Så jävla trött..

Sitter o försöker plugga, vad det nu innebär.. E inne på facebook, läser bloggar, dricker te, tar bilder på mig själv, läser en tentafråga, lyssnar på musik, läser tentafrågan igen, tar en klunk te, öppnar ett worddokument o stirrar, chattar, bläddrar i nån bok, läser tentafrågan igen... Ni vet hur det går till!


Mums

Lagade pasta med en räkröra som Erica har lärt mig. Nu ska jag sätta igång o plugga om jag pallar.. E fett trött.


Börjat bli långt

Måste klippa mig och det är nu.. Någon som vet en hyffsat billig frisör i nynäs eller stan?


Montazami. Vill köpa tazzles förresten.

Lite detta inslag på vädret gjorde min morgon, fett duktig hon var. Älskar att lyssna på hennes röst och tokiga ordval!

Ikväll ska jag börja på min hemtentamen som ska vara inne på måndag. Det är ganska mycket o göra o har tagit på mig en del jobb så det är väl bäst att börja i tid antar jag.


Stay up for the weekend

Här har ni min helg i bilder! Utsikten i fredags o i lördags grillade jag med pappa, Eva o Daniela, dock ingen bild därifrån, förutom när jag o Danni var ute i o florerade i nynäs helt förstörda o slitna, det var kul. Vi åt först på PH sen tog vi en fika på Yannis cafe. O igår lagade jag världens godaste thaigryta! FÖR RECEPT KONTAKTA MIG I KOMMENTARSFÄLTET. Ska fan göra en egen kokbok.


En trevlig dag

Har hittat massa fina saker idag o Zara & H&M, bland annat en jacka o en massa byxor. Är asnöjd. Ska hem o byta om det första jag gör :)


Det var fint väder

E på storseminarium. Ska fixa mina naglar idag. Sen är jag ledig tills måndag. Livet är hårt va? hehehe

Var på mixxx igår med mamma o hennes polare. Det var trevligt. Min mamma ska alltid lägga sig i allt o bråkA med alla. Det är kul.


Denna på repeat!


Sitter i skolan o ska skriva en text/summering av vad vi diskuterade i arbetsgruppen nyss. Vi ska göra en slags analys av olika läsinlärningsläroböcker utifrån olika teorier och begrepp. Jag har bara skrivit stödord så det kommer krävas kognitiv ansträngning från min sida just nu för formulera en löpande text. Det är extra koncentrationskrävande när man sitter o är irriterad och upprörd samtidigt. Fan i helvete vad jävla less jag är just nu.. Är trött på människor som TAR energi ifrån mig istället för att GE. Fett jävla less.

Jag blir helt tårögd av mina exemplariska prestationer

Hämtade nyss ut salstentan och hemtentan vi hade på förra delkursen, Matematik och ämnesintegrerat arbetssätt. Var sjukt jävla nervös, trodde jag skulle få U på salstentan, den va fett svår alltså. Men fick VG på båda. Nu har jag finally slagit sista spiken i lådan att jag är BRA på matte!


God morgon!

Blev klar med läsrapporten på typ 2 timmar, gick helt smärtfritt alltså. Jag har helt plötsligt blivit så bra på att plugga. Blir inte störd av någonting i princip. Förutom typ BigBrother.. Skämt åsido!

Nu ska jag hoppa in i duschen o sen dricka upp min halvliterskopp med kaffe. Eller i bakvänd ordning. Först kaffet sen dusch!


Fett trevligt igår btw

Sorry för dålig uppdatering.. Har haft tankar på annat tydligen. Sitter på tåget nu o ska in till Erica i Råcksta för att käka middag o dricka bubbel. Ska bli såå fab! Känner mig på fett bra humör idag, hoppas det håller i sig. Klart det gör.

Blir stressad av att jag ska ha gjort en jävla läsrapport tills på måndag. Måste läsa 3 kapitel.. Blir till att göra det imorgon kväll då. Kul. 2 sidor ska den vara på. FMA


kryssning

Softar i hytten med Alle, sminkar oss osv. Överväger om vi ska äta buffe eller inte. Ingår ju dricka där, o vi vet ju alla att det är ett stort pro så att säga. Men 300 spänn.. Vi får se!


Body Shop

Sitter o kollar på The Sitter och sminkar mig, ska börja jobba kl 14. Har hittat BÄSTA ögonskuggorna någonsin. Rekomenderas starkt! Solpudret har jag inte provat än dock.


Färgat håret

Sitter hemma och försöker få tiden gå, men vet inte hur. Har typ sovit i två timmar så kommer få svårt o sova ikväll dessutom. Vill gå på en promenad eller något, men är ju sjuk så det är väl ingen bra ide det heller. Är på fett jävla dåligt humör alltså, vet inte bävart jag ska ta vägen. Har börjat få dåligt tålamod med saker. Det är anledningen till att jag är på dåligt humör. Resten är hemligt.

Sieg Heil


Påväg hem.

Tågförseningar som vanligt. Har inget kul o skriva tror jag. Handlade nya fiskar i förrgår. Så det var väl lite kul kanske. Skolan går utmärkt. Bra. Hej.


Sitter o fotar min bh på tåget

Den här köpte jag nyss innan jag klev på tåget. Dom har ju lindex uppe på centralstationen numera. Färgen är lite mer grön än gul som på bilden. Jättefin. Hihi.

Mormor smsa nyss o fråga om jag ville ha mannagryns- eller risgrynsgröt. Jag vill ha risgrynsgröt. GOTT.


Kiwi & äpple

Är påväg hem från Erica nu, har varit där sen i torsdags. Vi har myst, shoppat, lagat mat och käkat chips, dipp o godis.

Jag befinner mig just nu i ett väldigt svagt tillstånd. Igår på dagen ett tag efter att jag hade vaknat så känner jag mig helt plötsligt febrig från ingenstans. Och det är inte ett dugg bättre idag ska jag säga er. Skulle käkat middag idag med två vänner och dricka champagne osv, men det blir såklart inte av. Fett tråkigt. Ska vara hemma hos mormor o morfar hela dagen tror jag. Ska dit nu och äta frulle.


RSS 2.0