Filmtips: The Game!

När jag skulle klä på mig imorse så skulle jag ta på mig ett par svarta shorts och en långärmad tröja. Men när jag hade tagit på mig tröjan märkte jag att den var så lång så att den fungerade som en klänning. Då slapp jag ta på mig shortsen. Bra va?

Jag tror jag ska gå på bio idag. Får se om det blir av. Det skulle vara trevligt.


Vi såg en tjej som vände när hon såg oss.. Fett mobbad!

Vill bara säga att jag nyss  var duktig och gick ringvägen runt i mörkret. Varenda gång det kom en bil på vägen hoppade jag och Jossan ner i diket och gömde oss. Det går nämligen rykten om att det åker runt polacker i en skåpbil (våldtäktsbil) och våldtar/slår/mördar folk. Så bäst att gömma sig!

Varsågoda

Har varit med Daniela hela dagen. Vi har hunnit fika på Thorssan, gått runt i centrum o kollat i affärer, och sen gick vi till coop. Jättespännande. Just det, vi gick till djuraffären också. Hittade ljushållare för 3 kronor på Prisstopp och en godisbit till Pablo för 3 kronor också. Avslutade rundan med att hälsa på mormor.




framförhållning..

Vad fan ska man ha för vinterjacka i vinter? Har försökt göra research men utan framgång. Går ju inte direkt o googla "vinterjacka"..

för er som är intresserade så har jag idag hunnit

  • Gå på en introduktionsföreläsning där vi fick lyssna/se på Nalle Puh, My Little Pony och Fem myror är fler än fyra elefanter (Eva har namnsdag)
  • Ätit lunch. Röd currykyckling med ris. Ensam.
  • Skrivit ut studiemanual och kurslitteraturlista
  • Köpt två kompendium

Next up är att gå på föreläsning nr1 på detta moment som heter "Vad är barnkultur?" och sedan ta sällskap hem med Linda som pluggar granne med mig på Karolinska!


första skoldagen!


no money honey

Fyfan vad mycket det är att hålla reda på och styra upp nu innan skolan börjar komma igång.. Måste fixa litteratur, kompendium, kopiera upp litteratur, skriva ut studiemanual och litteraturlista.. Herregud. Imorgon ska jag iaf ta med mig datorn och anteckna som en prostituerad på föreläsningen. Då lär jag få en bra start åtminstone.

Och så ska jag klippa mig imorgon 15:30... Och jag har ingen lön kvar. Hur ska detta gå?!?!?

Mina nya naglar


Kolla mina nagelband vad dom är sönder.. Bara för jag biter.. Får börja smörja in dom i massa oljor o krämer så dom repar sig. Puss

godmiddag

Alltså.. Jag har fått värsta dubbelhakan. Eller så har jag haft den hela tiden bara att jag har upptäckt den nu. Jag pallar verkligen inte med den. Får börja träna och se om den försvinner. Gör den inte det blir det att lägga sig under kniven som gäller!

Var på kräftskiva igår som syns så fint på bilderna nedan. Jag hade inte på mig den där gröna saken hela kvällen bara så ni vet.. Hade den bara under middagen så att jag inte skulle spilla på min fina blus. Synd att jag inte tog bild på min outfit.. Var fett snygg!

Ska tanka någon skön rulle nu tänkte jag. Ska till skolan imorgon också, och efter det ska jag klippa mig och färga håret! Det lovar jag att fixa bild på :))

kräftis



Min andra familj!





Igår var jag och hälsade på min bror och hans familj. Den består av Ozzy, Billy, en fjortis som heter Natasha, sen Annika och Jocke. Vi käkade kebab och sen drack vi te och åt bullar.

Lite för att ni säkert kommer härma mig med mina kläder också.. Eftersom jag har så bra klädsmak!

Imorgon får jag lön. Vet ni vad det betyder? JOOO SHOPPING!!!! Ska göra mina naglar också så mina stackars fingertoppar slipper lida av mitt nagelbitande!

Och förresten. Eftersom detta inte är någon mobbad modeblogg får ni inte se vad jag handlar.

Måndag 15:30. What shall I do?



Jag ska till frisören på måndag. Som ni ser har jag ingen frisyr längre. Det är bara hår som hänger. Och utväxt vill jag inte ha.. Jag är inte Rebecca Simonsson.

Känslan man får när man hittar svamp är obeskrivlig..

Börjar hitta svamp så in i helvete nuförtiden, alltid av en slump. Nyss när jag var ute med hundarna hittade jag hur mycket som helst, så det blev att frysa in!


Det gula guldet.

Men i vinter blir det andra bullar!



Här var jag och Linnea på Kapten Röd på Kroken i lördags. Jag hade rätt kul tror jag, men var hyfsat på lyset vill jag påstå. Hela kvällen kändes som att den gick på en timme. Den bara flög iväg.. Det här var den ända bilden av typ 10 st där jag såg någorlunda normal ut på.. Och här ser man verkligen på min blick hur berusad jag var. Så blir det när man inte har druckit på länge. Man försöker typ ta igen alla gånger man kunde ha druckit. Shit.. Jag låter verkligen som en alkis.

