag skrika att jag älskar henne. Har inte riktigt kommit på varför än....


ska lägga en fet ansiktsmask också heh

Nu ska jag duscha och efter det ska jag tillbringa resten av kvällen framför.................... GLAMOURAMA!!!!!!!!
Som jag längtat!


blir fett lack för jag hade tagit värsta bilderna. men nu får det duga med en keff cambild som vanligt..

Vad har jag gjort de senaste två veckorna? Jo, jag har bott hos mamma lite, men också hunnit städa rejält hos pappa. Har städat områden som har varit orörda i fem år. Rensat bort 3 sopsäckar av diverse ägodelar, framförallt kläder. Jag har dammsugat, dammat, skurat, tvättat (mamma har) och gjort rent i mitt badrum. Har även rensat bland mitt smink och sminkbord. Kort och koncist skulle man kunna säga istället att jag har organiserat mitt hem. Från kaos till laos. Eller något! Har tagit sammanlagt tre dagar (kanske 5 timmar).



Köpt ny kudde + täcke.
Nya gardiner (inte nya, men nya) Dom andra blev mördade.. Lång historia! Dom som vet, dom vet, osv..



RSS 2.0