Blottare

Paris ar harligt men tangentborden ar riktigt jobbiga. Jag och Soma var pa notre damme idag och sa har vi shoppat lite. Nu sitter vi i varat tillfalliga hem; en polsk kvinna har lanat oss hennes dator. Ikvall ska vi halsa pa en shonne som Soma inte har traffat pa valdigt lange so she is excited. Han brukar hanga vid Troccadero. Det ar dar det hander.

Igar nar jag och Soma gick i metron sprang det en kille och stallde sig framfor oss vand snett mot vaggen. Han sag exalterad men allvarlig ut; till var forvanelse hade han dragit fram kuken och stod och runkade. Tokrunkade. Jag fattade inte riktigt vad som hande men tydligen var det en blottare. Har aldrig sett en sadan forut. Han hade ingen stor svart rock som jag trodde att alla blottare hade.


bilder från helgen

Pigg som satan. Nu bär det av. Kommer sakna dig Faki.


herregud

Vaknade vid nio efter att ha sovit sen fem typ. Fett illa. Kommer inte kunna sova på hela natten. Vad fan ska jag hitta på nu?

Min söta lista



När jag satt och skrev den där patetiska listan kom jag på att jag kan ju varken ta med vapen, droger eller vätskor! Jag har ju nämligen inget incheckningsbagage, så jag får ge allt sådant till soma. Därför har jag skrivit typ "Somas väska" vid vissa punkter. Pincett glömde jag skriva dit också.

Ni som tycker jag har glömt något viktigt (förutom typ plagg) kan ju langa en kommentar.

paljettrosor snarare?


Är det bara jag som tycker detta plagg är otroligt efterblivet och fult? Jag skulle fan inte ens för pengar sätta på mig något sånt här. Vad fan, är det för att man vill visa hud man tar på sig ett par såna här? Då kan ni ju bara ta på er ett par vanliga boxertrosor istället? horer

Förresten så säger Soma att brudjävlarna i paris går runt i trosor på krogen. Dom e typ fett kåta

Kåtjossan

Jag och Jossan har precis suttit i typ 4 timmar på pizza house och planerat hela våren och sommaren. Direkt efter paris ska vi låna mormor och morfars sommarstuga och äta lite ost och kex med övernattning, sedan blir det göteborg och sedan roadtrip. Mot sommaren är det gotland som gäller v29, det är en sak som är säker, har inte varit på gotland på hur många år som helst. Sedan hann vi inte planera så mycket mer. Men denna vår kommer i alla fall äga, det kan ni skriva upp!!!!!!!!!!!!!!


roligaste tågresan på länge

Idag var vi inne på konserthuset med klassen och kollade på en orkester. Den var skitbra. På tåget hem lärde jag barnen att göra såhär:


Den gråaste dagen på länge.

INTE           GLÖMMA              DESPERATE            HOUSEWIVES idag amanda. bra amanda. eller ja, klockan e ju bara halv åtta så jag kan glömma mycket tills dess. helvete. får ställa alarm helt enkelt.

Fan vad mycket jag skulle vilja skriva i min blogg just nu känner jag. Men det kan jag ju inte göra, för om fel person skulle läsa så kommer jag råka illa ut. Där får ni era horer för att ni klagar! Nu blir ju min blogg sämre tack vare er. jävla skit



Fan vad hungrig jag var när jag var på väg hem från gymmet idag. Jag var fan så jävla hungrig att jag trodde jag antingen skulle svimma eller spy. FATTA VAD GOTT DET VAR ATT ÄTA DÅ!!!!!!!!! Fisk med äggsås och potäter. MUMS!! Det tycke Faki också. Eller han åt bara potäter med lite sås.

1 step closer

NU HAR VI SKRIVIT UT BILJETTHORAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sug

Trodde jag hade tappat min plånbok idag påväg till matsalen eller i matsalen. Fick såklart panik och sprang runt som en galning och letade överallt. Gick till expeditionen, vaktmästaren och matsalen. Ingen plånbok. Så jag var ju helt enkelt tvungen att spärra alla kort och polisanmäla detta. När jag pratar med en polis och hon frågar mig "När tror du att du tappade den, påväg hemifrån till jobbet då eller?" Då kom jag på att jag åkte bil med pappa och att den faktiskt kan ligga i bilen.

