tredje dagen

Imorrrn ska jag gymma med Soma och Erica. Då ska jag ta med mig följande;

  • Handduk
  • Schampoo, tvål & balsam
  • Kaffe
  • Ett glatt humör

hihi. Det blir en riktigt seriös gymsatsning imorrn som ni märker. Och det är tredje dagen jag gymmar.

gym

Om 40 minuter blir det GYYYM med gymmarn själv, ERICA! Vi har skaffat gymkort på Puls & Träning här i nynäs nere på banantorget. Det är rätt fräscht och sådär men ganska litet. Men eftersom att det är så billigt så får man väl nöja sig. blä


Jag glömmer aldrig när Danielat tror jag det var, såg den här bilden för första gången och vräker ur sig; "Men GUD vem är det som har så stor näsa?" Så kollar hon noggrannare och ser att det är jag. HAHA. Inte min vinkel.

keffa mobilbilder från igår


sova

Jag går i skolan 9-17 imorgon, det är fan omänskligt. Måste vara jävligt utvilad alltså, annars går det käpp rätt åt helvete. Alltså att jag somnar som vanligt. Det är så jävla pinsamt att göra det, men jag kan ju liksom inte råför det, jag kan bara inte hålla ögona öppna. Jag har till och med somnat när folk har redovisat och det är fan respektlöst. Så jag får gå och lägga mig i tid idag helt enkelt. Det vill säga snart.

Här är en liten filmsnutt när jag flyger lite. hihihhi


Öppet hus på gymnasiet

Ikväll ska jag till Öppet hus på gymnasiet och det ska bli riktigt trevligt. Jag saknar faktiskt den skolan tillskillnad från Soma och Shahla. Jag ska äta HR:s mat så jag spyyyr. Nej då. Eller jo jag ska äta deras mat men inte tills jag spyr. hEHHHEhheH

Här är i alla fall bilder från igår när jag och Shahla var på tekniska muséet! Kanske lägger upp en film senare. :Dinredning från HMKolla vad mysiga bilder dom har på HM:home! Och jättefina grejer. Den där lila kudden skulle jag vilja ha.


heidi

Jag längtar som fan efter att The Hills ska börja, vet inte vad det är som pågår.. På tv sa dom att det skulle börja den 10e januari och det har inte kommit ett endaste avsnitt!

Är sjukt nyfiken på hur Heidi ser ut, hon har ju gjort över 10 operationer typ. Hon har opererat röven & låren, brösten (hon har typ H kupa), hakan, näsan ett flertal gånger, hon har höjt ögonbrynen och fixat öronen. För att inte tala om läpparna. Fan vilken brud asså.


snabba cash

Var på bio med pappa (kors i taket) idag, vi såg snabba cash. Den var riktigt jävla bra faktiskt. Trodde dock inte att den skulle vara så himla blodig och allvarlig, hade tänkt mig att det skulle vara lite mer bratstek och laddande men det var det verkligen inte. Inget fjanteri överhuvudtaget. Jag var så obehagad efter filmen att jag var nära på att börja gråta, herregud. Bruden som han haffar dock var inte så jävla snygg asså, det var synd. Den hade verkligen vart fulländad om guzzen var snygg men hon såg ut som en jävla kärring. Riktigt synd. Men JW var riktigt jävla het.


mystiska muséet

Vi ska till tekniska muséet imorrn med skolan och vet fan inte hur man kommer dit. Våran seminarieledare säger att man ska ta buss 69 från centralen dit. Låter as-soft med en 69:an buss och så, men vi vet liksom inget mer.. Hur lång tid tar den? Vad heter hållplatsen vi ska av på? Det gör ju att vi inte ens vet när vi ska åka från nynäs. Jag och Shallan alltså. Och på SL finns inte tekniska muséet så det finns ingen beskrivning om hur man ska ta sig dit. HALLÅååååÅÅ?!!??! Jag har i och för sig för mig att man kan gå från gärdet till muséet och dit vet jag ju hur man tar sig, men jag hittar ju inte därifrån. Så nu är det hitta.se som gäller. Får memorera kartan i huvet helt enkelt, eller rita av den.

Det är så synd om oss från nynäshamn som inte kan ett piss om stockholm och folk bara tar för givet saker och ting. Vi borde fan få en gratis guide man kan beställa på SL som visar en hur man ska åka och vart man ska.

Det ser ganska soft ut iaf.

nyttigt liv

Idag börjar mitt nya, nyttiga liv. Inte för att jag har haft ett så himla onyttigt liv innan, men man kan ju fortfarande bli nyttigare. Mina matvanor är inte så viktiga att ändra på eftersom att jag varken äter onyttigt eller mycket, men jag behöver mer motion. Så idag ska jag och Ebba börja vårat promenadprojekt. Vi ska nämligen gå långpromenader varje dag, typ 1 timme. Och imorgon ska jag och Soma gå ner till gymmet Puls & Träning i centrum och skaffa gymkort, om jag hinner hem dock.

