dagis

Kanske ska köra en liten uppdatering ändå.

Idag på dagis tappade en unge min mobil i golvet, så nu glappar simkortet typ hela tiden. Men jag får väl skylla mig själv som ger ut den. Jag somnade i läsrummet idag också, i typ en halvtimme. Det var skönt. Sen tog jag en halvtimmes rast på det. Kanske ska skärpa till mig lite.


stopp

Daniela: "Kan inte du göra en videoblogg?
Jag: "Nej."
Daniela: "Varför inte?"
Jag: "För jag har inget å säga."

Och jag har nog inget att skriva heller.

Paris




"Alltså Soma.. Du anar inte hur mäktigt det här är.."
"Amanda, jag har sett det här horiga tornet varenda jävla dag sen jag kom hit.."

herregud

soma kanner fett skumt folk. jag skulle vilja saga vad detta handlar om men min mamma laser. ohhohoho
nu ska vi aka hem innan nat laskigt hander

Paris

Nu sitter jag i skogås och väntar på att pappa ska komma och hämta mig. Jag har packat allting och det enda som är kvar är mitt ansikte. Jag ska sminka mig alltså. Sen går planet klockan 18. ja dör hej


puss

kärringjävel

Det är så jävla kul när folk frågar typ "..Men vad händer nästa helg då?" och "Vad ska du göra i helgen?" och jag kan svara; "JAG SKA TILL PARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS". För i helvete allså, det är ju helt sjukt.

Skulle skriva ut mitt boarding pass idag på stadsbibblan i nynäs, så när jag ska låna en dator så är alla upptagna. "Men du kan ta en av dom där, men då får du stå upp.." säger tjockiskärringen bakom disken. "Ja visst, jag behöver bara låna i typ fem minuter. Men kan man skriva ut från den också?" "Nej det kan man inte." Svarar hon. Då var jag alltså på väg därifrån eftersom att jag inte hade någon nytta av deras bibbla då. Men så tänkte jag att det är väl värt ett försök iaf, kärringjäveln vet väl inte vad hon snackar om. Och vad hände? Jo, skrivmaskinen skriver ut, precis som den ska. Och då undrar jag följande:

  • Försökte kärringen lura mig, eller bara vara elak och fittig?
  • Var hon så dum att hon inte visste att det gick och skriva ut där trots att hon faktiskt jobbar där?
  • Hörde hon inte vad jag sa?

Skit i det. Jag blev bara så upprörd. Gonatt.


annorlunda inlägg





Drömde den SJUKASTE drömmen inatt! Det började med att jag blev förföljd av en snubbe som jag träffade för 100 år sedan. Tim var med också, vi gjorde allt för att han skulle låta mig vara; Tim slog honom, jag puttade ut honom och låste dörren, slog och skrek på honom.. Tim slog till och med honom och puttade ut honom genom fönstret. Men han kom tillbaka igen och plingade på dörren och var helt galen. Det slutade med att jag fick fly, långt bort.

När jag hade kommit till korsningen centralgatan/skolgatan (innan loppis) så stannade jag en rutten bil och drog ut föraren, precis som i GTA, kändes hur coolt som helst. Kärringen som satt i andra sätet där fram, var sammarbetsvillig och förklarade hur bilen fungerade. Nu återstod bara att komma på var jag skulle fly någonstans, den här snubben var ju galen och följde ju verkligen efter mig slaviskt. Så jag tänkte att jag drar till gotland, eftersom att båtarna ändå går härifrån.

Väl på gotlandsbåten kom jag på att jag behövde skaffa mig en ny bil, eftersom att den förra fungerade så himla dåligt, den skulle inte klara av att åka ifrån den galna shonnen. Så när jag kom fram till gotland la jag ännu en aggressiv GTA taktik och snodde än ypperligt fräsch bil av en MILF. Hon var också samarbetsvillig, och det var tur, för hennes växelsystem var jätte komplicerat, man skulle trycka på knappar och grejer.. Det var i alla fall en guldig Volvo C70, cab alltså. Det var på sommaren så det passade ju perfekt att cruisa runt i den.