Så jag ringde såklart och frågade pappa och han svarade att den låg där. Såklart. Så det var bara ner på banken och beställa nya kort.

kvinnomisshandlare minsann. barntaffsare back in the days också

Bella & Tyra show, fan vilken bra program!
RIP Glamourama
Mina nagellack är så fina
Bazil är så fin


Ska till praktiken imorrn där det är hederlig gammal läsvecka. Minns dom minsann när man var barn och blev tvingad av Leif Eliasson som numer skriver noveller där han misshandlar kvinnor. Var så jävla rädd för han när han tog på mig sådör äckligt. USCH vad äckligt. USCH!!!!!!!!!!!!!

..Han skyllde på att han höll på att sluta röka när han fick aggressiva utbrott och kallade oss för saker.

Vad bitter jag är.

ringvägen



Vill gå runt ringvägen i solen men ingen vill ju följa med. Pallar inte gå själv heller. HALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅ NÅN SOM VILL GÅ ME MIG INNAN SOLEN GÅR NEEEEEEEER?

Norrbotten

Det här med att söka jobb går åt helvete. Jag är ju så jävla efterbliven att jag har prioriterat annat före att göra det. Hade jag gått in till 100% för att hitta ett jobb hade jag säkert fått ett, men det kan jag ju inte säga att jag har gjort direkt.. Har väl sökt ett fåtal bara..

Gick in på platsbanken och kollade om det fanns jobb i Kalix/Överkalix där min morfar bor, men det fanns det inte. Tänkte ju då att jag kunde bo hos han och jobba där i några veckor. Det skulle ju äga totalt. Ska ringa han imorgon och höra om han vet något mer sätt man kan söka jobb på där uppe eller om han vet något liksom..

Skulle verkligen vara hur skönt som helst att få vara där i några veckor och bara chilla.. Där kan jag inte göra några dumma saker. Plus att det är skönt att bara få komma bort såklart.

Nymålade

Blir ingen jävla nybrokajj och graff jam för min del idag. Alldeles för trött, och dessutom slutar det så sent, och jag ska ju upp tidigt imorgon. Sen måste jag söka jobb också. Om jag ens kommer göra det. Shit vad det började snöa nu.

Nu blir det glamourama. Helvete vad najs.


Färgen kanske inte syndes så jättebra. Men det är en jäääättefin blå färg iallafall.

bara bazz

Igår var en mysig dag med mysigt väder. Jag, Jossan, Soma & Daniel fikade nere vid banantorget på dagen och stekte i solen, det var fan varmt alltså. Efter det gick vi raka vägen till al porto där vi åt pizza. Sedan gick vi hem till mig och spelade spel, tittade på tv och bara mös.. Eller något. Och JA jag hade samma kläder på mig som förrigår, haha.

Nybrokajen idag eller?


Lampan



Ja mina vänner, såhär ser en trevlig kväll på nynäsvägen ut. Mycket fylla och intriger. Nerå, det är ingen fara. Bra mådde jag imorse iallafall när jag vaknade. Var alltid bakis som en gammal kärring förut men sedan jag började gymma är jag inte det längre. Måste bero på att jag har fått bättre kondis.

Nu ska jag gå och sminka upp mig lite för att sedan fika i centrum med min bästa vän Soma.

Mjölkskakis


Åh vad mumsigt med milkshake. hihihi

Nu ska jag planera det sista inför morgondagen och sedan hoppa i säng. Jag ska ha lektion imorgon som ska handla om sinnena. Har hittat på lite experiment som jag ska pröva med barnen, ska bli intressant. natti

Kolla vad jag gör :D


ihhiihihihihihihihihihihi

Lidatorpis

Skulle gymmat med Soma idag men kände mig lite seg så jag sket i det. Eller nu ljuger jag. Jag dissade för att jag ska till Linnea & Mange med Hampus! Dom har nämligen en liten hundvalpis där, en schäfer, som vi ska hälsa på. hihihihi


rip ipod

Min ipod e borta. Hur fan ska jag klara mig när vi ska åka till paris? Vi ska liksom åka tåg först, in till stan, sedan buss till skavsta, sen flyg å sen bil igen. Utan musik. Jag kommer ju dö på riktigt.

