Pluggar på tåget lite

Var ledig idag så åkte in till handen för att styra upp mina naglar, såg ju ut som skit innan, helt ovårdade. Filade ner dom rejält och gjorde dom raka istället för runda.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen; fan vad jag hatar dom där jävla thaiorna alltså. Dom har ett konstigt, obehagligh beteende gentemot kunderna. Typ hånande eller något.. Utan att dom vet om det själva. Hoppas jag. Dom är sjukt dryga och man hör inte vad i helvete dom säger.

Vet någon något annat ställe där man kan göra akrylnaglar för under 500:- så får ni gärna höra av er. Jag orkar inte med dom där råttorna.


Bästa

Åt världens godaste middag hos mormor o morfar idag; rådjursfile, smörstekta kantareller och hasselbackspotatis. Glass med banan och chokladsås till efterätt. Nu chips o dipp med Daniela. Livet är en dans.

Imorgon börjar en ny delkurs för min del. Har införskaffat mig samtlig obligatorisk litteratur, så det känns som att jag väl förberedd! Daniela ska följa med mig på min föreläsning imorgon. Kan bli kul för henne. Eller inte.


Rival


Lite "egobilder" slår aldrig fel!

Ska in till handen nu och göra min naglar samt köpa en väska. Sedan ska jag hoppa pä Danielas tåg så ska vi in till söder o möta upp Lasse för bärs, sen till bredäng o kolla Bajen - Bålsta.

Efter det får vi hoppas på en rejäl efterfest på söder! Oavsett vinst eller förlust.

Gud vad långt hår jag har fått förresten. Kolla!!!!


ligger o kollar bigbrother nu faktiskt. Marcels jargong påminner mig om en person.. Som folk säger jag pratar likadant som?

Har suttit i skolan mellan 13:00 och 17:00 idag och genomfört det mest effektiva skrivande i hela mitt liv. Glömde spara mitt arbete igår så allt som jag hade åstadkommit försvann i cYbeRryMdeN. Har hittills skrivit 3,5 sidor och det får vara 4. Så imorgon efter salstentan (matteprov kl 08:00 fma) så tänkte jag skriva klart. Det ska nog gå bra ska vi se!


Jävla sopor

Hur går det med LCHF-dieten alla idioter där ute? Går ni ner något i vikt eller?

Förlåt.. Men det ser inte så ut.

Kung är jag

Finns det någon bättre känsla än när man hämtar ut tentor o ser att man blir godkänd?! FICK TILL O MED VG PÅ EN!

G+ på VFU-rapport
VG på salstenta

Var rädd att få U. Men är så duktig vet ni. Säger det fortfarande; det jag har lärt mig under den här utbildningen är att aldrig plugga för mycket! Börja aldrig i tid. Räcker med dagen innan. Det har fungerat hittills!

Skämt åsido..

Matematik med laborativt material

Subtraktion, addition, multiplikation, division, tal i bråkform o procent. Allt det kan man lära ut med dessa magiska stavar. Tänka sig.


Förstörd

Dags för lite update då. Skulle vara med Josefine och Daniela igår och ha askul osv men blev inte riktigt så, för allt splittrades redan innan 1 timme hade gått av kvällen, då Jossan trilla av. Lite senare trilla Daniela av då hon skulle på krogen. Frågan är varför inte jag följde med. Blev lämnad själv i en jävla lokal med folk som hade däckat. Fyfan vad värdelöst det var. Daniela kom iallafall tillbaka sen igen, då var lyckan total! Dansade på borden osv.

Idag är jag bakfull som en gris i Emil o lönneberga som har blivit matade med jästa bär.


populär

Fyfan i helvete vilken hemsk dag jag har haft idag. Hade så bråttom imorse så jag glömde mobilen o har varit utan den hela dagen. Jobbade ju direkt efter skolan så kunde inte hämta den heller. Var ett jävla nervvrak på jobbet alltså, aldrig varit med om värre, visste inte vart jag skulle ta vägen ett tag. Fick typ stå och göra meditationsövningar o grejer för o lugna ner mig. Räkna till 60, fånga alla onda tankar o stressade känslor i en knytnäve, sen kasta iväg dom. O det hjälpte inte ens. Fick iallafall tillbaks den typ vid halv tolv. Och då hade den varit på en jävla vift också.. Var länge sen jag var så här arg alltså. Jag trodde jag skulle slå nånting. Sen när jag väl fick tag på den var lyckan total. Men...

Vilka hade hört av sig? Jo, mamma. HAHA

Populär man är!

