taggad

Jag ser jättemycket fram emot nyårsafton. Vi ska äta middag hos Tove som hon och hennes mamma ska laga. Kan inte misslyckas. Toves mamma är minst lika bra som Per Morberg. De har nämligen gått i samma klass på kock-gymnasium.

För att kvällen inte ska misslyckas har jag:

  • Fixat en Marques De Monistrol + fem olika alkoläsker
  • Planerat att dränka mig själv i brun-utan-sol-produkter, såsom servetter och två olika krämer
  • Köpt en hur fin handgjord klänning som helst som ser ut på bilden som visas nedan.
  • Planerat att slinga mitt ihår ikväll kl22:00 eller så.


Jag satt liksom och ritade den där i 10 minuter typ, så kommer den inte fram. Herregud.


juldagen

Var handikappad igår pga en sådan rejäl bakfylla att jag inte var kapabel till att blogga något. Så jag gör det nu. Juldagen var rolig, vi var i en lokal för att fira Jossan som fyller 20 idag (GRATTIS! :D) och förkröka lite. Telegrafen var fullsmockat och rörigt som vanligt så jag tröttnade och var hemma vid två redan. Roligt hade jag i alla fall.


julafton

Är typ matförgiftad, allt ba rinner ur mig. Mysigt va. Tänk om jag dör. Nejdå. Men hoppas jag lever tills ikväll i alla fall, jag vill ju fira Jossan och gå ut på telegrafen.

Jag och Ebba drack vin igår hemma hos mamma. Hon kom dit lite senare på kvällskvisten. Jag orkar inte räkna upp vad jag fick i julklapp. Men det var väl fina saker.

Vila i frid Brittany Murphy

Åh min pusse är så söt! Han ligger i min famn just nu. Och jag är så jävla sugen på att kasta ut han i snön. Fyfan vad mysigt det är med såhär mycket snö, det var fan länge sen man såg såna här aggressiva snöattacker.

Imorrn är sista dagen i skolan, shit vad skönt. Ska handla sista julklapparna imorgon som är till morfar och Bengan. Hade helt glömt bort honom. Hatar att köpa julklappar till killar, tur att jag slipper köpa till en av männen i mitt liv. Han var dum idag så han kan fan vara utan.


kaffe

Helgen har varit upp och ner. Precis som den här bilden.


tentan klar

Tentan klar. Får jag inte godkänt hoppar jag av det kan jag lova. Då får jag verkligen nog. Får väl sluta som uteliggare. Hellre det än att bli utbränd vid 19 års ålder.




snöstorm

Pappa har lugnat ner sig nu för er som ville veta. "Ser det bra ut eller?" Frågade han mig och poserade stolt i sin nya kavaj innan han skulle dra iväg på kabaré med jobbet. Det tolkar jag som att han inte är lika galen längre.

Fy fan vilken jävla snöstorm det var ute idag, var ute med Leopold på dagen, det blåste så mycket att jag knappt kunde titta. Och kallt var det också. Det var inte så skönt eftersom att jag hade tajta jeans med hål i skrevet. Så det blev extra kallt just där. Hoppas jag inte får urinvägsinfektion nu då.


En några år gammal vinterbild som min glade pappa har tagit.

pissprov

Nej nu börjar jag bli trött på det här. Det är ju inte första gången pappa påstår att jag har missbruksproblem. Han säger att även mamma, mormor och morfar också tror att jag har det, vilket inte kan stämma eftersom att jag har pratat med dom om detta, och de tycker att pappa överdriver. Undrar vad det finns att göra åt saken. Gå och ta pissprov eller? Men ska jag behöva gå ner tll beroendemottagningen och lämna pissprov för att jag vill ha nytt te? Tror inte det.


missbruksproblem

Jag är inte på bra humör idag. För det första var jag tvungen att gå upp innan tio bara för att vi skulle ha värdering av lägenheten och för det andra blir jag oskyldigt anklagad för allvarliga saker.