Bössan måste bara vakna först..

Igår var jag och Bössan ute i skogen och vandrade. Vi skulle leta efter havet. Vår gemensamma navigation gav resultat, och tillslut var vi framme vid världens mysigaste klippa vid en lugn liten vik, så vi bestämde oss för att näcka lite, och sen soltorka. Vilken befrielse. Det var soft eftersom vi var jättesvettiga av att ha hållt på och sprungit runt i skogen i 40 min kanske. Eftersom jag hittade svamp igår där ikring måste vi tillbaka dit idag och leta efter mer.


Bathe har varit ensam sen i tisdags. Han ska få en stor kram imorgon.

Jag har det rätt chill här uppe. Är ute och promenerar ca 90 min om dagen o går vilse, äter gott, sover o bastar. Ja, ni hör ju hur chill det låter. Vi åt en fin avslutningsmiddag ikväll då det serverades rödvin till maten. Det känns fortfarande konstigt att dricka vin/alkohol överlag med vissa släktingar. Speciellt pappa, mormor, morfar o morfar. Vet inte varför..

Imorgon ska jag åka hem. Jag gillar att åka flygplan. Jag checkade in för någon timme sedan och valde då en fett soft fönsterplats där jag förhoppningsvis har lite mer benutrymme, det listade jag ut på förra flygresan. 12A. Den ni.

Åå så var det kapten röd imorgon också.. Jag skiter i han faktiskt, vill bara umgås med alla idioter o vara full. Helvete vad kul jag ska ha!


Åå jag pratade med Bazze idag i telefonen. Han verkade må bra, men lite trött bara. <3

landsbygden

Är framme i byn nu, jävlar vad öde detta ligger. Var ute på en långpromenad nyss, gick på landsvägen och in i ytterbyn som det heter. Sen tillbaks till nyborg. Gick vilse lite men kollade kartan på mobilen och hittade hem igen. Morfar hade varit ute och letat efter mig med bilen! HAHA

Nu ska vi åka till Kalix galleria och kolla lite i affärer.. Dom har typ ett systembolag och ett apotek. Kan bli spännande. Men imorrn ska vi iaf till Ikea i Finland minsann!


virrpanna..

Fick för mig att jag skulle åka kl 14:00, men sen kom jag på att det var 21:10 jag skulle åka.. Så nu får jag ligga här o vänta i typ sex timmar tills jag ska åka. Kul..

Får inte glömma packa joggingdojjer!


Nu har jag gjort klart och rett ut allt som heter csn och skola. Har nyss skickat iväg en ansökan om studielån, och så fort jag får en studieförsäkran skriver jag på den och skickar tillbaks, sen kommer mina pengar in! Och alla mina rester är klara som ni vet. (förutom 1, men den gör inget, får börja ändå utan att söka dispens) Känns sjukt bra. Ska ta igen en VFU-dag (praktik) bara. Kan ju inte vara så jobbigt.

Snart ska jag gå och jobba och när jag slutar ska jag packa klart min väska. Ska åka bort imorgon och kommer tillbaks på lördag. 1 timme och en kvart med flygplan. Vart är hemligt! Fast har säkert redan läckt det någonstans.. Syftet med resan är iallafall att hitta tillbaks till roten av min själ, rensa kroppen från gifter samt hård fysisk träning. Kan bli kul.

nej jag brukar inte tvätta/städa/putsa min spegel så ofta.................



Hej. Dom här säljer jag på tradera. Den första börjar på 50:- och den andra 45:-. Sök på skinnjacka vit eller kavaj strl 40 (typ?) Eller så kanske man kan söka på mig bara? Jag heter faanamanda där. Sååå ja! Nu lär det bli full rulle i budgivningen efter att ha marknadsfört lite här med mina 3 läsare!

sammanfattning i kronologisk ordning. (tror jag)


Jag o Jossan hos Daniel!

Jag o Ozzy :)

Jag o J på hemmafekke hos Kejjan!

Jag och mamma på hennes bröllopsdag :)

Jag i ett par snabba brillor utanför båten!

Vi var busiga i bilen o åkte med öppen dörr.. Det kändes som att åka en karusell lite! hihi

Mitt armband e borta..


Var på en sjuhelvetes rolig fest igår ute bland kossor o gräs.. Slutade dock illa. Synd. Hade kunnat bli årets tillställning! Sjukt bakis idag.. Eller egentligen inte, hann aldrig bli det. Börjar gå åt dom bättre hållen. Måste gå o duscha nu o sen ska jag till Daniela.

PabloS

Min fina bebisputtinuttihuntti har varit hos frisörn (hans mormor) och ser nu ut som en vuxen hund nästan. Eller som en tonåring kanske. Iallafall ser han ut som en riktig schnauzer ska se ut! Hur fin som helst <3 Visar bild imorrn!

RSS 2.0