Nytt

Vi var på Ikea och köpte nya möbler igår, kolla vad fint! Älskar stolarna. Vi sov i köket, så fint var det.


Fira

Såhär blev mina naglar! Firandet fortsätter för ikväll ska jag till en kompis o dricka ett glas vin. Måste ju passa på att slappna av och vara lite glad nu tills jag får besked om betyg, kanske blir U. Då kan jag ju inte fira liksom..


Äntligen

Nu har jag ÄNTLIGEN lämnat in mitt arbete helt och hållet. Känner mig inte nöjd över resultatet men det känns ändå skönt att ha allt överstökat. Nu ska jag fira genom att fixa naglarna!


Så fint

Just det. Köpte det där kakfatet att ha smycken på, och ljusglashållare.


Min söndag i bilder!

Mormor fyllde år idag så vi blev ditbjudna på kycklinglasagne och tårta. Hon fick ett sånt där bodyshop-set med bodybutter, shower gel osv, men sheasmaken! Hon blev mycket glad.

Nu ska jag läsa Femtio nyanser av honom medans jag har ansiktsmask i mig. På mig.

Imorgon är det plugga som gäller. Slutinlämning på onsdag o har en del att ändra o lägga till tyckte min handledare. Analysera mera så att säga.

Gonatt


Äntligen klar

Eller inte helt.. Men har skickat in min slutprodukt till min handledare så hon kan läsa igenom och kolla så att allt ser bra ut. Hon kommer förmodligen hitta lite allt möjligt som är fel. Men då har jag tills nästa onsdag på mig att ändra det då den slutliga inlämningen är!

Så kommer alltså vara inne i pluggdimman enda tills dess.


Zlatanist

Känner att det börjar närma sig nu. Början på det riktiga livet. Det börjar sätta igång. Är fan klar med skolan snart. Om jag får godkänt på uppsatsen vill säga. Det vet man aldrig.. Sjukt svårt det där, mycket komplicerat med uppsats på C-nivå ska ni veta. Det går framåt sakta men säkert. men börjar bli bråttom nu, ska vara inne nästa vecka och har minst 10 sidor till att skriva. Minst. Det är typ 4 sidor om dagen. Och har ju skrivit 4 sidor idag så det är ju inte helt omöjligt.

Har i princip 3 jobberbjudanden nu. 1 i skogås med 40 minuters restid och två andra med 1h 20minuters restid. Lite skillnad. Men tror jag ska välja efter vart jag trivs bäst, inte vilket som ligger närmast. Jag kan ju faktiskt flytta på mig, det kan inte förskolan. Och sen kan jag ta körkort också, och minska restiden med typ 30 min.

Att se målet framför sig är iallafall väldigt motiverande. Ser fram emot att få börja jobba så in i helvete. På tal om svordomar så måste jag börja jobba på att inte svära. Har märkt att jag gör det mycket bland barn. Dom får säga åt mig hela tiden. Det ska liksom vara tvärtom. Haha

Annars så har Pablo klippt sig och blivit jättefin. Och så har jag o D varit o fikat hos mormor&morfar ikväll och kollat på Sverige-Englandmatchen. Vilket jävla drag. Zlatan är fantastisk. Blir helt göad i magen av honom!


Det är ju ändå inte ett inlägg i Katrin Zytomierska-karaktär liksom

Jag var på en intervju förra veckan på en förskola belägen mitt i centrala stockholm. Stockholms kommun betalar ut dom överlägset bästa lönerna inom förskolläraryrket, och säkert andra yrken också kan jag tänka mig. Så när jag satt där i personalrummet och chefen i slutet av intervjun frågade om vad jag hade för löneanspråk, tänkte jag att här kan jag självklart säga samma som på andra ställen. Har gått ner en tusenlapp vissa gånger då det känns som att ekonomin inte är särskilt hög på just de ställena eller något. 
 
Hon blev iaf typ lack när jag föreslog vad facket säger att man MINST ska kräva som månadslön. Hon kunde tänka sig att gå MAX 4000 kr mindre. Jag kände direkt att det inte var något för mig med tanke på att jag redan fått erbjudande om jobb där de accepterat mitt löneanspråk. 
 
Men nu såg jag att jag fått ett mejl från henne där hon berättar att tjänsten är tillsatt. Då undrar jag vilken dum jävel det är som går med på att jobba för en sån skitlön. Jag vet folk som har kommit nyexade och har fått (hör och häpna) hela 7000 kr mer än den månadslönen hon hade att erbjuda. Jag kände direkt, att liksom.. lycka till att få någon att vilja tillträda den tjänsten. Men puckon finns det gott om tydligen...
 
Hoppas hon inte hittar min blogg och läser och sprider rykte om mig i lärarvärlden. HAHA

Gott

Oxfile med potatisklyftor o bea o hemmagjord rödvinssås. 

Recept för rödvinssås:

1 schalottenlök

2-3 msk buljong eller sky

2 tsk tomatpuré

2 tsk farinsocker

2 dl vin

1-3 msk maizena


Kav vara den finaste hårfärgen jag sett på länge!