Idag lärde vi oss i skolan om allemansrätten, det var fan intressant. Hade ingen aning om att man inte fick bajsa i skogen. Man måste gräva ett hål i så fall, som man kan täcka sen så att bajset inte syns. Vi lärde oss också hur man ska klä sig när man är ute om det är kallt och blött eftersom att vi ska ha exkursioner utomhus nästa vecka. Jag vet exakt vad jag ska ha på mig.


Onyttiga jag och Soma i början av 2009.

Dagens ord

Jag börjar märka att jag blir mer och mer missförstådd här i bloggen. Och det är inte bara av en tillfällighet eller för att jag utan mening är otydlig, utan för att jag har en viss attityd. Jag tänker inte riktigt på att ganska många läser, och om inte min farsa läser den så läser väl fan den. Eller något. Kanske borde börja tänka lite mer på vad jag skriver, men det är så kul att vara lite småkaxig sådär, det är ju lite min grej.. Det är ju lite vad själva bloggandet för min del går ut på. Att försöka vara någon man inte riktigt kan vara i verkligheten, kanske.

Det är inte bara att jag blir missförstådd, det är att jag skriver dumma saker. Som att klanka ner på en stackars frisör för att jag blev missnöjd med mitt hår. Eller att nämna saker som inte behöver nämnas egentligen. Eller att förklara någonting på ett dåligt sätt bara för att det ska låta kul, ibland på andras bekostnad. 

Vet inte riktigt hur mycket jag ska bry mig om kritik jag får, kanske inte ska ta det så allvarligt. Än så länge har ju inte något allvarligt hänt. Men det kan ju göra det inom en snar framtid, speciellt i takt med att jag tar ut mer och mer aggressioner här i bloggen. Det måste jag passa mig för. Var bara tvungen att ventilera mig.

Försök att inte ta allt jag säger på sådant jävla stort allvar, det blir bara fel då. När ni får en negativ tanke om mig, tänk på att jag kanske bara ville vara lite rolig eller kaxig, eller så kanske jag rent utav ljög.

Puss

Lever en sten?


'
Hade första lektionen på de nya kursen idag som i början handlar om naturkunskap typ. Vi hade ett seminarium som handlade om liv och the topic var då alltså; "Vad är liv?". Vi fick en bricka med ett antal föremål på, som sten, filmjölk, fossil, vete, jäst, bark, ticka, salt & socker typ. Så skulle vi sortera vad som vad levande och dött. Allt var dött förutom jästen typ. Sen var det ju  någon som  tyckte att mjölken och stenen levde men det höll inte riktigt alla med om.

Nu ska jag dra till Kallis och röjja lite.

juste jag fick g på min tenta


superkvinna


En gammal bild på mig och Shahla från tvåan i gymnasiet. På skolavslutningen tror jag.

Jag ska ta nya tag nu, jag ska ta och skärpa till mig på riktigt. Den förra kursen i skolan har ju gått åt helvete, men nu ska jag verkligen vara seriös. Jag ska inte bara börja plugga ordentligt, utan jag ska gå in till skolan för 100%.

  • Jag ska sluta gå osminkad och äcklig, ska alltid ha fina kläder och se fräsch ut.
  • Jag ska även skaffa glasögon, vilket jag ändå måste göra eftersom att jag har synfel. Ska fixa det till nästa lön.
  • Jag ska vara överaktiv på alla seminarier och ha bra saker att säga hela tiden. Det kommer ju inte bli ett dugg svårt eftersom att jag också ska;
  • Läsa all kurslitteratur flitigt och;
  • Gå på alla föreläsningar
  • Inte få panik om det inte händer något på en helg. För då kan jag ju faktiskt plugga.

Allt detta kommer göra att jag inte KAN misslyckas. För efter 1 vecka bara i min nya seminariegrupp kommer alla tro att jag är värsta superkvinnan som kan allt. En extra bra sak denna termin är att Shahla och jag har hamnat i samma grupp. Det gör att vi kan peppa och stötta varandra. Och hoppar jag så hoppar hon har hon sagt, och det kan jag ju inte ha på mitt samvete. Att hon hoppar av bara för att jag gör det vill säga.


