Hittade dom!

Visst är dom fina?

Helgen

Shoppade jättefina kläder i lördags. Hittade äntligen svarta jeans, köpte 2 par. Pallar inte ta kort. Det känns väl lite mobbat ändå kanske. Men ska försöka googla upp en bild på reeboksneakers så jag kan visa hur mina ser ut! Eller så tar jag bild på tåget imorgon på väg till jobbet helt enkelt.

På kvällen kom Angelica och några till och drack vin med oss på vår uteplats. Vi satt ute efter att solen gått ner med vinterjackor o allt. Så mysigt o sitta ute!!

Idag hade vi hela Martins familj på besök. Fick massa gjort. Planterade blommor (penséer), slängde jord o barrträd o ljung o allt från höstplanteringen om man säger. Den jävla säcken vägde väl typ 70 kg. Så mycket blomkrukor o vissna växter hade vi där ute. Bakade även en sockerkaka som vi bjöd på. Och lagade mat. Jag äger!! O tvättar gör jag till och med.


Gör det bara. Du kommer inte ångra dig

Asså jag säger det igen, Michaela o Dashas podcast, sjukt bra. Sista avsnittet handlade bland annat om att "göra slut" med vänner. Jag gjorde slut med en vän en gång och det är fan det bästa jag gjort. Dom pratar om att vara öppen, ärlig och göra vad man känner och det som känns rätt. Trodde inte att det fanns något som hette "göra slut" med vänner liksom. Men det är ju samma sak där. När relationen går över till att personen tar mer energi än vad den ger, eller när man är mer olycklig än lycklig som dom säger, då borde man tänka en gång till. Jag skulle säga typ, är din vän en fitta så be honom eller henne dra åt helvete. Lite mer kortfattat.

Satt i alla fall och drack vin på köksgolvet på vår fina päls med Pablo i famnen. Vad mysigt det var. Kom med tips på bra podcasts!!


Michaela o Dashas podcast, bästa

Det här åt vi igår. Allt hemlagat förutom bean.

Men vahettere... Det är fan fredag idag! Jag vill plantera blommor idag när jag kommer hem på uteplatsen. Det ska vara fint tills vi ska inviga våren där på lördag med rosé och jordgubbar. Det kommer vara så FASHION.

Har suttit och lyssnat på Daniel Paris i en halvtimme nu. Fan vad skön han är.


Jag mutade Martin med fotbehandling om han följde med när jag gjorde naglar

Och detta är vad jag har sysslat med i helgen. Drack en grogg hos Åsa i fredags (ja, bara 1 (: ), gjorde naglarna i haninge o så åt vi på restaurang efter det. Det var på ett nytt ställe i centrumet, dom hade fett god mat där och även billig!! Där kommer vi garanterat äta fler gånger.


Utvecklingssamtal

Nu ska vi se här. Bloggappen har strulat som vanligt, bara stänger ner sig själv hela tiden. Det suger totalt eftersom att jag bara bloggar från mobilen, pallar inte göra det från datorn eftersom jag ens aldrig sitter där.

Whatever! Jag har i alla fall haft mina första utvecklingssamtal den här veckan och det har gått bra. Trodde det skullr vara svårt att sitta där i en halvtimme, men den tiden går verkligen fort, man hinner med precis.

Känns ju hyffsat vuxet om inte annat. Var inte alls länge sen man satt själv på dom där utvecklingssamtalen, med mamma, pappa o läraren. Dom sa VARENDA gång, från åk 1 till åk 3 i gymnasiet att jag babblar för mycket och jobbar för lite. Sen kom det fram några gånger att dom tyckte att jag var disträ och virrig. Men det har dom ju alldeles rätt i.


Kaffe latte

Pressbyråns kaffe latte. Nu ska jag inte stå o blogga här så jag missar tåget.

Lämnade nyss av Tove som ska träffa sin pojkvän för första gången på evigheter. Han åkte till australien o backpackade i november o hon hälsade på 1gång i januari o sen dess har dom inte träffats. Hon var så nervös att hon hade spytt imorse, haha.


Pallar inte...

När jag kollade nu trodde jag att senaste inlägget var skrivet igår. Kommer inte ens ihåg att jag skrev det typ. Så trött var jag. O vilorummet var upptaget. Hur ska detta gå...


Rena sommarvärmen

Jag är sjukt trött idag. Somnade alldeles för sent, typ halv elva. Brukar somna före tio faktiskt. Så har inte ens sovit sju timmar, vilket är katastrof. Minst sju timmar måste man sova, det vet alla.

Och idag har jag slopat mössan för första gången på hela året. Är ju 9 grader ute, helt sjukt. Nu har våren äntligen kommit!


Vilorum eller personalrum?

Har aldrig upplevt någon så dyrbar halvtimme som när jag började jobba här. Inte för att jobbet är ett helvete eller så men för att det är hyffsat intensivt o man är van med 1 timmes lunch liksom. Egentligen vill jag sova men har prövat det, o då hinner man precis somna så ringer klockan. Och då känns det som att man inte har haft rast ens, helt bortsovd. Får ligga här o slöa helt enkelt. Men inte lika lätt o slappna av här med 4 pers till som pratar ikapp än i vilorummet.


