Nya naglarVilken nyårsfeeling va! 

Soffa säljes

Någon som vill köpa en soffa av märket Bellus? Avtagbar tygklädsel som går o tvätta. 2000kr. Först till kvarn. 

Åt det mesta utom grisfötterna.

Har haft en skön jul, fått jättefinajulklappar och ätit mormors goda mat. Fick ett presentkort på Yasuragi Hasseludden av Martin så vi är där nu. Glider runt i japansk badrock o tofflor överallt, till o med på restaurangen o i baren. Vi har badat i varma utomhuspooler, bastat och simmat. Sist men inte minst så provade vi på smile fish spa. När såna där små
fiskar äter upp döda hudpartiklar på fötterna. Det kittlades jättemycket. 

Vi shoppade jättefina saker i Nacka forum innan vi kom hit. Hittade min nyårsklänning! Den dyker väl upp senare. Kram på er 8 stadiga om dagen. 

Caviar manicureDetta kommer bli SÅ fab till nyår. Gjorde detta hemma själv nyss. Home made allså. 

Nytt jobb

Såhär såg julbordet ut iaf på jobbet. Hade ingen annan bild o lägga upp. Det där är ute på torget, där äter vi lunch o mellanmål varje dag. Och frukost såklart. Kommer sakna det där stället svinmycket. Sånnahär förskolor kan man ju bara drömma om i nynäs. Jaja. Det är lyxigt att ha 10 minuter till jobbet också. Gångavstånd alltså. 


Fortfarande ingen snö fast det är december.. Så skönt säger jagKolla vad fin adventsljusstake. Har pyntat den med omsorg. Är så nöjd.

Det står att jag inte har haft EN ENDA läsare på 2 dagar i min statistik, o det tror jag fan inte på. Det har aldrig hänt i världshistorien. Måste vara något fel.. 

RSS 2.0