"Pappa, kan du köpa nytt te?"
"Det finns ju kvar?"
"Ja, två påsar ja, då är ju det typ slut om en dag?"
"Jag tänker inte köpa nytt när det finns kvar."
"Men det är ju slut snart, så då kan jag ju likagärna säga till nu bara?"
"Amanda jag börjar tro att du har missbruksproblem.."


armband

Jag har blivit besatt av armband, köper nya hela tiden. Känns sjukt onödigt egentligen, men jag är så dålig på att använda accessoarer, så det är ju bra att ha ett matchande armband till varje outfit! Mitt senaste kommer från gina tricot och har två sidor på sig. Ett med guldlänkar/"siden"band och en sida med vita pärlor. Så himla fint. hihi


japansk mascara

Sitter hemma hos Ebba nu och dricker kaffe, FYFAN vad gott det är! Jag får tungorgasm eller något. Vi var förbi centrum idag och inhandlade lite små nödvändigheter till oss själva. Ebba köpte en mascara och en solpuder och jag köpte ett par söta fingervantar och en supermascara från japan. Den ska vara en höjdare har jag hört.


Och denna vackra sjal fick jag av Ebba som tack för att jag finns. Tack Ebba

Fuck SL

Jag har alltid otur i västerhaninge numera. I fredags när jag skulle stiga av tåget gick jag rakt in i den där gula stolpen och slog i tinningen. Känns lite ont där nu faktiskt. Och idag när jag skulle akta mig för snöstormen och skulle gå till rulltrappan gick jag rakt in i tv:n på perrongen och det gjorde JÄVLIGT ont! Trodde seriöst att jag skulle få hjärnskakning, men det fick jag inte som tur var, herregud.. Och idag var ett tåg inställt. Hata SL


Kattjäveln har tydligen vält ut min fina gråa blomvas i glas när jag har varit borta också. Den har även pissat i min säng.

telegrafen på nyår?

Telegrafen på nyår? Nja, jag vet inte riktigt.. Känns som att man hänger där alldeles för ofta ändå. På nyår ska man väl vara på någon skön hemmafest med bara de närmsta? Och att betala 100 spänn i inträde för att sitta där och hänga när man kan vara ute och flänga like the old days. Det är mycket roligare.


erik


hahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahaha jag finner inga ord. den här ska jag lyssna på varje dag så jag mår bra

gym

Vilket gympass jag körde igår alltså! Började med att värma upp i 13 min på någon trampmaskin och brände 100 kcal, sedan körde jag mage, övre rygg, nedre rygg, ljumskar, röv och bröst. Så idag har jag riktig kraftig träningsverk alltså. Jag ska önska mig ett gymkort i julklapp. Gud vad jag kommer bli vältranad. Som Anna Anka.

VEM VILL BÖRJA GYMMA MED MIG??????????????

Lucia

Petter var skitbra igår alltså, fyfan vilket bra drag det var! Höll dock på att bli rejält mosad bara men det var lätt värt det. Drog hem ganska tidigt också, vid två kanske. Hade tur och fick skjuts av Sala som stod utanför med sin bil och lurade. Sedan däckade jag ganska fort när jag kom hem och vaknade upp så bakis idag att jag inte kunde skriva ett sms. Kunde inte prata heller, fick ont i ögonen. Men nu är det mycket bättre (efter lite risgrynsgröt, berocca och ost & kex) och snart ska jag ner med Micke och Ebba och se på Lucia! Ska bli riktigt mysigt.


Jag och Roundi hemma hos Fia igår, som förresten fyller 19 barre imorrn!


brända bacon

Nu har jag ätit brända bacon med pommes och tomat och nu ska jag bussa till Josefine. Vi ska sminka oss och dricka en bärs, sen bär det av till Sofia där vi ska äta middag innan vi drar till petter (telen). zåftzåft


mr postman

Vi gick till Fenix igår på götgatan, det var jättemysigt där. Jag och en klasskompis delade på en flaska rosévin och så åt jag en bruschetta med någon tomat och vitlöksröra med parmaskinka och roccula. Det stod att det skulle vara oliver på men det var det inte. Var hemma vid elva eller något kanske. I slutet av januari ska vi ha en liten gathering igen men då ska vi vara hemma hos en tjej istället, det blir bättre tror jag.


godmorgon

Vaknade typ kl 6 idag, helt av mig själv, kunde inte sova. Känner mig dock lite trött nu efter att ha suttit uppe några timmar. Typiskt att det här ska hända när jag för en gångs skull är ledig liksom. Hoppas det blir en trevlig kväll ikväll i alla fall hihi.


bättre modeller sökes

Ska ut med min klass idag och dricka bärs, ska bli intressant. Vi ska mötas halv åtta vid "spottkoppen" eller bögringen som jag kallar det. Så ska vi till något ställe på söder lät det som, sen kanske det blir utgång, har inte bestämt mig än. Lutar mot att dra hem lite tidigt eftersom att det är utgång imorrn.