Någon av dessa skulle inte sitta helt fel.


hembränt, sirap & oboy

Gårkvällen spenderades hemma hos Albin med en klunga trevligt folk; Keijo, Charlie, Albin, Angelica och Hagberg och lite senare kom Kåtjossan, Tewsie, Martin, Gabbe, Nille, Johan och sist men inte minst Ollo. Eller jo, han kan nog vara minst när jag tänker efter.. Vi drack bärs, några drack hembränt (bl a kåtjossan som gjorde egna groggar med oboy, hembränt och sirap..), lyssnade på musik och hade allmänt trevligt bara. Kom väl hem vid tre kanske och vaknade upp klockan fyra idag. Jag kommer ju inte kunna somna ikväll i alla fall. Och jag som ska upp halv sju imorrn liksom, kul..Det första som händer när jag kommer till Albin är att bli ifrågasatt varför jag filmade detta och jag löper amok tillslut.
Hagberg; "Alltså Amanda, jag måste bara fråga dig, varför filmade du när du var ute och gick i Paris?"
Jag: "Varför..? För att jag ville det bara, får jag inte göra det eller?"
Hagberg; "Jo, det är klart du får, men det var så ointressant bara, varför filma det där liksom.."
Jag; "JA MEN VARFÖR FILMA NÅGOT ÖVERHUVUDTAGET, VARFÖR FINNS DET ENS FILMKAMEROR?"
Alla andra; "Men shit Amanda, chilla fan, tare lugnt.."

midgård

Gårdagen blev över mina förväntningar, både på bra och dåliga sätt. Trodde det skulle bli chillkväll men det var det sista det blev. Åt först god mat på muskö för att sedan dra vidare till handen och deras omtyckta pub China Station. En blandning av telegrafen och annas krog. Eller bara en väldigt stor annas krog förresten. Efter det var det lokalfest som spårade ur totalt. Lite för mycket alkohol för vissa tror jag. Blev lite för mycket för mig också, inte av alkohol dock, utan utav drama. Så jag ville bara dra hem och sova men det var lite sent påtänkt. Sova blev det inte på några timmar då heller eftersom att det drogs igång en fet hemmafest där jag hade sovplats. Kanske kom i säng vid 6 imorse? Kul.

Nu ska jag lyssna på musik, dricka berocca och äta ägg&kaviarmacka för att sedan gitta till Albin och Angelica. Ska styra upp bärs också. heeeJJ


gymnasiet <3

Kom precis hem från skolan, och inte vilken skola som helst utan GYMNASIET! Gud vad jag saknar det där placet alltså, helvete. Fick en lugnande känsla i kroppen så fort jag steg in där. Och så kommer Angelique helt virrig och stressad och ger mig en stor kram. Åh. Fan att jag inte fick några IG:n, då hade jag kunnat gå där en termin till.

Idag ska jag mysa och titta på film i en grannkommun, det blir säkert trevligt. Hade velat åka in till stan och fixa böcker till nästa kurs men det får jag göra på måndag eller nåt.


Skön bild från nyår som Maski hade lagt upp idag på fejjan. Ja, nyår blev ju inte direkt som man tänkt sig.

bajs

Jag har knappt kommit igång med tentan och den ska vara inlämnad imorgon, är det bra eller? NEJ! Jag börjar få panik nu, på riktigt. Och Shahla tänker inte ens göra den, så jag har inget stöd heller. Chansen att den hinner bli färdig och att jag blir nöjd med den är typ 55 % kanske. Det är fan inte mycket.

Jag orkar inte gå i skolan längre. Jag vill hoppa av och flytta till mormor och morfar och bo gratis, dom har ju faktiskt ett extra rum där. Så ligger jag bara hemma och softar hela dagarna, sen har jag någon softarsnubbe vid sidan om som också är slö. Så softar vi tillsammans. Men nästa termin i skolan kommer bli så himla rolig bara, så jag vill ju inte hoppa av. Vi ska hålla på med rymden, dans, rita & måla och så vidare. Låter väl kul?


PARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS skulle jag kunna bo i. Men bara om jag fick bo med Soma. Och då hade jag vart tvungen att ha obegränsat med pengar också. Det skulle va soft.

Fel mottagare skulle jag vilja säga

Så jävla kul när man är ensam att sitta inne på den här sms-sidan alltså. Eller det är kul när som helst, men extra kul när man är ensam eftersom jag sitter och asgarvar för mig själv. Kolla bara på denna;

Till: Mamma
Sms: Jag hörde att du knullade i går.
Svar: Men vad säger du. Jag tycker inte om att du pratar så där. Hur kunde du höra det när du sov hos Stoffe

Victoria secret's fashion show

Såg paranormal activity idag med Ebba. Den var sjukt läskig, speciellt eftersom att jag under filmens gång trodde att allt var på riktigt, för det hade Ebba lurat i mig. Sen gjorde jag lite research och upptäckte att det bara var skådespeleri. Den var jävligt bra gjord, precis så att det ska verka som att det verkligen har hänt på riktigt.