Fri entré på bolaget

Idag fyller ingen mindre än självaste Daniela år. Grattis på 20-årsdagen!

Här är vi två i Visby på "Sommarstad Gotland" år 2002 skulle jag tippa.


Som en riktig konstnär

Ser ni att jag har massa färgstänk på jeansen? En stor rosa fläck o massa gula prickar. Upptäckte det igår men orkade inte ta bort det. Orkade inte imorse heller. Men det gör väl ingenting, ser ju snyggt ut! Eller?


Så kul o måla

Vi målade med vattenfärger efter mellis idag. Vad kul det är med dom barn som sitter helt knäpptysta o målar hur länge som helst. Dom ska man måla oftare med!


Lol

Finn 2 fel. Det är verkligen någon som lagt upp den på fb också. Så jävla fail. Slutar aldrig förvånas.... Folk är ju tröga.


Så nu vet ni

Jag går upp 05:24. Då hinner jag kissa, borsta tänderna, skölja av ansiktet, klä på mig o sminka mig. Så ringer den där tåg-rrRrrrRrrrRr precis när jag kommer förbi bommarna. Då är klockan 05:54 o så går tåget 05:55.

Sen äter jag en stor portion gröt när jag kommer till jobbet. Ingen macka längre. Det har jag skärt (skurit?!) ner på så jag ska gå ner i vikt.


Ät inte på o'learys.....

Trollkaren från OZ var seriöst den bästa film jag har sett! Jag njöt varenda sekund. Vi avslutade på o'learys där vi åt sämsta maten. Och inte nog med det så fick jag ett jävla BEN i kycklingen. Så vi fick gratis dessert, den var iaf god ska ni veta.

 


<3

Kolla vad söt Martin var när han var liten, jag smälter sönder och samman, kan kolla på den här bilden hur länge som helst. Asså det är det sötaste jag har sett i hela mitt liv, typ lika söt som Pablo!!


Spara lite shoppa lite

Hej. Vahettere.... Nu ska vi se här. Jag måste spara pengar till en bil, men behöver ju skor, jeans o massa fina sommarkläder också... Hur gör man då? Det värsta jag vet är att spara pengar alltså. O ännu värre är känslan när man ska klä på sig o de känns som att man inte har några kläder. Man har ju använt allt så många gånger så då pallar man inte se skiten o så blir dom automatiskt osynliga. Det betyder att man måste köpa nytt. Men det är då man måste tänka efter... Prioritera bil eller kläder...

Jag vill ha båda...


Än så länge verkar ju vinterkläderna funka ett tag till. Så slipper köpa massa vårkläder.


Entrecote till mig o planka till Marre

Vi åt på restaurang. Dom är svåra att hitta faktiskt, speciellt på måndagar. Tre av nynäs fem restauranger är stängda typ. Pizzerior finns det så det räcker och blir över, men ibland vill man lyxa till det lite.


1 år!

Idag har vi varit tillsammans i ett helt år. Tänka sig!


HEJA BAJEN

Jag köpte världens finaste skinnjacka på Zara igår, den satt som en smäck! Hittade lite annat smått och gott också, bland annat ett par innegympadojjor att ha på gymmet. Får fota dom när jag gymmar nästa gång. Har tvättstugan nu o sen är det fucking säsongspremiär!!!


Lugn i stormen nu skulle nån sagt till dom

Alltså jag blir ju stressad när jag tänker på att både mamma och mormor fick barn när dom var 23.. Herregud


Skaffa ett liv innan ett till liv

Allså ALLA är fan med barn! Är jag onormal som är 23 år och inte har direkt planer på att skaffa barn innan man ens har fast anställning eller? Jag vill fan vänta tills jag har radhus, bil osv. Varför ha så bråttom? Jag vill att mitt barn ska ha så bra förutsättningar som möjligt. Inte komma in i en otrygg värld i en trång lägenhet typ. Vad gör alla efter graviditeten o mammaledigheten när man är arbetslös liksom? Är det inte bättre att komma tillbaks till sitt fasta jobb?

Jag blir lite provocerad ändå... Jag tycker man är skyldig att skapa så bra förutsättningar som möjligt för att ge barnet en trygg uppväxt och stabila levnadsvillkor. Självklart kan man bli gravid oplanerat utan meningen (eller vad fan man säger utan att det ska låta kränkande) och känner att man inte vill göra abort pga att man bor lite trångt. Det hade inte jag heller gjort, sånt går alltid att ordna. Men alltså ska man inte planera klart sitt egna liv först innan man börjar planera att skaffa ett till liv?

Det är mina tankar såhär en fredagseftermiddag.


Fail

Jag hade gått upp 6hg. Det blir kötta sönder på gymmet ikväll...