Tänkte lägga ut julklapparna till mamma som jag köpte igår, som var så himla fina, men kom på att hon läser min blogg lite då och då så jag skiter i det. Jag lägger upp ett fint armband istället som jag införskaffade mig igår också!


Leopold.

Bazil.

Tack


Den ritade Tim till mig igår! Åh vad fin den är. Tack!

al porto

Var och åt på al porto idag med massa söta chicks; Erica, Felicia, Sara, Fanny, Jennifer & Angelica! Meningen var att vi skulle ha en välkomstmiddag för Soma, men eftersom att ingen har fått tag på henne så har det inte gått så bra. Fick tag på henne vid 4-snåret ungefär, och då hade hon precis kommit hem och var såklart tvungen att spendera lite tid med sina päron som hon inte har sett på ett halvår, fullt förståligt. Det var iallafall jättetrevligt, och jag åt något som jag inte kommer ihåg vad det heter. Connelini?

Nu ska jag lägga en fet silverschamponering på mitt hår, ska låta det verka en timme.


fan vad jag suger

Gick i pausen idag i föreläsningen för att hämta min tenta som jag länge har varit orolig över.. Och det hade jag ju verkligen anledning att göra. Jag misslyckades, fick IG. Men förhoppningsvis är kompletteringen lätt, så jag kan göra den klar redan ikväll. Har redan börjat titta lite mer på den och planerat var jag ska lägga in vissa saker i texten osv. Så ikväll är det bara att läsa kurslitteraturen igen, kul..

ted rettis ne ggyns ellik diverb gim hihi


totalt misslyckande igen

Var hos Fanny idag och slingade håret med Ebba. Det blev inte ett dugg bra, blev bara värre. Det är typ ett parti som är ca 3 cm brett som ligger efter utväxten, och det blir bara orangare och orangare. Kan nog ha att göra med att jag tog ut färgen för tidigt, kunde nog ha haft kvar den i säkert 10 minuter till. Känns helt sabbat också, hur strävt som helst. Nu blir det inpackning varje dag framöver.


Sånt hår vill jag ha. Som hon har till vänster alltså. Eller det kanske är lite för blondt förresten. Men det är finare än vad jag har nu i alla fall.

måste bli blond och det är jävligt fort

"Jag kommer aldrig sätta någon pokal93a igen. Billigare årgång får man leta efter."

Citat av anonym


Så det kan gå alltså. Jag är grovt missnöjd med mitt hår, måste slinga det igen. Men vet inte hur länge jag ska vänta. Kanske sliter skitmycket så att det lossnar eller nåt. Men så här vill jag fan inte gå runt, det är liksom brunt fortfarande, och till och med oranget på vissa ställen. Slingar nog imorgon, för på torsdag ska vi ut med klassen. Vi ska hem till någon först i Tyresö, sen ut på krogen, ska bli kul.


-Målet

mitt armband

Har föreläsning imorrn kl 10, funtar på att skita i den. Jag sitter fan bara ändå och sover på varenda föreläsning. Var nog i september senast jag höll mig vaken på en hel. Jag ljuger inte alltså. Jag somnar, det går inte. Dom är så jävla tråkiga. Kan likagärna vara hemma och läsa då istället, och städa lite kanske. Gå en skön promenad och känna mig nyttig på andra sätt.

Daniela ska sova hos mig inatt också, då blir det så trångt å skarrigt så då blir det också svårare och sova. Speciellt med en tredje varelse murrandes i bädden också.


Det här armbandet köpte jag i paris för mina sista pengar. Det är jättefint tycker jag. Dock lossnade en berlock hos mamma idag, får sätta på den en annan gång.


Tim är fan konstnär

Tim visade mig nyss en teckning som han har ritat. Han sa att han ska göra en till mig och den tänker jag rama in. Han ska köpa en tatueringsmaskin säger han, och det gör han fan rätt i alltså. Han ska lätt få tatuera mig.


Godnatt

Var hos frisören i 3 timmar och 45 minuter idag. Gjorde slingor och la i en toning och klippte mig. Resultatet blev väl sådär, hade behövt lägga en avfärgning också, det är fan oranget i vissa partier. Men ska göra slingor om typ 2 veckor igen, själv. Kalaset gick på 1386:-, kan väl inte säga att det var värt det alltså.


flytta

Jävla Bazil har hållt mig vaken hela natten alltså. Han var bara tvungen att ligga brevid mig och spinna som en jävla motorcykel och när jag kastade ner honom på golvet skulle han minsann hoppa upp igen. Gång på gång på gång. Sedan bajsade han bakom tv:n, så det var ju mysigt att försöka sova i den stanken.

