Helt i min egen värld...

Hittade lite bilder från facebook. Låter bilderna tala för sig själva. Har inte så mycket att tillägga.


Grönvit invasion

Framme i Halmstad


Godnatt

Bild på Pablo när vi var i andratrakterna. Alltid trevligt där! Ska till halmstad imorrn med värsta tjejligan. Tjejbuss. Aldrig upplevt förut. Kan bli kul. O annorlunda. Hoppas det går o lägga upp detta inlägg för en gångs skull, bloggar från mobilen. Ska upp kl 06, bussen går 07:30 från gullmars. Har bunkrat upp med sprit o allting.. Herregud


Fick "åka buss"

Var på den årliga bastukvällen häromdagen på yxlö hos Felicia. Det var jag, Fille, Erica & Fia. Vi grillade o snackade skit o spelade ölspel. Jag lurade dom och hällde loka i mitt vin så jag inte skulle bli full. Ingen kan supa mig under bordet..

Chön chey...

Är det bara jag eller är den här bilden helt förfärlig? Vad ere för jävla grimas hon gör?

Svamp svamp svamp

Det här var vad vi hittade idag, inte så mycket. Tålamodet räckte inte riktigt till o det var klagomål på myggor osv.. Får väl gå ut själv nästa gång. Jag har världens bästa svampplockartålamod ska ni veta! O klagar inte på myggor heller. Jag älskar att plocka svamp. 
 
Tror det blir en pw nu o sen en svampmacka när man kommer hem kanske. 
 
Förvälla, steka med smör + salt o peppar, sen grädde o soya. Fett gott på en rostmacka. Sen in i ugnen med lite ost på... Går inte av för hackor.

Grattis

Idag fyller min pappa år, grattis på dig då. Jag var faktiskt uppe 06:30 imorse o gick ut med Pablo o då passade jag på att palla en blombukett. Finns massa trädgårdar med fina sommarblommor här i knutarna. 
 
Vi hörs

Så nu vet ni

Vi glömde fan bort bion. Satt o kolla på kill bill 2 när klockan var halv åtta, då kom jag på det o då var det redan för sent. Lika bra. Har ändå inte råd. Har storstädat iaf o nu sitter jag o gör fotbad. Ska fila dom aslena o sen måla tånaglarna! Pablo måste ut o gå också.. Sen ska vi äta varma mackor. Nu vet ni!

Idag smäller det

Idag är en sån där rastlös dag... När man inte har något planerat överhuvudtaget och det är fett dåligt väder ute. Då får man panik.
 
Fast jag har visst saker planerat.. Jag är bara rastlös ändå tydligen. Vi ska städa, duscha, äta middag och gå på bio. Det är ju rätt mycket grejer ändå. Sen måste ju Pablo ut lite då och då. O nu ska jag tanka the sims 2, ska bara spela lite mer på 1an.. Har inte fixat barn än. Köpte den där vibratorsängen igår så nu måste jag bara hitta en kvinna. Ska ringa grannen efter Martin kommer hem från jobbet. Martin Puss heter han. Grannen heter Marilyn Sällsam. Hoppas hon är på hugget!

Bästa frukosten på länge! Martin orkade bara en halv korv dock... Gissa vem som slakta resten!

Hade planerat en lugn kväll igår men så blev inte fallet. Vi hamnade på lokalkrogen istället, så är lagom sliten idag ska ni veta. Men börjar gå över. Ska hämta Pablo snart, har inte träffat han sen han kastrerades. Jag o pappa åkte in för 2 dagar sen till Haninge djurklinik och kastrerade både han och Bazze. Kalaset gick på 4600:- Hoppas det blir värt det. Vill att Pablo ska bli lugn och sansad, och att Bazze ska sluta pissa inne. Eller jag vet ju inte om det är katten eller hunden, men förhoppningsvis upphör det nu. 
 
Jag hittade asfina blommor igår påväg hem från aya. Jag älskar att plocka blommor. Har gjort det sen jag var liten. När jag blir stor ska jag ha massa vilda sommarblommor i min trädgård.
 
Ikväll blir det iaf lugnt.. Skulle ha gått ut osv, Erica skulle komma ner hit med en kompis, men känner att jag bara vill softa o chipsa o dippa. Sen har jag ju totalt glömt bort bolaget. Men när jag tar en promenad med Pablo senare så kan jag ju alltid glida förbi o säga hej till the mean machine!
 

När kommer funktionen att kunna blocka en person fullständigt från ens jävla liv?!

