Roses


Köpte en ros igår som jag planterade ut, gud vad fin den är. Älskar rosor. När jag har en egen trädgård ska jag ha jättemånga rosor. I olika färger som klättrar på väggar osv. Längtar.

Ska shoppa med mormor imorgon. Är sugen på något från Zara, det var länge sedan.

Kort inlägg


Var ute o käkade med jobbet i onsdags, klassisk wienerschnitzel på flötet. Den var god. Japp.

Har klippt mig idag. Har ej bild. Synd.

Snart långhelg. Hoppas på SOL

Har jag sagt att det är fredag för mig i morgon? Jag är alltså ledig enda fram till måndag, såå skönt. I morgon kväll ska vi ut och äta med jobbet. Hoppas det blir varmt så man kan ha klänning. Tror jag har skrivit det här redan i princip. Men det händer väl inget annat i mitt liv just nu.

Tränade Cx worx idag på P&T. Skulle gått BodyStep också men känner mig lite klen, som att jag börjar bli sjuk typ, känner av det i halsen också. Så kände inte för att ta ett mördar-konditionspass liksom.


Ödlan Linné från Naturskolan. Var där idag på "fortbildning" eller vad det heter. Väldigt lärorikt. Gillade inte naturskolan som liten men min uppfattning har helt klart förändrats.

Gruppbild


Såhär blev jag på min avdelnings gruppfotografi. Är sjukt nöjd. Ville bara att alla skulle veta det.

Sittin on the paus

Kom till jobbet idag lite halv otaggad tills jag kom på att jag är ledig torsdag och fredag! Det är alltså onsdag idag. lol. Och som avslutning på veckan ska vi gå ut och äta med jobbet. Can't wait. Då får jag klä upp mig lite. Älskar att klä upp mig. 

Sitter och fotar mig själv för tillfället inne i personalrummet när jag dricker kaffe. 

Dags för jobb


Tack för en underbar helg! Tog första doppet igår med Ebba o Pablo. Sen en promenad på lövet med Pablo as well. Vi stannade på en klippa och solade i kvällssolen. Nu är det dags för jobb.

Barret

Färgade håret här om dagen, använder alltid Loreal excellence extra light blonde. Gick til frisören senast men har fan inte råd just nu så fick bli hemmafärgning. Klippte faktiskt lite också. Ser lite stört ut men det får duga. Får väl gå och rätta till hos en frisör såklart. Får se när det blir. Hittade ingen nytagen före-bild eftersom jag inte tog någon så lägger upp den här bilden när jag, Soma o Erica är på bajenmatch. Där ser man utväxten lite. Men det var ju några veckor sedan så det hann ju blir värre. Barnen på jobbet pekade på min utväxt och menade att jag har fått grått hår. "Nej, det heter cendréfärgat" svarar jag.MakeoverSåg Bad neighbours igår i heron city. Den var helt ok. 6/10 stjärnor. 
Var med Ebba o gjorde naglar innan i haninge. Blev inget gellack denna gång utan vanligt bara.

Skulle gjort påfyllning av fransar i lördags men avbokade. Orkar inte hålla på. Nu ska jag vänta på att dom lossnar o sen blir det ögonfransböjare o mascara igen. Så får det bli.

På fredag ska jag göra tandblekning också. Ska bli kul. 

HelgenDen här helgen har varit rätt händelserik. Var hos Matilda på födelsedagsmiddag i fredags o åt god mat, indiskt. Vi gick till Göta källare som avslut på kvällen och det var jätteskumt folk där, skum musik också. Skulle druckit mer, fick för mig att inte beställa något. Helt klart värt det dagen efter, ingen bakfylla där inte. Skulle på kalas då mitt på dagen hos Åsa som också fyller år i dagarna. Där blev vi bjudna på smörgårdtårta som mamma gjort, åt som aldrig förr. Efter kalaset gick jag o Ebba hem till mig o lagade asgod middag, efterrätt, irish coffe o kollade på ESC. Mycket trevlig kväll. I säng tidigt. Pigg idag. Så skönt. 

Nu ska jag sova. Sämst att jag aldrig tar bilder när jag är på tillställningar? 

Har btw inte varit med Martin på hela helgen så har saknat honom lite, hihi.


RSS 2.0