Efter det har jag suttit och tittat på VSFS 2010 i min ensamhet, lika bra som vanligt, jag ryser fan när jag tittar på det. Helt sinnessjukt att Caroline Winberg är med där! Det har hon ju varit i några år nu men det är fortfarande lika coolt som helst att se henne gå där.

Har tentainlämning på fredag så måste börja med den ikväll typ, får se hur det går.. Ska i alla fall till bibblan imorrn med Shahla och plugga, hoppas vi hinner med mycket.


jag har flyttat ihop med min flickvän nu

Ebba har flyttat in hos mig idag. Gud vad roligt vi ska ha.Jag var hos Matilda tidigare ikväll och åt middag. Kommer vara mätt i en vecka typ. Jag åt kycklingwook med spaghetti och svampsås som jag gjorde, och hon åt nudlar till istället. Efter maten åt vi efterrätt, vilket bestod av glass, hon chokladglass och jag jordgubbsglass. Då var vi ännu inte mätta så då tog vi fram ost och kex, och lite chips. Så gjorde jag en dipp till det. Sen cola och julmust. Frosseri alltså

Skogsmulleskor är fan värre än sneakers..


Ladies night på telen i fredags var över mina förväntningar. Trodde det skulle vara lite halvkeff stämning och halvkefft folk, men det slutade med att bli en väldigt trevlig kväll! MINST lika roligt utan killar, verkligen. När de började välla in efter tolv fick jag en åh-nej känsla. För mig finns det inget positivt med att vara ute med killar, om det inte är ens killkompisar. Jag blir ändå inte bjuden på drinkar och jag hatar och dansa med killar mest av allt. Blä.

Dj qute var förövrigt helt okej. Inte riktigt min musiksmak, men hon fick verkligen dansgolvet att gunga! Och fyfan vad SNYGG hon var, tyckte jag då i alla fall. Tror jag sa tio ggr; "Kolla in hennes tuttar!" HAHA. Men nu när jag i efterhand googlar på bilder på henne var hon inte så jävla snygg ändå. Lite småsöt bara. Men enligt forskning blir folk upp till 30% snyggare när man är full.

Igår tog jag med Limpan och drog på fest hos Johan som fyllde 20 här om veckan. Hälften av människorna som befann sig hade jag aldrig sett förut men så är det alltid hos Johan. Helt random folk alltså. Men det är ju bara kul.


Jag var jättesöt i fredags alltså. Hade en grå volangkjol med lite glitterstänk i, en tajt trekvartsärmad bommulströja med markerade axlar och ormskinnsleggnings. Sen min fina väska också. Dock glömde jag mina högklackade skor hos Emily som vi var hos innan. Så jag gick runt med mina feta skogsmulle skor där inne.


hårfärgning

Jag Linn och Ebba har färgat hår idag. Ebba blev rödtott, jag blev blondare och Linn blev typppp ingen skillnad på? Eller jo, Ebba klipper henne och det verkar bli bra. Vi ville färga Bazzes svans blond men kom på att djur kanske är överkänsliga.


GÖLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHH. Håret börjar få bättre färg nu men blir dock bara mer och mer slitet. Kommer lossna snart. Men bara jag får min färg hhihih

halo

Kom precis hem från skolan och är nu ledig resten av veckan. Förutom på torsdag typ. Fett soft. Nu ska jag ner i centrum och fika med Ebba & Linn.


Såg detta nyss på Ellen show- saken! Fyfan vad fint. Jag gråter.

en massa svordomar

Första skoldagen idag och jag är inte gladare för det. Jag hatar skolan så jävla mycket. Alla caféer i skolan var stängda eftersom att alla studenter förutom vi har jullov. Vad fan är problemet liksom? Vart har jag hamnat på för jävla program? Skitsamma. Jag hoppade i alla fall av i Handen på vägen hem med min klasskamrat Marcela och käkade på donken, det var jävligt gott.

Och nu när jag tänker efter är jag jätteglad, för jag har införskaffat mig en locktång idag! En sån där som gör att det ser ut som flät-lockar. hihiih. Jag ska testa den på Daniela ikväll efter att jag har gjort slingor på henne. Stay tuned.


Det där blommiga som ligger bakom är ett bäddlakanset som jag fick i julklapp av min morfars guzz. Skulle hämtat ut det den 16e december men hämtade ut det idag, 4 dagar för sent. Dags att ringa och tacka nu.

ångest

Jag börjar skolan imorrn, känns hur jävla tråkigt som helst. Såg det inatt när jag kom hem, börjar fan nio dessutom. Jag som hade blivit bjuden ut till Hannele på någon spelkväll, med massa trevliga människor men det pallar jag ju inte nu när jag måste gå upp halv sju liksom. Jävla skit.

Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen och sen ner och möta Linda för en fika!


Jag och Ebba på nyår. Kul.

RSS 2.0