Resten av drömmen cruisade jag runt med min emopolare med eldrött hår och piercing i läppen som ställde upp för mig i vått och torrt.

Måste bara avsluta med att tacka Tim, bara för att jag kom och tänka på honom, för den bästa sommaren i mitt liv..

lördagen

Igår spenderades kvällen till en början hos Linda, där det bjöds på bubbel och en massa gott tilltugg. Vi delade ut våra presenter och sminkade oss lite, sen bar det iväg till restuarangen Stekpannan där vi blev bjudna på en kötträtt med Pommes/potatisgratäng/stekt potatis, tzatsiki och bearnaisås var det också till. Efterrätten bestod chokladglass med grädde. När vi alla hade ätit och druckit upp bar det iväg till Grodan som faktiskt var ett jättebra ställe enligt mig. Stort och luftigt och fler olika lokaler. Bestämde mig ändå för att dra hem tidigt, så jag drog runt ett.

Det enda jag har gjort idag är sovit. Jag vaknade väl först vid tre eller något, kollade lite på tv och sen somnade jag till lite igen innan middagen, som förövrigt var mitt första mål idag. Förstår inte varför jag är så himlans trött hela tiden, kanske beror på brist på motion eller nåt, så får väl börja gå typ.

skvallerbyttor hela högen

Oj vad man har fått höra skvaller ikväll. Tur att jag har hållt min feta käft om mitt skvaller iaf. hahahha


Lite sköna grejer från 2007 hos Hazze the hazz with the nice azz

snorungar

Var och hälsade på min käre bror idag bestående av han, hans sambo och två snorungar. Världens bästa snorungar i alla fall hihi. Ikväll blir det väl inte mycket som händer tror jag.. Tråkig fredag alltså. Men jag tänker sminka sönder mig ändå.



En vecka kvar till Paris!

Kom och tänka på det nu när Shahla sa att jag hade utväxt.. (Då jag svarade att jag bara behöver gå runt såhär i en vecka till eftersom att jag ska färga det i paris) ATT JAG SKA TILL PARIS OM EN VECKA! Kan ni förstå, om en vecka sitter jag på någon soft bar med Soma och dricker en drink. Eller kanske på en strippklubb? WOOPWOOP


hårfärg

Har funderat mycket senaste tiden på att jag vill förändra min hårfärg, mest för att jag har börjat få feta utväxten. Många tycker att jag ska bli blond igen, men har kommit fram till att jag inte riktigt gillar den hårfärgen.. Mörk är så mycket finare, sminket blir finare när man har mörkt hår, det blir kontraster liksom.. Så jag kommer garanterat behålla det mörka, vet bara inte om jag ska göra lite ljusa slingor i det, eller om jag ska färga mörkbrunt, det återstår att se.


jävla modeller

Det är fan dags för mössa nu. Eller det var det för länge sen, men jag har typ ingen.. Den jag har känns för stor och klumpig, så måste köpa en ny. Hittade lite på bubbleroom men blev så jävla störd av dom där efterblivna modellerna. För det första tar dom all uppmärksamhet från mössan så att man bli helt distraherad och bara tänker på modellen, det är inte bra. Sedan tycker jag att dom ser lite småläskiga ut, i alla fall den blonda. Om någon på bubbleroom läser detta så tycker jag att ni ska ta bort modellen och bara ha bild på mössan. Tills dess tänker jag inte beställa något från er.




fort lauderdale

Var ute på en promenad med Tove och Ebba nyss, efter att jag hade varit hos mormor och morfar och ätit bullar och kakor. Vi snackade skit och pratade om helgen, alltså om nästa helg. Vi ska nämligen fira Linda Larsson som fyller 18 inne i stan, vi ska äta på restaurang och efter det blir det utgång. Någon som har något fint att låna ut till mig kan ju höra av sig. Är trött på mina klänningar som jag har använt alldeles för mycket.

