Ute på sjön

Det var så fint väder imorse så vi kände för att åka ut på sjön. På väg ut blev det bara mer och mer moln, och när vi väl var framme var det helt mulet. Så det var ju bara o vända hem igen. Nästa helg ska vi åka ut o spendera heeela dagen på sjön, hoppas det är fint väder. Idag kom vi fram 15:00 o åkte hem 15:45. Så värt. Eller inte.

I morgon jobb. Dom sa åt mig att jag kunde börja lagom till lunch, fett skönt.


Pablosinsta

Hemma igen, börjar jobba på måndag. Ska göra det bästa av dom sista dagarna, men kommer typ vara uppe sent och sova sent. Sova bort dagarna helt enkelt, har redan blivit lite så sedan vi kom hem. I morgon ska vi i alla fall ha skitkul! Can't wait.

Pablo har skaffat instagram btw. Han heter pablosinsta. Och lägger någon upp en bild på honom så tagga #pablostag. Gå in o kolla :) Så söt så jag dör.


Sista kvällen!

Så avslappnande på något sätt att åka iväg, bo på hotell och slippa vardagen. Vi har haft det skitbra här faktiskt. Käkat hotellfrukost o restaurang varje dag, badat o solat osv. I kväll är sista kvällen. Tror vi kommer köra på extra hårt. Känner för det.


Oordning

Bilderna har en tendens att hamna i fel ordning ibland. Det är jävligt irriterande.


Vad vi gjort hittills

Haft en redig utekväll, käkat hotellfrukost, besökt en domkyrka och för tillfället har vi nyss lagt ansiktsmask! I morgon ska vi kolla damfotbollen, det är storbildsskärm precis utanför där vi bor. Vi bor verkligen mitt i smeten, omringade av restauranger, cafér, krogar, gallerior osv. Det är sjukt fint här. Vi trivs :)


Liten trip

Nu är vi påväg bort på semester. Det är en tråkig regndag och jag har inga gummistövlar med mig. Tyckte inte det fick plats.


Semester

Träffade Matilda igår, vi solade o badade med Pablo. Angelica kom förbi också. Det blev en ordentlig catch up.

Övningskörning imorgon. 4 lektioner på två dagar är vad jag håller på med nu.


Jag är grym

Har gjort både riskettan och risktvåan idag, så jävla skönt o ha det gjort! Halkbanan var svinkul alltså, var sjukt taggad innan. Trodde det skulle gå åt helvete, har varit nervös i typ 2 månader nu så är skönt att få det överstökat. Gick grymt faktiskt.


Skämde bort oss själva med allt möjligt gott!!

Hade världens mysigaste dag igår. Vi åkte in till stan för att shoppa men det blev mat o dricka istället. Vi plöjde söder och hammarby sjöstad. 3 ställen var vi på, så inte plöjde nödvändigtvis. 3 jävligt bra ställen. Det bästa hette Sjöjungfrun och låg någonstans i sjöstaden, har ingen aning om hur jag ska förklara. Eller jo, mitt emot Luma brygga, precis där emeliebåten går. Den är fan gratis att åka tvärsöver med. Coolt. Jag gick fram till någon o ba "hur betalar man?" haha.

Vin, öl, drinkar o champagne. Schnitzel, rödspätta, hallonpannacotta, chevretoast med fikon i matväg. Jag dör matdöden!


Mitt fina

Köpte det här förrgårpå gina tricot när jag o Ebba var o shopade. Tänka sig att dom har så fina armband! Love it :)


RSS 2.0