God kväll


Var och såg Hangover part II igår, FETT JÄVLA BRA! Har seriöst aldrig skrattat så mycket till en film.. Alla flippade i biosalongen! På skratt delen. Det var en låt som spelades i en scen när dom gick in på en thailändsk strippklubb som var fett skön och som jag aldrig hört förut. Det var denna!!!!!!!!!blond

Är förresten sjukt nöjd med min hårfärg för tillfället! Nu är den inte grön längre. Bara fin o naturlig. Eller ser naturlig ut.

pigg o glad

Var på födelsedagskalas hos Linda igår hemma hos henne. Vi blev bjudna på kycklinglasagne, godaste jag ätit på länge! När alla andra skulle gå ut o dansa skulle jag gå hem o sova, men stod inte ut med tanken så gick på en mysig båthusfest istället. Var väl helt okej, även om jag fick kämpa för att hålla ögona öppna.. Tror det var 5 pers som frågade "Vad fan är det med dig?" När jag bara satt o glodde. Jaja.
Kolla vad trevligt! Bilderna är tagna från Linda.


från H&M

När jag har gått ner 100 kg ska jag köpa dom här klänningarna:


shu


Syns det att jag är på dåligt humör? Jag kommer vara det ända tills den 10 juni.
Nu ska jag på kalas hos min käre brorson Billy som fyller 9 år. Ska bli kul att träffa Natasha och lille Ozzy också!

It's the little things in life..

Låg ute o sov med Josefine idag i solen. Vi gick ut till ett soft utsiktsplace lite bortanför mig, tog med oss madrasser o grejer. Fan vad skönt det var. Såg nyss att jag hade bränt mig på ena skuldran! Snyggt.

Känns kefft att jag inte har några planer för den här sommaren alls.. Midsommar tror jag har styrt upp sig, ska till utö. Men annars vettefan. Dock är det bra på ett sätt, eftersom att jag ska ha en hund att ta hand om. Då får man ändå inte flänga runt så mycket. En sommar jag inte gjorde speciellt mycket var sommaren 2009. Inga stora projekt, bara lite mindre utflykter. Jag hade kul ändå.


här e mina namnförslag på huntti

 • Armas
 • Aste
 • Balthazar
 • Baltzar
 • Benny
 • Carlos
 • Ero
 • Elis
 • Ference
 • Fingal
 • Gusti
 • Isidor
 • Istvan
 • Jose
 • Luis
 • Musse
 • Sante
 • Sigge
 • Rufus
 • Lexus

VILKET TYCKER NI E FINAST????????? Det är en dvärgschnauzer det handlar om. En grå, skäggig hund.


I-land

Heeej. Jag glömde ta på mig deodorant idag. Eller rättare sagt, jag har glömt ifall jag har gjort det eller inte. Jag har försökt granska mina armhålor med hjälp av mitt luktsinne, men kan inte komma fram till något. Det kanske bara är bra? För jag luktar ju inte svett.. Än så länge.

Imorrn har jag salstentamen, tror den kommer bli fett svår, har nämligen inte pluggat så mycket.. Kanske får tid att göra det idag när jag kommer hem sen. Får se hur det går.

Nu har jag inget mer vettigt o skriva.


Här är jag atm, i mitt seminarieklassrum, eller vad det heter.

Chloe

Den 15e juni kommer en gåva till mig. En gåva sänd från gud.

Jag var nyss ute och sprang, fett skönt det var. Rundade av med lite äggmacka när jag kom hem. Hann duscha medan ägget stekte också, DEN NI!

Nu har jag tankat Chloe, en fett skön film jag såg trailern på häromdan. Det är en film man blir upphetsad av, ska ni veta. Se den själva.


&NEJ JAG SKÄMS INTE FÖR ATT JAG FULLKOMLIGT ÄLSKAR DEN HÄR LÅTEN ;)


vinst


Har aldrig varit såhär trött/bakis i hela mitt liv som idag.. Trodde flera gånger att jag skulle kolapsa, fo real alltså. Sjukt att jag klarade av en bajenmatch ändå. Jag som tänkte vända i tungelsta.. Herregud säger jag bara. 3-1 till hammarby i alla fall!

sommarpartaj


Nu dricker vi vin ur ölglas och lyssnar på musik. Ingen sol idag. Tråkigt.

kanske blir min valpis!Har varit ledig några dagar den här veckan och har tagit vara på dom genom att vara ute i solen så mycket som möjligt! Jag har solat sakta genom att använda solfaktor, fett duktig. Men lyckades ändå bränna mig i min tatuering (?) Imorgon ska jag gå i skolan och sen är jag ledig några dagar igen.. Fast ska jobba ett kort kvällspass på lördag. Då fyller Åsa år också! Kan bli kul. Den som lever får se.

summerjam 2010


Finner inga ord?

hur kul?

SUMMERBURST OM 1 MÅNAD, PAFF!!!!!!!!!!!!!!

Sommar Flicka is not coming back yet!!!!!!!!


Hur fan kan det snöa i maj?????????????

specialpedagogik

Skriver tenta. Det är fan kul tycker jag. Speciellt när det är samma upplägg som förra gången - då jag fick VG :D
Skrev liksom ihop den på typ två timmar.. Hade inte läst litteraturen eller ens nuddat den. Hur jävla bra är inte jag? Eller hur jävla tur har inte jag? Nåt är det. Denna gång är jag mycket mer förberedd med både obligatorisk litteratur bestående av böcker, men också läroplan och barnkonventioner och allt vad det heter. Detta kan ju inte bara gå dåligt. Då tar jag livet av mig.


trodde aldrig jag kunde klara mig utan facebook i två månader. nu vill jag inte ens ha tillbaks den. jävla skit

Jag ligger i sängen o funderar på om jag ska ta tillbaks min facebook, men kan inte bestämma mig. Jag känner mig som handikappad utan den, men känner mig inte alls sugen på att logga in.. Fattar inte vad jag ska sitta där inne o göra. Skriva statusuppdateringar för att få uppmärksamhet. Eller vara tillgänglig på chatten ifall någon skulle vilja kontakta mig.. När de ändå kan göra det via telefon eller msn. Nej jag vet inte. Detta känns inte bra.

Jag skulle vilja öppna mig lite här i bloggen egentligen. För att få lite uppmärksamhet och nå ut lite till vissa så att dom kan känna sig träffade.. Människor som inte verkar vilja prata med mig. För att dom inte svarar på mina sms. Och sen vågar jag inte ens ringa dom. Nej nu vill jag slänga iväg telefonen också tror jag. Känner mig allvarligt sugen på att avskärma mig från alla. Men utan telefon har jag ju inget alarm..

RSS 2.0