Har blivit så jävla slö på sista tiden, rör typ aldrig på mig längre. Har till och med börjat få ont i nacken för att jag sitter stilla för mycket, bland annat vid datorn. Var nära på att dra hem och sova istället för att dra ut på promenad liksom, inte bra. Måste börja röra på mig mer, helst jogga. Idag orkade jag inte ens gå hem ifrån hamnen utan tvingade stackars Hampus att skjutsa hem mig. Eller tvingade och tvingade, han gjorde det nog självmant, snäll som han är.

Har på senaste tiden tänkt mycket på hur det skulle vara att flytta utomlands, var som helst egentligen. Skulle vara så himla skönt att komma bort från allt elände här och träffa lite nya människor.


Fatta att bo i Fort Lauderdale i Miami, skulle inte vara så dumt alltså.

söta dresses




 





Idag har jag åkt 854an i säkert 40 minuter, fick sällskap av Ebba en liten bit, sen av Daniela. När jag först hoppade på satt det en förvirrad dam på bussen som skulle åka till farsta och hon vägrade gå av bussen. Inte förns hennes skötare hittade henne där av ren tur och sa åt henne att bussen inte gick till farsta. Jag vågar inte bli gammal, tänk om jag blir som henne och får alzheimerz, herregud.


let me blow ya mind


tråkmåndag

Jag är så jävla efterbliven. Idag när jag tog upp min plånbok för att se om jag hade några pengar, upptäckte jag att frimärket som jag skulle satt på brevet med tentan i, låg kvar. Jag har alltså blivit försenad med min tentainlämning. Så jag var tvungen att dra ner till pappas kontor för att skriva ut den igen, sen ner till centrum för att posta om den. Hoppas detta inte ställer till alltför mycket problem.

Mötte sedan upp Fanny och Ebba, vi drog till Fanny och drack kaffe och umgicks med en galen hund vid namn Nelly. Har aldrig skådat en sådan galen hund. Herregud. Men söt var den i alla fall, en grå pitbull på 5 månader.

Nu ska jag äta mat sen läsa massa jobbiga böcker tills imorgon.


hamburgare

Har haft en fullspäckad dag idag. Började med tentainlämning på morgonen följt av en föreläsning, typ en introduktion till den nya delkursen.. Den verkade inte så intressant, så jag och min klasskompis Marcela åkte in till stan istället och införskaffade oss lite av den nya kurslitteraturen samt åt på Max! Var skitirriterande på morgonen när jag skulle skriva ut tentan, tio minuter innan den skulle vara inlämnad, det gick inte, inga papper kom ut! Sedan när jag kom någon timme senare blir jag bemött av någon ful, tjock rödlätt tjej som var sjukt otrevlig. Skit i det, nu har jag i alla fall postat den, och då spelar det ingen roll vilken tid, bara den är postad idag.

Köpte i alla fall den där scarfen jag skrev om i något inlägg sedan.. Eller jag la upp en bild på den. Och nu ska ni få en bild till på min fina sjaaal hihi.


Är det en ölmage som putar fram där under? Nej det ser bara så ut på bilden får vi hoppas.


tentamen

Efter många timmars slitande vill jag bara meddela att jag ÄNTLIGEN är färdig med tentan! Skulle verkligen kunna finslipa på den i typ en timme till säkert, men orkar verkligen inte, det får bära eller brista. Tar halvnio tåget imorgon in till skolan för att skriva ut den och sen lämna in den! :D

tentan

Börjar bli lite smått stressad nu eftersom att jag har ganska mycket kvar på tentan, och jag pallar inte sitta uppe hur länge som helst.. Har verkligen fastnat och inte skrivit ett ord på flera timmar.. Men det kan ha att göra med att jag har suttit inne hela dagen också, och inte gjort någonting, koncentrationen brukar inte vara på topp då. Men ska ta ett bad tror jag, sen dricka lite te och efter det försöka skriva lite till, hoppas det går bättre då.