Eller vad säger ni? Om jag skulle beskriva för någon som inte har sett skulle det vara helt omöjligt!!! Typ.... Eller nej jag vet inte? Varma röda toner? Men ändå inte Rebecca-Simonssonrött (det där orangea som hon hade förut) liksom. Aja. Fett snyggt iaf!

Kanske ska fokusera på C-uppsatsen o få godkänt på den innan jag börjar söka massa jobb.. Aja

Jag har förresten varit på 2 intervjuer till om jag inte har sagt det, båda i Huddinge fast i varsin ända. Ska på två till imorgon, två till på fredag och två till på måndag. Sen får vi hoppas att det blir att förhandla! Har fått ett erbjudande redan faktiskt på ett ställe jag var i förra veckan. Men måste ju avvakta tills jag har varit på alla intervjuer!

Sedan har jag ju plugget att tänka på. Det går framåt nu iaf, men börjar bli tidsbrist. Har en tenta att plugga till på lördag också. Kommer bli hårt.


Bra jobbat gubben

Obama vinner presidentvalet 2012. Love it.
Fuck Romney! osv


Kan någon visa mig vart Blondinbella har ADHD?

Läste nyss i Blondinbellas blogg att hon gick en utredning i maj i år och det visade sig att hon hade ADHD. Är det bara jag som tycker eller verkar inte hon vara den mest ordningssamma, ordentliga, strukturella, drivna tjej som finns? Med typ världens bästa självdisciplin. Skulle hon ha koncentrationssvårigheter och uppmärksamhetsstörning? Hon har ju typ 6 egna företag och det enda hon skriver om hela tiden är hur tips för hur man ska starta eget, göra vad man vill, få tummen ur röven osv. 
 
Jag kan ju däremot inte veta hur hennes skolgång har sett ut, om hon har haft det svårt osv. Men hon har ju skrivit att det har gått bra fram tills gymnasiet då hon hoppade av för att fokusera på sina egna företag? Hon har ju varit aktiv medlem i MUF i typ hela tonoåren till och med. Startat kampanjer och grupper hit och dit. (Bland annat fina flickor röker inte) Haft 1000 järn i elden ständigt. På vilket sätt har hon ADHD undrar jag?
 
Känns som vilken människa som helst nuförtiden har ADHD. Speciellt vanligt verkar det vara att göra utredningen i vuxen ålder? Har aldrig hört om någon som har gjort en utredning och "misslyckats". Känner en till som är och har alltid varit sjukt bra i skolan, framförallt i matte. Den personen har också fått typ ADHD eller ADD nu. Kan inte förstå varför. Trodde det var en diagnos som grundade sig i symtom om att man hade koncentrationssvårigheter och därmed svårigheter i skolan framförallt. Sedan uppmärksamhetsstörning, att man har svårt att rikta uppmärksamheten en längre tid på en grej, typ läsa klart något eller slutföra något. Oj vad Blondinbella verkar ha svårt med dessa saker.
 
Men jag är ju bara jag, jag vet väl ingenting. Blir bara less.

Orka vara gubben..

Jag är nere på bibblan i nynäs nu igen. Brukar gå ner hit när jag har sovit för länge och det blir för sent att åka in till skolan.
 
Och varje gång..Varenda jävla gång. Varendaste gångjävel jag har varit här och suttit vid det här skrivbordet så kommer den här jävla gubben och sätter sig brevid mig.
 
Han gjorde det nyss också. Tredje gången gillt. Varför just när jag är här? Är han här varje dag kanske?
 
Blir fett irriterad. Mina saker får ju inte plats. Han sitter liksom så nära mig så han kan se vad jag skriver. HAHA
 
Uppdatering ca 1 timme senare:
Man får seriöst aldrig vara ifred här. Nu kom det en annan gubbe och satte sig brevid mig med dator med sig och hela faderullan. Han är för övrigt av afrikanskt ursprung och flåsar mycket när han andas. Jag kan ju förfan inte koncentrera mig här längre!!! Jag har liksom bara skrivit 9 sidor, snackade med en klasskamrat nyss, hon har skrivit hela 26 och är snart klar! Hur i helvete ska detta gå?

Mycket bra

Igår hann jag med mycket! Var barnvakt hela dagen, efter det gick jag på kyrkogården med mormor o morfar o tände ljus, sen lite ditten o datten och tillslut blev det trubadur för hela bunten! Jag fick låna mormors smink igår btw. Bästa. Creme de la creme.


Fina va?

Gjorde dessa igår. Valde lackena själv, är asnöjd :)


Andra intervjun

Ska på intervju i Huddinge nu, sen in till skolan igen och försöka ändra allt i min c-uppsats min handledare hade synpunkter på igår. Hade nämligen handledarmöte i 1,5 timme. Hon hade en del att klaga på om man säger så.. Sen tänkte jag göra fotbehandling/pedikyr samt fixa naglarna! Lite fredagslyx sådär, hihi.


Tyra Banks kan slänga sig i väggen!

Vad är det dom brukar kalla det, four finger forhead? Jag har ju minst five finger forhead! Min panna får ju inte ens plats på bilden!! hahaha


RSS 2.0