Wish me luck at the invägning / fredagsmys

Idag är det vad vi kallar fredagsmys på jobbet. Det är varannan fredag och en avdelning i taget får baka. Såhär såg det ut förra gången. Men först är det invägning nu på morgonen, vi har nämligen viktklubb. Man väger sig vare vecka, och har man gått upp får man böta. Förra veckan hade jag gått ner 19 hg. Kan bero på att jag hade fett med långkallingar etc på mig veckan innan det, å sen klädde av mig allt gången efter, haha. Men har faktiskt börjat en diet. Den går ut på att minska på mackorna och äta max 1 vid frukost o max 1 vid mellis. Det går faktiskt bra.


Så söt

Martin lagade mat åt oss igår. Det händer inte så ofta, så man blir ju lite extra glad liksom. Han gjorde lax med någon ägg&avocadoröra, den var svingod!


Big problem!

När är det läge att plocka fram alternativt köpa vårjacka? Nu är det liksom +7 jävla grader ute och jag går runt med långkallingar o dunjacka, samtidigt som folk åker nedcabbat. Jag höll på att svettas ihjäl när jag pulsade till bussen idag från jobbet, trodde jag skulle avlida. Men grejen är att på morgnarna är det fucking freezing ute och då är det tvärtom, skulle aldrig klara mig med nån skinnjacka eller liknande då.

Får hoppas att det blir varmare morgnar helt enkelt. Man kan ju alltid hoppas liksom. Nån gång måste det ju bli det i alla fall.


Blev en matlåda idag! Ser riktigt fräscht ut allså

Stängde idag. Är inte hemma förrän strax efter sju då. Det är jobbigt när man går hemifrån sju också, fast på morgonen. Är så jävla less på å pendla nu så jag vill spy. Spar liksom 1 timme per resa på att åka bil. Ska sätta igång med det där jävla körkortet nu så det ryker om det!!!


Backstagepass tilll lärarrummet

Kommer ihåg den där reklamen som var på bussar o överallt förut för södertörns högskola - Backstagepass till lärarrummet. Interkulturell lärarutbildning. Typ. Då hade jag precis börjat där o kände mig ascool. O nu sitter jag här i lärarrummet o känner mig ännu coolare. HAHA


Slakta sönder!!

Igår köpte Martin ost & kex för 3 månader. Det här är alltså bara en 90del. HAHA


Har ju hela tågresan på mig att sminka mig. Får börja ta med plattången också

HAHA jag har suttit och fotat mig själv på tåget i typ 10 min nu, undrar vad folk tror. Dom flesta sitter o blundar och läser tidningen i och för sig, men ändå. Ser ut som vet inte vad. Blir ju aldrig nöjd så får ta om alla bilder. Ser helt dead seriuos ut på dom men vill ju bara visa hur mitt fina hår blev... Såhär blev det i alla fall. Väldigt sällan jag plattar, men ska nog börja göra det eftersom det ser helt rufsigt och böckligt ut annars. Jag såg nämligen en film från iPaden på jobbet på en sångsamöing vi hade, asså jag såg ut som en lodare. Hade helt ruffsigt hår, hade ju somnat med det blött. Och jag som alltid har känt mig hyffsat fin då eftersom att det blir mer volym liksom. Men icke. Sen såg jag helt nyvaken ut i facet också för att jag inte hade mascara, så det måste jag börja ha nu också. Mer smink o mer plattat hår... Jag som alltid har varit van att gå osminkad o det överallt, det här börjat bli en ond cirkel. Men fatta hur mina kolleger skulle reagera ifall jag kom osminkad. Dom skulle ju tro att jag är sjuk. Aja.


Det blev grill också

Ju mer läsare jag får, desto mer taggad blir jag på att blogga. Idag har statistiken höjts i skyarna och därmed skriver jag inlägg på inlägg, vad sägs om det?! Grejen är ju bara den att det blir blogg-inflation, kvalitén blir ju sämre. Jag uppdaterar ju bara för att.

Nu sitter jag iaf o ska se på Game of thrones. Sämsta skiten. Har plattat håret tills jobbet imorgon o har lagt ansiktsmask. Då blir man mer taggad faktiskt, hihi. Den här ansiktsmasken ger någon vitaminboost och ser ut som om man lagt typ olja i fejset. Hoppas den ger mig lyster!!


Jag vill grilla!

Vet att det är fett kallt men visst fan är det grillväder? Solen skiner ju!


Pablo väntar på Daniela @banantorget

Våren börjar komma nu va? Det är fint väder varje dag förutom temperaturen, den är fortfarande som i antarktis. Går fortfarande runt i en vinterjacka. Vill ju hitta en schysst vårjacka som jag vill börja använda.

Det är soft med soliga promenader på dagarna iallafall. Har hunnit med några sånna under påskhelgen. O idag ska Pablo hem igen, jobb imorgon ju. Han ska lämnas in i veckan på trimning. Gud vad fin han ska bli!


RSS 2.0