Idag har jag;

  • Gjort en väderleksrapport med mina 6åringar. Som jag ska göra hela veckan. hihi
  • Haft idrottslektion med dem också
  • Ätit massa kakor i personalrummet. Får fan ta och sluta med det.
  • Hjälpt Snigeln med matten (förändringsfaktor & andra ekvationer) askul. Fast blev inte så mycket
  • Flummat fett med Snigeln. Vi spelade bland annat in en rolig spontanfilm på min kamera, sedan låste jag ut henne också och visade det i cam för folk. hihi
  • Gymmat med Soma och Jennifer

Och imorgon blir det bad med klassen! Har dock bestämt mig för att inte delta i just simbassängen, utan stannar uppe på land. Känns säkrast så.


Min baby

Idag hade jag väderleksrapport med barnen. Gud vad bra det gick, men imorrn kommer det gå ännu bättre. Sen sov jag lite, sen gymmade jag lite.

Nu glamourama, sen sova igen.


Vad tråkigt att jag skulle ha så tråkiga kläder. Men så kan det bli när man har tråkigt.

<3

Tack för alla fina stunder..

Mitt humör är som aprilvädret. Helt plötsligt är jag på världens sämsta humör när jag mådde hur bra som helst senast igår. Att en sån patetisk, låg och egoistisk människa som du ska kunna påverka mig så mycket. Det är väl för att du samtidigt är så fantastisk. Tragiskt nog är det nog dags att säga farväl för sista gången nu. Det här fungerar inte längre.


Everybody loves Amanda

Åt på den nya svandamspizzerian idag med kåtjossan. Dom hade fan inga goda pizzor asså, smaklösa. Och köttfärsen var grå :(. Tog sedan en fet promenad hem med typ 3 omvägar, så kul var det att gå alltså.


20årsfest

Fyfan vilken pannknack jag har. Det blev lite mer alkohol än vad jag hade räknat med igår, jag hade ju tänkt att inte dricka nånting typ. Men Tarik var så flitig på att bjuda så jag blev nästan full tillslut. Trevligt hade vi i allafall, det må jag säga. Jossan kom dit lite senare också. Hon blev aprak, och kåt som fan.




Färdig

Jag sitter färdigfixad och väntar på maten. Lasagne. MMMmmmMMmmMM


Fredagsmys

Hade min andra lektion idag med barnen. Den handlade om solen. Jag lärde dom att solen är en stor stjärna som man kan bli bränd av på sommaren och därmed ska man alltid ha solskyddsfaktor när man är ute i solen. Sedan fick de måla solar vilket de var jätteduktiga på.

Efter skolan mötte jag Lebba.



Sedan åt jag middag hos mormor och morfar och kollade på let's dance. Hejdå dagbok

Det var bara att hålla med och be om ursäkt..

Det blev bråk på gymmet idag. Soma skulle ta kort på mig när jag duschade (fråga mig inte varför) och då lackade någon kärring och sa att man inte fick "ta kort på allmän plats". Hur hon nu tänkte då. Det blev i alla fall värsta tjaffset eftersom att hon upprepade sig som ett jävla cp och Soma sa om och om igen; "MEN JAG RIKTADE JU INTE KAMERAN MOT DIG!" Och jag lovar, hon eller hennes dotter är verkligen de sista jag skulle vilja ta kort på.. Fan, min kamera skulle pajja direkt, så FET var hon alltså.

Mixs

Jag sket i gymmet och drog till mixs istället, det var skitmysigt. Jag, Hampus, Linnea & Mange åt mat och drack bärs (jag & Mange drack cola) och sedan kom Pillan och morsan. Pernilla fyllde nämligen år, så vi var där för att fira henne egentligen. Hon fick en akvarellmålning av mig som jag gjorde i skolan för ett tag sedan, hon gillade den. Fett soft. På hemvägen mötte jag ett gäng luffare också. Men det förtäljer inte historien egentligen.


Den bilden är redigerad sådär med flit eftersom att de är skygga


Ändå har jag sovit typ 8 timmar

Fikade med Linnea idag. Nu undrar jag om jag ska ner till mixs snart för att fira Pillan med Linnea, Mange, Hampus & mamma typ, eller om jag ska gymma? Det är helt sjukt vilken hurtig människa jag har blivit som ens tvekar mellan dom två valen.. Som jag känner just nu skulle jag helst vilja gå och lägga mig bara, fyfan vad trött jag är..


