uppgång

Fy farao vad jag är bakismunchad idag. Jag har ätit tre frukostar typ, två hemmagjorda tunnbrödsrullar, chips o dipp, o jag är fortfarande hur jävla sugen som helst. Nu vill jag ha rostad macka med ost och kanske kaviar, och till det ett glas oboy. Vet dock inte om min mage pallar det, den är hur uppsvullen som helst. Känns fan som att den ska sprängas snart.

Har gått från typ 15 läsare igår till 56 för tillfället.. Intressant.


lite mobile uploads..

Haha OoJ vad många läsare jag fick idag helt plötsligt.. Undrar vad det beror på :)

Den här helgen har i alla fall varit skitrolig, Maxi var här på besök och skumpan har fullständigt flödat kan jag säga. Vad jag har saknat den. Synd att den inte e lika gratis i Sverige som när man e på WorldTour såattsäga.






Till nynäshamns fjortiselit!

..Alla har vi undrat hur folk har samvete att gå på en person så jävla hårt att denne når bristningsgränsen. Hur så många fega äckeln finner det tillfredställande att frysa ut och trakassera en försvarslös människa på det här vidriga sättet. Hoppas ni ruttnar av att ha det här på ert såkallade samvete!

Ni vet vilka ni är. Ni äcklar mig!!!!!!!!!

Vanessa Falk


Såg den här videon i en annan blogg för en kvart sen. Fett jävla bra låt!!!!!!!!!!!

Vinka åt mig ibland


Jag kan fortfarande inte fatta att det är sant. Jag kommer skratta så högt om nätterna att jag blir vräkt, efter att jag har köpt sässe 2011 BB.

alla har slöja


Jag o Soma har lagat köttfärssås och spaghetti och nu är vi proppmätta. Jag ska hoppa in i duschen nu o sen bär det av mot Malmö! Tio minuter här ifrån fyi.

glad glad ledsen glad



Hej alla mina små underbara besatta lasare till mig på bloggdelen jag har på morgonen idag. 2 st.
Idag ska jag till kungens kurva med mormor och morfar. Det är kul att åka på utflykt med dom. Man måste fånga dom här lediga dagarna. Carpe lediga diem. Vi ska avsluta med att äta på ikea. Mums.

hej hej

Nu ska ni få lite uppdatering hära. På senaste tiden har jag kämpat emot min aggressiva förkylning som hindrat mig från att leva ett normalt liv. Jag får gå hem från jobb o skita i jobb men får tvingas att gå i skola såklart. Den kan man inte vara sjuk ifrån.

Idag är jag ledig från skolan, ska inte dit förrän på torsdag. Så idag ska jag se till att fekka till det lite i den mån hälsan tillåter. Jag och Josefine ska nämligen till en hemlig stuga och träffa hemliga människor.

Det roliga som har hänt dom senaste dagarna/veckan följer här nedan;
- Har rengjort min toalett för första gången på ni vill inte veta hur länge. Nu känns det lite mer fräscht att sitta där.
- Var i port73 idag och där fick jag en pumptvål och 5 näsduksförpackningar.
- Har beställt en mixer/blender från OBH nordica som jag ska hämta ut idag om jag pallar.
- Köpte lite saker från HM för ett tag sedan också. Hittade klänningen nedan o ville självklart ha den på en gång men icke! Får den inte förrän i början på mars. Less man blir.




Brimnes


Kolla vad fin. I huvudgaveln är det hyllor på varje sida som man kan lägga böcker och dylikt i så jag slipper ha nattduksbord. Jag har monterat ihop gaveln helt själv. Det tog fan 2 timmar. Nu ska jag sova gott.

ÖL

Idag är jag ledig, så passade på att festa till det lite igår. Jag och Jossan var ute på byn åå sjöng kareoke.. Trodde aldrig jag skulle våga skämma ut mig men tydligen.


Det var lite tråkigt i början..

Så vi tråkmånsade. hEHeh


OZZY

Idag har jag äntligen fått träffa Ozzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gud vad underbar han var. Vi möttes upp i centrum först o sen åkte vi hem till Jocke & Annika för att äta middag. Sen softade vi med Ozzy, jag och Billy. Han gjorde massa grimaser åt oss hela tiden. Jocke berättade att om man gör grimaser på 20-30 centimeters håll kan dom se det och försöka härma. Tror vi lyckades.


Storebror Billy fick dra vagnen i centrum!

Ozzy sover fortfarande sen han åkte vagn.


Storebror & lillebror!

Ååååå vilken fin bild tycker jag.

Skön grimas!

Grimas 2.

<3

Min kamera har gått sönder btw. Därför bilderna är lite halvkeffa, fick ta med mobilen.

RSS 2.0