Jaha, nehe.. Dags att skriva nåt skit här igen då. Var ju ett tag sen. Men hatar att varenda gång jag ska uppdatera så är det nåt eller någon som stör, o jag kan inte skriva när nån tittar på, eller så vet jag inte vad jag ska skriva. Jag känner typ begränsningar. Jag vill inte skriva för mycket. Tänker inte låta den här bloggen vara min psykolog. Sen vill jag inte att vissa människor, mest 1 person, ska veta vad jag gör. Den ska inte sitta inne o spana o hålla koll på mig, den ska inte veta nåt om mitt liv o vad jag gör.. Men det blir ju så ändå när jag lägger upp bilder o sånt. Det blir ju så ytligt också.. "Idag var vi på skansen... blogg.se-appen funkar inte... Jag ska va me Pablo i helgen.." and so on. 
 
Bloggar jag gillar, är bloggar där personen som skriver är ärlig och öppen, helst lite personlig eller privat till och med. Det finns en blogg som är så som jag har följt i typ 3 år. Men jag vet inte om jag pallar vara så utlämnande. Man måste tänka på konsekvenser också. Alla kan ju faktiskt läsa.. Vem fan som helst. O det vill man ju inte.
 
Jag vill ju inte skriva något negativt eller jobbigt som händer i mitt liv. Det är faktiskt så hemskt att det finns människor som skulle rent utav gotta sig i det. Och det pallar jag inte. Även om jag vet att mitt liv är typ ultimat, och den personen vet det också.. Jag har min familj, mina vänner, min livs kärlek, mitt jobb min utbildning som det går utmärkt med.. Visst är jag lycklig. Men solen har alltid fläckar.
 
Tänk om jag kunde skriva om allt.. Då skulle jag säkert få bra respons. Men är livrädd för oönskade kommentarer. Vill inte vara med om det. Då är det inte värt.
 

Färgat håret

Ikväll blir det rajjtantajjtan för hela bunten. Jag är så jävla trött så jag vet inte var jag ska ta vägen. Orkar inte hålla upp ögonen... 

Jönköpings södra - Hammarby IF TV4 SPORT 19:15 MISSA EJ

Ska in till Bajen sjöstan o kolla matchen hos Erica med henne o Nettan, blir chips o dipp istället för bärs. Kanske köper ostbågar förresten, var ju länge sen man muncha det. Chirre o dirre har det blivit liiite för mycket av på senaste tiden. Inte för att jag är rädd för att bli fet.. Är rädd att tröttna på det bara.
 
Heja bajen
 
Bild 1. På kvarnen i vintras. Erica var så bakis så hon var tvungen att fly hem. Jag festade vidare hehe
Bild 2. På gamla thaien vi o Anton förra sommaren
Bild 3. På O'learys i Umeå

Bojan har fucking hybris

Var ute på sjön idag o fiskade. Eller jag fiskade inte överhuvudtaget, jag borstade Pablo så han blev fin och o-tovig. Shit vad ovårdad han var.. Det såg ut som ett styck-flå-mördarställe av ett pälsdjur när jag var klar med han. Ikväll har jag bara softat hemma o målat naglarna, dammsugit, varit ute med Pablo en stund på pw/dw och kollat matchen såklart. Grattis Spanien, o grattis Torres framförallt, den lille gossepojken. Han är väl förjävla söt! 
 
Bojan kan dra... Hahaha asså jag orkar inte ens lyssna på honom! Det är som att han tar sats o laddar medans frågan kommer, sen attackerar han med sitt svar innan frågan ens är klar...  Typ; "Bojan vad säger du om Spaniens upps.." PAFF sen kommer svaret som är ett enda långt entonigt babbel. Henke är mer lugn o skön. Eller alla är mer lugna o sköna jämfört med han. Man känner typ Henkes irritation mot Bojan, han suckar inombords hela tiden, o ba vill att han ska lugna ner sig ett par hekto. 
 
Nu tjyvtvättar jag förresten, stoppade i lite tvätt vid 21:40, vilket är strängt förbjudet, sista passet är ju 17-21. Kommer tvätta till 00 inatt tror jag. Hoppas inga grannars störs. 
 
Är ledig imorgon också.. Vette fan vad jag ska göra då. Kanske drar in till Just Idag o kollar på Jkpg södra - Bajen, om Erica är på förstås! Var länge sen vi träffades nu, har bangat ur för mycket på senaste tiden. Stannar hemma osv, ni vet hur det är.. 
 
Men stanna hemma är mysigt också såklart, det ser ni ju här.
 
 

RSS 2.0