Hej

Gullig missbildning..

Visste ni att "smilgropar" är en missbildning som sker i samband med att ansiktet växer ihop när man är ett foster? Eller embryo kanske. Ansiktet växer ihop fel så då får man knölar i kinden. Vissa får i hakan (stjärthaka). Som tur så tycker dom flesta att det är charmigt!


Fan

Pappa hade köpt chips, gräddfil och dipp såg jag för några dagar sedan. Har undrat om han ska äta upp det eftersom det har legat kvar ett tag. Sen undrar jag vad fan han tänkte när han la grejerna synligt för mig. Haha. Fast chipsen var fett äckliga så åt inte ens mycket. Sjukt ovärt.


Sjukt snygg


Älskar den här sminkningen! Ljus skugga/skimmer, långa fransar o sen kajal + röda läppar. Mmm-mmm-mm! Ska inspireras av denna gång vid nästa tillfälle jag skall ut o fekka.

Dock undrar jag vad i hela friden plankan är till för? Den är verkligen BARA konstig och intetsägande. Påminner om en såndär man låste fast folk i huvet o armarna förr i tiden. Det här är typ ett desperat försök att vara nyskapande o trendig? Typiskt henne ändå. Finner typ inga ord. Vad i helvete alltså.

Man ska vara tyst om man är hes

Sitter på en röstföreläsning som handlar om precis vad det låter, alltså rösten. Begrepp som matstrupe, luftstrupe, näshåla, gom, struphuvud, tungben, struplock, stämband, svalg osv behandlas. Vi ska lära oss hur vi ska använda vår röst i undervisningssammanhang och att det är viktigt att vara försiktig med den samt att inte slita ut den. Då kan man få knutor och brosk på stämbanden.

Vad fint hår jag har förresten. Färgen. Jättenöjd är jag.


Hårda bud

Börjar skolan 10:00 med ett storseminarium (vad nu det är) sedan ett annat seminarium på det till 15:00 och så börjar jag jobbet kl 17:00 och slutar 21:00.

Kollar grammisgalan. Fast ska byta kanal nu. Den var tråkig. Jag har tråkigt. Bazze o Pablo sover. Kanske också ska sova. Godnatt.


Hos mormor

Fick en stoor schweizernöt chokladkaka marabou MmmMm, ett porslinshjärta och en aloe vera krukväxt. Jättefint.


Nu kan Leffe va tyst om att jag inte sköter om min hund

Ledig imorgon. Gud vad skönt. Jag ska vara med Pablo hela dagen <3

Jag var faktiskt ute med han och Leo idag i skogen, inte så länge men ändå. En halvtimme kanske.

Japp.


Kolla vad gott!

Jag kom försent till föreläsningen 20 min och satte mig sedan och sov. Inte så propert va. Så gick och köpte mig en varm choklad och en leverpastejmacka dåråh. Nu är jag genast mycket piggare.


Ursäkta.

Jag börjar åtta imorgonbitti. I FLEMINGSBERG. FMA (fuck my ass)

Jag drack 4 öl igår o blev lätt berusad. Dock kändes det imorse när jag vaknade som att jag hade druckit 14 öl. Ville spy, svimma osv samtidigt. Vad är det för fel?

Vi var iaf hos min granne först, sen drog vi vidare till en klassisk favorit i repris, nämligen till alles våran Johan P. Kvällen slutade på mitt final destination då så att säga. Onlinepizza imorse. Fantastiskt. Te hos Ebba på eftermiddagen.

Jag har bråkat med Leffevol42 idag. Vi är fett sura på varandra. Tror han kommer kasta ut mig. Eller ja, att han kommer vilja kasta ut mig. Kanske skulle gå för sig i teorin, men inte i praktiken. Stackarn är tyvärr i en mer eller mindre beroendeposition med tanke på den skyhöga månadsavgiften jag tar studielån för att kunna betala.

Förutom mat och tak över huvudet möts man ibland av massa fula hundar som bajsar och pissar inne (inte Pabloz o Leoz) på min våning. Synd att jag inte har samvete att dra av pengar från hyran för det. Är så jävla förbannad.


fest



Sitter hemma med Jossan, Sanne o Angelica, vi dricker lite bärs/vin och ska dra vidare snart!

Fika

Waynes coffe med mamma. Mmmm


Ny färg

Köpte igår på Lindex.

Nu ska jag pka o jobba snart, börjar 17. Blev inget gjort här, precis som jag sa innan. Men ska till mormor o morfar efter jobbet så då ska morfar hjälpa mig, han är snille!


