mexican sugar skull


Är så sjukt sugen på att gå ut i skogen o plocka svamp så jag dör! Var ute med hundarna igår och hittade lite i skogen som ligger precis här bakom. Får se hur jag gör senare, ska möta Therese nu iaf, vi ska ut och promenera lite!

Jag var förresten med mormor i stan i förrgår, vi var ute och gick på söder i några timmar. Började vid medis och gick runt på massa gator, vi käkade lunch, fikade och hann även gå in i Norska kyrkan och tända ett ljus, det var fint. Sen så fick jag ett par byxor o ett linne också. Byxorna hade nån konstig färg... Hoppas jag kan använda dom! Slutligen måste jag tipsa om Tess nere i nynäs, dom har halva reapriset där på utvalda varor! Var o fyndade med mamma lite igår.. Hittade asfina grejer! hihi

Hade man kunnat blogga från iphone hade jag uppdaterat varje dag.. Funderar på att byta portal

Hej. Idag har jag varit och hälsat på Jocke & Annika. Vi åt majskolvar, vitlöksbröd o ost o kex typ. Gosade med Ozzy också såklart, han har blivit så himla stor, och ändå var det bara 1,5 månad sedan jag såg honom. Han har redan blivit mycket stadigare och har mycket lättare att greppa saker. Sen är han en jävel på att skratta. Hihi.

Om det är fint väder imorgon måste jag seize the day, har inte varit ute i solen på länge, börjar blekna. Om inte annat ska jag ta en fet powerwalk i vilket fall, det var ju ett tag sen om man säger så.. Måste fila ner cristalkulan lite! ;)

Betala räkningar suger kan jag tillägga lite sådär avslutningsvis.. Sjukt jävla fattig just nu. Vet inte var jag ska ta vägen. Jävla skit. Ser ni mig ute på krogen eller så får ni gärna komma fram o bjuda på en öl. Irish coffey gillar jag också!


O jag var med Prutten igår förresten! Vi var på fest hos mange, sen gick drog vi till freja. Det var soft!

godkväll

'
Finns en chans att jag ska ut i skogen o tälta ikväll, och få en present till och med. Kanske, kanske inte. Den som vet, den vet, och den som inte vet, den vet ingenting. Jag vill träffa Matilda och äta chips o dipp. Eller gå på en promenad med Angelica kanske? Kvällen har mycket att bjuda på tror jag, men mest av allt vill jag ner till freja o dricka bärs. Det går dock inte, har bara 47 kr och en bärs kostar 49. Så det kan gå.

I helgen ska jag till småland förresten. Undrar om Pablo ska med. Tror så. Det ska nog gå bra tror jag.

BUT WHY


Är på sjukt bra humör just nu, har varit det i typ en vecka. Vet inte varför. Eller jo det vet jag visst. För jag har en hund, en katt och en iphone. Och sen... Ja, lite så. Livet är en fröjd så att säga. Imorrn är jag ledig, och då ska jag få en present har jag hört. Fick inte veta vad. Spännande.

Vad händer i helgen, nåttarö? utö? handen? tälta i skogen? freja?

Jag vet allt om digVisst, du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig, för du har varit min
Du e nån annan nu, i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej


RSS 2.0