Väska

Vad förra inlägget var jobbigt o läsa, upprepade mig flera gånger med "tänkte jag.... tänkte jag" osv. Vad jag är sämst.

Jag vill i alla fall ha den här väskan tror jag. Bara det inte blir så att man tröttnar på färgen. Det vore ju väldigt tråkigt.


Snart semester

På fredag går jag på semester! Börjar den med en körlektion på morgonen o sen kan jag plugga lite teori efter det tänkte jag. Sen bokar jag uppkörning på en gång tänkte jag, känns ju bara onödigt o hålla på med utbildningskontroller som kostar lika mycket liksom.

O så risketta o tvåa på tisdag. Måste bli klar till hösten!!


Trogen läsare

Det är någon som har suttit och nött hela bloggen inatt ser jag. Sidvisningarna var skyhöga igår och idag fast klockan inte ens är 11. Det betyder att någon har suttit typ igårkväll och plöjt ända in på småtimmarna. Kul :)


Barnvakt

Bjöd barnen på en rejäl skogsutflykt idag. Vi gick över mossar, grenar, rötter, småträd, nedfallna träd, bäckar, gropar, högt gräs osv. Den minsta hade det kämpigt, haha. Vi avslutade med picknick med bullar o saft på en hög kulle. Damn I'm a good babysitter!

Imorgon jobb. Längtar nästan lite.


Fixar och trixar

Har planterat lite idag. Blomlådorna blev inte så pass fina att det är lämpligt att fota och framförallt inte lägga ut här. Kanske blir finare när dom fått stå nån vecka eller så. Men på trappan där planterade jag murgrönorna idag. Från små krukor till större bara. Jag vill seriöst bo här ute nu!


Första lugna och nyktra midsommaren sedan 2005. Svär

Inte en droppe alkohol igår alltså, övningskörde båte ut och hem från sorunda. Hade kvalitetstid med mormor o morfar, inte ofta man har det nu för tiden. När jag kom hem kollade jag och pussmartin på film (kommer inte ihåg vad vi tittade på när jag tänker efter) och åt chips och dipp. Köpte "gräddfil"-ssmaken som jag inte ens gillar, av misstag, aja.

Idag tvättar jag o nu ska vi plantera blommor :) Så skönt o vara pigg och alert o inte bakfull!


Idag är det jag som kör!

Asså jag hade ju rockat alla ifall jag hade körkort, helt klart. Kör ju som en kung. Är ju bara när jag kör typ med körskolan som det inte går så bra, på den där utbildningskontrollen, gick ju åt helvete. Blev så nervös att jag glömde bort allt jag lärt mig. Måste helt enkelt öva så pass mycket att jag får in en bra körvana och inte kan bli nervös. Måste ju ligga nåt i det att jag är ovan.

Nu ska jag backa ut ur en infart. Kan bli spännande. Har aldrig gjort det förut.

Här är mitt nyklippta- och färgade hår också.

(Skulle blivit postat vid 16:00)
jaja


Finns det en bättre känsla än att njuta av sina nygjorda blanka naglar? Kan inte sluta titta på dom

Är i haninge nu o väntar på klipptid, kör allt på en gång idag. Måste ju vara fin till midsommar.


Visste att jag skulle älska det här jobbet.

Jag älskar ju att plocka blommor alltså och vi gjorde det idag på jobbet med barnen. Vad underbart att få göra det man gillar typ varje dag och få betalt. Leka, spela fotboll, plocka blommor, gå promenader, vara ute i skogen och sist men inte minst, det att vi är ute typ hela dagarna så man blir het brun.


Volvo

Blev bjudna på hemmagjord plankstek hos mamma o Raffe i lördags, godare än någon annanstans! O nu har jag inget att tillägga. Går o drömmer om bilköp varenda minut. Volvo s40 vill jag ha. <3


Worst driver i länet..

Jag hade utbildningskontroll igår med körskolan. Det gick käpp rätt åt helvete. Hade det gått bra så hade jag typ fått boka uppkörning. Nu blir det väl 7 lektioner till då. Känner själv att jag kanske behöver det. I alla fall 3 till plus 100 med morfar o plugga sönder teori i 50 timmar. Sen kanske jag vet hur man vänder någonstans i tätort o på landsväg o hur man backar o vänder o backar o parkerar någonstans o bla bla. Jag kan ju ingenting.

Mitt självförtroende är i botten nu. Jag kommer vara med i Sveriges sämsta bilförare me gurkan o co. Jag kanske är en såndär som inte ska ha körkort. Som får ta 40 lektioner till o köra upp 7 ggr så det kostar 50 lax, som min kollega. Haha.

Vi får se. Får ligga i lite till. Jag SKA ha körkort innan hösten. Punkt slut.


