Dunjacka från Odd MollyBeställde en jacka i fredags som jag var i hämtade igår. Från Odd Molly är den. Hittade den när jag o Ebba var o shoppade o Sickla men då fanns den bara i S. Var för liten men satt fett bra så kände på mig att en M skulle göra det också och det gjorde den. Som en smäck. Har använt den konstant sen igår! Förutom på jobbet såklart.

Love for flowers


Tulpanhav
Originella orkidéer
Så vacker!
Köttätande, köpte en själv faktiskt. Den till vänster.
Den största aloe veran jag sett i alla fall.
Praliner
Dom köpte jag :)
Stort var det... Men kistamässan är tydligen ännu större. Vi ska dit också :)


Maria bebådelsedag


Jag har hängt med mormor o morfar hela helgen, Fredagsmys, trädgårdsmässan i lördags o våfflor igår. Bilder från mässan kommer sen!

I'm back

Vad har jag gjort när jag inte har bloggat? Jo, detta är vad jag gjort. Första bilden är från förra helgen då jag var ute o sprang på Daniela. Dagen efter käkade jag brunch med Jossan på Nynäs havsbad, grymt gott men ännu dyrare. 

Sedan den fina buketten dära. Jag ville få blommor av Martin så bad honom köpa det, lol. Pimpade med lite björk- och blåbärsris som jag redan hade hemma. Väldigt bra färgblandning valde han tycker jag. 

Har färgat håret också, gick till min frisör senast jag slutade tidigt, två veckor sedan och färgade utväxten och gjorde slingor. Här är resultatet, lite ljusare. Kanke kan fixa för- och efterbild. Var lite röd om halsen såg jag. Så blir jag ibland, ingen vet varför, bara min hals.,


Min helg i bilder

I lördags var jag o shoppade med Ebba i nacka o sickla, det var mycket trevligt. Hittade jeans, nån kofta/kappa-liknande sak o två linnen. Orkar inte fota som vanligt. 

På kvällen åkte vi ett litet gäng in till stan o drinkade lite. Jag o Matilda åkte hem hyfsat tidigt o slaggade hos henne. 

Igår kollade jag o Martin på bio efter att ha ätit på bar and burgers. Vi såg Boktjuven, grymt bra film alltså. Lite jag grät. O inte bara jag, det snorades o snyftades överallt i salongen. Gå och se den!!

Nu följer en vecka full av jobb o träning. Det blir kul! 

RSS 2.0