Rainy day




Ebba kom förbi idag på en kaffe. Slängde ihop en sockerkaka också, god som satan blev den. Tror mormor o morfar kommer på besök snart också.

Imorgon kl 07:00 ska jag o Ebba åka till gotland. Har inte fattat att det var redan imorrn. Helt sjukt. Kul ska det bli i alla fall. Måste packa och det är nu!

Matta


Mattan vi hade innan. Jättefin men tillsammans med en mörk vägg bl a mittemot så blev det lite burrigt, ville ha mer ljust o fräscht. Jag hade velat måla fondväggen vit också men Martin ville spara den. Så kan det vara. 

Skulle tagit bilder på dagen.. Nu ser det ju helt mörkt ut, haha. Mycket finare i ljust.


Step från Mio





Jag o Ebba var på shoppingsrunda idag på port 73, mio och rusta. Köpte denna hylla och en ljus, fin matta. Så jävla fräscht här hemma nu allså!! 

Hammarby - Assyriska


1-1 blev det. 1 poäng till alltså. Det betyder fortsatt serieledning åtminstone. Gud vad kul det är att gå på matcher. Ska fortsätta med det :)))


ÄNTLIGEN!

Köpte massa lökar när jag var med mormor o morfar på mässa i april. Satte dom kort efter och har väntat ända sen dess på att dessa vackra blommor ska slå ut! Äntligen har en lilja börjat arta sig. Väntar fortfarande på resten av liljorna och två dahlior i olika färger. Ska bli spännande att se hur dom blir. 
Detta var för ca 14 dagar sedan.
Samma lilja en vecka senare. 
Och här är den idag! Två fina klockor har slagit ut :)) 

Vilken sommar!



Vi badade i lördags också, i grava. Helt sjukt varmt alltså, var inte ens svalkande. Har aldrig upplevt sånt varmt vatten i sverige någonsin. Vilken kanonsommar det har varit! Och idag börjar min semester, äntligen. Har tre veckor framför mig. Invigde dagen till ära med att ha tvättstuga. Ska hoppa in i duschen nu dock för att åka in till stan och möta Erica, vi ska kolla på match! Hammarby - Assyriska. Ska bli skitkul. Pablo får vara hos pappa sålänge, hihi.

Han ska btw få klippa sig snart (ryckas) Han var tovig som ett troll imorse innan jag klippte bort alla. Han blir helt galen när jag försöker borsta. 

Jag igår



Mange Schmidt såg ju ut som värsta alkisen... O betedde sig som en också, aspackad var han. 
Ser fram emot en lugn höst. Den här sommaren har varit hård. Men kul såklart, Har haft SÅ roligt.


Har lärt mig o göra sne inbakad




Detta är min finaste hittills. Gjorde den k bilen idag påväg till Heron. Köpte en tavla där btw, ska lägga upp bild imorgon. 

Rådjur



Igår när vi skulle bada var det ett barn som sa "kolla vad jag ser!" jaha, ja, fin skog, sa jag typ. Sen såg jag ett rådjur ligga jättenära gångvägen. Efter en stund ser vi ett till. Dom bara låg där helt stilla och tittade på oss. Vi tittade tillbaka. Så stog vi där en lång stund. Vi fick liksom inte nog. Barnen stod stilla, hukade sig och viskade. Tillslut reste dom på sig och gick. På vägen hem såg vi ett rådjur igen. Dom måste ha gillat att ligga där i skuggan. 

Matt röd


Fixade naglarna hemma nyss. Först rött lack men tyckte det var tråkigt så la på ett matt lack uppepå. Blev lite coolt ändå. Nu ska jag åka o handla hårfärg. Jag o Martin ska färga håret på varandra.

Levlar



Detta lyckades jag med idag! Alltså att göra en helt normal regelbunden inbakad fläta. Lockarna blev av sig självt. Imorgon efter jag har duschat (mycket lättare när det är blött) ska jag pröva o göra i luggen. Hoppas det funkar! 

Ny asfin kaffebryggare


Köpte en ny kaffebryggare idag då jag hade sönder kannan till den förra igår. Den här kan man ställa timer på. Den startas 06:25 eller vad det var i morgon bitti om jag har knappar in rätt. 

Från i helgen.. Världens godaste drinkar



Har blivit helt besatt i drinkar. Ovan består av: Vodka, snapple citron, päronkräm, fanta och mynta.
Nedre: Jordgubbar, is, ginger ale. Alkoholfri alltså.

Båda är gjorda i mixer.

Ska kanske utnämna mig själv till bartender snart. Självutnämnd. Det är så malligt. Gillar det. Men alltså alla som smakade ba "SHIT va god, nu har du verkligen lyckats!" Då blir man ju glad.

RSS 2.0