Åh, pappa ropade och frågade nyss om jag ville ha BLÅBÄRSPAJ, det godaste som finns i hela världen förutom kaviar. Fyfan vad gott det ska bli.


Sjukt skön fjortismin. Ni skulle se hur jag ser ut nu. HAHA

scarfsgalen


jag vann pokern i alla fall

Ja, gårdagen blev inte någon direkt hit. Hade jättetrevligt till en början hos Linnea & Mange, vi spelade poker och jag vann. :D Sedan gick det bara utför. Jag hade helst velat vara kvar hos Linnea hela kvällen eftersom att det var så trevligt folk där osv, men så blir jag nedlurad till nynäs, så jag ringer och väcker min morfar som ligger och sover för att komma och hämta mig. Sen när han har kommit så får jag veta att jag ringt han helt i onödan? Så jag får åka med ner till Nynäs ändå, för att sitta hemma och glo resten av kvällen. Tack för den passningen.

Edvin

Hade skrivit värsta dissen till någon Edvin som hade skrivit en kommentar i inlägget om den där skon. Men kom på att det kanske inte är den Edvin jag tror, så tog bort det.. Lika bra :)

Nej, nu över till mig! Sitter och pluggar lite, känner mig asduktig. Ska till Linnea och Magnus snart med Angelica, Hampus och Petra tror jag det var, sen skulle väl några till komma. Och jag ska laga potatiskaka idag.

grå dag

Är relativt nyvaken den här tiden på dygnet konstigt nog. Fast jag låg och läste lite i sängen också innan jag gick upp, sinnessjukt vad den där boken är bra alltså. Sitter och skriver lite på min tenta och märker att den är mycket lättare än vad jag trodde.. Har inte kommit direkt långt men är redan inne på tredje sidan, man måste skriva minst fyra.

Ska bege mig ner till centrum snart för att köpa en present till min brorsdotter som tydligen har fyllt år. Hon fyllde år i tisdags tydligen, sa hon till mig igår. Knas. Ska i alla fall tid klockan sju, för att äta middag och mysa lite! Var sjukt länge sen jag träffade dom så det ska bli soft. Dock ska inte min bror vara där så det är synd. Vad som händer efter vet jag inte, kanske möter upp Linnea en stund, det var också längesen!


Asyl

Jag har inte läst en bokjävel på hundra år men så igår hade jag tråkigt och lånade en bok av Eva. Eftersom att jag har läst Gömda förut tänkte jag att jag lånar Asyl. Jag totalfastnade i den och läste hela 69 sidor, det är faktiskt mycket för att vara mig.

Hade tänk ge en liten snabbresumé om handlingen men vet inte om jag orkar ge en sådan seriös. Det handlar kortfattat om en tjej som blir förföljd av sitt ex och hon och hennes nuvarande familj bestående av hennes man och två barn får fly runt i hela landet. Han hittar de var dom en gömmer sig. En gång tog den här mannen en kniv mot dotterns hals och då blev hon stum i ett halvår. Nu försöker hon strypa sig själv och sin bror hela tiden. Hon mår inte bra alltså. Och Maria som det handlar om, hon fick till och med psykos för att hon blev så deprimerad. Alltså psykos på riktigt. Det slutar med att dom får fly till USA och det är typ där jag ligger i boken nu. Spännande.


Det som är i bakgrunden är jag som försöker gömma mig.

popcorn

Jag har suttit på samma fläck nu i kanske 5 timmar. På min köksstol. Jag har hur tråkigt som helst och jag orkar inte gå ner på nedervåningen.

Skulle poppa popcorn för några timmar sen. Det gick inge bra, jag brände första påsen, så hälften av popcornen blev svarta och det kom brandrök ur påsen i tio minuter. Men jag passade i alla fall på att äta upp de som inte var brandskadade, sen poppade jag en ny påse.

Shahla tycker att jag är jobbig så hon säger åt mig att titta på True Blood istället för att terra henne.

