Ett underverk

 
 
Jag har gått upp i vikt lite tror jag. Inte så många kilo kanske men vissa kroppsdelar har expanderat en gnutta. Det har jag inte något emot när jag tänker efter. Det enda som är irriterande är när magen blir fläskig o hänger ut, det gillar inte jag. Då känner man sig som en tjockis. Så fort jag går ner i vikt blir mina bröst mycket mindre på en gång o det vill jag inte heller. Så jag får väl behålla vikten o börja gå promenader. Aslånga promenader på typ 1,5h varje dag så man bränner bort magfettet liksom. Det är en bra idé tror jag. Men vi alla vet ju att såna där löften inte håller. Man blir slö och lat. Glömmer bort att promenera i typ 3 veckor, prioriterar annat. Skyller på semester eller förkylning. Förblir fet.
 
Aja. Bara jag inte blir 2 much. Tänk om man kunde va så smal som Kate Upton o samtidigt ha så stora bröst.. Fattar inte hur det går till.
Hon är förresten född på samma dag som jag. Nästa år ska vi ha kalas tillsammans!

Nu har jag tankat the sims så ska spela hela kvällen

Klämde ur mig igår att jag inte stördes så mycket av detta ständiga regnande. Och det gör jag väl egentligen inte heller, har inga problem med att vara ute o gå med Pablo eller så bara för att det regnar liksom. Men någon måtta får det väl ändå vara.. Tror att det hade hänt massa roliga saker om det hade varit sol varje dag. Hade säkert varit ute på sjön o badat osv.. Kan vara soft när det regnar att bara ta det lugnt o mysa osv, men blir lite långtråkigt efter typ 4 dagar regn.
 
Hoppas regnet håller i sig hela juli för då ska jag jobba. Solen kan ju sticka fram de få dagar jag är ledig, så jag får sola o bada lite.
 
Ska ta tag i promenaderna ordentligt nu också. Det är skönt när det är lite svalt när man är ute o går så man inte svettas ihjäl!
 
Imorgon ska jag jobba några dagar innan helgen. Då ska jag hitta på roliga saker. Ska in till stan på Bajenbrudars fest på Just idag, det ska bli kul som fan! Träffa Erica osv, det var länge sen.
 
Bild från igårkväll. Hatar när man har svullat sönder i typ 20 min o sen mår illa ända till morgonen därpå typ. Ere värt det eller?

Älskar regn = mysväder

Ursäkta att bilderna ligger på tvären... Men det går fan inte o vrida dom! Isåfall kan ju någon säga till mig hur man gör. Och nej det går inte att göra i den vanliga bild viewar grejen för windows. Går inte o redigera eller nånting när jag visar filerna från iPhonen. Whatever!
 
Sen har jag haft lite kalas i sorunda med familjen osv, det var skitmysigt. Vi åkte cab hem. Det var inte så glamouröst som jag trodde. Det blåste så mycket så man fick ont i öronen, o håret fladdrade överallt. Sista bilden är från i lördags. Vi började kvällen hemma hos pappa där vi åt god grillmat, gick efter det hem o kollade på matchen, vilken det nu var, sedan gick vi ut på sjökrogen. Hade kul faktiskt. 

Ett ordentligt inlägg till alla 12 trogna läsare där ute! (Ett uppskattat medelvärde på antalet läsare per dag de senaste veckorna)

Nu har jag lyckats lägga in lite bilder från telefonen. Här är från när vi var på skansen, som jag har försökt lägga upp från mobilen säkert 10 ggr, utan framgång. Men ändå har det hamnat i arkivet på datorn, här inne på blogg.se? Fattar ingenting. Försökte logga in på blogg-appen idag o det gick inte överhuvudtaget. Nåväl.
 
Hade väl haft massa kul o skriva om skansen om jag skrev det den dagen liksom, men minnet är ju inte lika färskt nu. Det var mysigt iallafall. Det var som min födelsedagspresent ungefär. Vi käkade lunch o shoppade i stan innan, så det blev en heldag! Och sol var det också.. Den har man ju inte sett på ett tag nu.
 
Nu ska vi äta ostbricka med Pablo. O Coca cola ska vi dricka. På onsdag börjar jag jobba. Det blir hårda bud. Men är ledig i helgen iallafall. Sen jobbar jag hela juli. Ledig i augusti. 