Har hjälpt mamma idag att flytta. Plockade upp lite porslin och försökte koppla in datorn. Jag vet att jag kopplade in den rätt, med högtalare och allting, men den vägrade starta. Eller den startade men den kom inte igång liksom. Den fastnade i nåt cpläge. Synd eftersom mamma vägrar tro att jag har gjort rätt.


Inflyttningspresenten från mig. Träffade Lena Ramén på willys by the way när jag skulle handla den. Vi sa hej till varandra. Jag saknar henne lite.

Min jacka

Helgen har varit jävligt lugn faktiskt. Satt bara hemma igår med Ville och drack bärs. Eller ja, en halv folköl. Sala och Ahmed skulle komma men så blev icke fallet av någon anledning, jag som hade köpt chilinötter till han och allting. Kanske var det för att han trodde att någon farlig kusin var här.

Sala: "Hurru Amandas kusin Bazil skulle vara där, vem fan är det?
Daniela: "Va, vadå?"
Sala: "Ja hon sa det, hennes kusse. E han snygg eller?"
Daniela: "Bazil är Amandas katt.."

Han blandade nog ihop Kisse och Kusse..


Köpte den här feta jackan idag nere på Tosino. Tänkte ta en blå, eftersom att dessa är så jävla vanliga tack vare Dessie och Kissie som har lagt en attack på dem. Till och med Blondinbella har en liknande. Men det blev en svart ändå, den var finare på något sätt bara.. Ångrar mig lite tror jag men skitsamma.

lite sopping

ÄNTLIGEN har jag fått tag på ett par jävla sammetsleggings som jag har letat efter hur länge som helst. Inte ens i Paris fanns dom. Men så viskar en fågel i mitt öra att dom fanns på Tosino i nynäshamn av alla ställen, så då passade jag såklart på idag när jag ändå var i centrum. Tyvärr så var dom sådär jobbigt låga i midjan, jag brukar alltid vilja dra upp mina leggings över magen, haha. Så jag var tvungen att köpa dom i Large.


Det är av sk krossad sammet, inte sån där jämn å ful.

bringing it

Var nere på julmarknaden idag med Ebba. Den sög. Det var mysigt att fika på Thorrsan iaf, där gjorde vi upp lite bizniz om man säger så. Om ett nytt café som vi ska öppna som kommer göra succé. Ska redovisa det här i bloggen någon gång.



Gick förbi apoteket innan och köpte nässpray och Neutrogena blackhead eliminating. Prövade den hos Tim och tyckte den verkade bra så tänkte att jag var tvungen att köpa en egen! Hårmasken köpte jag på kvantum, 62 spänn, det är fan dyrt. Men har ju så jävla slitet hår så det är ju ett måste. Nagellacket Milano från Mavala fick jag av mormor igår.

bajs

Ingen mössa. Ingen Pizza. Ingenting. Idag har inte jag gjort ett jävla piss. Har bara legat i sängen hela dagen å myst med Bazil, han är bra mysig han. Jag börjar fan bli lite stressad nu, bara för att jag har suttit inne hela dagen och inte gjort någon nytta. Får inte glömma bort att köpa månadskort imorrn. Mössa måste jag också köpa. Och så ska jag intervjua en pedagog, med jättemånga jobbiga frågor. Så jag får inte glömma att ta med pappret med frågorna. bläää


god morgon

Måste ner till centrum idag och köpa en mössjävel. Har ju inte ens någon och det börjar bli jävligt kallt nu så är verkligen i behov av en. Förhoppningsvis ska jag äta Pizza ikväll med Josefine, är skitsugen på något sådant, det var länge sen. Tror jag.


jag ska bli ny

Ringde nyss och bokade tid för klippning och färgning på salong hårfin. Ville egentligen klippa och färga på sjödins men där var det ju upptagen i tio minuter för att någon hårra sitter och snackar skit i tele med någon annan hårra. Så nu förlorade ni 1000 spänn minst. Skyll er själva.

BAZIL

Idag har jag köpt en kizze som heter Bazil. Den är gråspräcklig och lite brun och svart eller något. Jag tänkte ta en helsvart först men den gillade inte mig tror jag, så det fick bli den andra helt enkelt. Just nu ligger han under soffan och trycker. Han har kommit ut några gånger men kommer nog stanna där lite, han är blygis.


RSS 2.0