Jag hittade nyss en fin bild som jag vill ha på en fet tavla med silverram i mitt rum.


Och den där klänningen vill jag ha. Fast jag kommer aldrig använda den när någon ser, bara i smyg.

om jag var rik

Var ute och tittade runt lite efter någon fin bild bara, varför vet jag inte, men så hamnade jag i alla fall på Balenciagas hemsida. Där hittade jag ett par skor som var alldeles underbara alltså. Om jag hade haft råd hade jag köpt dem utan tvekan, men så är det väl med allt. Synd att man har råd med så lite bara.


en speciell bussresa

Den här dagen har inte direkt börjat bra kan jag säga. Skulle ta bussen ner till bibblan nyss, pallade inte gå för att det regnar så jävligt. När jag ska gå av vid fredsgatan så fastnar ett snöre från min jacka mellan sätena så jag kommer inte av. Jag står där som ett cp och sliter helt galet och den vägrar lostna. Så dörrarna hinner stänga och jag får helt enkelt fortsätta åka. När jag sätter mig ner märker jag att jag bara behövde dra snöret åt ett annat håll så lostnade den hur lätt som helst, men det tänkte väl inte jag på i panikens ögonblick.

När bussen har åkt från stationen och är påväg upp till allkärrsplan, lägger jag upp foten på sätet, utan att direkt nudda fotsulan och smutsa ner.. Men tydligen så har sl nolltolerans mot fötter på säten. För då mitt i korsningen innan centrum, stannar han typ bussen och vänder sig om mot mig och skriker; "HAR DU FÖTTERNA PÅ SÄTET? URSÄKTA, MEN DOM TAR DU NER GENAST!" Alla i bussen vänder sig om och tittar på mig. Sen dog jag.


mycket kaffe blev det

Ebba och Fanny var här nyss och drack kaffe och snackade skit. Här finns det ju inget kaffe så jag och Ebba var tvungen att ta med oss lite hemifrån i varsin påse. Men kaffe blev det tillslut iallafall, hoppas jag kan sova inatt.

Håller på att ladda över musik till min ipod nu, har äntligen förstått hur man gör. Man drar ju bara in filerna i en lista, har aldrig fattat det, haha. Har alltid trott att man måste hålla på å synkronisera hit å dit, men det måste man ju inte tydligen.



Här är en söt tomat som jag hittade i tomatskålen. Det är en siamesisk tvillingtomat.

plugg i bibblan

Nu är jag duktig och sitter i biblioteket med Shahla och pluggar. Eller pluggandet har jag inte direkt börjat med men det kommer väl snart.



Måste plugga sönder så jag kan somna gott sen ikväll och känna mig duktig. hiih

dräggkillar


Idag kommer ett nytt avsnitt av The Hills, fast inte till sverige dock, utan till USA. Så jag får vänta tills imorgon helt enkelt. Kom bara att tänka på en sak. Att dom jag fick välja en snubbe från TH, skulle jag helt utan tvekan välja Justin Bobby, han är precis min stil. Han är äkta, och har den här sköna jag-bryr-mig-inte-stilen som jag tydligen faller för, herregud. Synd att det inte höll mellan han och Audrina dock, dom var ett fint par. Men hon förtjänar dock bättre.

Nu ska jag laga bacon och ägg till middag, eftersom att det inte finns något annat.

Och han cp gubben som slängde ut mig idag, hade gett Daniela en förklaring tydligen. "Nej men jag trodde inte på att hon var din syster." Efter att Daniela hade fått övertala honom. Synd att det finns sånna horiga människor som han. Fyfan vad bitter jag är.


