Gillar inte tröjor med tjejer eller texter men went lite wild and crazy nu då...

Asså jag hade skrivit värsta inlägget om
tjejen på min tröja, om min uteblivna gymning och mitt failure i viktklubben men inlägget försvann. Jag avslöjade även min vikt men den är ute i cyberspace nu så ni kommer aldrig få veta.... Min kollega har iaf gått ner 10kg så han kommer vinna överlägset kan jag säga.. Årets bantare. Jag får satsa på nästa termin helt enkelt. 


god morgon


Sitter o väntar på tåget i älvsjö som är försenat. Dricker en vanilj soya-latte. Det är färre kalorier i den. Mår tydligen bättre av det. Men kommer ändå förlora viktklubben dock så det spelar väl ingen roll.. Kommer komma för sent till jobbet nu tror jag. Tågen går ju inte som dom ska. O jag som skulle komma tidigare för att min kollega är sjuk.. Lite stressad jag är nu.... Pallar ej. 

Bild från helgen i alla fall. Vi hade trevligt osv. 

Tack så länge. Nu ska jag äta upp skummet från latte.n med min sked :)


Min hemliga kompis
Vi har hemliga kompisar o grejer på jobbet, ni vet som man hade i femman. Jag har hittills fått 3 presenter, mest godis, av min. Det är skitkul. Ibland står den o väntar i personalrummet o ibland hänger den på mitt skåp. Alltid kul med överraskningar. Jag har gett min hemliga kompis present också faktiskt, i fredags. Så skrev jag ett kort med vänster hand så handstilen ska vara oigenkännerlig (?). 

Undrar vem min är. Tror inte jag har en aning. Men den är riktigt snäll i alla fall. 

Vi är bioproffs. Går varje helg.

Blev en lugn lördagkväll igår. Var lite småsugen på att gå ut men är glad idag att jag inte gjorde det såklart. Så skönt o kunna gå ut med Pablo på morgonen utan att hålla på o svimma av bakfylla, haha. Sen får man ju lite mer gjort också.

Vi såg i alla fall Monica Z, den var helt okej. Tog en drink innan på royal viking skybar, perfekta drinkstället! Jag tog dock ett glas vin faktiskt. 

Atm kollar jag KUWTK, bästa serien ever. 

Vad mycket bättre den här bloggen hade varit om jag hade skrivit om mindre ytliga saker o mer allvar. Typ om deprimerande tankar o stressade själar. Men det är ju inte min grej. Lol. Jag är ju solen själv.

Kanske däremot ska ta fler bilder på typ saker jag shoppar. How shallow is that :)

Efter 4 år med den här bloggen vill jag verkligen fortsätta förbättra den. Jag tänker aldrig sluta blogga. Jag orkar bara inte engagera mig lika mycket som jag önskar. 

Vi får väl se vad framtiden ger. 

Allt rullar påVeckorna går i 180km/h. Helgerna också ungefär. Allt bara flyter på o går så fort. Lön efter lön tar slut. Bio efter bio. Mysiga matlagningar o måltider tar slut ena efter den andra. Svenska hollywoodfruar rullar på o snart är säsongen slut säkert. Breaking news-säsongen är ju till och med slut redan. 

Snart är det väl jul också. Men först har jag namnsdag + några löner till. Måste köpa fler jeans, gud vad jag använder mycket jeans, dom slits ut dom ena efter dom andra. 

Det var inte igår


Nu var det så länge sen jag bloggade så vet inte ens vad jag ska skriva. Här är en bild på mig från i lördags i min nya blus som jag köpte samma dag. I morgon ska jag hänga med mina arbetskamrater (ja, på en lördag) det blir nog kul. Tänker rocka den blusen då också. Den är ju så fin. Hihi. 

RSS 2.0