Jag mår iallafall bra idag.

Jag gillar inte blogg.se längre, vill byta portal. Men vill inte kasta bort alla gamla fina o roliga inlägg liksom.. Det är dyrbara memoarer! Man borde kunna importera alla inlägg från denna blogg till den nya. 
 
Är så jävla lack på att det inte går att blogga från mobilen, det är det. Hur rolig blir bloggen utan bilder? Pallar inte lägga in på datorn från mobilen. Eller mejla. Men kanske gör det i dagarna.
 
Idag ska vi kanske upp o grilla hos pappa, det var tydligen drag där ringde mamma o sa. 
 
Jsg är inte ett dugg bakis idag förresten. Jag har blivit ansvarsfull och dricker inte mig redlös längre. Jag har avlagt ett löfte att jag aldrig ska bli det igen. Eller alltså.. Det där låter ju lovande.. Men jag har lovat att försöka! Klart jag kommer bli packad fler gånger.. Men känner mig inte ens sugen på o "kröka" längre. Räcker o dricka några öl. Tror jag ljuger lite nu. Men skitsamma!

Sorry

Nu är det såhär, att blogg-appen är det sämsta som någonsin existerat på denna jord. Det har inte gått att ladda upp bilder till att börja med, sen när jag har installerat om den osv, så har det tillslut inte ens gått att logga in. Så nu fungerar det inte alls.
 
Och eftersom jag uppdaterar endast från mobilen så har det varit torftigt med inlägg på senaste tiden som ni säkert märkt. 
 
Känns inget kul att uppdatera från en dator där jag inte ens har några bilder. Jag vet inte vad jag ska skriva då. Jag vill ha bilder. Bilder från min iPhone. Får väl lägga in dom i min dator o installera iTunes osv o fixa det. Kanske blir ikväll! Så snart jävlar ska ni få se vad jag har gjort senaste tiden!
 
Jag har bland annat varit på skansen, shoppat med mormor, hängt med Pablo, haft födelsedagskalas och igår var jag faktiskt i Uppsala på en liten dagsutflykt. O så har jag hittat en midsommarklänning + kavaj. 
 
Ska ha en asmysig midsommar också. Men vi hörs vidare! 
 
Väl mött
Amanda

Aja

Blev ingen frukost på sängen igår. Eller jo, men jag fick ju göra den såklart. Mysigt ändå.

Sen badade vi bubbelpool o drack skumpa med jordgubbar. Lyx!


Aja

Grattis till mig på födelsedagen. Ligger o väntar på frukost på sängen. Lär ju inte ens hända.


The good life.. Bara en illusion.

Jag vill byta header, och det är snarast. Börjar tycka att den här e lite töntig..? Vadå the good life? Vad fan är det för skit? Min blogg handlar om the real HAPPY LIFEE!!!

Stressad

Är verkligen sjukt stressad över skolan just nu, inte för att jag har lite tid kvar, utan för att den sista tentan jag har kvar att göra och som jag håller på med nu är fett jävla svår. Fattar inte hur alla andra kan ha klarat den o inte jag.. Men det kanske är så att vissa har failat på den så att dom har fått hoppa av? Den här delkursen hade vi för över ett år sedan om jag minns rätt, så kan inte förstå hur tentorna vi har haft den här terminen har varit mycket lättare. Bprde inte svårighetsgraden på utbildningen stegvis öka? Helt sjukt är det iaf. Förstår att jag fick U på den. Vet inte ens vart fan jag ska börja. "Barn och barndom" Sug kuk.

Har iallafall bra studiero här hemma. Fett mysigt nu. Tända ljus. Färska blommor.


Min fina farfar fyller 90 år idag.

Jag o pappa var där en stund o lämnade en flaska vin o en bukett rosor. Han verkar ha det bra på ålderdomshemmet numera. Förut i början vantrivdes han lite, men det var väl för att det var ensamt när inte farmor fanns längre. Skönt att se att han bor fint iallafall. Personalen var trevliga också.

Nu ska jag o Pablo på middag. Sen ska jag fortsätta plugga ett tag, har kommit igång rätt bra nu. Kanske ska ut med Daniela senare ikväll. Ingen alkohol för mig dock.


RSS 2.0