Och till den här bilden som jag hittade  nyss, säger jag bara VAD I HELVETE ÄR DETTA FRÅGAN OM? SEN NÄR BLEV DOM TILLSAMMANS? ELLER VA? JAG FATTAR INGENTING. nu fick jag psykos

onödig dag

Hade en s.k PO-dag idag. Jag var i gröndals aula och fick lyssna på kuratorn Claes och skolsköterskan Charlotte när de berättade om deras arbete. Och jag förstod faktiskt inte riktigt vad jag gjorde där helt ärligt. De pratade om lite vad man ska göra när ett barn blir utsatt för kränkning, hur de bedriver sex&samlevnadsundervisning osv, och förstod inte riktigt varför jag skulle veta det? Det kan väl jag ta sen när jag är färdigutbildad? Om jag ens ska jobba på en skola? Shit. Skitsamma. Är ju tvungen att gå på sånt där eftersom att det är obligatoriskt, idiotiskt alltså.

Så efter det skulle jag åka upp till Daniela i gymnasiet idag igen för att hämta nyckeln hem till henne då jag tillfälligt bor här. Tänkte att när jag ändå var där så kunde jag vara med på hennes lektion för att se hur hon har det. Så frågar läraren;
- ..Och Daniela, vem är din kompis?
- Det är min syster, säger hon. (Tror inte riktigt att han hörde.)
- Ja, alltså det här är Te1A lektion. Säger läraren.
- Ja jag vet det, sa jag. Men jag tänkte att jag kunde vara här tills min buss går, var bara här för att hämta mina nycklar. Och jag går inte här, jag är hennes syster.
- Nej, du kan gå ut nu.
- Okej..

Fyfan vad jag ville döda han i det ögonblicket. Fula äckliga horgubbe. Skitsamma. Hejdå.


Så glad var jag inte då.


Elsas Mode

För första gången i mitt liv (sedan harry potter) känner jag att jag vill ha en bok, jag ska till och med köpa den själv. Såg på SVT:s nyhetsmorgon om den, och den verkar hur bra som helst, nämligen Sofie Fahrmans bok, Elsas mode. Han som presenterade boken sa att det här var den bästa svenska chic-litboken sedan Denice Rudbergs böcker. Och jag råkar faktiskt ha läst en av dom och tycker att den är typ den bästa boken jag någonsin läst.. Så då måste ju den här vara hur bra som helst!


Paris

Kom på att jag måste ju lägga en aggressiv forskning i Paris innan jag åker dit, så jag vet vad jag ska besöka och hur jag ska bete mig och så vidare. Tittade litegrann nu, men bara på sevärdheter, och då var det dom här klassiska ställena som skrevs om, som Le Louvre, Sacre Cour, Le tour Eiffel, Le Champs Elyssés, Notre Dame osv.. Men kanske inte behöver forska så mycket ändå, Soma lär ju veta mycket också. Men Eiffeltornet är i alla fall det som jag mest vill besöka av alla sevärdheter. Och jag ska lägga upp så fina bilder här i bloggen, hihi.

Dricka vin har jag hört att man ska göra där också. Och äta sniglar.


gymnasiet

Var i skolan idag från 09-12 och hade tentadiskussion samt redovisning av mina två VFU-veckor(praktiken). Det gick lysande. Eftersom att jag slutade så tidigt så tänkte jag att jag kunde hälsa på Daniela i skolan, gymnasiet alltså, så sitter på hennes lektion och softar nu. Allt är sig likt minsann.


Ja minsann, gymnasietiden var en mycket lärorik tid.

Halloween

Här kommer ett mysigt bildregn från gårdagen.


gårdagen

Hade en ytterst trevlig kväll igår, var på NMCklubben som Rebeccorna, Yvanna och Frida hade hyrt. Efter det gick alla till Telegrafen. Det ända jag kan tänka på är tortyren jag fick genomlida på väg hem. Istället för att ta med mig ett par sköna gympadojjor som jag kunde gå i, hade jag tagit med mig ett par andra högklackade, till vilken mening då liksom? Så mina fötter värkte något så otroligt hela jävla vägen, var nära flera gånger att ta av mig skorna oh gå barfota.. Men kom aldrig så långt. Jag kom hem tillslut i alla fall, det var ju tur.


RSS 2.0