Då sitter man här igen..

Brukar aldrig få något gjort när jag är här, sitter ju bara o äter massa! Nu ska jag svulla en fet negerboll och en färskpressad brämhults hallonjuice


Alltid nått krångel....

Lyckades fucka upp min tågritt från skolan o hem. I vh skulle jag byta plattform, o tåget gick inte förrän efter en kvart typ, så tänkte att jag åker till handen o byter där så slipper jag gå i massa trappor o grejer.. Sen precis när jag ska kliva av i handen går nynäståget mitt framför ögonen på mig. E jag bra eller? Bara för det så har jag plankat nu. Jävla horsl


Yannis

Ibland så känns det som att jag uppdaterar bara för att? Har ju inget vettigt o skriva egentligen. Men vem fan har det i sin blogg? Alla snackar ba skit o lägger upp fula bilder på sina outfits, vilket jag besparar er. Jag lägger bara upp fula bilder på min mat! Fast det är ju rätt fina bilder, speciellt dom från mormors dukningar.

Kollar på Chefen undercover nu på tv4. Det är så bra! Speciellt i slutet när han skänker bort pengar o resor osv till dom anställda så dom börjar gråta, då börjar jag också gråta.

Fikade på Yannis idag med mormor o morfar. Fan vilken pipig röst han har som jobbar där.


Blev lunch hos mormor!


Solen skiner! Osv osv

Är ledig idag från skolan, känns fett skönt, har gått upp i tid osv så ska se till att fånga dagen! Promenad i solskenet någon? Ska dock ner till sjukhuset kl 13:00 för att få delegering, på eget initiativ. Eller man är väl illa tvungen om man ska kunna jobba på hemmet. Går ju inte annars!

Annars har jag fett sköna tider i skolan den här veckan, är ledig en dag till tror jag och börjar sent osv.

Skänker en tanke till en kille vid namn Filip som ligger på sjukhus pga en allvarlig olycka. Känner han inte men han har varit syskon till mina syskon i det förflutna osv.


Arbetsmoralen är alltid på topp

Hade FETT kul i fredags verkligen. Var ute på två ställen på söder med Lars, vi röjde järnet! Blev några för många shots bara.. Ska inte ens gå in på detaljer!

Hade världens sämsta dag på jobbet igår, var på fett dåligt humör o var inte på topp kan jag säga.. Men höll skenet uppe såklart!


Lite folk eller?


All I have 2 say..

Syrianer.......


Fetto

Köpte en chokladmuffin o en latte också. Mår FETT illa nu.


Hoppas den e god. Den nya vitamin welldrickan!


Bitterljuvt

Kom till skolan strax efter tio men såg sen efter att ha kommit till en bäcksvart o tom föreläsningssal att jag inte började förrän 12. Så nu ska jag sitta i lugn och ro i en tyst läsesal och äta frukost och sen göra klart en laborationsrapport om volym o densitet.

Tack o hej


Gick upp 08:10 typ å tåget gick 08:40... No make up eller breakfast 2day :(

Jag tog bort det där svarta nagellacket igår. Eller det gick ju knappt, är fortfarande mörk runt nagelbanden, asfult.. Man ser det tydligt på bilden med ljus bakgrund. Längtar till jag ska dit nästa gång så dom får styra upp, otrevliga thaiior!


plus minus noll så att säga


Alltid när jag kommer hem efter att ha sovit borta ett tag så gör jag alltid ansiktsmask! Idag blev det denna variant. Kände mig lite fet... Så hoppas det hjälper. Nu ska jag äta SVENSKA NATUR CHIPS LÄTTSALTADE

NEJ DET ÄR INTE SÄRSKRIVNING FÖR DET STÅR SÅ PÅ PÅSEN! Oj caps

Kolla bara vad glad jag är

Fick godkänt på en av salstentorna jag hade förra lördagen också. Nu väntar jag bara svar på dom andra två!



Fresh bakgrund.. It's the real deal!

Ser ni Gplusset?

Det har förresten inte varit något "snökaos" i sltrafiken i vinter än. PEPPAR PEPPAR TA I TRÄ BEVARE
MIG LUCIFER


Tja

Har mentorsdag i skolan. Det dummaste påhitt någonsin i lärarutbildningens historia.

Hahaha det ramlade nyss en kärring över mig o min väska på tåget.

/Grisen


Morgonstund har guld i mun

Vet inte ens vad som menas med det?

Nu skola sen jobb iallefall!!!!















RSS 2.0