Gröna Lund





Vi var på grönan idag, tänk att det fortfarande är kul fast man är snart 25 år, herregud. Vi tog en paus en stund på ett olearys o kollade chelseamatchen. Då åt jag en mexican fried ice cream. Glassen var god men inte det där friterade, det var för mycket. 119:-, so not worth it.

Vi åkte i alla fall flygande mattan, fritt fall, eclipse, jetline, twister, rockjet, kvasten och slutligen spökhuset.

Tack för en rolig dag. Gonatt

Nailz



Jag och Ebba gjorde naglar igår. Det gick bra trots skenan o fingret, förklarade att han var tvungen o vara försiktig osv, han var nog lite hårdhänt ändå men det gick nog bra.. Tog bort skenan så det kunde bli en fin bild iaf, den ser så jävla muppig ut. På tisdag ska den bort, o då får jag köra bil äntligen!

Fina ändå

Fast jag kom ju på att man ser inte ens att det är ett filter på bilderna om man inte kan jämföra med standardbilden samtidigt? Det där ser ju bara ut som 4 helt vanliga bilder. Haha vad rolig jag är. Men det var fina bilder ändå eller hur?

Min filteranalys i brist på annat intressant

Jag älskar filter! Nu kan man ju lägga in filtret direkt i när man tar kort, eller till och med innan. Det tycker jag är bra. Filter är kul. Ger en skönare känsla till bilden, lite mer karaktär. Den blir charmigare. Här är några bilder tagna senaste veckan (sista idag) där jag lagt in coola filters. Here you go.






Ansiktsmask


Jag har en ljuslila mask insmetad iitt ansikte (blueberry&cranberrymask) från dollar store, 10 pix, luktar jättegott. Hoppas den gör mitt ansikte fint. Kollar på La bamba med Fredrik & Filip, Filip blev ju jättefin i flätor.

Äntligen här!


Idag hämtade jag ut mitt körkort. Är såå nöjd. Tänker inte gå runt o säga att jag blev ful på mitt körkort som alla andra för det blev jag inte, HA! 

Min carbonara

Idag hade jag:
Pasta för 3-4 pers
2 pkt Bacon
2 gula lökar
2 vitlök
ca 4 dl matgrädde
2 äggulor (+1 till varje portion som på bilden)
salt, peppar, oregano


Kolapaj med bär

Lagade en fantastiskt god kolapaj för någon vecka sedan. Man gör ett pajskal och sedan kola (2 dl grädde 2 dl socker 2 dl sirap, koka i typ 20 min, rör 50g smör o 1 tsk vaniljsocker) sedan bär uppe på. Servera med glass till, såå gott! Min mammas kille dock tyckte den var så söt "jag kan inte ens svälja den sista biten" eeeh. Smakar som kola/knäck fast är väl lite mjukare. 




Påskliljor


Såhär mycket har påskliljorna slagit ut i mitt inte så lilla påskarrangemang. Martin blev typ allergisk så vi fick ställa ut det på uteplatsen.

Min påskhelg






Vi var hos mormor som vanligt på påskafton, detta år var Felicia med. Jag sa ifrån till godis i påskägget och fick mousserande vin, mormors virkade grytlappar, handkräm, min favoritdeodorant från Vichy och lite mer smått o gott. Kakan med mashmallows på sista bilden har jag bakat. Den blev asgod.

Idag har vi varit ute några kompisar på sågen och grillat korv o spelat kubb. När vi kom hem planterade jag mina penséer jag fick av mormor förra veckan. 





Glad Påsk




Handlade en kruka med påskliljor o ett knippe videung idag hos snubben vid fontänen. Åkte sedan ut till ringvägen och plockade nåt slags gräs som jag hade sett där förut idag när jag var ute med Pablo. Och sen.. ja ni ser väl hur det blev. Fick inspiration från tv4 nybetsmorgon faktiskt.

Äntligen sol




Äntligen fint väder! Har längtat efter att gå långpromis med Palle o ligga o sola på uteplatsen. Idag har jag gjort båda. Solar nu faktiskt o lyssnar på Michaela o Dashas pod. Ibland tycker jag att den är bra o ibland lite överdriven o töntig. Saknar Ihop med Josefine med Quetzala. 

New in


Visste inte hur jag skulle fota ur en bra vinkel. Men har köpt två rosa kuddar och en randig filt idag på ikea. Vill nog ha en annan stor rosa kudde istället för den avlånga med mönster. Men det får duga sålänge. 

2 år


Idag har jag o Martin varit tillsammans i 2 år. När jag kom hem från Ikea stog det här i vardagsrummet. En jättepelargon, bubbel, te, praliner o små stensr som det står fina ord på. Hihi. 

En bil vill jag ha


Så jävla sugen på att köpa bil nu när jag ÄNTLIGEN har körkort. Hade jag jobbat kvar i huddinge hade jag ju köpt en direkt, det var ju planen. Nu har jag dessvärre ingen användning för någon när jag har 5 min till jobbet. Men kan ju vara kul att ha bil ändå såklart. Som man kan glida runt i på helgerna. Tråkigt att det är en onödig utgift bara. Slöseri med pengar. Blir nog ingen bil förrän det finns behov av en. Eller när jag vinner på triss typ. 

Nedsatt funktion







Har bara 1 hand att blogga med så kör lite mer bilder o mindre text. Höll på å skära av mig fingret här om dagen vilket resulterade i en nervskada i fingret o gipsad arm. Sjukskriven i 4 veckor, får inte körs bil. Lägligt liksom.

Hur som helst hade jag en trevlig söndag. Gjorde fotpedikyr i haninge och fikade med Linn och Ebba. Avslutade med plantering, matlagning, tvätt och samcro. Självklart med stor hjälp av min kille i dessa handikappade tider. 

52 poäng


Nu har jag körkort!!!! 

Naglar



Gjorde nya igår. Nöjd som vanligt.

Nej i förrgår.

RSS 2.0