Jag & Soma på gymmet igår


Solen lyser

Jag börjar känna hur livslusten bara brinner inom mig. Kanske är det för att våren är på väg?


Hemklickat


Internetshopping är farligt. Från Ginatricot, 199 sek

Äntligen har jag hittat min bustis!

Gymmade idag med Erica, David & Zåma, körde lite halvhjärtat sådär, som vanligt. Åkte sedan till mormor och morfar då jag fick en grym middag beståendes av lövbiffsrullader med diverse fyllning, gräddsås och strimlad potatis. Fitta vad gott det var.


Här är den, bustisen. Blir en utvikningsbild samtidigt.

Forever

Jag har glömt att berätta en sak! I sommar ska jag och mamma vara brudtärnor på ett bröllop, och inte vilket bröllop som helst, utan ett KURDBRÖLLOP! WOHO! Sinnessjukt. Har hört att deras bröllop är dom bästa, de satsar liksom stort. Jag och mamma ska åka till gävle och få klänningar uppsydda, jag ska få löshår, och på bröllopet ska vi bli sminkade av makeupartister. Sen ska vi få på på hotell där också. Fett najs ju.



Hoppas det är ett bröllop i klass som detta!

Samsung

ÄNTLIGEN har jag beställt en kamera! Jag har fan aldrig ägt en i hela mitt liv. (förutom pappas avdankade 300kronorskameror som knappt orkar fota) Så nu jävlar ska det fotas mina vänner, därmed mycket bättre blogginlägg. Gud vad bra min blogg kommer bli.


Nu ska jag och Ebba till coop och fynda lite!


Ge hans själ nåd

Har spenderat de senaste två dagarna i söderort bland knark, vapen och misär. Ja, jag hoppas innerligen att det löser sig med den där människan och att han finner sinnesro, samt att han slutar upp med det han sysslar med, för sitt eget men framförallt för sin familjs bästa! Kvällens bön går till han och de som blir utsatta för hans handlingar. Vi alla vet att du är en god människa innerst inne.


Skön bild från kryzzningen

Blod

Jamenvesst, då satt man här igen då. Tattisen blöder fortfarande. Eller blöder och blöder, men det är blod i den. Kan ju knappt fortfarande avgöra om den är fin eller inte eftersom jag inte ser den riktiga färgen. Bara blooood


mysi film


Fääärdig

Nu har jag fyllt i rosen på benet med grå fyllning som ni ser. Det gjorde inte lika ont eftersom att ja var beredd på smärtan tror jag.. Men det svider så in i helvete fortfarande, det gjorde det inte förra gången..


Som ni ser är det fullt med blod i den.. Den ska alltså inte vara röd utan grå.


Gym1

Nu ska jag dra och gymma med Soma och Jennifer, sedan fika med några andra höns. Puss.



Jag har lyckats få den här jävla horbilden att vända på sig men den vägrar. Så ni får vända på huvet helt enkelt.

HÄRLIGT

Fortfarande fett sliten från kryssningen. Eller inte fett kanske men mår jävligt skumt asså. Måste ha ätit för mycket chips hos Jossan. Får äta knäckebröd nästa gång som en viss person sa. Orkar inte med helg på allt detta heller, vill bara börja i skolaaaaaaaaan! Ska ju hålla egna lektioner nästa vecka & allting, ska bli så jävla kul.



tallinn

Kryssningen var riktigt flippad alltså, hade hur kul som helst. Kan nog varit dom sjukaste 40 timmarna i mitt liv. (Och då har jag inte varit med om mycket skulle alla andra säga, haha). Men helt ärligt. Allt som kunde hända hände typ. Ja helvete. Nu tar orden slut.


Resfeber

Jag & Tessie på väg till förra kryssningen..


Sitter här och är apnervös och har resfeber för morgondagen. Undrar hur fan jag ska kunna somna ikväll. Ska hinna välja ut kläder, packa och bada innan också.

Var inne med Jossan i haninge idag. Handlade bland annat ett par asfina läderstövlar, som går upp till knäna typ. Sedan ett par svarta pilgrimörhängen och lösögonfransar och lite annat smått & gott tills imorgon. Det kommer bli "AWESOME!"

Måste hinna måla naglarna också.......................

RSS 2.0