hittade ingen passande bild. men hej ozzy o faster


Tror det blir en sväng på freja ikväll. Sitter just nu o väntar på två segproppar som vägrar bli klara.. Brukar själv vara den som e seg, så nu får jag smaka på min egna medusin! hehhhsommar


Jag o Josefine förra året i fjärilshuset, fett mysigt det var. Kommer ihåg att vi drog ut på vattenskidklubben sen på kvällen o hade skitkul. Var så jävla lycklig den sommaren.. Fast ändå inte. Om jag inte hade jobbat så mycket den här sommaren hade den ägt totalt. Förhoppningsvis kommer jag få ha lite kul ändå. Hihi.

nu har jag 2 iphones. det går bra nu. fast en går inte o ringa ifrån

JAG HAR KÖPT EN IPHONE4!!!!!!!!!!! Så jävla glad.

LA GENTE ESTA MUY LOCADagen började traditionsenligt på hembygdsgården där det gleds runt lite allmänt bara, kollade på resning av stången osv. Åkte till utö sen och mötte upp Alle och hennes vänner, vi hade skitkul.

kalas
moggli? eller är det en liten rodney kanske? :)


Denna vackra skapelse var jag och hämtade igår. Tänkte ha han i minst 10 år. Sjukt asså.

JAG BÖRJAR GRÅTA AV ATT SE MIN SPEGELBILD NÄR JAG TITTAR IN I MINA ÖGON SOM BARA LYSER AV KOMPETENS OCH MÅLDRIVENHET

Nu är jag äntligen klar med mina 4 kompletteringar, salstentan och dom 2 hemtentorna. Lämnade in lite i måndags och fick tillbaks en hemtenta idag som jag fick VG på (som jag förövrigt inte orkade göra förut för att den var för svår)! Såhär lycklig har jag inte varit på länge. Tänk vad lite självdisciplin och självuppskattning kan göra. Att ta sig i kragen är inte helt fel alltid.

Livet e hårt

Sitter och gör en essäfråga från en tenta i skolan just nu. Har varit här sedan nio och gjorde en tenta i en timme typ, om religion. Tror den gick bra. Nu ska jag äta litte muffin och sen skriva klart frågan. Har dock 5 frågor kvar sedan när jag kommer hem. Men dom räknas ju bara som kortfrågor. (=1 A4 sida på varje svar)"Vad ska du med dom till?" Är inte roligt


KOLLA IN MINA BLIVANDE GURKOR!!!! Jag satte dom i en kruka först, och ställde ut den när det var sol. Sen råkade det snöa där i maj nån gång, och dom klarade sig ändå. Och idag planterade jag ut dom.

Apoteket måsen har otroligt kompetent personal


Therese var gullig och gjorde mig sällskap i massa ärenden jag skulle göra idag i centrum. Bland annat skulle jag ta blodprov, låna böcker och slutligen handla pollenmördargrejer. Det kliar i min näsa o hals hela tiden, är så jävla trött på o peta mig i näsan o göra konstiga halsljud. Hoppas det blir slut på det nu!!!!!!!!!!!!!

En liten redogörelse

Vet inte om jag har nämnt det förut, men jag har ju tidigare haft två hela tentor, tre kompletteringar och en salstenta att göra. En tenta plus tre kompletteringar skulle vara inne idag, jag gjorde allt förutom en komplettering, men hoppas det är lugnt.. Salstentan är imorgon och den sista tentan ska vara inne på fredag. Jag tycker jag har varit jätteduktig som har styrt upp det här, var nästan nära att hoppa av ett tag. Nu ser saker o ting betydligt ljusare ut för min del, kommer garanterat hinna plugga till salstentan och hinna klart med den sista hemtentamen! Sedan är det bara att hoppas på att jag blir godkänd på allting, så jag slipper göra om grejer igen. Då pallar jag fan inte.

Jag kommer alltså vara lite frånvarande och upptagen fram tills fredag, så ni inblandade har överseende med det och inte tycker jag "dissar" eller så. Det är helt enkelt mycket med skolan nu.. Men det ska nog gå bra. Och sen syns vi på kalaset på lördag då!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PUSS

Första riktiga sommarhelgen!

Denna helg har varit mycket givande för min del, då jag har varit i stort behov av festligheter samt berusad kropp och sinne. I fredags blev jag bjuden på en efterfest till en studentmottagning, som var i det bättre laget. En regelrätt fest helt enkelt. Den innehöll fett med bärs & skumpa, sköna människor, partytält, fett ljud, en redig DJ och helt fantastisk musik. Slutligen innehöll den även drama och dans, vilket brukar vara mina favoritsysselsättningar på fyllan. Kan sammanfattas som en lyckad kväll, även om min klocka numera är demolerad. Men vad har det materiella för betydelse här i livet i jämförelse med det känslosamma? Inte så stor. Kanske.

Lördagen betydde klädbytesfest för min del. Vi var några tjejer som drack vin med jordgubbar & is och köpte/böt kläder med varandra. Jag gjorde två riktiga kap i form av en tunika och en klänning för 200 spänn. Så sjukt nöjd. Kvällen fortsatte på freja i min nya klänning och avslutades på en efterfest utan dricka. Kvällen blev bättre än vad jag trodde och det är ju positivt! Sov till klockan två idag, inte lika bra.
Grattis till mig

Jag är på dåligt humör idag, för när jag skulle gå till tåget imorse så fick jag bråttom med mina högklackade och ramlade så hååååårt att jag skrapade upp ena benet.. Sjukt fult. Men otroligt SOMMAR


Sedan har jag för mycket foundation på hakan och för lite i pannan. Ser ut som HEJKOMOHJÄLPMIG

Nu ska jag plugga o göra ungefär 6 st kompletteringar till kl 4, varav 2 hela tentor. Kul..........

Summerburst
shu alla guzzar där uteMatilda kom hit för ett tag sen, vi ska dricka bärs o peta på varann ett tag innan vi drar ut till freja.(såklart)

Ozzy får bara umgås med exemplariska förebilder

Idag var jag lärare i en åk2-klass för första gången, helt ensam! Det gick hur bra som helst, hade till och med högläsning för dom utan allt för mycket stök. De flesta kunde svara på frågorna jag hade förberett för boken också så det måste väl betyda att dom hade hängt med någorlunda.. Vid 13:00 kom Ozzy och joinade oss ute på skolgården. När jag slutade gick vi ner till centrum för att titta på alla studenter! Ozzy var jättepoppis och fick vara i alla möjligas famnar! Linda kom med sin Joline och gjorde oss lite sällskap också.


Nu kommer Matilda hit snart, vi ska ta någon bärs och sen ta studenten lite!
RSS 2.0