Sommarfest med jobbet

Vi hade sommaravslutning idag med jobbet, det var all personal från vår förskola o två förskolor till. Vi käkade trerätters på ett ställe som heter Villa talliden som var så otroligt fint! Världens läge ovanför vattnet o allt. Synd att dom här APT (arbetsplatsträffarna) ligger på onsdagar o inte fredagar. Då hade man ju kunnat stanna kvar på varje avslutning och minglat vidare med varandra liksom. Ska nog bli så nästa termin. Ska bli kul o lära känna alla (ca 40) kolleger ännu bättre!


Tack till alla som grattade!

Det var ju min födelsdag igår, gud vad det blir tråkigare med åren. Förstår inte varför. Lite är det väl för att man jobbar liksom o inte kan fira. När man var liten fick man ju present på morgonen innan skolan o så sjöng alla för en i klassrummet. Sånt är det slut på nu. Inget roligt ska man få.

Fick dock en present av min kollega faktiskt. 500 g fruktnappar :)

Tårtan gjorde barnen (med lite hjälp av en pedagog) till mig igår. Så gulligt.

Inlägget skulle vara postat igår men appen är ju störd.


Ny dipp

Tove o Ebba var hos mig igår, vi drack vin, käkade rester från kalasbufféno rökte cigg. Vi satt på uteplatsen hela kvällen, har pimpat upp den som fan nu. Måste ta kort o visa. Jobb imorrn.

Nu: The Joneses + grillchips och nya cheese and oniondippen

O pucko såklart


Världens finaste kalasdag

Stackars mormor har stått vid spisen o lagat mat sedan sju i morse. Men jävlar vad fint det blir. Nu är det dags för kalas!

Här syns lite av mina kläder jag fick i present :)


Shoppingfikan är ju höjdpunkten

Vi var o shoppade idag i stan en stund på eftermiddagen, herregud vilka fina kläder jag har fått av Martin i födelsedagspresent! Ett knallrosa fladderbyxor (ser ut som en långkjol), ett litet mönstrigt linne till, ett par vita sandaler och en ascool baddräkt. Måste ju fota min outfit imorrn på mitt kalas.


Skydda sej lite

Vi firade Danielas student igår, var på mottagning hos henne med hennes släkt o så, åt mat, drack, dansade (bara jag + en äldre dam jag knappt känner) snackade skit och rökte massa cigg. Vi avslutade kvällen på aya, sjukt mycket folk där. Men det var kul faktiskt.

Nu ligger jag och solar på uteplatsen. Får se om man får någon färg vid den här tiden, speciellt när man har smörjt in sig, haha. Har ju blivit så noga med det helt plötsligt. Har solfaktor 25 i ansiktet dagligen, på jobbet solfaktor 30 på kroppen, just nu 10. Man får ju faktiskt rynkor annars så känns lika bra att "skydda sig". Lol


Fan vad min blogg laggar.

Allt lagar. Stavfel hit, laggrejer dit. Ska fixa nån gång när jag sitter vid datorn.


Herregud. Dom heter inte dynamic support såklart, det stog ju bara på sidan av sulan

Såhär heter dom. Det lät mycket bättre!


Dynamic support heter dom. Tråkigt namn

Åkte in efter jobbet o köpte dom där skorna jag inte fick med mig hem igår. Eller det blev ett par andra faktiskt!


Hade en liten photoshoot efter bion också

Vi kom nyss hem från heron, var o såg Hangover part III, helvete vad bra den var! Garvade sönder alltså. Fett jobbigt bara att det var någon mupp som satt brevid mig och garvade asfult. Fast å andra sidan kanske inte jag var så rolig och sitta brevid heller, haha.

Vi skulle köpa skor innan på Nike factory store. Jag hittade två par asflashiga skor o ett par shorts och Martin ett par skor aswell. När jag sen står i kassan kl 17:59 (bion började 18 o butiken stängde 18) då står det att kortköpet inte går igenom? Medges ej. What the fuck. Så stog jag där med min swedbank-app o bara skakade o skakade, och jag sa det till expediten att vad fan, "jag står ju o ser mitt saldo här, det ska ju funka". Men icke. Det blev inga skor idag för oss. Är så jävla ledsen. Ni anar inte hur fina dom var.


Mitt examensbevis!

Vad fint det är, kolla guldbokstäverna. Så vackert.


Ingen utgång för mig då

Har varit barnvakt idag o det har varit jättemysigt o så. Min brorsa o hans tjej är på kiss på friends arena o trodde att dom skulle vara hemma vid 23, så vi planerade ju att gå ut efter, har varit på bolaget osv. När jag hör av mig vid 23 är konserten inte ens slut. Jävla artister o alltid komma för sent till sina jävla spelningar alltså. Dom kommer väl inte vara hemma förrän 01 eller nåt. Ligger här på deras soffa helt uppsminkad med en öppnad bärs. Tänkte ju börja förkröka lite lätt. Men det är ju bara o lägga ner, haha.

Känner mig trött ändå. Ska slagga nu så jag mår bra imorgon :) Puss


RSS 2.0